Crochet Backpack: Polokalama ma Faʻamatalaga mo Amataga ma Vitio

Anonim

I le faigamalaga, e le o se mea na avea ma se sateligi faamaoni o se ato faafafa. Tusa lava pe e le o se malaga tafafao a sau i le tauvaga, ae na o se savaliga i le paka. O lo o lelei atoatoa i mea laiti uma ma teu saogalemu. Lenei aʻoaʻoga o le a taʻuina pe faʻafefea ona fesoʻotaʻi se tamaitusi ato ato ato ato, o le a auiliiliina auiliili ma faʻaalia ai.

Belts, Faʻafetai lea o le ato faafafatau i tua atu o le tua, faʻapea foʻi ona tufatufa atu le avega. O lona malosi e faʻalagolago i mea filifilia, o lenei filifiliga e fai ma faʻataʻitaʻiga, i mataupu, ae e sili ona e faʻamoemoeina, ae e faʻaaoga mo le savaliga sopo.

O le a tatou taʻuina i le vasega vasega, pe faʻafefea ona laʻasaga i le laasaga e faia ai sea ato faafafa.

Crochet Backpack: Polokalama ma Faʻamatalaga mo Amataga ma Vitio

Sauniuni mo le Galuega

Mo lenei tatou te manaʻomia:

  • ie laiti na vulu o so o se lanu, tusa o le 500 g;
  • Matau, manaʻomia le numera 2;
  • Puta, 6 fasi, tasi laʻititi ma le 5 lapoʻa ma le 5 tele, ma lopa.

Sei o tatou amata i le pito i lalo, mo lenei mea tatou te tofia ai le 50 Air Yous, mai lenei filifili, latou te fafagaina i le 25 koluma e aunoa ma nikid. A uma le pito i lalo, o pou na fusia e aunoa ma se faʻapipiʻi, ma faalua. O lenei e tatau ona e faia se "lima". I le laina mulimuli e oʻo i le itu sese ma toso le matasele iina, laʻei, fesoʻotaʻiga ma le tasi. Mulimuli i le filo i le aveeseina.

I le taimi nei. Latou te gaila faaliliuina. E manaʻomia le tusia o le Baips Loops, o le polokalame e lava le 60 matapeʻa, amata le lalagaina o 25 laina e ala i se pou e aunoa ma nikid. O le tua lea o le ato faafafa, o le a le o le a faalagolago i tua. Toe fai foʻi le "susunuina" o loʻo faamatalaina i luga, pe a maeʻa 25 laina, e aunoa ma nikid. Toe o le "Runuf", o le taimi nei e faaluaina le numera ma siaki 55 laina. Ua uma ona liliu muamua. E tumau pea le nonoa o le isi itu ma le pito i tua. Mo le itu - "Ruuf" ma 25 laina, mo le pito i tua - "lima" ma 30.

Mataupu i luga o le autu: 9 auala e fai ai le fasimoli fulufulu i le fale

O lea la ua tatau ona aoina uma vaega uma. Seam auiliiliga neata.

Manatua! Filifiliga, e mafai ona faʻaopopo taga, lua totonu ma fafo atu.

O le taga i totonu o loʻo lalagaina i le ituaiga o le sikuea 10 * 10 cm, o koluma e aunoa ma se nakid. Sauni e suisui i totonu.

O le taga lapoʻa, fafo, nini e tusa ma le polokalame: 12 o le ea o loʻo taʻoto ai le Sking 16 laina. Itiiti lava i lea lava mataupu faavae.

O le alatoto e faʻaaoga e tusa ai ma le polokalame i le ata:

Crochet Backpack: Polokalama ma Faʻamatalaga mo Amataga ma Vitio

Crochet Backpack: Polokalama ma Faʻamatalaga mo Amataga ma Vitio

E tumau lava le tuʻuina atu o a matou ato mai tuafale ma le faʻaseʻe. Matou te faia le matasele, mo le taga tele, ave se ki lapoa, mo le isi vaega o le mea. Fusi i le saoasaoa fetuunai fuafua i lau tuputupu ae.

E mafai ona e tafafao mai i tuanisi mai ia mofis na filifilia mai eseese polokalame. Lalo o le a tatou faʻailoa uma ai ituaiga o manatu ma se faʻamatalaga puʻupuʻu.

Ni ata

Afai e te fiafia i sili atu o fegalegaleaiga filifiliga, o le a e fiafia i le filifiliga nei:

E mafai ona e faʻafesoʻotaʻi se lalelei ma faʻalelei i tua o ato ato mo se teine.

Crochet Backpack: Polokalama ma Faʻamatalaga mo Amataga ma Vitio

Ia faia lenei mea, o le a e manaʻomia: Afai e te koni se oloa monochrome oloa, ona 210 g acrylic vian o le tasi lanu, 50 g ma le 40 g o le lua o isi , faamau mo bonding ma matau.

O le a tatou nonoa mai le pito i lalo, e tolu filo ua lavea i le tasi harness, o le poloka numera 6 ua fiu i 29, ea, ea ma paepae.

Crochet Backpack: Polokalama ma Faʻamatalaga mo Amataga ma Vitio

Le isi, matou te vaʻavaʻai i le polokalame 2, o le vaega lava e tasi e tutusa le numera o le 25 cm, o le faʻavae o le 90 o le ea. O le alatoto o loʻo faʻaalia i le polokalame 4. O le afi ma le 25 o le ea.

Afai e te manaʻo e faʻamalamalamaina se ato faafafa, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻia le faʻaaogaina o se 3-fugalaʻau matagaluega. Ina ia maeʻa le oloa o loʻo tumau pea e aoina. O auiliiliga o loʻo fesoʻotaʻi e se Seam, o se filo na gagau faʻalua.

Tele manatu e le masani ai e mafai ona vaaia i luga o le vitio:

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e faʻaaoga se suavai ma ofu lima

Faapea foi ma le tele o faʻataʻitaʻiga vitio mo tagata amata:

Tausia o se oloa

Crochet Backpack: Polokalama ma Faʻamatalaga mo Amataga ma Vitio

Mo mea na fai atu e te manaʻomia ai le tausiga faapitoa, e le afaina poʻo le a le vulu ua e filifilia e te toina, pesega ma le pulumu poʻo le kolose. O le fufuluina o fufulu iinei o le a e le faatapulaaina oe lava. Mulimuli i Motugaata Vaʻaiga, ma o lau mea o le a tautua ia te oe mo se taimi umi ma faʻasaoina ou foliga vaaia.

Tatou amata i le fufuluina. A o le i amata ona palapala le oloa, e tatau ona e liliu i le sese. Fufulu ma meaafau vaivai mo le fufuluina, aua le paʻepaʻe, aua le faʻataʻitaʻi ma mea faigata, faʻaaoga le pamu pamu.

Crochet Backpack: Polokalama ma Faʻamatalaga mo Amataga ma Vitio

Nai lo le faʻalavelaveina tele o loʻo aʻafia ai, ona o lenei oloa e mafai ona faʻaleagaina, ma o le a faʻaleagaina i soʻo se mea. Afai o se masini fufulu, piki le agamalu faiga poʻo le faʻasologa o le lima o le fufuluina o le auala, o ni leo tele, sili atu. Afai tatou te tape ma ou lima, aua le faʻauʻuina se oloa malosi, ia faaeteete. A uma ona fufulu, i taimi o tala, aua le mimilo ai le tapoleni, faʻamaloloina naʻo le faʻaseʻe, ma le faʻamalosiʻau i luga o vaega eseese. Afai e iai sau ato mo fufulu, o le a avea ma sili atu fufulu fufulu.

Faʻafefea ona faʻamama le mea? E leai se mataupu e tatau ona e tautau ai ni oloa i luga o maa pe i mea uma i luga o le vevela. Aua e te tautau, mai lava pe a o lea o loo taotaina ai le vulu, ma e mafai atoa ona fuatia. E sili ona e faʻamamaina le mea i luga o le faʻaupuga i luga. E leʻo le aoga foʻi mea a Boolen, o le OPymorel Fofo o le faʻaleleia. Afai ei ai se firmer moni - O se isi tulaga lea, o le pato paolo o le a sau e laveai, o se mea e tatau ona fausia mai i le uʻamea.

Vitio i luga o le autu

Faitau atili