Faaaogaina o le Laasaga Panela

Anonim

Faaaogaina o le Laasaga Panela

O le sorlam Batery o se vaega o ata o ata o le fausiaina o le eletise eletise i lalo o le malosi o le susulu o le la.

Faaaogaina o le Laasaga Panela

Polokalame o le ata pueata.

O le faigofie i fafo o le mamanu e matua manaia faʻatusatusa pe a faʻatusatusaina le pule eletise o Hydrooplec eletise ma atomale o le eletise, o le faʻaaogaina o le softroeric malosi, o le faʻaaogaina o sela lalagaina.

Susuga i le la, o le faavae o le vevela ma le ola i le lalolagi, o le tele ma faigofie ona tosina i mafaufau loloto i taimi uma. O le afe ma afe tausaga talu ai, o le taʻitaʻiga sili, ma le fesoasoani a le aufaaaloga polesiga o lanu moa vao, e taulai i le afi o le la ma afi o le la. O le la kosi komiti lugā o tagata faʻavae o le vevela vevela - lauiloa i le aso pe a faʻaaogaina i le taumafanafana agaga i fale ma togalaau nofoaga.

Faaaogaina o le Laasaga Panela

Talia se fesoasoani o loʻo ia faʻamafanafana ai hendalism.

O le malosi o le la e maua ai le eletise amata ona faʻaaogaina na o le ogatotonu o le seneturi talu ai. O le mauaina ma le faʻaogaina o se ata i totonu o le Seridonductor Photochik Laupapa, o le atinaʻeina o le tekonolosi o latou gaosi na faʻatagaina matou e fausia ai ni tufuga ola tele.

O le iʻuga o le paʻu paʻu o moli i luga o le luga o le semiminductor puptitell i le pito mulimuli ane o loʻo i ai se auala o le eletise eletise, lea ua taʻua o le eletise eletise. O lona tau e fuaina i le micromers. O le eletise eletise o le tasi ata pueata e laititi, o lea e fesoʻotaʻi ai i poloka. O LE MATAGOFIE MANUU LE FAIGALUEGA O LE UIGA O LE A LE FAIGALUEGA O LE FAIGOFIE O LENEI FUA O:

  • Le tele o le eletise eletise;
  • Maualuga tau o gaosiga.

O le maualalo le paʻu o le a mafua mai i le mea moni o le tele o le malamalama o le moli o le malamalama, atagia ai pe faʻaaoga pe a leai se eletise eletise (leiloa - e oʻo i le 75%). O le mea lea e maualalo ai le malosi o le ata ma le maualuga o le ao latou eletise.

Faaaogaina o le Laasaga Panela

Polokalame o le mataupu faavae o le gaioiga ma le masini o le garmila maa.

O mea taua mo le gaosiga o se comikonductictor photoctor photochine o le keystalline silikicon. E tumu matafaga i sami ma le oneone, i le oneone - o se sui malamalama o Inokeri, ae ia aofia ai ituaiga o mea leaga. Faʻalenatura silizon faamamaina tekonolosi o se tele taugofie na tupu, e aʻafia ai le tau o ata puʻe.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e tutoʻatasi o le afa tausaga o le palakanela?

Susuga malosi amata amata ona faʻaaoga i le avanoa. La pa povi i le vaʻavaʻaiga - o le faʻavae mo le taumafaina o le itu i le itu atoa avanoa tekonolosi. I aso uma o le olaga, o le faʻaaogaina o ata o ata e masani ona maua i le mea faitino i luga o laina lapotopoto. Faʻaleleia o le tele o cystylline siliva gaosiga tekinolosi na mafua ai le fausiaina o sela tele i le Theon The New Teathy Photolls.

Le faʻaaogaina o le sor papa i aso uma o le olaga

Faaaogaina o le Laasaga Panela

Polokalame o le soclame modules.

O le faʻaaogaina o le aiga o ata pueata faʻatasi i poloka e fatu ai se eletise eletise, maua le faʻaaogaina o ni mea e mafai ona avea ma mea e sili ona manaʻomia o le aiga.

Dachas ma le atunuʻu fale tusa o lo matou moni o tatou moni e matua vaivai lava i le tumau eletise eletise. O mea uma o lau falelii na fausia ma fale matagofie e le o inisiua i nei mea e lua. O le leai o le le tumau, le le tumau, o le ono mafai ona faʻaaogaina le masani ai o le fale o le fale: strigearator, microwave, tomu, ty

La e aveʻesea le leo o le la i luga o le le tumau tapunia o le eletise ma faʻatupu ai se lagona o le saolotoga ma faʻamafanafana. Mo isi faamafanafanaga, ua tatau ona e totogiina, talu ai e mafai ona atoatoa le faʻaogaina o ni tau o ia, ma ni masini faʻapitoa:

  • maa mo le faaputuputuina o le eletise na gaosia e Photochills o le maa;
  • Pule e fetuunai ai le sili atu o tupe faʻaalu o le faʻaputuputu eletise;
  • Tagata le lava mo meaai o mea faigaluega.

Fesootaiga ma Tausiga

Faʻasaʻo ma faʻaaoga le paʻu la le saʻo - O lenei galuega e sau i le taimi lava e faʻatau ai lenei mea taugofie. O le sili lea o le numera numera o gaioiga o loʻo i le faʻatulagaina o le pule o le pule o le pule o le eletise:
  • Filifili le numera manaʻomia o modules mai le ata e faʻaputuputu ai ni maa;
  • Filifili le auala sootaga;
  • saunia mo le faʻapipiʻiina o se diodes shunt mai le mafai ona opping o ata;
  • Faapipiiina o le batisi o le pule faatonutonu;
  • Faapipii le pule mo le atoa ata ata ata.

O mea patino o le galuega e manaʻomia le aʻafia o se faʻapitoa e fesoʻotaʻi ma le saʻo e fesoʻotaʻi ai le maa.

E faigofie, ae e manaʻomia le malamalamaaga. A TA NA PUEINA, E SILI ATU, O se Crystpall Secoucouctor, ma le le mautonu i le suia o tulaga ese. O elemene o le ata o ata o ata o ata ma maa i le taimi o le faʻagaioiga suia o a latou meatotino:

  • Filogia o ata puʻe o loʻo faʻaitiitia ai lo latou aoga;
  • Puipuia ata tifaga faʻaititia le malamalama i le 10-20%, e manaʻomia le fetuunaiga i le au eletise
  • o loʻo saʻili le Pule a le Pule ma Faʻaleagaina le tagata i uiga faʻaleagamea o uiga o le faiga;
  • O loʻo faʻatafunaina o uaea sapalai mai le sueina ma le vevela vevela.

Tusitusiga i luga o le autu: lanu enaena pupuni: tuʻufaʻatasiga tulafono ma matafaioi i totonu

Faʻaaoga le mea sese e le faʻasaina.

Avanoa mo le atinaeina o le sor malosi

Faaaogaina o le Laasaga Panela

Polokalame o le mana grid pe a faʻaaogaina papaʻe lala.

Faapipii i luga o le taualuga o fale i taulaga o Tapela Lawsoers e matua manatu e sefe ai le eletise, ae moomia le lagolago a le setete. Mo se faʻataʻitaʻiga, o tagata faʻatau fale o Photovoutac malosi i Siamani o loʻo faʻasolo ai tupe aoga.

O le mea o iai i setete, o lea tulaga matatoa e puleaina e (Sepania, Isaraelu), o fale o fale nofomau ma fale o fale ma le lapotopoto moli o le a atiaeina. O le lavelave o le faʻaogaina o tekonolosi ma le maualuga o le tino o ata o ata e le faʻatagaina e ausia ai le tele o gaosiga.

O taʻavale eletise e faʻagaioia i le aso, ae i se laʻititi fua ona o le manaʻomia o le toe faʻafouina maa. Taʻiala Taʻavale Faʻatatau e ala i Palala Creaters o se mea e tupu mai i luga o taʻavale taʻavale e fai ai le faʻatau feʻaveaʻi taʻavale eletise.

E tusa ai ma le umi o le tomai faʻapitoa, o le ogatotonu o le 21st seneturi, o le tau o le eletise eletise o le a latalata atu i le tau o le masani ai o ana tagata faʻatau. Mai le manatu o le ocusiy, o le Autonofo o ni mea malosi o le eletise i le ituaiga o le la o le a salalau o laina o le la.

Faitau atili