Faitotoʻa faitotoʻa ma ou lava lima: teuteu e alatoto ma platbands

Anonim

O faitotoʻa o totonu o loʻo i totonu e pei o le nofoaga o loʻo i totonu o le fale o loʻo i totonu, o le umi o le taimi ua le toe aulelei. Faigofie teuteuga o le faitotoʻa ma e aofia ai i fusi e mafai lava ona liua atoa le manatu o le matata o le potu. Ma faʻapefea ona fai i ou lava lima, vaʻai i lalo.

Tusiata o gaioiga masani

Tele mea teuteu teuteu o taimi ua tuanaʻi i le aluga o loʻo toe fanau mai i totonu o taimi nei o faʻamatalaga o lata mai.

Faitotoʻa faitotoʻa ma ou lava lima: teuteu e alatoto ma platbands

Craved Platbands Old-Rusia tusiata

Matou te manatuaina uma le substide Windows ma faitotoa o Cout Log Cabis, sa faʻapipiʻiina e le vaneina. O le vaneina elemene e masani ona mafaufauina, ma o le a avea ma o se ata tusiata masani i Rusia anamua. O le teuteuga o le filo ma se malosi fou o loʻo i foliga, uma e pei o le teuteuina o fale fou o fale tumaʻoti i le ata o tagata i totonu o le ata.

O lea, o lona iloa i le tele o faʻaupuga, o faʻamatalaga muamua e faʻaaogaina o se maʻa faʻapitoa i le faitotoʻa o loʻo iai le ata. O le mea e le o maitauina, ae o lona le toe leai o se mea atoa, e manino ona tipiina le mata o le slot i le va o le fusi faitotoa. O le laupapa e sau mo le pito i tua lona lua afa o le fulafula mamanu po o luga.

O le muamua pepa e teu ai le slot slits pe a tapunia faataamilo i le tino. E faapena foi ata, o le leo o le tele o le lalolagi ua poloka uma.

Ma i faiga faʻasoasoaina i totonu, o le aulaʻi lea e foia ai le sili ona taua faʻafitauli o faiga masani - o le fesoʻotaʻiga atoatoa o le tau o le taʻele o le tapoleni.

O ai e le masani i le tala talanoaina i le tala lea a le auiliiliga, lea e talanoaina, o lea tatou maitauina o uluai fuafuaga o le taeao e mafai ona faaigoaina o se magoto pe aseta.

Faitotoʻa faitotoʻa ma ou lava lima: teuteu e alatoto ma platbands

Craved Platbands i fale o onapo nei

A mafaufau i ni vaega taua se lua i foliga o pattbands ma pa puipui, e aoga i le faaiuga. O vaega uma e lua o loʻo i ai ni vaega taua o le fausaga, o le mafuaʻaga lea ua faʻaititia e ova mai ai le faʻaaogaina o lupe, faitotoʻa, paso, ma isi mea i totonu o tagata nofomau. . I le taimi lava e tasi, o le teuteuga o le vaega o le taulaiga ma platbands e itiiti.

Ae i Rusia anamua i fafo atu o plaelepama, sa mafai ona e iloa ai le tulaga manuia o le aiga o lona aiga. E le gata i lea, i nuʻu eseese, e oʻo foʻi i le laumei, o foliga ma mamanu o filo o faka o loʻo iloa lelei. I luma o a tatou nei o aso nei, o le faatufugaga o le kamuta counving ua sau i le ituaiga o faʻailoga o le atunuʻu o le tusiata.

O le mea foi na matou taʻuina uma ai. Ma o le mea moni o le platbands, pei o le muamua e mafai ona faʻatagaina e tautua ai le teuteuga teuteuga pe a o se fesili pe faʻafefea ona faʻaleleia faitotoʻa i faitotoʻa ma o latou lava lima.

Mataupu i luga o le autu: Faletupe Faapolokiina sanuisi

Faitotoʻa faitotoʻa ma ou lava lima: teuteu e alatoto ma platbands

O le teuteuga o aso nei e ala i le tatalaina

Afai o faitotoa o loʻo faia muamua i o latou lava lima, sa le mafai ona le talafeagai ma o se foliga foliga na mauaina, ona o lona faʻasaʻoina o le pito sili ona maualuga i vai. O sina taimi mulimuli ane i le fale o le fale, o se mea teuteu o oe lava-teuteu ata tifaga, faʻataʻitaʻiga o le laufanua o le tele o le tele o laʻau na faʻaalia i le manaʻoga o tagata. I le lomiga muamua, o le tuai o le faitotoʻa na fofoina na o le pipii atu nai lo le faʻafouina o ona foliga mo le isi tausaga.

O lea, afai o oe o se pule fiafia o le faitotoʻa tuai mai le faʻatusatusaga, ona tatou faamalo lea ia te oe. O mea uma lava, o le aso e faʻatau ai faitotoʻa muamua o laʻau, muamua, ae le o le taga faʻaleaʻoaʻoga ile ova o tagata faʻatau. Ma lona tulaga lona lua, leai se faitotoʻa faitotoʻa ua le o toe faia, e le gata i le faʻatafunaina o se tamaititi na faia, ae e le tatau foi ona tatou faia ni luasefulu tausaga tausaga.

O le saʻo auala i le faʻafouga o le tapoleni pe a faʻaaogaina Platbands o le a faia ni vaega o le a faia le tuai o faitotoʻa i le faʻamamafa i le faʻasologa.

O nei postbabs ma mea teuteu foliga

Ua tele naua mea i luma ole au tekinolosi i tua o tekinolosi i luma, ma o le filifiliga o platbands i luga o le fausiaina e tele lautele. Ina ia fausia Platbands i le falefaigaluega ma e le gata, o mea nei o loʻo faʻaaogaina:

  • Vaega o fafie;
  • Plywood ma MDF;
  • Pvc;
  • polymer sima;
  • polyrethhane;
  • ipu.

Faitotoʻa faitotoʻa ma ou lava lima: teuteu e alatoto ma platbands

Fai le gaosiga o le tele o mea eseese

Saunia o le Platband o loʻo i le faʻatulagaina ma le oloa, o ana mea e tatau ona fesoʻotaʻi ma mea mai le faitotoʻa e tasi o loʻo faia i le faʻamalama. A e mauaina se platband ma faʻatau tino, ona ou faʻalogo atu lea i oloa laupapa na faia e oʻo lava i le nofoaga o aso nei e ala i le tatalaina o tagata faʻatau. I le avea ai o se tulafono, o elemene na fausia mai i mea e tetee i le le lelei o le ea i le siosiomaga. A maeʻa mea uma, o la latou tulaga faʻapitoa o le tautua o le Naschenoki i le faʻamalama o le faʻalavelave.

Laupapa laupapa

O papa sili o le fafie e i ai:

  • Oak ma Beech - Mea e latalata i ni faʻailoga sili ona lelei, ae faigata le faʻagasologa, o le mea lea e ono le fiafia ai le tau o nei oloa.

    Faitotoʻa faitotoʻa ma ou lava lima: teuteu e alatoto ma platbands

    Taavale ala mai isi ituaiga o fafie

  • LIPA e uiga i le tau o avanoa. Ae o lea lava i le taimi lava lea, o loʻo tuʻuina atu loa fafie e tatalaina mea e teu ai 'au, ae o le mea e manaʻomia e le manaʻomia e togafitia ai o ni auala e puipuia ai le oloa.
  • O le larch e mafai ona avea ma se sili ona lelei teuteu i totonu o faitotoʻa i totonu o partilots ma isi potu susu, talu ai le teteʻe i le faʻasologa. O le minus e mafai ona faʻailoa i le mea moni o le a valiina le oloa ae e te leʻi faʻapipiʻiina, o le a e sau i le faigata o le taina laupapa ma vali mea. I le taimi lava lea e tasi, o le laina lavelave e le maua, o se alia ninii e maaleale i le galuega tele.

O le mea moni, ogatotonu o laʻau e matagofie matagofie ma faʻataʻitaʻi le agalelei, ae o mea i lugā e leʻo taugofie ona lisiina. Ma o le kolisi galuega e sili ona taugata. Ina ia faʻafou le laupapa i totonu o loʻo faʻaaogaina o totonu o loʻo faʻaaogaina, e le manaʻomia le lafoai i le ogaoga.

Faitotoʻa faitotoʻa ma ou lava lima: teuteu e alatoto ma platbands

O igoa o le auvae

Sili le taugofie birch oloa, alder po o pane. Ioe, o laʻau e le itiiti ifo nai lo se rack mo le faʻaleagaina, ae mo le faʻaaogaina faapagofie, ae le o tulaga lautele, ma e talafeagai lelei.

Palasitika o aso nei

E teuteu potu o potu o le potu, e mafai ona faʻatagaina le faʻatauina o palasitika palasitika. O le tele o tulaga lelei i foliga:

Faitotoʻa faitotoʻa ma ou lava lima: teuteu e alatoto ma platbands

Palasitika lanu laupapa

  • Aua le suia ma le taimi;
  • aua le pala ma aua le gagau;
  • mafai foi ona gaosia i soʻo se ituaiga (lapotopoto, na gau);
  • tele lanu valivali e filifili ai mai;
  • A e filifilia le auiliiliga o le lanu i le faitotoa, ona le manaʻomia lea o le vali.

Preposition ina ia mafai ona faʻatau se palasitika platband e faʻafou le tuai o totonu o le faitotoʻa faitotoʻa mai le Array e le tatau ona tasi:

Faitotoʻa faitotoʻa ma ou lava lima: teuteu e alatoto ma platbands

O le fesoasoani o le mapusaga

  • E tatau ona filifilia ma le faaeteete le lanu o le oloa e vali ai le faitotoʻa, ae mafai uma e oe i lenei mataupu atoa ma tuʻufaʻatasia pe a toe faʻafoʻiina pe a toe faʻafoʻiina le iunite;
  • O le plassiy platband i luga o le matte luga o le sā o le shue atonu e le o se mea talafeagai - Ia faaeteete;
  • Palasitika mafai faʻaititia le pito i luga o le poloka atoa, ae le faʻaleleia ai.

Uamea oloa ma isi itu o nei auala o le tekinolosi e le mafaufauina. E ui ina lelei, ae naʻo isi galuega faʻauma.

Faitotoʻa faitotoʻa ma ou lava lima: teuteu e alatoto ma platbands

Teuteuga vaega mai polymerbetine

Afai o Platbands ma Spotwork Pese mai Faleoloa Fou e leʻi mauaina pe faʻafefeteina le tau, ona aoga lea o le faʻaaogaina o le excives, ae mai fafie.

Sauniuni tulaga e toe faafou ai

Ae le i tatalaina le faitotoʻa, o le ie i soʻo se mea e tatau ona sauni mo le gaioiga. E lua filifiliga mo le manuia taunuuga i le galuega sauniuni:

  1. Afai o le faitotoʻa o le taua na faagaoioia mo se taimi umi ma e fiafia ai, na sili ona aulelei, ona sili ai lea o le salu e aveese ma le matapeʻapeʻa mo le tele o galuega ma mea uma, o le toe faʻafouina o le laualuga.

    Faitotoʻa faitotoʻa ma ou lava lima: teuteu e alatoto ma platbands

    E faʻapea e toe faʻaleleia le Toefuataiga.

    Matou te le ola mo i le taimi nei, faʻafefea ona toe aumai le faʻafeiloaʻiga o faitotoʻa o pusa o Colls Worted, talu ona latou faʻaalia lenei autu i le Mataupu Faʻaletupe. E talia e aʻoaʻo e le gata i le ala e aunoa se osofaʻiga tuai a le faitotoʻa tuai mai le tolopoina tuai: ata aʻi ma faʻataʻapeʻapeina ma le fasiotia, o loʻo sauni loa le faitotoʻa. Ae faʻapefea faʻamatalaga faia faitotoa.

  2. Afai o le tuutuuga o le uati o le vaega e faʻamalieina, ae o loʻo i ai se sitaili e aumaia le taʻitoʻatasi o le faitotoʻa i le atoatoa, a le o le ssush e latalata i lona nofoaga.

O lea, tuʻu naʻo le SHAsh na o ia ile nofoaga o le faʻasoasoa.

Faitotoʻa faitotoʻa ma ou lava lima: teuteu e alatoto ma platbands

Savali sauni i le faaiuga o galuega

Ma o le faʻauma o faitotoʻa o le a faia i le faʻapipiʻi nofoaga. Ioe, e sili atu ona faigofie le aveeseina ma tuu i totonu o se tulaga faalava mo le faigofie o pulega. Ae ui i lea, o le fasi ie e tatau ona sauni mo le galuega. E matua faigofie mea uma, e aoga le faʻamamaina o le laufanua ma le faʻaaogaina o le fasimoli fofo ma se vaivaiga vaivai. E manaʻomia tele le faʻaeteete ile itu i le itu i le lautele o faitotoʻa ma lima faʻaituau. Ina ua maeʻa, ae o le vaalele ua patu, talu ai o le faʻamalologa o le a faʻavasega.

Faʻamaeʻaina le teuteuina o le Fuafuaga

Procoutiven plassiks, tusa lava ma o latou lava lima, fai le faitotoʻa o le mea e mafai ona oʻo mai.

Faitotoʻa faitotoʻa ma ou lava lima: teuteu e alatoto ma platbands

Vaneina ducers i totonu o le itu o nei

O le mapusaga, valetia poʻo laʻau maualuga o le tele o tamai vaevaega e mafai ona fesuiaʻiga o mea sili ona masani ai. Afai o le toe fuataina e faʻafaigofie, o le Foafoaga i le vaalele o le lautele o ata i luga o le vaalele, e faigofie lava lena, le manaʻoga.

O le faaputuga o le pala i luga o le pito i luga o le faitotoʻa faitotoʻa mafai ona i se sitaili sitaili e faʻataʻitaʻi ai le ie o le faʻapotopotoga o le faʻapotopotoga tuai. E ala i spets, e mafai ona e faia se fesoasoani malosi i le itu atoa, ua tuu mau i le tasi mea uma i le tasi. E mafai ona faʻatagaina le pule pulepule ona o le faitotoʻa lea o loʻo i ai i totonu. Teuteuga o le SHAS Swedwork Frangments o le faigofie. E le talafeagai le faia o se mea, ae e manatua se faitotoʻa nofolaʻa lea, taʻitaʻia i totonu o Baraoran. I soʻo se tasi o filifiliga mo le nofoaga, e aoga le maitauina o le faʻatulagaga o le vaalele i luga o le vaalele ina ia aua neʻi puʻupuʻu i latou pe a uma le ata vali.

A o le tulafono, o le muamua vasega o le faʻatau atu o loʻo faʻaalia i se vaega atoa o le lanu o le tele o le tele o papaʻa.

O le mea teuteu e na o le filifilia o le paolo manaʻomia o le pala ma le mataupu o loʻo i totonu o le pulou. I le taimi lava lea, o Platbabs i luga o faitotoa ma Cardd Repenwork O loʻo avea ma sui o le Consul Consumer i le taupou pepa.

Faitotoʻa faitotoʻa ma ou lava lima: teuteu e alatoto ma platbands

O le faitotoʻa o loʻo screllized ma sili atu i lalo o le ie taʻavale

Ia, afai o le sili fafie sa muamua amataina le lafoaʻi, lea o le a puipuia mai i le faʻasua ma isi le fiafia. A o leai, e le o se faʻafitauli le foʻia o lenei galuega ma ou lava lima i le aiga.

O le mapusaga o le mapuʻua e leʻi faʻapipiʻiina i luga o le faitotoʻa faitotoʻa, e tatau ona e saunia:

  1. Ua maeʻa le ata o loʻo faia i luga o le pepa malo mo le faʻatulagaina o le Primer.
  2. Ina ua maeʻa faʻamamaina le Primer Seamber, o faʻamatalaga e tatau ona polesi ma le papala papaʻu pepa.
  3. O isi mea e aveʻesea ai le pefu o le paʻu i fusi, ma e mafai ona e aofia ai elemene ma vali po o vaovavale. Pe vali i le itu taumatau ma le lacquar.
  4. E tofu le tele o le tele o mea e sili ona teuteuina.

Fasioti nofoaga teuteu vaega o loʻo faia e faʻaaoga ai le kulimi poʻo ni tamaʻi fao. E mafai ona faʻasaʻoina le Decors i luga o le tapoleni ma faʻi o faʻi o faʻi e tuʻuina atu ai le mamanu e sili atu le manaia.

Faitotoʻa faitotoʻa ma ou lava lima: teuteu e alatoto ma platbands

Faitotoʻa faitotoʻa ma ou lava lima: teuteu e alatoto ma platbands

Faitotoʻa faitotoʻa ma ou lava lima: teuteu e alatoto ma platbands

Faitotoʻa faitotoʻa ma ou lava lima: teuteu e alatoto ma platbands

Faitotoʻa faitotoʻa ma ou lava lima: teuteu e alatoto ma platbands

(O lou leo ​​o le a muamua)

Faitotoʻa faitotoʻa ma ou lava lima: teuteu e alatoto ma platbands

Utaina ...

Tusitusiga i luga o le autu: Royal Shorthroom: Tutusa foliga

Faitau atili