Faaumaina sima faasitepu i laupapa [galuega faatonuga]

Anonim

O le sitepu e masani ona faʻateleina ai mai le sima, aua o le mea lenei ma le faʻateleina o le malosi ma le taimi umi. Peitaʻi, o le sima ma le sili ona mamafa e tasi le faʻatekinofo o le sili ona ogaoga - o le le "malulu" o mea ma se foliga le mautinoa. Ina ia fiafia i se sima sima, o se fafie faʻauma e masani ona faʻaaogaina. O le sili ona lauiloa le tali lea e aoga e mafaufau i nisi auiliiliga.

Sima sipuni laau

Filifiliga o fafie afi

E i ai ituaiga fafie e talafeagai mo le galueaina o sima pipi i luga: O otaota, larch, ma Beech. E mafai ona faʻaaogaina mea uma, o loʻo ave ese mai ai. Peitaʻi, i totonu o le tasi itulagi, e sili atu le filifilia o se filifiliga o loʻo faʻaalia e se foliga manaia ma le aoga. O lenei vaega e aofia ai otok - E talafeagai mo i latou e taua le faʻatuatuaina, malosi ma tumau o le faʻauma.

Oak Cloboard
Faateleina le Oak Tau e faʻamaonia e ala i le tumau ma le leaga le teteʻe.

O le tau o le tau orch, talu ai o lenei laʻau o laʻau o loʻo avanoa mo tagata uma faʻatau, tusa lava poʻo le a le tulaga tau tupe. Faatusatusa i luga o le Oak, Larch o le taugofie e toetoe o faalua. A faia se ata monolithic, e taua lenei.

O le teuteuina o larch ei ai isi vaega lelei:

  • toe talitonuina ma le malosi;
  • E le fefe le mea i le susu;
  • manaia le manogi matagofie manogi;
  • O le taimi umi o le olaga.
Larch
Larch ei ai se matagofie foliga ma uiga o le moli moli

Vavae ese le pito i luga o le faasitepu o le pipi O lenei filifiliga o le a taugofie foi ona taugofie nai lo ok. O le ata o le a foliga faʻalenatura, ma le malosi o faʻavae o le a teuina mo se taimi umi. Soʻo se lanu e avanoa i le tagata faʻatau: faʻatagaina uma le pogisa ma malamalama malamalama.

Crew laupapa mai lefulefu
Sili atu i le pito i luga o le tino - o le vaega autu o lefulefu

Beech o se tagata talosaga pepelo mo le faʻaaogaina o se monolithic sparcase. E i ai le homogeneous, o mea faigaluega lelei, ma luga e mafai ona mitamita i foliga manaia o pupula malamalama. O le lelei o mea o loʻo i le maualuga, tusa lava poʻo le a le tau.

Falefalaoa
O le Beek e iloga e se leo leo, ae o le ok e maualalo

Faʻafefea ona 'alo ese mai mea sese pe a faʻapipiʻi?

Faʻamaeʻa le Pese Soifua Maloloina e oʻo i le polofesa e mafai ona faia ni faʻafitauli. E toʻatele e talitonu o le faʻatumuina o le laufanua o le faʻaseʻe o le sili ona taugata vaega. Peitai e tusa lava lenei mea, e tele isi avanoa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻapipiʻiina o sitepu i luga o cososters: polokalame ma le fuafuaina [

O le mea lena e te manaʻomia e mafaufau ai aʻo leʻi maeʻa:

  • Laupapa laupapa i se laau - o se tulaga e manaʻomia ai le tele o tupe faʻaalu.
  • O le mea taua, e le o le faʻasaʻoina o le faʻasologa i luga o sitepu, aʻi le faʻaiuga o le a le mafai ona taofi umi.
  • E tatau ona i ai i le mafiafia o talita laupapa, le itiiti ifo o le 30 mm, teuina i luga o lenei mataupu e tau atu i taunuuga le lelei.
  • A maeʻa, o laupepa, ma fausiaina o olo, olo ai laupapa, faʻapena foi ona e le faia e aunoa ma mea talafeagai.

Lotomalie

Ae le i faia le laau, o le a mafai e tulei ese le laufanua o le sima o le sima o le pharyte sa tatau ona faia. O lona uiga e te manaʻomia le naʻo uili puipui o laʻau, ae o laupepa paʻiaʻega foʻi. O le Fafie Will e le mafai ona faʻapipiʻi saʻo i le sima.

Plywood pepa

Primer, Glue Consunstion, New Nekes mo masini faʻapipiʻi - O nei mea ma mea e tatau ona faʻaaogaina. Ae e leʻi maeʻa galuega o le faasitepu, e manaʻomia ona faamamaina lapisi ma palapala, a leai e le mafai ona maua se malosi malosi ma isi mea.

Primer Commate Spirtec

E ala i le faʻatauina o vali ma vaese, e le aoga le faʻasaoina. E fautuaina le faʻatau atu o ituaiga ma maualuga maualuga le teteʻe i le susu. O ia faatatauina o loʻo faʻaogaina i luga o le faʻavae o le le itiiti ifo ma le tolu taimi. I le taimi lava e tasi, o ato taitasi e faʻaaoga i sina malologa o le a faʻaaogaina le tasi muamua o le a faʻaaogaina.

Fetaui lelei sima ma laupapa: foliga o le faamauga ma tekinolosi

Laasaga-i-laasaga faatonuga faatonuga mo galuega

Galue Amata i taimi uma ma sauniuniga. E manaʻomia tele lea mo galuega uma e lua ma mea faigaluega o loʻo faʻaaogaina nei. E tatau ona e aoina mea uma i le tasi nofoaga.

Sauniuniga o Faipule

O le lisi o meafaigaluega tatau e le tele tele:

  • sikulukalaiva;
  • Milling masini;
  • Olo masini;
  • atavali faatasi ai ma le tulaga;
  • hacksaw;
  • Aurocromivik;
  • o le samala;
  • eletise eletise.

Tekinolosi o galuega

E mafai ona e feagai ma lenei ituaiga galuega tutoʻatasi, e ui lava o oe o le a le valaʻau se gaioiga faigofie. O galuega uma i luga o le teuteuga e aofia ai le tele o sitepu:

1. O le laufanua o le sitepu e faʻamamaina o le efuefu ma lapisi, pe a maeʻa le eleele. Mo le faʻagaioiga, o se faʻapitoa faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina loloto o lalo ifo o le maualuga o sima o sima, faʻapea foi ma le faʻalauteleina o le faʻaaogaina o mea e faʻapipiʻi ai.

Mataupu i luga o le autu: nofoa ma suiga i le faasitepu: ituaiga o fausaga ma foliga o tutoatasi

Fetaui lelei sima ma laupapa: foliga o le faamauga ma tekinolosi

2. Mai le susu-faʻamaoniga o Plywood, o se mea na tupu i le mafiafia o le 1-1,5 cm ua tipi e tusa ma le itu o sitepu. O le mea e faʻatagaina ai ona e ausia le aʻafiaga o le faʻaitiitia o le paʻu, faʻapea foi ma le faʻaaogaina o le susu mai luga o le sima.

Fetaui lelei sima ma laupapa: foliga o le faamauga ma tekinolosi

3. Mosture-Distured Mastic poʻo Special Glue e faʻaaoga i laʻasaga, o le elemene tipi ua uma ona faʻaaoga i le faʻavae. Ina ua maeʻa lena mea, faʻaopopo faʻaopopo o loʻo faʻaaogaina e faʻaaogaina ai oe lava-faʻataʻitaʻiga ma dubiles.

4. I tafatafa o le mea na tupu mai i Plywood, o faomea suasusu e faʻaaoga ma o se laupapa laupapa o loʻo faʻaaogaina. Galue e tatau ona amata i lalo. Mai luga i luga o laupepa, e fautuaina le tuʻu atu o le avega mo le faʻamaoniaina o le faʻatulagaina. Afai e te manaʻo, e mafai ona e fusia pito o le faasitepu.

Sima sipuni laau

5. Ole vaega mulimuli e aofia ai le faʻapipiʻiina o le pa - Palaloai ma Titoti. O le fesoʻotaʻiga o elemene i le faʻavae o loʻo faʻatinoina e ala i le fao. A maeʻa le faʻapipiʻi, o le a naʻo le a tuua e tapuni le slots ma sooga e ala i le faʻi o le fuʻa poʻo le punou.

Sima sipuni laau

I luga o le vitio: o le atoa taamilosaga o galuega i le faauma.

Faapipiiina mai le sau ma lamatia

A maeʻa se sitepu ma se laʻau o le faʻafanua o oe lava, faʻamatalaga faʻapitoa ma le fiafia e sili atu ona aoga fesoasoani, o oloa e faʻapipiʻi tomai. O le mea taua e le o le galo e faia muamua le groove muamua, mo le mea e ave ai le masini misi. O le mea e i ai ma le vaega pito i lalo o loʻo tumau i le o loʻo afaina. I le Groove i le pito i tua, e tatau ona e faʻapipiʻi le pito i luga.

O uʻamea tulimanu e tatau ona faʻapipiʻiina i le itu o le stickking. Ia, a e mafai ona e faaopopoina le maualuga o le tulaga. E oʻo lava i le 3-millimeter Polythylene o loʻo tuʻufaʻatasia mo lenei galuega i le tele o taimi. O mea faapena e faia ai se faʻalilolilo faʻalilolilo, faʻataga e puipuia sima ma fafie mai aʻafiaga le lelei mai le siosiomaga. Laasaga e toetoe a le lagonaina.

Filifiliga numera 1 - faʻaaogaina se faʻamatalaga faʻapitoa

E masani ona faʻaaogaina faʻamatalaga faʻapitoa faʻapitoa O ni latou valavala eseese mamanu. O lenei igoa o loʻo faʻaaogaina mo le tele o le tele o le tele o contex plate, teuteuina o le pito i lalo o sitepu.

Aisea e manaʻomia ai e nei aʻoaʻoga? A tuʻuina atu e le le lava le laped apefai, o itulau e lua o lenei mea na faʻapipiʻi i luga o le faʻavae o loʻo fesoʻotaʻi i le tasi. Ona o lenei, o se mea faaopoopo e foliga mai, mafai ona faʻaleagaina le pito i luga o vaega i fafo. Ole vaega ole Komese ole lua o Lamellas, e mafai ona maitauina ma le lavalava. O le pito i lalo o le vaega ua naʻo le faʻaaogaina e tapunia ai lenei soʻoga.

Ua sili atu le maualuga o le suega i luga o le tagata. Faapipiiina ma le laumua e aofia ai le faʻaaogaina o le glue poʻo le faʻaaogaina o le tagata lava ia.

Uamea talaaga mo faasitepu

Filifiliga numera 2 - faʻaaogaina o le m-foliga o tagata

O nei elemene e mafai ona faʻatino le galuega o le faʻatonutonuina. O ia o le a taʻua foi o le faʻamuamua. Mo le gaosiga o le M-foliga o tagata, o mea eseese e faʻaaogaina: Steel, apamemea, Alumininu. E tele lanu o lanu e lauiloa foi: i lalo o auro, apamemea, fafie.

Ma le uʻamea, e le gata o se galuega teuteu, latou te fesoasoani malosi e puipuia le faʻauma i ofu malolosi.

Mr.-foliga sipela

Filifiliga Numera 3 - Vave Laasaga + Andizo

Incizo o se faʻapitoa ituaiga o faʻamatalaga mo faasitepu faasitepu, atiaʻe e ala i le laʻasaga vave. O le oloa muamua i lana lava ala, e faigofie ona faʻaaogaina i se tasi o le fa e leai se mea e fa. O le mea e talafeagai mo le tele o sitepu, tusa lava poʻo a latou foliga.

A faʻagaioia le siʻusima, o faʻamatalaga nei e le o manaʻomia nisi gaioiga sauniuni. O le a lava mo billquet laupapa e faʻaoʻo mai ai ma laina faalava o sitepu.

Talaaga vave sitepu i le taimi nei mo faasitepu

I luga o le Vitio: Stair faʻamaeʻaina ma le laumua ma le vave laʻasaga Incizo talaaga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se sitepu mai le PIP PIPE: O le Filifiliga o le Faʻatulagaina, fuafuaina ma le Fonotaga | +50 ata

Nisi o le avanoa o le feagai ai

Galue i luga o le faavae o le amataga i taimi uma i le pito i lalo. I se faʻaopopoga, o isi fautuaga e tatau ona faʻaalia.
  • Aua le faʻapipiʻi le fao i le pito i lalo o le sima i le iuga mai le muamua sitepu muamua o galuega. E sili le faʻatali seʻia maeʻa le faʻapipiʻi atoa atoa.
  • O faʻamasinoga e manaʻomia ona faʻapipiʻi i le pito sili ona lelei. Ia faia lenei, faʻaaoga laupapa poʻo tulimanu faʻapitoa.
  • Faʻamatalaga faaopoopo e pei o faʻamatalaga e manaʻomia ona faʻapipiʻiina i le ulaga na fausia muamua. O lē e ona e mafai ona ia pulea le nofoaga o le fausaga.
  • O le vaʻa i le va o le afio mai i le afio mai ma o le matagi muamua na tuʻuina muamua oneone, ona faʻaaoga lea o le tasi ma le isi. E taua le lelei o le shtlankia o se lanu talafeagai.
  • E faigofie ona fuafua le taimi e te tipiina ai le puna o le mea. E manaʻomia le ula i auiliiliga, ae o le faʻavaveina foʻi, ma le fesoasoani a fao ma tagata tusitusi.

O le tapenaina o le poloketi ile maeʻa ole siDrese a le sima e fautuaina e talitonuina lenei tagata poto. E taua tele le filifiliga saʻo o mea, usitaʻi i tulafono uma ma manaʻoga mo ituaiga. O le mea taua o le manatua o le faʻavae o cracks e le maalofia, tusa lava pe o le saʻo o le pepa o le pepa. Splattlevka poʻo le faʻapipiʻiina o fula e faigofie ona fetaui ma lenei faʻafitauli.

O isi mea uma e maeʻa ai filifiliga (2 Vitio)

Faʻataʻitaʻiga o galuega uma (45 ata)

Fetaui lelei sima ma laupapa: foliga o le faamauga ma tekinolosi

Sili ona lelei faasitepu: mamanu saogalemu ma le mafanafana mamanu

Fetaui lelei sima ma laupapa: foliga o le faamauga ma tekinolosi

Sili ona lelei faasitepu: mamanu saogalemu ma le mafanafana mamanu

Fetaui lelei sima ma laupapa: foliga o le faamauga ma tekinolosi

Fetaui lelei sima ma laupapa: foliga o le faamauga ma tekinolosi

Fetaui lelei sima ma laupapa: foliga o le faamauga ma tekinolosi

Fetaui lelei sima ma laupapa: foliga o le faamauga ma tekinolosi

Fetaui lelei sima ma laupapa: foliga o le faamauga ma tekinolosi

Fetaui lelei sima ma laupapa: foliga o le faamauga ma tekinolosi

Fetaui lelei sima ma laupapa: foliga o le faamauga ma tekinolosi

Fetaui lelei sima ma laupapa: foliga o le faamauga ma tekinolosi

Fetaui lelei sima ma laupapa: foliga o le faamauga ma tekinolosi

Fetaui lelei sima ma laupapa: foliga o le faamauga ma tekinolosi

Fetaui lelei sima ma laupapa: foliga o le faamauga ma tekinolosi

Fetaui lelei sima ma laupapa: foliga o le faamauga ma tekinolosi

Fetaui lelei sima ma laupapa: foliga o le faamauga ma tekinolosi

Sili ona lelei faasitepu: mamanu saogalemu ma le mafanafana mamanu

Fetaui lelei sima ma laupapa: foliga o le faamauga ma tekinolosi

Fetaui lelei sima ma laupapa: foliga o le faamauga ma tekinolosi

Fetaui lelei sima ma laupapa: foliga o le faamauga ma tekinolosi

Fetaui lelei sima ma laupapa: foliga o le faamauga ma tekinolosi

Fetaui lelei sima ma laupapa: foliga o le faamauga ma tekinolosi

Fetaui lelei sima ma laupapa: foliga o le faamauga ma tekinolosi

Fetaui lelei sima ma laupapa: foliga o le faamauga ma tekinolosi

Sili ona lelei faasitepu: mamanu saogalemu ma le mafanafana mamanu

Fetaui lelei sima ma laupapa: foliga o le faamauga ma tekinolosi

Sili ona lelei faasitepu: mamanu saogalemu ma le mafanafana mamanu

Fetaui lelei sima ma laupapa: foliga o le faamauga ma tekinolosi

Fetaui lelei sima ma laupapa: foliga o le faamauga ma tekinolosi

Fetaui lelei sima ma laupapa: foliga o le faamauga ma tekinolosi

Sili ona lelei faasitepu: mamanu saogalemu ma le mafanafana mamanu

Fetaui lelei sima ma laupapa: foliga o le faamauga ma tekinolosi

Fetaui lelei sima ma laupapa: foliga o le faamauga ma tekinolosi

Fetaui lelei sima ma laupapa: foliga o le faamauga ma tekinolosi

Fetaui lelei sima ma laupapa: foliga o le faamauga ma tekinolosi

Fetaui lelei sima ma laupapa: foliga o le faamauga ma tekinolosi

Fetaui lelei sima ma laupapa: foliga o le faamauga ma tekinolosi

Fetaui lelei sima ma laupapa: foliga o le faamauga ma tekinolosi

Fetaui lelei sima ma laupapa: foliga o le faamauga ma tekinolosi

Fetaui lelei sima ma laupapa: foliga o le faamauga ma tekinolosi

Fetaui lelei sima ma laupapa: foliga o le faamauga ma tekinolosi

Fetaui lelei sima ma laupapa: foliga o le faamauga ma tekinolosi

Fetaui lelei sima ma laupapa: foliga o le faamauga ma tekinolosi

Faitau atili