Potu ma "i totonu" i totonu o le "vaega i totonu o totonu (35 ata)

Anonim

Potu ma

E i ai i le fale o lona nofoaga e matua tele lava, pe vice o loʻo iai - faʻapitoa laiti. I mea uma nei, o se vaega e tumau pea le tali i le zong na nofoaga, lea e fesoasoani vaʻaia i nofoaga malu. Afai e te le faia lava ma le fesili lenei - Ia tatou taumafai e saili ni auiliiliga mananaia ma le ata atoa o lenei faiga.

Potu ma

Potu ma

Potu ma

Potu ma

O le a le vaeluaina ma aisea ua manaʻomia ai?

Afai e te fai puʻupuʻu, o se tulaga maualuga lea o le auala e faʻasoa atu ai potu i nofoaga tuʻufaʻatasi. E masani lava o se lautele o 5 i le 15 pasene, maualuga ma le umi e faʻalagolago i manatu ma galuega faʻapolofesa. E mafai ona e faia se vaega e tusa ai ma le uluaʻi fuafuaga o le fausiaina, i le faʻagasologa o le toe faʻaleleia poʻo le toe fausia.

Potu ma

Potu ma

Potu ma

Potu ma

Potu ma

Ina ia mafai ona faʻamautu se vaega, o le a le manaʻomia e aveese le puipui poʻo luga o luga.

I le le mautonu na o se vaega o le foloa, lea o le a i ai.

Potu ma

Potu ma

Potu ma

Potu ma

E taua le mafaufauina o le a le mea tonu e te manaʻo ai le vaega, aua e mafai ona eseʻese i le maualuga (mai le fola i le ogatotonu, etc.), i le lautele ma le umi ma le lautele.

Faʻafetai i nisi taumafaiga ma le designener auala, e mafai ona avea o se manaia tali i totonu o le atunuʻu. E mafai ona e faʻatonutonuina ma le faʻaauauina o mea, poʻo ni ata masani, ma tufa atu ia oe lava i le zogle o le potu, i le taimi e tasi na le lafoina ai i mata ma isi mea uma.

Ituaiga o Totonu o Vaega

Fuafua i le a le galuega, vagana le mea autu, o le a tauaveina le ai ai o le manatu ma se vasega, faʻasoa atu ituaiga:

  • Tuufaasolo.
  • Plasterboard.
  • Ipu.
  • Gyptumoblock Vaega.
  • Fafie.
  • Faasee.
  • Faaliliuga.

Potu ma

Potu ma

Potu ma

Potu ma

Ma o lenei lava ia i latou uma.

Tulaga le aoga i totonu

O se ituaiga masani lea o vasega, lea e masani ona faʻaaogaina i totonu o le vavaeʻese o le potu. O lenei ituaiga o le vasega o le sili sili ona faigofie auala e tuʻuina atu ai se foliga e te manaʻomia e tuʻufaʻatasia ma le masani i totonu o le fale. E masani lava ona latou le susu, manaia tele le faʻavaitaimi, malosi malosi ma tutulu.

Tusi i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻauma le faitotoʻa ma MDF Planels faia oe lava

Potu ma

Faia mai mea e pei o pili, fulufulu, maa, tioata tioata. Ae ui i lea, o le faʻamuamua o le avea ma paick, aemaise pe'ā i le lumanaʻi i lenei vasega oe fuafua e faʻamalolo le loka, poʻo le fata.

O le minus o le a avea lea o lenei filifiliga o le a lava mamafa i tulaga o le mamafa cattory.

Plardboard Vaega i totonu

O le pito sili ona taatele o mywall, o loʻo tuʻuina atu i le septum faʻaaoga se uʻamea. Pe faigofie ma anapogi ile Mauga, ina ia avea ai i latou ma filifiliga sili ona lelei mo le toe faʻaleleia "i luga o le lima fealofani." O le mea tele, o le a avea ma mea o le fausaga lava ia o le tele o mamafa, e sili atu lona mamafa ma e le faʻaititia tele le eria i le faʻavae. E le gata i lea, o le laʻau e toetoe lava a lamolemole lelei, ma mafai ona faʻapipiʻi le uaina ua natia.

Potu ma

O le le lava o le a le lava le togitogiga o le faʻamamaina ma le malosi o le mea i le lagona e le mafai ona faʻaoʻo i le televave o lo o tautau ai fata poʻo se mea faapena.

Glass vaega i totonu

I le taimi nei, o nei vaega o nei vaega maua le sili sili ona taʻutaʻua i totonu o le faitau aofaʻi o tagata. E ui i lea, o nei fuainumera e fesoʻotaʻi ma le mea moni o le tioata o le faʻaaogaina o se avanoa ma le a le foliga saʻo.

Mo se ituaiga vaega e faʻaupuga, faʻataʻitaʻiga faʻapitoa-fou tioata ua faia, lea e aofia ai le palapala ipu, o le mafiafia o le mafai ona oʻo atu i le 12 millimeters.

Potu ma

Fuafua i le tofo ma le manatu autu, e mafai ona e filifilia se matematika pe manino filifiliga. I le fomu, e leai ni tapulaʻa - faataamilo, sikuea, punou, faʻatamala poʻo curvililiar. O le a le filifiliga i latou lava, o le a avea ma mea!

O tulaga lelei autu o le tioata vasega o le sili sili ona malamalama, afi o le afi ma le tumau, matagofie foliga ma malamalama malamalama. O le minus i lenei tulaga o le leai o se avanoa e tautau pe faʻapipiʻi se mea. I le isi itu, o le laititi o faʻamatalaga auiliili i totonu o le fale - o le faʻafaigofie o le ola ai, pei ona latou fai mai "e tusa ai ma le fng-shui".

Tioata-poloka vaega i totonu

O le a lona foliga? O le ala lea, e manaia tele! E aofia ai piliki tioata tioata, o loʻo faia i tioata mafiafia, ma e i ai lona mafiafia o le 6 i le 10 militeli. E iai ma se isi laufanua, taʻutino: faʻaleagaina, matua, manino, lamolemole ma le lanu. I luga, o luga o le talosaga, e mafai ona e okaina se faaopoopoga laititi o le le mautonu tioata. Ma lenei ituaiga vasega, e mafai ona e tuʻuina fua se vaega ma le ata.

Tusitusiga i luga o le autu: Puipuiga i le sitaili o le patchwork fai oe lava

Potu ma

O sea vaega e foliga lelei, o le a le mafai ona pasi atu au malo e le uma. Ma le isi, e lelei tele so latou malosi, ma le afi-tetee. Mafai ona ave le saogalemu o le vevela o le vevela, e i ai le aafiaga o le masani ai o le ita.

O se talitonuga iloga, tusa lava pe o le a lea le tautala, o le leai o se avanoa e faia ai fesoʻotaʻiga i totonu o le pa, aua e le mafai ona faʻapipiʻiina le 'eleʻele.

Fanua laupapa i totonu

O loo i ai le malosi laupapa vaega (masani ma faaluaina), faalua i le ea pe tumu le va ma le faavaa. O le mea moni, o se tasi o le aoga tele o lenei filifiliga o le a tutusa ma le siosiomaga faauo.

Potu ma

O le a malosi foi ma mautu le, aloese i le mamafa o le 150 kilokalama.

Mai le vale, e mafai ona matauina o le laʻau e le faʻapaʻiaina le vai, e manaʻomia se tausiga faapitoa. Ma le isi, afi malulu i aso uma o le olaga ma e le sili ona lelei le migao.

Faasee vaega i totonu

Fiafia i se manuia tele i tagata faatau. O le a avea ma filifiliga sili o sefe eria i totonu o le fale, ma e mafai foi ona e faʻalauteleina le avanoa o le potu.

Potu ma

E i ai le tasi ma le lua-apamemea ituaiga o vaega. O le vaʻaiga muamua o le a faigofie ona faʻapipiʻi, ma e lelei atoatoa mo le luga o le mea o loʻo i ai poʻo le paʻu. Ae o le vaeluaina o le a faʻatele ma mautu ma mautu, o lea e aoga le mafaufau i le faʻapipiʻi o se lua-time filifiliga.

Faʻaliliuina Vaega i totonu

O le a lelei fofo i le faʻafitauli o na potu o loʻo iai se tamaʻi mea, ina ia mafai ai ona gauia ai sone. Latou te fai ma sui o nei vaega o latou lava i latou se mea o lona uiga i le va o le pa masani ma le pupuni, e faasoa mai ai le potu i ni vaega se lua.

Potu ma

E lua vaega i lenei pepa: gagau ma le manifinifi. Mo le fale, e sili le ave o le filifiliga i le gasolo ifo o le gasologa o le itu vasega, aua e faigofie tele ona faʻatinoina, ma e aulelei tele. O faʻaseʻe vaega e sili atu ona faʻapipiʻi i le ofisa avanoa. I le aotelega, o vaega uma e mafai ona ma se faavaa ma e aunoa.

Mea mo Vailaau Vaega

E taua tele le filifilia o mea saʻo, ma ia e faʻatinoina mea uma mo ma le. O a ituaiga mea:

  • Piliki. O le tu masani sili ona lauiloa ituaiga o mea mo le vasega. O le a maua le lelei o le a maua i mea tautupe, faigofie ona faagaoioia ma tuusao i le masini lava ia. E sili - faigata ona le fiafia, tele lapisi pe a galue. Afai e le tele le potu, o sea vasega e ono foliga mataga ma mataga.
  • Potu ma

  • Ipu. Mea e sili ona maualuga ma sili ona maualuga uiga o uiga lelei. Pros: O le ata vaʻaia o le a faigofie, o le tioata master o le a nana ai le ata autu i tua o le puipui, o le a iloa na o le teine. Leaga: Tausiga faifai pea ma le laualuga.
  • Potu ma

  • Fafie. O le a talafeagai i soʻo se ituaiga o totonu, o le a foliga matagofie ma matagofie. O penefiti o le a avea ma se filifiliga tele o le laʻau ituaiga, uiga lelei ma arethetics. Faʻatatau: E manaʻomia le tausiga lelei tumau, a leai e mafai a iniseti ona amata, pe mafai foi ona lafo le laʻau.
  • Potu ma

  • Uiga. O le faʻafaigaluegaina o vaega o loʻo faia i uʻamea, e tusa ma ituaiga aitia ma ata tusi. O mea lelei: E mafai ona e faia se tulaga tulaga ese i totonu o mea uma o le a lotoleaga. Nu o loʻo toe vaʻai: Ma e manaʻomia le tausiga ma le faʻaeteete, ma faʻaeteete i le manatu lava i le itu o le auala e le foliga faʻamalosi ma le talafeagai.
  • Potu ma

Galuega galue ma faapipiiina potu

O le autu autu o le vaega o le a avea:

  1. Le o le ofe o le potu aoga i ni isi sone eseese mo se mafanafana nofo ia i latou taitoatasi.
  2. Puipuiga i Tufuga o le Usala o le Tasi Po Powne mai le isi, faʻataʻitaʻiga, mai le malamalama, pisa, ma isi.
  3. Thowing Vaeluaga o Autasi Tasi o Sone.

Potu ma

Potu ma

Potu ma

Potu ma

E mafai ona vaevaeina potu taʻitasi i sone, faʻapea foi ma nofoaga uma ma nofoaga uma.

Potu ma

O le potu malolo e mafai ona vavaeeseina mai le vaega o totoe o le nofoaga e faʻaaoga ai se vaeluaina poʻo se shirma. O le isi filifiliga o le tuueseese lea o le fata. O le a ia faamamafaina le sitaili faaonaponei ma le matagofie o totonu.

Potu ma

I totonu o le potumoe, e masani lava ona vavaeeseina e le tagata le moe ma le fale faigaluega i tafatafa o le laulau. E sili le mafaia ona faia lenei mea i le fesoasoani a se gaugau vaeluaina i uili.

Potu ma

I le umukuka, e masani ona i ai le lua sone: galue ma 'ai. E mafai ona vavae ese mai le tasi ma le isi. Ole a tonu lava o le a faʻalagolago i le vaega o le umukuka ma e te manaʻo e vaʻai.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tuu se linoleum i luga o le fiberboard: foliga

Faitau atili