Homemade Shock ma Moe seevae mo Hunter

Anonim

Homemade Shock ma Moe seevae mo Hunter

1. Malink i luga o le duck faia oe lava

Homemade Shock ma Moe seevae mo Hunter

O le palasitika e gaosia e a matou pisinisi e i ai se uiga maualalo foliga, o lea o le tulimanu, pei o se tulafono, e avea ai ma i latou lava. I lenei tulaga, ou te manaʻo e faamanatu atu ia te oe e uiga i le Weich-faʻamaonia tasi i tausaga taua ma e le manaʻomia tele i lo matou taimi ma le gaosiga.

Homemade Shock ma Moe seevae mo Hunter

O le avanoa o le aufaaferetane o le National Manka ua toso ese i luga o le late. O mea e faʻaaoga ai le matutu o le uila afi. I le faʻaaogaina o se penitala ma le laina, ua tuu le galuega ona tipi lea e le jigsaw i luga o le laʻau o le ab, bv, vg (Fig (Fig (Fig (Ata 1). Ina ia faafaigofieina le faʻatinoina o lenei taotoga, o le galuega o loʻo ofuina i luga o le mandrel (le toʻotoʻo ma le lapoa o le 16 mm, ua ave i le ogatotonu, ona aveese lea i le ogatotonu Mandrel ma le isi itu ma tipi i le pito.

O le faʻateʻaina o vaega ogaoga o le tagata faigaluega o loʻo togafitia e tusa ai ma le BV vaalele ma le GW Seappaper. O nei fasi mea, o nei vaega ua talafeagai i le MANREMO, o loʻo tipi i totonu o laʻau o le AB ma DG ma faʻamamaina ma le Savai. O vaega na faia i lenei auala o loʻo faʻapipiʻi faʻatasi ai ma le BV ma GW Playnes, Faʻafou i le tasi ma le isi ma le faʻatafunaina o ribbon ma faʻagaioia laina. I le Ata 3 faʻaalia le pito i totonu o le vaega resonator pe a maeʻa le faʻagasologa mulimuli. Ina ia maua se leo masani ma le tuʻuina o se vai-solo, o itu o le resonator o loʻo ufiufi i le ava malosi, ma pe a faʻamamaʻi - leai ni lanu e mumu.

O le membrane o le Manka (Fig 4) o loʻo faia o le o loʻo faia mai i soʻo se apa (tin mafiafia pe tusa o le 0.3 mm). Ua faʻaofi le membrane i le va o vaega faʻaputuga a le vaega totoe; O le mea atoa masini ua teuteuina e le cambrid o le tutusa lelei (Ata 5). O loʻo faʻatulaga e le mannock ma le le fiafia o le faʻaaliga o le membrane ma le camblid e faʻatatau i le resonator. E pei ona vaaia mai le faʻamatalaga, o le teʻi o le mea e faigofie i le gaosiga: O galuega uma e le sili atu nai lo le itula o le taimi.

Mau i luga o le autu: Aisea o le palasitika faamalama i le fale afu ma pe faapefea ona e aloese mai ai?

2. Malink i luga o le moose e o latou lima

Setema. O le moose o le a amata mai. Tele tulimanu e fiafia i le tuli "i luga o le mon" moose mo lona matagofie ma le valevale, mo le faigata o lagona ma le tiaʻi neura lagona lamatiaga. O se mea e manaʻomia mo le manuia tulimanu mo le wau o le tomai faʻapitoa o le vibelchik.

O tagata Hunters e matua faʻatuatuaina e sili ona talitonuina o le amo moso e aunoa ma ni fofo, naʻo le faia o alofilima o le ua o le nifo ma aʻe i le isu ma le faaiʻu lima. Se tasi Mons i le parrel o le fana pe i le tioata mai le moli moli, se tasi i se fagu ma le damop i lalo. O nei metotia uma e manaʻomia ai se taleni mai le ABBelchik, o le agavaʻa e toe faʻaleleia ai le leo o le manu i le itu taumatau ma le matua.

O na tagata Hunters e le i ai se musika musika e leai se tomai ma le poto masani i lenei tulaga faigofie, pe le manaʻo e faʻaosofia le leo o le tagata. Lenei masini, faʻamaonia i le tele o hunters, e le faigata ona faia, ma o le taunuuga e sili atu nai lo faʻamoemoega uma o faʻamoemoe.

Mo le Vaba, matou te manaʻomia: o le ulo o le tin (mai le kofe, mai pepe meaʻai, etc.), o le laufanua poʻo se fasi paʻu, tutusa i le O le laufanua o le mafai.

Homemade Shock ma Moe seevae mo Hunter

O le faletupe e mafai ona tele o soʻo se tele, o le mea autu o le pu o le pu o sina vaega e itiiti ifo nai lo le lapoʻa umi. E le o le sili ona lelei apaʻau mafai ona fetaui lelei, ma faletupe ma le "oso" tapuni ". Ae, aua o le leai o nisi mea, e mafai ona e inu sau tamalaau mai atigitotoes. O le tele o le vailaau na aafia ai le leo na maua - nai lo le itiiti ifo, le leo i luga, ma, e tusa, ma le leo "a le" Moan "i lalo ma leotele.

E te mauaina se faletupe talafeagai, i le ogatotonu o lona pito i lalo e tatau ona e faia se pu. O le pu e tatau ona fetaui ma le mafiafia o le mata. O le maea na nonoa i se node na nonoa i le nodule ua fetaiai i le pu (ina ia aua le solomuli). E sauni le vaega Teaba.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tatalaina se masini fufulu pe a fai o se 'au ua taʻe?

Muaʻi-faʻafefiloi le lapō i le vai, o loʻo sipela ai i le va o le lapoʻa ma le lima tusi lima ma faʻaaoga i luga mai luga. I le taimi lava e tasi, e tatau ona teuina e le Faletupe naʻo le faʻavae, e aunoa ma le paʻi atu i puipui. E aliali mai i fafo o le leo, e tutusa lava ma le moose tagi.

O le masini e mafai ona faʻaleleia e ala i le afifiina ma se lipine pe faʻateʻi le paʻu. Ona lafoina ai lea o le leo e le fagu e le fagu e le fagu e le fagu ma avea ma sili ona masani ai. I se faʻaopopoga, ina ia mafai ai ona aumai le leo i le manaʻoga umi, e mafai ona e faʻatumuina le fagu ma le moss.

Manuia i faʻataʻitaʻiga!

P.S. O le lalolagi aoina o le gankam e foliga mai e tele selau o faʻataʻitaʻiga, e aofia ai ma le mankey o galuega tuai ma se mea o loʻo taʻua i ai nei markey.

O le ata faʻaalia ai le Manus na fuafua e suesue:

Homemade Shock ma Moe seevae mo Hunter

Faitau atili