Tele le safu ma le KOSY: O polokalame a tamaiti

Anonim

I le afiafi malulu malulu, i le vai o le tuai o le tautoulu po o le vave o le tautotogo, aemaise ai le mafanafana ma le mafanafana. I le faʻaopopo atu i le pito i luga o lauti ma le lemon ma Womony Blonike e mafai ona e faʻamafanafanaina se ofu mafanafana manaia o le lapoʻa. O se mea faapena e fesoasoani ia te oe lagona lelei i mea uma: i le fale ma i le ofisa i le taimi o le malulu na le fiafia i lalo o le ofu mafanafana i lalo ole ofu mafanafana.

Tele le safu ma le KOSY: O polokalame a tamaiti

Tele le safu ma le KOSY: O polokalame a tamaiti

Blue Sweaterok.

Aemaise voluma ma maitauina foliga mai i oloa o le tele o le matine o ituaiga uma o mamanu ma fatu. Latou te tuuina mai mea o le a agalelei ma le alofa tunoa, e ui i le mafiafia o le filo, lea e fesootai ai. E masani ona faigofie ona vaʻai i luga o le BeaveX BraveX, e maua ai le pule o le Swerater ma le manaia vaʻaiga.

O le tamaititi lanu moana ma meaʻai tetele, e le mafai ona avea ma sili atu le lelei o le lelei o le lelei ma le lalelei o lenei ituaiga o varn oloa. I se faʻaopopoga, ua faʻaalia ai le 2 ituaiga o mamanu - penina ma lima.

Tele le safu ma le KOSY: O polokalame a tamaiti

Ae e te lei amataina le galuega, e tatau ona e filifilia ma le faaeteete le vulu. E manaʻomia e le malu ae le parrel, a leai se gaioiga o totini o le lumanaʻi o le a le aumaia ia te oe fiafia. Mo mafiafia vulu, e tatau ona e tagofia ni ie talafeagai lalagaina. E filifili saʻo i latou, fusiua e amata ai se faʻataʻitaʻiga mai le vulu filifilia ma tautala i isi mea mafiafia. O le a fesoasoani lea ia te oe filifili saʻo le tele o mea faigaluega mo le lalagaina.

A filifilia mea uma ma faʻatau, e mafai ona e amata galue:

  1. Matou te tolopoina se aofaiga o loto (faʻalagolago i le a le lautele o le Sweat e te manaʻo ai), e tatau ona sili atu nai lo le 4 sig o mata-pito o matasi.
  2. O le paʻu o le paʻu o le paʻu mo le pito i tua o le maualuga o le 10-15 cm, sui 2 foliga teroops ma 2 irons. I le laina mulimuli e faʻaopopoina 1 matap i itu uma.

Tele le safu ma le KOSY: O polokalame a tamaiti

  1. Matou te o atu i le faʻavae o se faʻasologa o fatu.

Mataupu i luga o le autu: Crochet Cap Scheme mo se teine: mafanafana Autumn ma Winter Mobile o le Healdress ma le ata ma Vitio

Tele le safu ma le KOSY: O polokalame a tamaiti

Tele le safu ma le KOSY: O polokalame a tamaiti

O le polokalame i luga e faʻaalia ai auala e taofi ai taofi o le taʻele. E tusa ai ma le muamua polokalame, o le muamua ma lona tolu tufuga fetaui lelei, i le lona lua - o le lona lua.

O le mamanu o loʻo faia e pei ona taua i lalo: o le pito i luga, 12 hostes, 10 teaops mo le braid muamua, 22 matapogi mo le muamua 'aʻai.

  1. O le pito i luga o le oloa ma le lima lima na togi le plarl vircous. O se faʻamatalaga auiliili e mafai ona maua e faʻaaoga ai le vitio:

  1. Oloa atu le laupapa, e alu i le penina mamanu, e tatau ona e maua le 5 mata. Laʻo le 10 laina o le mamanu ma amata ona paʻu i se faʻasologa o le 1 matapō i itu uma. Pearl mamanu lalaga 44 laina, ona fai lea o le ua.
  2. O le pito i luma o le vailaau ma fatufatu o loʻo latalata i le auala lava lea e pei o le pito i tua, ae o le faʻavaeina o le ua pito i tua, ae o le faʻavaeina o le ua
  3. Mo toulu o faʻaulu, matou te tuʻufaʻatasia le gum i le auala lava e tasi e pei o vaega autu o le oloa. I le laina mulimuli e faʻaopopo 3 matape ma agaʻi i luga o le lalagaina o le penina. I se isi itu, e mafai ona e faia se moe malosi, nonoa i luma ma tua vaega o le sweater, maopoopo.
  4. Lafo le oloa.

Tamaiti faʻataʻitaʻiga

O loʻo talafeagai lelei ma tamaiti matutua tele mo tagata matutua ma tamaiti. I lalo o le puipuiga o sea pele, o le a mafanafana lau tama ma mafanafana. O le a le sili atu le leaga i le mea taugata ma le fufuluina o matagi. Afai e te manaʻo, e mafai ona e faia se uluaʻi fanau a tamaiti. E le gata i lea, fausia o se mea mo lona alo ma o latou lava lima, ua e tuu i le alofa uma ma le agamalu i ai.

Tele le safu ma le KOSY: O polokalame a tamaiti

Tele le safu ma le KOSY: O polokalame a tamaiti

Matou te aumaia i lou mafaufau i le fiafia o le tagi ma le lima mo le tamaititi o le 3 tausaga, kolone lanu enaena na feosofi. O lenei ata faʻaalia ai o le faʻamaumau e le gata i ni faʻapolofesa.

Tele le safu ma le KOSY: O polokalame a tamaiti

Mo le faʻaliliuga ma tua o le afu a tamaiti, o le ae manaʻomia se mafiafia o le afa-fulufulu pe acrylic varn o moli enaena, o le lima o le lima ma paʻepaʻe paʻepaʻe. Ma le isi mea 2 o le a manaʻomia mo le ua.

O se vaega o le esostic brits ma sui le convex ma concave koluma.

Tusitusiga i luga o le autu: osofaʻiga na faʻapipiʻiina mo Newbrey: Vitio Crocher lesona

Spit knack e tusa ai ma le polokalame:

Tele le safu ma le KOSY: O polokalame a tamaiti

A o le o agai atu ma le lakaina, e tatau ona e faia se mamanu.

  1. Toe foi i tua. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e viliina se filifili o le 65 Air Loips ma Burt 6 laina o le paʻu paʻu. O le pito i tua o pou e ala i koluma ma se uiga i le tulaga o le moli enaena vulu.
  2. Mo le pito i luma, piki se filifili o 71 Air Loops ma faʻapipiʻi le Gum i le auala tutusa. Matou te agai atu i fusi. Ua latou tututini e pei ona taua i lalo: 6 STAVEX koluma, 4 PITNils tusa o le polokalame, 6 Convex koluma. O le fesoʻotaʻi atu 18 cm mai le gum, e tatau ona e le faia ni pou i le 4 tutotonu 4 tutotonu. Ina ua uma lena, i itu uma e fetaui ma le 10 cm i le maualuga.
  3. Mo le ua, e tatau ona e faia ni taʻamilosaga ina ia leai ni auala fola ma le taʻele foliga lemu. O lenei e faatinoina e le faʻaaogaina 2 koluma i le 2 laina i itu uma e lua. O le pito i luma na maeʻa le lalagaina o le maualuga o 34-35 cm.
  4. O le lima o le a ofi i luga o le pito i luga o le suiga o laupepa na faia e koluma ma filo o paʻepaʻe ma enaena fugalaʻau i 2 laina.

Matou te filifilia se filifili o le 56 Air Loips ma laka koluma e aunoa ma nikid. Ina ia faia le sqeebees, i le 4 laina 4, latou te siakiina 2 koluma ma se faʻapipiʻi faʻatasi mai itu uma e lua. E ala i le faʻafesoʻotaʻi o le ie i le 25 cm, matou te faia 6 laina o le paʻu o paʻu e pei o le pito i luma ma tua o vaega o le oloa.

  1. Matou te suʻi uma auiliiliga. O loʻo matou toe faʻatuina le ua ma koluma ma se faʻapipiʻi o 2 laina o paʻepaʻe ma enaena.

Vitio i luga o le autu

E mafai ona mafai e le ata filifilia faʻapitoa o le a fesoasoani ia te oe e folau i le filifiliga o le tele o le mativa ma le auala e fatu ai.

Faitau atili