Faʻafefea ona faʻaʻautaʻau o le faʻaseʻe mai le alumini

Anonim

Faʻafefea ona faʻaʻautaʻau o le faʻaseʻe mai le alumini

O moli ma latou toe faaleleia

I totonu o le lalolagi o onapo nei, e faʻatinoina le faʻamalieina ma le faʻamalie mo galuega faʻatino. Latou te lafoina galu vevela ma tineia le vevela i le ea. Masini e faia mai le tele o fomai ma o latou auega. E masani ona tele se mea sese o le leo i le mativa o se mea e pei o se gau, lea na amata ai ona tafe. O lenei malepelepe ua aveʻesea e ala i auala eseese, o le sili ona faʻamoemoeina o le mea lea o le a faʻafetaiaʻia ai ma faʻataʻitaʻi.

Faʻafefea ona faʻaʻautaʻau o le faʻaseʻe mai le alumini

Alumini Shiniator masini.

Faʻaipoipo (Argon) manaʻomia polofesa, poto masani, meafaigaluega faʻatatau i ofu mafiafia ma vailaau mafiafia o uʻamea, ma o le a lea, e faigata ai ona faʻamalamalamaina mo le toe faʻaleleia o oe lava A o le tauvaga (o le fesoʻotaʻiga o le manaʻomia vaega ma fitafita) o se taualumaga) o loʻo avanoa mo le faʻatinoina. O lenei toe faaleleia o apamemea ma almininum masini e faia lelei e le au tekinolosi ua uma ona faamaonia.

Toe faaleleia Olininatum Ripotitor

Ole faʻaaogaina o le sikatoaina e mafai, mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻamalulu ai le taʻavale taʻavale, o le faʻamau a le fale i totonu o le taʻavale, mo le faʻasaoina o fale ma isi nofoaga. Faʻaaoga taimi e agai atu ai i le vevela laʻau, e pei ona maualuluga le vevela vevela i le Aluminium ma la, o lea la, ua faʻapipiʻiina masini ma vaivaiga.

Alumini Graditors (i le eseesega i oloa apamemea) E le faigofie ona sasaa, aua o la latou lauulu e vave ona taofia ma o lo o ufiufi ai le tagata i totonu o le uamea.

Faʻafefea ona faʻaʻautaʻau o le faʻaseʻe mai le alumini

Fale puipui.

Ae le i toe faʻaleleia le tagata faʻalatalata mai, e tatau ona e aveese ma faʻapipiʻi lelei le suavai, mamago lelei. E tatau ona faia le tamminir o le almininim masini, i ai le meafaigaluega:

  • sima sikafu;
  • faila;
  • oneone pulu;
  • STRITY MONI (mai 100 W).

Ma mea:

  • rosini;
  • Faapitoa faatauvaa (mo se faʻataʻitaʻiga, P1 2009A, p2 2009A, p300A);
  • Ua tusia e le uʻamea (moega);

Mai le isi, matou te faʻatinoina faʻatonuga i auiliiliga.

  1. Matou te saunia le nofoaga o le faʻaseʻe, faamamaina ma le oneone ae, e aunoa ma le faʻapipiʻiina o le laufanua.
  2. Matou te liusuavai i luga o le cussuble rosini ma saunia le paluga (rosin 2 vaega ma togi (vaega), o le a tatou faʻaaogaina (pe a malulu) pei o se flux.
  3. Malulu salu o le uʻamea mama e faʻamamaina ai le masima faila ma ki luga o le fesoʻotaʻiga. 'Ua ia faʻafetaiaʻi le nofoaga e toe faʻaleleia, ma le fesoasoani a se vevela o loʻo teuteuina uʻamea, faʻatupu se paluga mai le rosini. Matou te apalai se rosin i luga o le mafanafana o luga, ae le o se uʻamea uʻamea, pei ona mafai ona amata charmon (i le 315 ° C) ma leiloa meatotino o le f) ma leiloa meatotino o le frox.
  4. O Ludim luga, nusipepa ma fai ai gaioiga liliuina.
  5. O le vaai atu o le Rosin na sosolo, matou te faʻaauau pea le vaʻai, faʻaopopoina se kalama o fitafita (taʻimua-kin), o loʻo matauina ai e le uʻamea. O le ata o loʻo faʻamamaina ai le laufanua mai le Oxide Tipe, Faʻaleaga (ona avea lea o le TIN e avea ma fesoʻotaʻiga ma le Aluminum), puipuia le laufanua mai le ea.
  6. O isi na matou sueina le tau o le fitafita.

Mataupu i luga o le autu: o loʻo taʻoto o le eletise eletise i lalo o le lauʻeleʻele ma le tale

Faʻafefea ona faʻaʻautaʻau o le faʻaseʻe mai le alumini

Diagonal ata o le fesoʻotaʻi ma le tele o tagata mimilo.

I lenei auala, e mafai ai ona tapuni se tamaʻi paʻu i le alumini susulu, peitaʻi pe a tele, o le maualuga-malosi-malosi e mafai ona maua ai se fusifusi. Faletupe kuka: Matou te liusuavai i se nutimomoia, fefiloi, Bisgith ma le apa (5 ma 95 vaega). Matou te faia tioata: olo ese, ona palu lea i ai, mea na:

  • Pasa o pasa (56%);
  • lodlite (10%);
  • chlolode o le lithium (23%);
  • 6.5% CLOCK Satele;
  • Sodium sulfate (4%).

O le vaʻa ma se paluga o loʻo faʻapipiʻiina lelei, e faigofie lava ona vave susu. O lenei e tatau ona e faʻataʻitaʻia se malilipi mo le faʻavaeina atoa o galuega, mafanafana le faʻatinoga i le uʻamea uʻamea, ma le faʻatau atu, faʻaopopo se 'au fitafita na tapunia le pu.

Matou te faaaogaina le isi filifiliga tauvaga

O le mea na faʻaleagaina aʻo leʻi faʻaaogaina le faʻamuamua e mafai ona tapunia ma se vaega o 'apamemea. Saunia Meafaigaluega:

  • totoa uʻamea uʻamea;
  • oneone pulu;
  • Maa.

Faʻafefea ona faʻaʻautaʻau o le faʻaseʻe mai le alumini

O le itu o le gemininum lapotopoto.

E manaomia mea:

  • Copper SLOULFAD FOLAFOLAGA (CONO4);
  • uaea uaea;
  • flux;
  • tagata faatau.

Latou pei e pei o lenei:

  1. Faamamaina le nofoaga e saili ai.
  2. Ona pati ai lea i luga o le lagona o se lagona (fofo) e fausia ai se tele "mataua".
  3. O le le lelei pole o le maa o loʻo fesoʻotaʻi i le moli (faʻataʻitaʻiga, mai le taga taga), ma lona ple o loʻo fesoʻotaʻi i le uaea) mai le 'apamemea.
  4. O le isi pito o le uaea e tatau ona faʻaseʻe i le "pa'ū" o le ausa, ae aua le paʻi atu i le uamea. I se taimi puʻupuʻu i lalo o le mataua, luga o le pito i luga o le laʻei, o se manifinifi manifinifi o le a faʻaalia mumu, o loʻo tu mai se lagona.
  5. Sosoo ai, ua mulumuluina lauʻeleʻele ma mago, ona latou faʻaogaina lea o se faʻaalu i le faʻauiga uʻamea ma le fitafita. O lea la o le pamu o le a tapunia ma le saogalemu, pei o le fitafita alu lelei i luga o le apamemea.

Le manaʻomia le toe faʻaleleia o le uila i luga o latou lava malosi ono foliga mai o lenei ituaiga galuega e le faia faʻapitoa, pe a le o le faaletonu o le mea leaga, faʻapea foi O le viliina o se Alumini na tutoʻatasi, o lea e maua ai se oloa fesoasoani, faʻalauteleina lona olaga, sefe tupe i luga o le toe faaleleia fou. E taua foʻi le faia o tomai ile taimi ole toe faia, fesoasoani e fai ma faʻasaga i sea "uʻamea, pei o le alumini, e moni lava le tau ma e tatau ona aoga i le lumanaʻi.

Mataupu i luga o le autu: Ua saunia mamanuina o poloketi a le tolu-potu potu

Faitau atili