Fafie Flede Faʻapipiʻiina le faʻatulagaina - tauaso

Anonim

O ni mea e puipuia ai oloa tumaoti, amata i se tamai fale telefoni ma fanua tetele, e le gata i puipuiga a seisi, ae masani ona puipuia le togafiti. I le avea ai o se tulafono, pa e fausia mai fafie, aua o lenei mea mata mata o le sili ona taatele mea masani i Rusia. O ituaiga uma o le 'i ai o le pa na amata ai le sosolo o ni ie puipui, o le ata o loʻo pei o le masani masani o le faiga o gaioiga teuteu. Na latou mauaina se igoa o le igoa ona o le sili atu o le tulaga o tagata taʻitoʻatasi o tagata (Lamellas), faʻatasi ai ma le pau le eseesega - o le leai o le auala.

Tulaga lelei ma le le atoatoa

Fafie Flede Faʻapipiʻiina le faʻatulagaina - tauaso

Tauaso tauaso o loʻo faʻaalia i totonu o le tele o pa mai le siteki poʻo se poto.

Mai le toʻatele o agavaʻa o pa mama, muamua, e manaʻomia le maitauina a latou tino mai fafo ma le tuʻufaʻatasia o soʻo se mamanu o laufanua.

E i ai isi penefiti:

  • Sili ona fiafia i le susulu o le la. O tagata lumesi i le va o le tagata Lamepella, ua ufitia lelei le 'upega tafaʻilagi, ae o le aotelega o le upega tafailagi e faigata i fafo atu.
  • Tulaga o le mea moni o le mamanu. O tauaso o loʻo faʻaalia o loʻo faʻaalia i totonu o ni pa ma se pou a siteki poʻo se laulu faʻapolofesa, faʻatagaina le matai tamaʻitaʻi e fai lana 'upega tafaʻilagi tulaga ese.
  • O le tau o tauaso eseese mai le 600 i le 1000 rubles. Mo le mita a le mita, lea e mafai ai ona tauva ma ni pa na faia mai isi mea.
  • O le tagavai o le pa e amio lelei le vaogagana, e talafeagai mo nofoaga o loʻo latalata i auala.

Fafie Flede Faʻapipiʻiina le faʻatulagaina - tauaso

Mamanu maua ai le lelei

O le lattice o loʻo maua ai le malosi lelei o le nofoaga atoa. E taua tele lea mo susu poʻo eleele susu. E le gata i lea, le mama o elemene faifai pea o elemene o le pa e sao se umi o le taotoga, mataupu i tausiga talafeagai.

Le ono fausia se pa ma o latou lava lima.

O le le lelei o le tauaso e tatau ona faʻailoa i le ono vaʻaia o le teritore corgent ma le mea moni o manu laiti e mafai ona tui e ala i le vaapiapi mataina, e aofia ai papala.

O le tauaso i fafo o le tosina mai fafo ma ua tuʻufaʻatasia i ni ituaiga o laufanua ata, aua le faapalepale le togafiti ma ia i ai se tau maualalo.

Oa

Amataina i le faʻapipiʻiina o tauaso, e manaʻomia le muai sauniuniina o mea. Mo le pa, matou te filifilia le laupapa ma le umi o le 2.0 m, lautele - 0.15 - 0.2 M, e tatau ona mago ai ma le le lelei o mea. tuʻufaʻatasiga e faʻateleina ai le olaga.

Tusitusiga i luga o le autu: o le sili ona le masani ai fale kapeta

O se faʻataʻitaʻiga o le faʻapipiʻiina o le pa i luga o le lipine faʻavae. Vaʻai iinei:

O lenei la e manaʻomia le tapenaina ole lagolago tau faʻatonutonu. O pou e mafai ona faia o sima, peimeni paipa, uamea po o fafie. O le filifiliga o le koluma mea e faʻalagolago i le aotelega o le faʻavae o le tulaga, tofo o talimalo ma avanoa faʻapitoa. O le maualuga o pou e mafai ona tusa ma le 2.0 m i luga o le maualuga o le laueleele, o le mamao i le va o pou 2.0 o 2.5 mita.

Fafie Flede Faʻapipiʻiina le faʻatulagaina - tauaso

O le metotia o le fusifusi benlla e faalagolago i foliga ma mea o le koluma

Faʻapipiʻi koluma, latou eli se pu i le loloto o le 0.5 - 0.6 m, i le pito i lalo matou te manogi i le alavai ma le mafiafia o le 10.0 cmway PILL, faʻafefiloi) ma sasaa le pu ma sima. To seti, e na te faia 2 - 3 aso, O lea ua mafai ona e amata tuusao i Le Lamelo ma le alu.

Nonoa lamellae

O le auala o faʻamau tapuni a Lamella e faʻalagolago i ai, muamua o tagata uma, i luga o foliga ma mea o le koluma. Mafaufau nisi i filifiliga talafeagai mo le faʻapipiʻiina i ou lava lima.

Fafie Flede Faʻapipiʻiina le faʻatulagaina - tauaso

  • Laupapa laupapa sikuea pou. Faʻalelei le Lamellas mafai ona faʻapipiʻi e pei ona taua i lalo: O le fao i le laupapa i lalo o le lamella (Laasaga 15 - 20 cmllas pe faʻapipiʻi pe puni; O le fasioti i le pou i lalo o le tiʻetiʻe o le laupapa tipi (taʻiala), tutusa i le lautele o le koluma, o le lautele i le va o le laʻau e tutusa ma le mafiafia o le lamela.
  • Uamea po o pou pou. Faʻasusu se taimi i le pou, muamua-ma le tasi itu o loʻo faia i le afa o le lapoa o le pou. I le isi itu o le pa matou te faia ai ni foliga mataina i luga o le mafiafia o le lamellas. Mauaina o pa i itu uma e lua o le pou, ufiufi le pou, liliu atoa i le laupapa.
  • Sima pou. I le atoa o le maualuga o le pou, e lilofia ma le pa ma slots mo lamellas pe fao le taiala i le bruus. O le mauga o le pa i le pou e mafai ona faatinoina faaaoga taula.
  • O se koluma o se paipa peimeo. Faʻatulagaina o taiala ma slots mafai ona i itu uma e lua o le pou faʻaaogaina peleni uumi.

Ina ua uma ona taina le lamellae, o le tumutumu o koluma e tatau ona tapunia ma pulou faʻapitoa, ma luga o vaega taʻitasi matou te faʻapipiʻiina se faʻaaliga mai le uamea.

Tauaso tausiga

Ina ia faʻalautele le tautua o le 'auʻaunaga o le pa laupapa laupapa na fausia ma o latou lava lima ma tausi ai mata, e manaʻomia le tausiga vaitaimi. O le pa na faia ai mea faitino i lalo o le suʻesuʻega e tatau ona faʻamaʻimauina ai le lapisi ma saoloto mai vao o manu, faʻagaoioiga ma antiptocs ma vali.

Mataupu i luga o le autu: faitotoa o Gorda: Vaʻaiga lautele o le Steel ulufale faitotoʻa

Ituaiga o Fencing-Uititi vaʻai lenei vitio:

E mafai ona faia ni alo tauaso ma ou lima lima. Mo fausiaina, taugofie mea ma meafaigaluega faigofie o le a manaomia. O le faiga o le fausiaina e le o le toe mauaina o le taimi.

Faitau atili