Faʻafefea ona fai se taʻaloga o le 'au Tapena i ou lava lima?

Anonim

O le Scram Talery Transformer o se manaia fofo mo tamaʻi potu e leai se avanoa i le tele o meafale. O lenei laulau o loʻo o gatasi ma faʻalagolago e faʻalagolago i manaʻoga o tagata e ona. E pei lava ona la pipili, o se tamai laulau kofe, ma i le tatalaina - le laulau mo malo malo. O lenei mamanu e faia ai se laulau le tele ma aoga.

Faʻafefea ona fai se taʻaloga o le 'au Tapena i ou lava lima?

Ata o se laulau faaliliu.

E oʻo i se tagata e leʻi auai i le gaosiga o meafale mafai ona faia i ona lava lima. Mo lenei, tonu manaʻo ma le faʻasaoina o le onosaʻi.

Filifiliga o se masini mo le laulau

E mafai ona tuʻuina atu le Poloar Tradformer ona o se masini faʻapitoa. E tele foʻi vailaʻau faapena, o lona uiga e ese le faigata tele ona ia mafaufau i mea sili ona lelei. A o le filifilia o se togafiti, manatua le Golden o le Tulafono: O le mea lelei e manatu o le tasi o le faʻaliliu vaega o se fafine mafai ona piilima ma le paʻu e aunoa ma se fesoasoani.

Tausisia lenei tulafono na o se auala e pei o le Ata. 1. I le faʻaopopo atu i le faigofie o le faʻaaogaina, o sea auala e i ai se isi manuia - ua lava naʻo le mauaina o le faʻatau atu. E mafai ona e alu e suʻe se mea sili atu muamua ma maua ai se masini o se isi ituaiga. Ae e tatau ona manatua o le faigofie o le taotoga e tatau ona sili atu i luga uma.

Faʻafefea ona fai se taʻaloga o le 'au Tapena i ou lava lima?

Ata 1. O le fesuiaʻiga o le fesuiaʻiga o le laulau e faigofie ona faʻapipiʻi ma faʻaaoga, e faigofie foi ona maua le faʻatau atu.

E lua ituaiga autu o mechanisms:

  • gatamo;
  • Kesi.

O le Spring Mechanisms e iai ni faʻamanuiaga i luga o le kesi-lifi:

  • taliaina o le mamanu;
  • faigofie i le faʻasaʻo pe a manaʻomia;
  • O le le mautonu o le faʻavasegaina elemene (Springs) o loʻo pipiʻi.

Galuega sauniuni

A o le i amataina le laulau, e tatau ona e faia lona fogau. E mafai ona fai lea ma polokalame faʻapitoa, pe a iai se manaʻoga e fai le laulau o le uluaʻi faʻataʻitaʻiga. Afai o le laulau o se mamanu faigofie, poʻo le fea, seʻi vagana le 4 vae ma le custoptops, e le aofia ai se mea ia te ia lava, ona e mafai lea ona tusia se ata faʻagaoioia o le laulau. E manaʻomia le faʻamautu o uiga o le faʻataʻitaʻiga o le laulau ma ona tapulaʻa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona vali faitotoʻa faitotoʻa: galue tekinolosi

O se tulafono, o le faʻatonuga i le auala o loʻo iai ni fautuaga e uiga i le tele o le lumanaʻi laulau. Taʻitaʻi e i latou, e mafai ona e faia e aunoa ma le faia o se seti poʻo le ata o le fausaga. A iloa ni tapulaʻa o vaega uma, e tatau ona e tipiina mea. O lona uiga, e saunia ai mamanu o le lumanaʻi vaega eseese o le laulau.

Filifili mea mo le gaosiga o le laulau e mafai ona faʻavae i luga o lou lava tofo fiafia. E mafai ona faia le laulau o le transformermer i le chiphboard, fiberboard ma isi mea. E manaʻomia le gauai atu i le mafiafia o mea ina ia mafai ona tatalia le faigata o le ata atoa, o le auala ma mea o loʻo i luga o le laulau. O le tulafono, o le mafiafia o le 22 mm ua lava.

Faʻafefea ona fai se taʻaloga o le 'au Tapena i ou lava lima?

Faapitoa a le Faalapotopotoga o se Lisi Lisi.

A ua filifilia mea uma, e mafai ona e agaʻi atu i lona vaʻai. E faia lenei mea, o le hackswaw poʻo le jigsaw e talafeagai. E mafai ona faigofie ona faʻafaigofie le galuega ma okaina faʻamatalaga i totonu o le kamuta aʻoga, ae o le tutoatasi o le faʻatinoga o lenei galuega e le tatau ona faʻafaileleina lava mo le amataga matai.

A sauni mea, e tatau ona e siaki pe o latou e fetaui lelei ma le taua o le tasi. E 14 auiliiliga o auiliiliga e tatau ona seleseleina:

  • 4 Mo le faavaa;
  • 8 mo vae;
  • 2 mo le aufono;
  • 1 Laitiiti laupapa mo le laulau lagolago toso i luga o foliga e leʻi mafaufauina.

Faaopoopo Lisi o le Transformer

Muamua o mea uma, o le tino o le a alu. Ia faia lenei mea, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻia 4 vaega talafeagai ma le tasi. Mo vaega faʻapipiʻi e sili ona lelei e faʻaaoga e faʻamaonia ai. I lalo o le saoasaoa e te manaʻomia muamua e vili pu i luga o le faʻailoga.

Mo faʻailoga, e mafai ona e faʻaogaina se peni faigofie pe a fai o mea o le malamalama, pe faʻapitoa faʻapitoa i luga o se pogisa mea o loʻo le mafai ona vaʻaia le peni.

O le iʻuga o le faʻafesoʻotaʻi o le 4 vaega o le faʻavaʻa, o se pusa faatafatu e tatau ona suia, lea e leai se tapuni poʻo le pito i lalo.

O le gaoa uila ua faʻapipiʻi i le faʻavaʻa. O lenei elemene ua lava le mamafa tele, o lea e manaʻomia le faia o pu i totonu o le faʻavaʻa mo le faʻavave. O mea faʻapipiʻi o le a nana i le lumanaʻi ma vae, ina ia aua neʻi e popole i le mea o le a matauina ma faia se laulau kofe e te le aulelei. O le Mauga o loʻo faʻatinoina i luga o le bolts.

Mataupu i luga o le autu: homemade compreortor ma ou lava lima

O le isi o loo faia vae. Taʻitasi vae o le 2 vaega fesoʻotaʻi i le itu taumatau e faʻaaoga ai le tele o tulimanu o se tamaʻi tele. Ina ua maeʻa auiliiliga o vae, e mafai ona e agaʻi atu i le latou faʻapipiʻiina i luga o le faʻavaʻa. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faia se faʻailoga ma le faʻailoga i lalo o pu, vili pu ma faʻamau vae i uʻamea uamea.

Ona e tatau lea ona e alu i le potopotoina o le laulau pito i luga. Ina ia faʻatasia ia ma vaʻavaʻai gofie, e manaʻomia le faʻaaogaina o maualuga maualuga maualuga maualuga. Lua vaega o le aufaʻatau e tatau ona pipili i le tasi ma le isi ma i le itu e tasi, maka nofoaga ina ia e 'ai ai mo le faʻamaufaʻaina o le Hinges. I totonu o le faʻaumaina o loʻo faʻaofi faʻapipiʻi o fusi ma mimilo. O se tamai laupapa, o le a faalagolago i le tusitala e leʻi tatalaina, ua faʻapipiʻi atu i le faaputuga togafiti ma naʻo le pau lea o le tusi saieto.

O le iʻuga, o le mekasini laulau o se transformer, e faigofie tele le liliu i totonu o se laulau umi. O lenei meafale o le a tautua mo le faigofie o 'au i aso uma o le olaga ma o le a fiafia i malo i aso malolo. O se fafine e le manaʻomia i le fesoasoani o le a mafai ona feagai ma lona faʻatulagaina, e aoga tele pe a fai o le fafine o loʻo sauni mo le taunuʻuga o malo.

Faitau atili