Meafaigaluega mo le gaosiga o tapuni i le gaosiga

Anonim

Ina ia mafai ona faʻatau se masini mo le faia o tauaso, e te le manaʻomia ni tau o tupe tautupe. I se faʻaopopoga, o le mauaina e mafai ona avea ma se mea sili ona lelei mo le atinaʻeina o ana lava pisinisi. O le manaʻoga mo lenei oloa e masani ona faifai pea, o le mea e mafua ai le le lelei o le gaosiga.

Faamanuiaga o gaosiga

Meafaigaluega mo le gaosiga o tapuni i le gaosiga

O le lauiloa o tauaso na mafua ai a latou gaosiga i se pisinisi aoga.

O le gaosiga o le faʻaupuga, faʻataʻamilomilo poʻo le tauaso o tauaso e mafai ona valaauina ai se tasi o sili ona lelei pisinisi pisinisi fofo fofo. E mafua mai i le mea moni e leai ni mea leaga e tupu mai ai i le gaosiga o gaosiga, e faasapuina fua mai le tusi o ni pemita nisi. I lea tulaga, o lea e manaʻomia le lolosi i le faʻaletulafono o le tulafono i totonu o le tagata suʻesuʻe.

E fautuaina e tatala "OOO" (faatapulaaina aitalafu). I lea tulaga, o le filifiliga sili lea ona aoga mai se tulaga faʻaletupe.

O le lauiloa lauiloa o oloa e faʻamatalaina i le mea moni latou te avatua le potu e le gata ua naʻo foliga ma le lelei tino, ae e puipuia foi le potu mai le la. O lea la, ua faʻasolosolo ona faʻaseʻe le tatalaina mai le mataupu faʻaaogaina mo tofi, i oloa o le faʻaaogaina lautele, faʻaoga lautele i fale nofomau. O le tumau tumau i le manaʻoga e maua ai se faamaoniga e faʻapea ma le taimi o tupe teufaafaigaluegaina o le a totogi ma amata ona aumaia le polofiti upega.

Gaosiga ma meafaigaluega talafeagai mo lenei

Meafaigaluega mo le gaosiga o tapuni i le gaosiga

Fuafua i luga o le ituaiga oloa, eseese masini mo le gaosiga o nusipepa e mafai ona faʻaaogaina. E le gata i lea, o le gaosiga faaleteki o le a manaia tele. O se tasi o teuteuga sili ona lelei mai le faʻatekinolosi ma tupe faʻatulagaina o le gaosia o le oona o papa papa.

Meafaigaluega mo le gaosiga o tapuni i le gaosiga

Semiutmatotic masini

Masini mo le faia o ituaiga e tolu ituaiga:

  • Tusi lesona, faʻaaoga mo le faʻamaoni, punitia pu, tipi fasi pepa ma le lautele o 16, 25 mm.
  • Semi-otometi. Faatatau mo tutusa faamoemoega, ae o latou fesoasoani e mafai ai ona matua faʻateleina le tele o le tele o faigata: 35, 50 mm.
  • Otometi. E eseese i latou i le tele o le tele o le dianlimasil ar, faʻaputuputu tipi-ese le lamellae i le tasi.

Tusitusiga i luga o le autu: o le kapeneta i le auala savali ma ou lava lima: le Matai Vasega ile Gaouina o le Kapeneta

Faalava

Meafaigaluega mo le gaosiga o tapuni i le gaosiga

Masini mo le fusuaga tauaso

Ina ia faaleleia le gaosiga, o le a e manaʻomia mea nei mo le faia o tauaso o fusi faʻalenatura:

  • O le masini e tipiina le mea taua o le vaega taua. Ma le isi, o le a ia talaaga ma tuia i latou.
  • Fetaomi Stamp, tipiina o eAves, faia se pu mo le ace ma se ato.
  • Fetaomi Copemp o le uluaʻi ata, o le a e punou le lamella.

I le faʻavaeina o le gaosia o le filemu mataupu, o le a faʻatauaina faʻapipiʻi tumu i le imprated, e aofia ai Faʻamaumauga, fetuunaiga, Fitured Taiala.

Faagasolo

Meafaigaluega mo le gaosiga o tapuni i le gaosiga

Tusi pasi masini

O mea faigaluega e talafeagai mo le au tauaso o le itu o le mea e sili ona masani ai e faʻatatau i le tusi lesona masini:

  • PVC orcting masini.
  • Pito i luga ma lalo ifo o le puimanava masini pvc.
  • Fetaomi masini tipiina mea mata (mataupu po o le almininum fasi).

Faatasi ai ma tulaga lelei tele o le faʻaaogaina o nei meafaigaluega e faigofie ma faigofie o le latou pulega. I se faʻaopopoga, o le Maketi mo le gaosiga o tauaso e faia ai le lolo o le Lamella, ma faaputu mai i latou i tulaga. O nisi faʻataʻitaʻiga e mafai ona faia pea i le 10 eseese oloa oloa ma ni ata eseese, foliga. E faʻapefea ona faia ni tauaso o loʻo faia, vaʻai lenei vitio:

Ese

Meafaigaluega mo le gaosiga o tapuni i le gaosiga

Masini mo tuaoi tuaoi

E pei ona taʻua muamua atu, o le taualumaga mo le gaosiga o puʻai toto pala luga o le faigofie lea. O lenei ona o le mea moni o le faʻavae o le faʻagaioiga o le auala o le tulaga lua, o le matagi mataupu e nana i totonu o le compur, o loʻo tu i le pito i luga poʻo le pito i luga o le faʻamalama. O loʻo faʻatinoina le lafo e faʻaaoga ai se eletise eletise poʻo le tautotogo.

Mo le gaosiga o tagata fulafula o papupuni, o meafaigaluega nei o le a faʻaaogaina:

  • Puleaina.
  • Mea e mimigiina masini.
  • O se masini o le a faʻapipiʻiina ai le faʻaluaina o le aʻi o le taʻiala.
  • O se masini e pipii i le pito o le mataupu.
  • O se masini faʻapipiʻi i luga o paipa.
  • Lautele laupepa aulelei. O le a le auala o loʻo galue ai le laulau mo le gaosiga o tagata faʻapipiʻi, vaʻai lenei vitio:

A tatalaina lona lava gaosiga o le tauaso mai le scratch o le amataga o le amataga o laumua, tusa o le 300,000 - 400,000 nerbles o le a manaʻomia (pe a faʻatau meafaigaluega). A faʻatau ma le faʻatauina masini fou, o le a e faia le aofaʻi o le itiiti ifo ma le 500,000 - 600,000 rubles. Ole aofaʻi e le laʻititi tele, afai tatou te iloiloina o le ituaiga oloa lea i le maketi a Rusia e matua lauiloa tele, o le a le umi o le a poloka ai tupe maua mama.

Mataupu oi luga o le autu: Mossore-Forthest MDF laupepa panels mo pa o faletaele (ituaiga ma faʻapipiʻi)

Faitau atili