Faʻafefea ona fai oe lava o le la laʻei?

Anonim

Faʻafefea ona fai oe lava o le la laʻei?

O le eletise eletise i aso nei e le o ni suliga, o lea o se fesili e ese ai le auala e sili ai ona aoga. I totonu o nei punavai o le malosi o se tasi o le la sili ona taatele, o lea o pou gata ua amata ona matua lauiloa. O sea punavai o le malosi e matua lelei lava, ae afai e te faʻatau se maʻa gaoa i totonu o le faleoloa, ona e tatau loa ona e saunia mo le a le taugata o lea mea. Peitai, e mafai ona e faʻatamaʻia, pe a fai e te faia se maʻa gaoa i ou lava lima. E sili le faia o se paʻu paʻu mai le au faʻasolosolo, ona o le tele o fale o le a i ai pea ni dodiod ma transistors mai le tuai o le leitio ma televise. Afai ua saʻo mea uma i lea, ona mafai lea e le au solitulafono ona aumaia se olaga fou ma ma le latou fesoasoani e mafai ai ona e maua se tele o le malosi.

Faʻafefea ona fai oe lava o le la laʻei?

Faatasi ai ma le fesoasoani a le sor sotery e mafai ona faʻaititia le tau o le eletise i totonu o le fale.

O le gaosiga o le sone garter e faia i tagata faataulaitu

Fai lau lava lima o se paʻu o le pa o le sosolo i le leitio e le faigata.

Ioe, oi latou e maua le poto masani i totonu o le faʻatekonolosi i totonu o le tagata faʻateʻetia ai, tusa lava poʻo le a le aoga muamua. O le mea taua o le lelei manino i le faʻatonuga, ona o le a tupu mea uma. I le gaosiga o se maa tele o le maa, e tatau ona e amanaia le mea moni o le a faʻamalamalamaina e le moli (i le tulaga lea o le eletise, o lena, o se ata . O lenei meatotino e manaʻomia le faʻaaogaina lelei pe a faia le maa le vave ma o latou lava lima.

E pei foi o le malosi o loʻo iai nei ma se taua taua o se mea, o le malosi o le malosi o se ata tifaga, e faʻalagolago uma lava i le mea o le faʻasologa ma le faʻauluuluga o le faʻasologa ma faʻalu. Ae ui i lea, liliu le tagata faaliliu i totonu o se ata ata e le faigofie tele. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e mafai ona oʻo i le faʻasologa o le semicounds crystal, mo lenei mea e tatau ona tatalaina.

Mau i luga o le autu: Turquoise Wallpapers: ata i totonu

Faʻafefea ona fai oe lava o le la laʻei?

O le sorlar Battery Contronce Controlet Cormit Soli.

E tatau lava ona maitauina o le mea moni o le malosi e gaosia e se tasi ata tifaga e laititi lava, o le mea lea na aoina ai ia ata i le tasi o maa. Ina ia mafai ona faʻaopoopoina le malosi o loʻo iai nei i le pito i fafo o le filifili, uma lava ata e tatau ona fesoʻotaʻi i se faʻasologa malosi. E ui i lea, e manaʻomia le amanaia le mea moni e mafai ona mauaina le iʻuga sili pe a e galue i luga o le faʻavae o fefiloi. O sea faʻavae e aofia ai le faʻatulagaina o papuʻe photobabababase mai le faʻasologa o fesoʻotaʻiga, o vaega taʻitasi e aofia ai le tutusa o elemene talafeagai. E tatau ona saunia le au transtors i luma atu, e manaʻomia le lafoina o i luga o se ipu o ituaiga o tagata masanix, Textolite poʻo le Story Group. E pei lava ona o le metotia soʻotaga, o elemene uma e tatau ona fesoʻotaʻi ma le Suplet Tinitas faia i 'apamemea. O faaiuga e talafeagai mo le Crystal e le fautuaina i fitafita, talu ai i le taimi o le tele o gaioiga o loʻo i ai le maualuga vevela, o se faʻaiuga lea o le faʻasologa o le cominonductor cmastal.

O le ipu ma le ata o loʻo tuu i totonu o le tino mautu tino, e tatau ona i ai se pito i luga pito i luga. O taunuʻuga uma e tatau ona fafagaina i le fesoʻotaʻiga, ia faʻafesoʻotaʻi le maea mai le leitio. La le maa e ala i le lima i lenei auala, e mafai ona gaosia ai se voltage i 2.1 v i le taimi nei i le 0.8 Ohms. O sea mana e lava mo le leitio i luga o le tasi pe lua tagata faatau galuega.

O le a le mea e te manaʻomia mo le gaosiga o le saʻo maa?

Ina ia faliu i tagata faʻatau mai i le ata i le ala lea. E manaʻomia i le muai saunia o le tan-taifau fitafita, rosini ma le maa mo le 4.5 V. mai mea faigaluega manaʻomia mea nei:

Faʻafefea ona fai oe lava o le la laʻei?

SOILE CALRY TAD ata.

  • faamemelo;
  • tamai samala;
  • totoa uʻamea uʻamea;
  • tagata tali;
  • Tweezers;
  • pusa;
  • leaga.

Faatasi ai ma le fesoasoani a fale, e tatau ona e vavae ese laina i laina, ona tatau lea ona toe faʻaleleia le tapa ina ia saoloto ai se tasi o faʻaiuga. Ona e manaʻomia lea o se diodes i le amusu e patipati mo le etle, e talosaga ai se naifi ma le maʻagata manu i le atoaga, e tatau ona e lavea ma aveese le faavaa. Ole taimi lava lea, e manaʻomia ai le faʻamautinoaina e le o faʻaalia loloto ai le nai lofi, a leai e iai le GRTstal. O le ata ia o le faʻavae lea mo mea faigaluega e mafai ona faia ma o latou lava lima i se taimi puʻupuʻu e aunoa ma le faʻaaluina o taumafaiga sili.

Tusitusiga i luga o le autu: o le sili ona le masani ai ituaiga o totonu: O auala o le mamanuina o le fale mautotogi ma i le fale e le pei o isi (61 ata)

O le gaosiga o le la i luga o le gatete i luga o le au solitulafono tutoʻatasi e talafeagai ona talafeagai ona o le leai o se oloa gaosiga, ma masini fafo e taugata. E le mafai ona fai mai e tele lona mana, a e manaʻomia le amanaia le mea moni e faapea o le tau o le gaosia e manino lava, ma o le leleiga o lona faʻaaogaina e manino.

Faitau atili