Faatoeletoroni Tonleck Lapataiga masini ma o latou lava lima

Anonim

Faatoeletoroni Tonleck Lapataiga masini ma o latou lava lima

O le masini na ou mamanuina o loʻo iloga i le puʻupuʻu, lagona lelei, faigofie i le gaosiga, mamafa i lalo ifo o le 400 kalama, e faʻagaioia pe a maeʻa le togitogi (Ata 1).

Faatoeletoroni Tonleck Lapataiga masini ma o latou lava lima

Ata 1. Lautele ituaiga o kia ma le eletise eletise: 1 - Rod; 2 - Cil; 3 - bandwidth mama; 4 - Purching mataala; 5 - Tu atu mo le toʻotoʻo; 6 - Ausilali fagotaga o le laina mo se faʻaputuga tupe faʻapitoa; 7 - kilipa; 8 - O le laina fagota autu.

O le faailo e mafai ona faʻaaogaina i soʻo se taimi o le aso, o se galu ma le matagi ia te ia foi le faʻalavelave. E galue i le "leo" ma le "malamalama" itū - e talafeagai pe a alu fagota i ni nai fao fagotaga, o loʻo tuʻufaʻatasia ma se tagata taʻitoʻatasi. I le taimi lava e tasi, e leai se totogi o loʻo manaʻomia, faʻaopopo le faʻapipiʻiina o fesoʻotaʻiga, puing, ma isi, e sau i le SIren (Buzzer) - o le a taʻu le moli - o le a taʻu le moli - o le a taʻu le moli o le moli.

Faatoeletoroni Tonleck Lapataiga masini ma o latou lava lima

Ata 2. O le ata eletise o le parklevka erm: v1 - Transistor MP-26B; V2 - Transistor MP-37B; R o le 300-680 le tetee; TLl - telefoni telefoni TK-67; L - Faʻaalia Malamalama 35 V ma le 0.36 a; S - Gerson KM-1; U - maneta; B - Malosiaga maa CBS 4.5 V; T - toggle ki.

O le tino o le alavai o se palasitika pusa ma le tele o le 92 x 30 x 144 grallimeters, o ana mea uma e lafoina fua i totonu. I le tapuni e manaʻomia ona viliina pu mo le sili atu lagona le lelei. O le Dectictical Coitofe o loʻo faʻaalia i le Ata. 2. Studset o le TK-67 Sea 2. E mafai ona suia le telefoni ma le dem-4m, DMM, DMM, 2. O lana faifai pea o loʻo i ai nei e le tatau ona sili atu i le 250 ohms. Nai lo le heckeon cam-6, e mafai ona e faʻaogaina le kem-1.

O le Klev Sensor i le masini e aofia ai le hermonic fesootaiga (hecon) s, faʻapipiʻi i le tautotogo ipu (e mafai ona tipiina i le ata o le pu (o se fasi moa mai i le pulupulu. . O le faʻavasegaina o le tautotogo ipu i lalo o le ofutau o loʻo afifi ma le manifinifi manifinifi, ma o loʻo faʻapipiʻiina o faʻamaumauga i le ipu ma le filo (Ata 3).

Mau i luga o le autu: DSP moega ma o latou lava lima: polokalame, lapopoa, fuafuaina o vaega, fonotaga (Ata ma Vitio)

Faatoeletoroni Tonleck Lapataiga masini ma o latou lava lima

Ata 3. Tuu le Skill ma le Skike: 1 - Alu; 2 ma le 4 - Savititi mai le filo; 3 - O faʻaiʻuga a lauketi; 5 - Gerson; 6 - Na faʻataʻamilo pusa. 7 - Sporter ipu; 8 - O tulimanu e Faapipiiina o le ipu; 9 - fao; 10-pu mo le faʻapipiʻiina o se tulimanu ma se ipu i le pupoumi.

Faatoeletoroni Tonleck Lapataiga masini ma o latou lava lima

Ata 4. ipu ma le maneta: 1 - tili ipu; 2 - maneta; 3 - Cylalating Tape poʻo le Faʻamalosi Faʻamalosi; 4 - Slot i lalo o le fusi faʻapipiʻi.

E taua le maua o se nofoaga mo se maneta talafeagai. O le faia o lenei mea, o loʻo muamua mai i se manifinifi uʻamea ma filo poʻo manifinifi poʻo le manifinifi lipine, ma i le isi tulaga latou te faia ai se sloud scaw (Ata 4). Ina ua uma ona faʻapipiʻi le vaipuna i le vaipuna ma se faʻatamala i le ala o le ala o le ala, agai le maneta i le itu o le pusa ma faʻamautu ai lenei tulaga o le Gormion. O lenei e mafai ona fuafuaina e ala i le malamalama o le moli poʻo le zoomer mai le ulu ulu, pe a fai o le masini ua faʻapipiʻiina.

I luga o le vaipuna i luga aʻe o le heckeon, o le mama e faʻapipiʻi ma filo, ma i luma o le laulau o le pusa fa tautua i le 0.4 treambimeters ua pasi. O se tasi o lona pito o loʻo nonoa i se mama, ma le isi - i le kilipa (e mafai ona e inuina se ofutino), o loʻo fesoʻotaʻi i le fagota i le vaega autu. Ina ua malolo le kilipa, e leai se totogi ma le masini e le faalavelave i le toese o le iʻa.

O le faiga o le fagota, o le laina fagota autu, o le mana o POGS o loʻo lafoina i le vaipuna o le tautotogo ma le toe faʻaalia, e masani ona i ai i le maneta gaioiga O le faʻaleaogaina o le Togafitiga i le Solitulafono e aliali mai, o le Siren (Buznder) o tufatufa atu, o le moli faʻailo o loʻo kipogi. Nai lo o le le mautonu ampsopycent, soʻo se taʻitaʻiga e mafai ona faʻaaogaina, ae i le la o le manogi o lona pupula e laititi.

Faatoeletoroni Tonleck Lapataiga masini ma o latou lava lima

Ata 5. Faʻataʻitaʻiga Nofoaga o le Faʻailoga Faʻailoga o Uiga i le mataupu: 1 - Titgle Free; 2 - Malamalama moli; 3 - pulou i pusa vāmoa; 4 - mana malosi; 5 - tulimanu mo faapipiiina o le ipu punavai; 6 - Pepa ma O Leitio Vaega; 7 - puipui ma pu mo le nonoa o le fusi i le rod tulaga; 8 - O le laina fagota autu; 9 - Liona; 10-Popotea ipu; 11 - ndol; 12 - ipu ma le maneta.

Pe a tuʻu le alarm (Fig 5), o le Gorcion ma o le ipu ma se maneta e tatau ona tuʻu latalata atili i le tasi ma le isi, o le a faigofie ona aoga le gracon. Ma afai e le o felauaiga e le ki le alavai i luga o le auala, o le afifi e tuu i luga o fale. O le tulaga mo se toʻotoʻo mafai ona avea ma se vaega o le faʻaseʻe laau, tipi paipa mai clamthells, etc. O le lua pu na faʻatupuina i totonu.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se tausaga fou o le Tausaga Fou: Faʻatulagaina Filifiliga

Faitau atili