Arch Student i le fale mautotogi ma ou lava lima: ata ma filifiliga mo le teuteuina i le teuteuga maa ma puipui

Anonim

Faʻafefea ona maeʻa le faʻaumaina o le amo tuai i le fale mautotogi, pei o le toe faʻaleleia o le amataga o loʻo faia e faʻaaoga saga poʻo ni maa puipui, o taliga.

Matou te faia le teuteuga o le arch i totonu o le fale mautotogi e faia oe lava

Arch Student i le fale mautotogi ma ou lava lima: ata ma filifiliga mo le teuteuina i le teuteuga maa ma puipui

O le FEY o le Offai o le faitotoʻa matala mafai ma e tatau ona e le matagofie. O le faʻavaeina o le faʻataʻitaʻiga i totonu o le fale mautotogi o se mea taua tele lea o le ata. O le uluaʻi faaiuga o faaiuga i luga o le mamanuina o fale fai i le fale i totonu e mafai ona faʻatulagaina e pei ona taua i lalo.

O le maualuga maualuga o le ami a le Archine faʻamaeʻaina i vaega laiti i le eria ma fale ma puipui o se faiga-ata faʻataʻitaʻiga, a o latou fausiaina autau.

O mea malie ma fatu fatuina na fausia e maua ai le avanoa, suia se fale mautotogi i se ituaiga o le potu, ma le galuega lava e tau i mea faigaluega. Laasaga-i-Laʻasaga Faʻatulagaina o loʻo taʻutinoina pe faʻafefea ona tutoʻatasi le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa i le pa o le Closter Cardboard, e foliga pei o lenei:

  1. Tipi le gypsium cardsboard i le vaega o le tatalaina uma.
  2. Faʻaogaina le inisinia faʻataʻamilomilo, tuu le taʻamilosaga, e tusa ai ma le kolosi o le o le a le mea ua tipi.
  3. E faʻatagaina le faʻaaogaina o se tamaʻi vaʻai poʻo ni Kigsaw, e aofia ai ma le eletise.
  4. I luga o puipui e fai ai laiti laiti mai le pito i le mamao o le mafiafia o le lau o le lau.
  5. Faʻapipiʻiina o le tagata lava ia ma le taula ma taula e faʻapipiʻi ai faʻamatalaga.
  6. Faʻaaogaina se sikulukalaiva poʻo se sikulukalaiva, faʻapipiʻi pepa.
  7. O le tagata lava ia e faʻaliliuina ina ia o le ulu o loʻo i totonu o le "flush" tulaga faʻatasi ma le laupepa.
  8. Faapipiiina laasaga e le itiiti ifo nai lo le 10 cm
  9. O le pulou o fao taʻitasi e tatau ona tuʻufaʻatasia i totonu o le pito o le laupepa.

Ona o le mea moni o le samelo ai e mulimulitaʻi na mauaina le teuteuina o le tagata fana se maʻa, pe a filifilia lenei mea, e manaʻomia ina ia mautinoa muamua lona malosi. Ina ia faʻaleleia le mamanu mai totonu, o le jumpers mai le faʻatulagaina o le faʻamatalaga na faia.

Ina ua mavae lena, o le Arc Asc ua tipi ese mai le pepa sasaina. Ua punou i le shinius ma faʻapipiʻi i le ua uma ona faia. Afai o le au fana o loʻo iai e tusa ai ma le poloketi o loʻo manatu o le laʻa, ona faʻatagaina ai lea o le fasimoli ma vai masani. Ona tatau lea ona faʻaesea i se tulaga e manaʻomia, ma tuʻu ai le mamago e tusa ma le 8 itula, e muamua malolo. I ai i lenei fomu, o le pepa o le a maua se a o le a o maua ma mauaina le foliga manaʻomia. O lea e liliu e taʻu atu le tala i lalo o soʻo se faitotoʻa o le faitotoʻa e oʻo lava i le fale mautotogi tele ma i le lumanaʻi e aunoa ma se taumafaiga ogaoga e aunoa ma le faʻaleagaina. O le gaioiga mulimuli e avea ma tagata o loʻo faʻaliliuina le laupepa. Ua maeʻa uma nei mea, e mafai ona e amata faʻamaeʻaina le mafaufau.

Mataupu i luga o le autu: igoa mo le Gazebo: Fuaitau ma Tutoatasi Fatu

Teuteuga ma le toe faaleleia

Arch Student i le fale mautotogi ma ou lava lima: ata ma filifiliga mo le teuteuina i le teuteuga maa ma puipui

O le pule o le pule e mafai ona faia i se tele o filifiliga. O le mea e sili ona taatele:

  • pepa puipui,
  • Plaster,
  • pepelo diamond,
  • Shung.

O le teuteuga ma le teuteuina o le prectication arm e manaʻomia ni faʻailoga faʻapitoa ma le tele o tupe faʻaalu, ma o loʻo faʻaalu le tau o le a tau le tau. I se faʻaopopoga, ia ulaula le uia o le accouth mai le maualuga o le dimwall e matua faigofie lava, tutusa pe o le a le mea o loʻo ufitia i le sipuni. Pepa puipui, talafeagai mo sea galuega ma le uc asā, o Phlisseelin poʻo le vinyl, aua o le sili atu latou te malolosi ma punou lelei. E tatau foi:

  • glue maso
  • Fufulu po o le valiina vaa,
  • Soʻo se faʻailoga
  • Laina.

O se taua taua o le faʻafefeteina o le fefiloi e tatau ona vili i lona faifai pea mo puipui masani, talu ai i lenei tulaga o le a mafai ona maua ai le sili ona lelei i ai o loʻo iai se laʻau. Ina ua saunia le kulimi e tusa ma faʻatonuga, e mafai ona e amata galuega.

Muamua lava, o le fasi pepa o puipui o loo pipii i tafatafa o le faitotoa Niche. Ma o loʻo iai pea le fasi pepa, ua faʻapipiʻi le vaega o le amataga o le amataga. O le faʻailoga e aofia ai moli a le afata mai le pito i tua o le pepa puipui, ma e le aoga na ave e se faʻamalosiʻau ma le faapalepale o 25 mm.

Arch Student i le fale mautotogi ma ou lava lima: ata ma filifiliga mo le teuteuina i le teuteuga maa ma puipui

O le ala ala e tumau ai le ofi i totonu o le 20 mm, ona faʻaaogaina lea o le pulumu poʻo le faʻaseʻe o loʻo fetuʻutuʻunaʻi i le itu i totonu ma o loʻo pipiʻi. O le tutusa o gaioiga e faia i le isi itu. Mo le koluma o le aʻoaʻi, o le fasi pepa e tipi i le auala lava e tasi ma tutusa fua e pei ona tuʻuina atu ia GCl. Le isi, ua faʻapipiʻiina i le pefu o le ata. O le galue ma le Wallpaper i se nofoaga fou pe tuai e le masalomia mo le tele o tagata e sili atu ona masani nai lo isi mea.

O le pule o le kapisi e mafai lava ona faʻaaogaina se metotia faigofie, faʻaaogaina o le laupepa ma teuteu teuteu. Muamua lava, e manaʻomia le faʻateʻaina o mea uma ma se spalala, lafi i lalo o le vaega o le pulupulu o fasipepa pulou. O le eleele le eleele o loʻo faʻaaogaina i luga e faʻaleleia ai le pito i fafo o le mea e fai ma luga.

Mataupu i luga o le autu: Fan paipa: faapipiiina ma toe faaleleia

Ina ua maeʻa le polyMorization Promprence (faʻalagolago i le Primer Brand, e mafai ona tumau mai le 4 itula aʻo le i le aso), e mafai ona amata ona faʻateia. I le taimi e faia ai le vaega o mea oloo iai e tatau ona aafia ai, e tatau ona faaoga ma fausia pe a vave ona fausia. I le iuga, i luga o le masani masani, o se sipai faʻapitoa e masani ona faʻaaogaina poʻo se spat.

Manutoti mamanu ma le cork

Arch Student i le fale mautotogi ma ou lava lima: ata ma filifiliga mo le teuteuina i le teuteuga maa ma puipui

Fasioti lanu

Faʻamaeʻaina le aufana o le faitotoʻa i le va o potu i le fale mautotogi e faʻalelei ai le maʻa o se filifiliga sili. Peitaʻi, o le faʻagaioiga lava ia e matua le fiafia ai, ma e maualuga le paketi. Ae ui i lea, o le iʻuga mulimuli totogi mo nei faʻaseā, a o le mea e ono tumau, tetee i le pefu, susu ma isi ala o faasalalauga. O le poloaiga o le galuega o le:

  1. E manaʻomia le tuʻu o le au teu oloa ma le puipui e aveʻesea ai chips ma paʻu.
  2. O le Primer Palu o loʻo apalai i luga ma o le taimi e manaʻomia e taʻu ai le faʻavae o le pona.
  3. O se faʻapitoa faʻapitoa ua uma ona sauni mo le ova pito o elemene, e aofia ai sima ma le pamu.
  4. I le tulaga o mea e mafai ai ona e faʻaaogaina ni fao vaivai.
  5. O le ulutaʻo e tago ma faʻamalosi malosi i le faʻatasiga o le faitotoʻa o le faitotoʻa ma le puipui.
  6. O le faia o le kamuta, e tatau ona gaoioi se tasi mai le fola i le taualuga.
  7. O maa o loʻo i totonu, e tatau ona e faʻamasia le flashes i fafo.
  8. Afai e te manaʻomia e teuteu le maa, saunia se eletise eletise ma faʻaputuputu masini.

    Arch Student i le fale mautotogi ma ou lava lima: ata ma filifiliga mo le teuteuina i le teuteuga maa ma puipui

Ina ua maeʻa le Fale, o le nofoaga i le va o sui o loʻo faʻatumuina i se vaega o le feʻelaiga, pe a tatau ai, vevesi fasi. O lenei metotia o le faʻamalosia o le tatalaina matala i luga o le tauau o soʻo se tagata e maua ai tomai masani. O na tekonolosi o loʻo faʻaaogaina ma o afea e te galulue ai ma le aimoa ma le teleʻaloa, poʻo ona ona elemene e matua itiiti ma le tele. Ioe, e masani ona tu mai i fafo sili atu faailoga.

O le isi mea manaia manaia o le fofo o loʻo galue ma le ork fafie. O se taumafataga lelei ma le siosiomaga masani mea masani. E mafai ona e faʻaaogaina ni pepa uma, ae o le fofo sili o le a avea ma faʻaaogaina o le fetuʻutuʻu o le pikble cork wallpaper ma acrylic gallu.

Mataupu i luga o le autu: Starcacase mamanuina i totonu o le fale tumaoti - o se tupuaga matagofie i le fogafale lua po o le ata

O le mea moni, o le faʻagasologa atoa o le teuteuina o le arc plug e tali tutusa ma faʻapipiʻi tulaga maualuga pepa puipui. Muamua e tatau ona e faʻapipiʻi ma tautau le galuega i luga ma vali ata. Pe a faʻataʻapeʻape le papala, o loʻo faʻaaoga le keue i luga o le puipui, ma i ai - o loʻo i totonu o le taʻavale a le taʻavale.

E tatau ona e suʻeina ina ia aua neʻi "alu le paposa." Ese, o le a manaʻomia se toe faʻafouina. Ma le headity, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai o loʻo matou talanoa e uiga i le umukuka tatalaina, o le sili fofo o le a filifilia o fafie ma le eletise eletise. Ia ausia le sili sili ona lelei, vali le puipui ma varnish.

Fautuaga mo le teuteuga

Arch Student i le fale mautotogi ma ou lava lima: ata ma filifiliga mo le teuteuina i le teuteuga maa ma puipui

Teuteuga o totonu o nofoaga i totonu o se mea faigata. E manaʻomia le galue ma le faaeteete, sili ona faigofie ona fai se mea leaga e faʻatupuina ai le mea atoa, ma e tatau ona e amata muamua. Ina ia mafai ona aloese mai mea le fiafia i mea le lelei ma fai uma oe, e tatau ona e amanaia ni fautuaga ma fautuaga:

  • Filifilia o se maʻa, e te le manaʻomia le faʻaalu o poloka lapopo. O le tele o mea uma mo le tatala i luga, o le vaʻai o se mea e mafai ai ona o le ogaumu e talafeagai, poʻo le faʻaupuga o "i lalo o le piliki" poʻo le oneone.
  • Ina ia paʻu ma le faʻamalu le paʻu i luga o le ARC arc, e tatau ona e faia ni Fono faʻapitoa mai totonu.
  • Tapuni O 'autau o loʻo faʻatagaina na o le 24 itula pe a maʻea le maʻa.

Ina ia mafai ona mafaufau lelei i le scrius o le pland o le hcl mo le ato, e mafai ona e faʻaaogaina le laulau.

Lisi le mafiafia o Plasterboard, MMSioa, mm.
Mamago foligaSusu susu
6.5Sili atu nai lo le 1000.Sili atu i le 300.
9.5Sili atu 2000.Sili atu nai lo le 500.
12Sili atu nai lo le 2750.Sili atu nai lo le 1000.

Ioe, faatasi ai ma se tele o mea laiti ma le poto, e faigofie atu le faʻatauina o se pepa palasitika mo le amo ma faʻamau le tatalaina o lenei mea. Peitai o le a foliga mai o lenei, e masani lava ona le iai uma i totonu. E sili le faʻaalu o le tele o le taimi, ia galue lelei i ou lava lima ma fai se ata tulaga ese mo le tuai o le aposi i totonu o le fale mautotogi i le fale mautotogi i le fale mautotogi i le fale mautotogi. O le a fesoasoani fou fou poʻo le toe faʻafouina i lou fale mafanafana ma valivali ma vali fou.

Arch Student i le fale mautotogi ma ou lava lima: ata ma filifiliga mo le teuteuina i le teuteuga maa ma puipui

Arch Student i le fale mautotogi ma ou lava lima: ata ma filifiliga mo le teuteuina i le teuteuga maa ma puipui

Arch Student i le fale mautotogi ma ou lava lima: ata ma filifiliga mo le teuteuina i le teuteuga maa ma puipui

Arch Student i le fale mautotogi ma ou lava lima: ata ma filifiliga mo le teuteuina i le teuteuga maa ma puipui

Arch Student i le fale mautotogi ma ou lava lima: ata ma filifiliga mo le teuteuina i le teuteuga maa ma puipui

(O lou leo ​​o le a muamua)

Arch Student i le fale mautotogi ma ou lava lima: ata ma filifiliga mo le teuteuina i le teuteuga maa ma puipui

Utaina ...

Faitau atili