Faʻafefea ona suʻi se pulou

Anonim

A o faagasolo le pasi-Catkeke se vaega taua o le talaʻaga ma le lalelei lavalava, lea mea ua leiloa lona aoga. E taua tele i le taimi o le malulu malulu, puipuia le matagi a Harsh ma malulu. I tua atu i lona aoga, o le pulou-mank o se sili sili ona matagofie headdress. Afai e te manaʻo, e mafai ona e suʻi oe lava, ma o le a tatou fesoasoani i lenei. I lenei vasega aʻoga, o le a e aʻoaʻo pe faʻapefea ona suʻi se pulou mataage, faʻaalu sina taimi ma le malosi.

Faʻafefea ona suʻi se pulou

Faʻafefea ona suʻi se pulou

Faʻafefea ona suʻi se pulou

Faʻafefea ona suʻi se pulou

Faʻafefea ona suʻi se pulou

Mea manaomia ma Meafaigaluega:

  • Faalenatura pe o le fuluua;
  • satin lipine;
  • masini suisui;
  • tagata lava le suisui valevale;
  • Fetuutuunai fuaina;
  • seleulu.

Tipi auiliiliga o le hatching caps

O le asō O le a matou taʻuina atu le auala e toso ai se pulou-i-fana. Faʻaaoga e maua ai ni fuafuaga talafeagai uma o le laulau i lalo. E tatau ona iai le 4 faʻamatalaga autu ma 4 o loʻo faʻapipiʻi auiliiliga. O fua uma o loʻo faʻaalia i inisi. Mo le taamilosaga o le pito i luga o le pulou pito i luga, fuaina le gith o lou ulu ma faʻaopopo 2.5 poʻo le 5 cm mo togi i luga o le au. Mo taliga: Giorth o le ulu + 13 cm. Itu. Sort Hit: Girth o lou ulu + 5 cm i le maa. E mafai ona e lolomiina lenei faʻataʻitaʻiga i luga o le tele o le fua, tipiina le mamanu o vaega ma faʻapipiʻi i le tisu. Ona tipiina lea o vaega uma o le ulu mai le autu ma le laʻeʻe ie.

Faʻafefea ona suʻi se pulou

Tuuina atu se pulou

O lea, matou te alualu i luma e sui: O le mea muamua o le a matou afi faatasi ma le sili atu o pulou. E amata, faʻapipiʻi le vaega vaega i le pito i luga. Ma, na faʻasolosolo foʻi ona fausia e latou pito o faʻamatalaga, mai le itu sese. Faʻaaoga mo lenei masini suisui ma se nila faʻapitoa mo le fulu. A maeʻa ona e suʻeina auiliiliga, sitepu i luga o itu puʻupuʻu i luga o le masini suisui e suʻe ai itu. O ie e tatau ona i ai i totonu. Ona fai lea o se auiliiliga ma taliga taliga i le pito i tua o le USHANTA. Faapipii taliga ma nila i tua o le ulutala. O gaioiga uma e tatau ona faia i tua. Taofi i le pito i lalo o le ulu ma le pito i luga o taliga i luga o le masini suisui. Ona toe fai lea o ni laasaga muamua uma ma sueina le mea i luga. Ia gagau auiliiliina ma o le autu pito i totonu o foliga masani. Sue ia auiliiliga i luga o le masini suisui, tuua se tamai pu. Ona ave lea o vaega o le suʻega ma saili faʻatasi i luma. Aveese i le pito i luma o le faʻaaliga ma le fofoa pulou. Faaofi le pu pepa i totonu o le pu ma tuu i le pito i luga o le masini suisui. La i taliga sanin lipine. Oti le fulu i luga o le ulutala ina ia le mafai ona vaaia le fuʻa. Sauni!

Mataupu i luga o le autu: Snowman mai Cotton Disks Laasaga e ala i Laasaga ma ata ma Vitio

Faʻafefea ona suʻi se pulou

Faitau atili