Ladybug mai kuka ma ona lava lima ma ata ma vitio

Anonim

Ladybug mai pulou - muamua ma susulu togalaau o le togalaʻau, fualaʻau faʻatoʻaga poʻo le faʻamasinoga i le tagata. Na o le amata amata mai i le tuʻuina atu o mea mananaia ma ou iloa pe faʻapefea ona suia mo le sili atu. O ia mea matagofie e mafai ona faia i uo poʻo ni aiga e faʻaaoga uma mea e solia. O le sili ona lauiloa foliga i totonu o le togalaʻau o se tamaʻitaʻi ladybug mai mea eseese. Le maofa, aua o le faatusa lea o le manuia o le manuia, fiafia ma le manuia.

O nei meaola loto alofa ma eseʻese atunuʻu e iai igoa eseese, ae o le uiga o le [alofa o le Atua na faʻaolaina i latou taʻitasi uma. O lea la, o loʻu faʻataʻitaʻiga, o Farani mai le "Soaseko atua", i Siamani - "I Isaraelu:" Aufaatoaga o lo o iai le igoa. " Iniseti na tuuina atu se igoa ona o le eseʻesega lelei mo se tagata, ona latou te faʻatafunaina uma meaola faʻamalosi.

O lo o tuʻuina atu lenei tusitusiga i le Matai Vasega o loʻo fai lou lima o le povi a le Atua mai ia pulou.

Ladybug mai kuka ma ona lava lima ma ata ma vitio

Ladybug mai kuka ma ona lava lima ma ata ma vitio

Laasaga Autu

Ladybug mai pulou e le faigata. O le ituaiga o oloa e faʻalagolago i mea o loʻo faʻaogaina i le gaosi oloa. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, ave moli poʻo le mumu mumu, e le tatau ona e popole i nisi atavali.

A o galue i le povi a le Atua mai pulou, e manaʻomia le tutusa lelei le faʻaeteete i le faʻasologa o gaioiga.

Ladybug mai kuka ma ona lava lima ma ata ma vitio

  1. O le mea muamua e kuka ai, o le mea moni, hard pulou. O lenei ulu ulu o le a fetaui i soʻo se lanu, ae, pei ona uma ona tuʻuina atu i luga, e sili le maua o se mumu poʻo le moli, o lea la e le faʻaalu se taimi i le vali.
  2. Ona alu saʻo lea i le teuteuga faʻagasologa. Ina ia faʻamalositino sili atu le pupula i le la, e sili le ufiufi i ni ata o acrylic.

Oti le lanu e sili i le afiafi, aua o le aso o le vali e mafai ona le maua meatotino ona o le la, o le a taitai atu ai i mea o le coting.

  1. E le tatau ona galo ia i tatou e uiga i le omea o le a faia o bug. O le faia o lenei mea, ave le faagaau mai le tagosoo poʻo le spray, e liliu i totonu o le uaea ma punou. Ona ia viliina tamai pu latalata i le tumutumu o pulou ma litaea sauni-faia. Ma e mafai foi ona faia mai i uʻamea uʻamea.
  2. A maeʻa le atavali, e mafai ona e agaʻi atu i le mamanu. E le tatau ona ave se faʻailoga lanu uliuli ma tosina mai ai, o latou ua mou ese atu pe a uma le timu muamua. O le tusi ata e manaʻomia le lanu uliuli o le acrylic. Ina ia sili atu lo latou pupula tele atu iai ma le faaeteete, saunia ni avanoa i luma atu.

Mataupu i luga o le autu: Silk: ituaiga, meatotino, ie puipui

O le isi laasaga o le faia lea o foliga mo le povi a le Atua. E mafai ona toso mata ma paʻepaʻe ma uliuli vali, tipi ese mai le pepa pe faʻatau ni mata ua sauni mo meataalo. Sosoo ai, Tusi Lou Gum, Faasamoaina ona vae, teuteu ma le fesoasoani a seevae, o filo, etc.

Ladybug mo le togalaau ma o latou lava lima ua sauni! Ia mafai nei ona tuʻuina i luga o se laʻau, pa, i luga o le mutia poʻo penitala. Ata o le uma BUGS:

Ladybug mai kuka ma ona lava lima ma ata ma vitio

Leisi filifiliga

E i ai le isi auala e gaosia ai se povi e faʻaaoga ai pulou galuega. I lenei emoni, o le pulou e faʻaaoga o se faʻalelei faʻapitoa. E manaʻomia le sasaa o se mafiafia sima sima i totonu ma tuʻu le tele i luga o le lamolemole luga. Susuga lenei galuega e sili ona lelei i lalo o le ata ina ia le salalau le suavai. A ootia le tagata faigaluega, vali i lanu eseese. O lea, mai le tasi pulou e mafai ona faia ai le tele o tamaitai lalelei.

O le le lelei o sea oloa o le mamafa lea, o le la e le mafai ona tuu i luga o se laau po o se isi itu i luga.

O se fofo sili o le a e faʻaoʻo atu le faʻaumaina o le pa mo le pa i le ituaiga o se tusi talosaga.

Ladybug mai kuka ma ona lava lima ma ata ma vitio

Vitio i luga o le autu

Faitau atili