Rattle ma ou lima lima mai uo teine ​​ma ata

Anonim

O meataʻalo muamua mo le tamaititi e filifilia lava i le fiafia faʻapitoa. I mea uma, ou te matua manaʻo i le pepe e vaʻai naʻo mea uma e matagofie ma manaia. Ma faʻaopopo atu i lea mea, e tatau ona aumai naʻo peleni le mea e tatau ona maua ai naʻo penefiti. Aumai le pepe i le pepe ma se mea e le masani ai ma e mautinoa lava le mafai ona maua ai se tina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o laʻau ma ou lava lima o le a aoga tele ma malie.

Rattles mai le uo teine, lea e masani ona lafoina i fafo, e faia le auala sili ona faigofie, ma e sili ona taua, latou te fiafia i tamaiti. O meataalo nei e masani lava ona latou faʻatele atu lava nai lo le matagofie o mea na faʻatau mai i laʻau. Lalo o loʻo matou mafaufau e toʻatele vasega aʻoga e fausia ai ni laupepa.

Oloa palasitika

Rattle ma ou lima lima mai uo teine ​​ma ata

E mafai ona faia moli moli ma manaia o le fagu po o le fagu palasitika.

E le mafai ona faʻaaoga le tioata, ona e mafai ona latou teteʻa ma faʻaleagaina le pepe i fasipepa. E sili le filifilia o vaa manino.

I totonu o le fagu filifilia, na matou o atu i le tele o lapisi ma pulumu o lanu eseese. O loʻo sau le taua taua ma nafa o le fausiaina o se oloa - o lenei o loʻo taofia ai le tapuni. E tatau ona faʻaloaloa i se tele e tele na mafua ai mo ana tagata faʻaaoga, ona faʻaletonu le faʻaeteete, aʻo le tamaititi ona le mafai lea ona talia. Ae le mafai ona faʻaaoga vailaʻau faʻapipiʻi, ona o le pepe e mafai ona luluina pe nibble i le meataʻalo. E mafai ona faʻasaʻo le tapuni i le totogiina o le loka mama. Afifi pe fusifusia. Fausia se ufiufi i le tele ma faʻamalamalamaina pe a maeʻa le tapuni, o le otaota o le a avea ma mea e sili ona saogalemu.

A filifilia se mea, e manaʻomia le mafaufau i le pala pe mafiafia ma mafiafia, pe a faapea foi, o le a lelei maumaututu ma feula.

Matou te faʻaaogaina le ofo ofo

Rattle ma ou lima lima mai uo teine ​​ma ata

O se ofu lelei e mafai ona faia mai le agalelei ma isi pusa tutusa. O le palasitika fuamoa ua tapunia mautu ma ua leai se totogi, i totonu o le tele o avanoa, o lea e mafai ona e faʻaaogaina se faʻafanua faʻapitoa. Ma sili ona taua - o le maua o le mea, aua o se tamaititi e fanau mai ia faigata. O le tamai pese o le a le tatalaina lenei koneteina, ae e sili ai le ufiufi i se ie po o nonoa i le fesoasoani a se matau, o le la ufiufi ua tapunia atoatoa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faia se lupe o le pepa orgami oremini e faia ia te oe lava ma polokalame ma vitio

Ma e tatou te faia se lulu ia na o oe, pe a fai e te faia sina mea, o le a lava le tasi o fuamoa, naʻo le faʻaopopoina o le pepa ulu i ai. O lenei ua matou faia se mea pito i fafo pe ufiufi decoration. O nisi ia kapuna, mafai ona e faia se faigofie tele ma tele foliga, taofi maumea mo le moega po o stroller ma sili atu, tatou te manaʻomia naʻo mafaufauga ma sina taimi.

I se keyndergarten

Mo Prainergorten, o le rattle e manaʻomia i soʻo se vaega o ituaiga tausaga eseese. Ma o le mea autu e le gata i le totoʻa, ae sa manaia foʻi le leo. Sei o tatou vaʻai i le filifiliga o le fausiaina o se maʻa talafeagai i lalo o nei tulaga pei o le ata i lalo.

Rattle ma ou lima lima mai uo teine ​​ma ata

Ina ia fausia ia musttles, o le a talafeagai ai:

  • mama;
  • lipine o lanu eseese;
  • seleulu;
  • abl;
  • Laititi Bitch i luga o le appins (mafai ona faʻatau i faleoloa).

Rattle ma ou lima lima mai uo teine ​​ma ata

Matou te taumafai ma fai ni pu i totonu o le mama ma sina mamao i le va oi latou, ma le fesoasoani a le motu o seleulu, fai holes.

Rattle ma ou lima lima mai uo teine ​​ma ata

Matou te ave lipine ma tipi 6 eseese lipine.

Rattle ma ou lima lima mai uo teine ​​ma ata

Lafo le logo mai le faavae.

Rattle ma ou lima lima mai uo teine ​​ma ata

Matou te ave lipine ma taʻu atu ia i latou i pu o le logo.

Rattle ma ou lima lima mai uo teine ​​ma ata

Ma o lenei o le paʻu o le lipine ma le logo e faia mama ma lupe o se aufana aulelei.

Rattle ma ou lima lima mai uo teine ​​ma ata

Ua taua tele le susu.

Rattle ma ou lima lima mai uo teine ​​ma ata

A le suʻi, e mafai ona faʻasaʻoina le logo i le faʻaaogaina o le asoa, ma toe faʻaaogaina le lipine.

Rattle ma ou lima lima mai uo teine ​​ma ata

Ua uma le mea matagofie ma manaia le meataalo.

Kolose

O le fausiaina o le matagofie ma manaia oktopus, pei o le ata i luga, e itiiti se taimi ma o le a le tutusa ma le tolu afiafi. E fuafua lava ile tomai ole matitiva.

Mo galuega o le a talafeagai:

  • Bender mai le ofo ofo;
  • ono polo e fau ai vae;
  • 2 mata fatu;
  • matala;
  • Cotton vulu;
  • Nila ma filo.

Ua ou moe i le fasi ie ma le polo ma le fuamoa ma tapuni i latou ma le mausali. E amata la tatou lalagaina ma le 3 matape, na latou nonoa i se lio, suia le lanu e faʻalagolago i le manatu, o le Nodes o loʻo malamalama pea i totonu. Tele taimi e mafai ai, taumafai le ie i le fuamoa ina ia aua le sese i le tele. A oʻo i le vaapiapi o fuamoa, matou te amata loa ona faʻaitiitia ai le numera o matasele, ae matou te tuʻua le pu e faʻaofi le pu e faʻapipiʻi ai le fata ma le pepa. O lenei e tatau ona e suʻi mata mai faʻamau, faʻaofi se fuamoa ma suʻi le pito i lalo.

Tusitusiga i luga o le autu: Smuter o le tele o le matua ma le toa o le fanau: tamaiti a tamaiti

Rattle ma ou lima lima mai uo teine ​​ma ata

O lenei e tatau ona e nonoa polo uma, e sili le faʻaaogaina o le tele o filo ma le tele o filo ia sili atu ona manaia mo le pepe. Lapotopoto viitar viscous, pei o capsules, toe faʻalelei i le lapoʻa ina ia mafai ai ona malolo le ufiufi, i le iʻuga tatou te suʻi. O polo uma na fanaina ai le filifili o le matamuli ma taofimau i latou i le fuamoa fuamoa. O sea motu o le a avea o se filifiliga lelei tautau mai se pepe poʻo le patroller, o vae o le a tafafao ma mama, tosina mai le mafaufau ma faʻafiafiaina le tamaititi.

Vitio i luga o le autu

E tele isi filifiliga mo ni moli o le a pei o tamaiti, o le a faʻapea e i ai ni tusi mo a latou foafoaga. Fausia ma fiafia lau fanau.

Faitau atili