Gypsum plaster pa mai le a i le z mo le amataga

Anonim

Ogatasi o puipui ma plaster plaster o le sili sili ona taua auala o le faaumaina. Mai le sao o le a maeʻa, o foliga mai i le toe liʻo. Ina ia ausia lelei, e tatau ona e iloa e le gata i le tekonolosi o le faʻataʻuina o se faʻaiuga faapena, ae faʻapea foi ma tulafono mo le filifilia o mea sili. O mea taua uma ile galuega o le a faamatalaina i lenei tusitusiga.

Filifiliga o mea ma sauni le fofo

Gyptum plaster o se sili sili ona lelei mea. E mafai ona faʻaoga pe a toe faʻaleleia nofoaga eseese nofoaga. O le aso, o le sipuni papala mo puipui o loʻo faʻaalia i le ala mai lea o le vaega o loʻo sosoʻo ai:

  • Taugofie fefiloi o sipuni. O loʻo iai i latou i ni vaega laʻitiiti o polī. E iloga i latou e ala i le agi mai i luga ma le laualuga luga. Lenei, ao le i faia le faʻaaogaina o puipui o puipui o le faʻavae. O le fofo e faʻaaoga i le laupepa o le tamai laupapa poʻo le sima;
  • Pele. O loʻo iai ni mea e sili atu ai le polymer. O le mea lea, e faigofie ai ona galulue ma i latou, ma e sili ona tupu. Ona o lenei, pe a mafai, e tatau ea i le faʻatauina atu o mea tau mea;
  • Fefiloi fuafuaina mo le faʻaaogaina ma mea faʻapitoa. E iloga i totonu o le tele o palasitika;
  • O le fefiloi i totonu o mea faʻapipiʻi faʻapitoa na faʻaopopoina (perlite, o le faʻasaina o le isumu) e faʻaleleia ai le vevela ma le leo i lagona.

E manaʻomia ona fai lau filifiliga i luga o avanoa tau tupe, manaʻomia ma meafaigaluega o loʻo iai.

Aʻo le i amataina le galuega mai mea faʻatau, o se fofo ua saunia. Ina ia maua se maualuga maualuga fefiloi, o na gaioiga e tatau ona faia:

  • Po o mama vai ua maligiina ni atigipusa loloto. I le 1 kg o le towder tatau ona teu mo le 500-700 ml vai;
  • Ua sasaaina le paʻu paʻu i totonu o se pakete ma le vai ma le faʻaiuga o le fofo o loʻo fefiloi ma se '' upega faʻafefe. Faʻafiloi ma le faʻaeteete;
  • O le fefiloi o le fefiloi o totoe mo le 5 minute. Ona toe fefiloi lea.

Mataupu i luga o le autu: fausia se faapaologa ma au lava lima: tekonolosi, foliga, nofoaga

O le iʻuga fofo e mafai ona faʻaaogaina i luga o puipui. Pa'ū o le a amata i le 30 minute. O le mea lea, e te le tau kopiina tele.

Gypsum plaster pa mai le a i le z mo le amataga

Galuega sauniuni

Ma o lena sipai ua pasi lona maualuga maualuga, aʻo leʻi amataina le galuega, e manaʻomia le faʻaaogaina lelei o pa. Sauniuniga e aofia ai gaioiga nei:

  • faaitiitia le tuai tuai;
  • Tosoina o le 'aina o pepese ma mea e le masani ai. O sea gatasi o le a fetaui lelei le faʻaaogaina o le grapsm paluga;
  • Aveeseina o le filogia ma suia mai luga o puipui. E sili le faʻaaogaina o se masini idbaghkfect mo lenei;
  • Primer galue i luga ma le loloto loloto fofo.

Afai e le tumau le pa, e tatau ona latou faʻamalosia le faʻaaogaina o se uʻamea uma o loʻomea o loʻomea (sili atu i le 20 MM). E mafai foi ona e setiina Beacons (nofoaafi). Afai e leai se taua o le galuega, ona e mafai lea ona e sipuni "i luga o le mata".

I le tapenaga tulaga, e tatau ona e aoina uma mea faigaluega talafeagai mo galuega: Twrowed, Stepledder, afa-Sour-Sourc Wills Hopsum), pule.

Gypsum plaster pa mai le a i le z mo le amataga

Laasaga-i-sitepu faatonuga

A o le i amata ona faʻaaoga le sima i luga o puipui, e tatau a latou lalagaina o latou musi ma le vai ma le sipaiina poʻo le pulumu. O le faaaogaina o le faaaogaina o lenei faamaea mea o loo iai ma se laasaga-laasaga ai lea laasaga o gaoioiga nei:

  • I le va o fata na faʻapipiʻi i le tulaga o sauniuniga, o le mafiafia vaega o le paluga o le lafoina i totonu o le puipui ina ia lavea ai i luga. E le tatau ona ia lafoa;

    Gypsum plaster pa mai le a i le z mo le amataga

  • O le tele o fofo e aveese e le tulafono. O le a lima ma le tulafono e tatau ona lamolemole ma zuigzag, e faʻapea foi ona fausia faʻalelalolagi;

    Gypsum plaster pa mai le a i le z mo le amataga

  • Ua tumu i faafuaaga i le ie, ma lona faasolosili e aveese e le tulafono.

    Gypsum plaster pa mai le a i le z mo le amataga

O gaioiga e tatau ona toe faia seia uma le puipui ma lamolemole. Ina ua maeʻa, ua 'aveʻeseina punoni, ma ua lata ona tapunia e seevae toso i le graptum plaster. O le a le mafai ona aveʻesea moli uila pe a faʻaoʻo le nonoa o le nonoa i luga o le tini.

Ma le tele o le faʻavaeina o le faʻavae, o le pamu ma le malie o le paluga o loʻo faia i le tele o sini. E tatau i vaega uma ona mago lelei. Ina ua uma ona mago, o le pito i luga o le puipui o loʻo folau ma ua sauni mo le apalaiina o le faʻaiuga mulimuli: atavali, laufanua ma puipui puipui, o loʻo taoto, ma isi

Tusitusiga i luga o le autu: Sugh Carpet i totonu: E maeu le faigofie ma faigofie ona aumai ni ata i lou fale mautotogi (37 ata)

Gypsum plaster pa mai le a i le z mo le amataga

Faʻafefea ona faʻaaoga le Gypsum Plaster e mafai ona vaʻaia i le aʻoaʻoga vitio.

Vitio "Galue ma Gyptum Plaster"

Uma vaega o le galulue ma gypsum plaster. Mea lilo o le tomai.

Pros ma faaletonu

O tulaga lelei o lenei faʻaumaina mea e aofia ai:

  • le faʻaaogaina o mea e faʻataʻitaʻi ai le siʻosiʻomaga alofa mo le faia o le paoa;
  • Lelei tele valea paningling ma fale vevela oona;
  • O le sili atu o le laualuga pe a uma le mago;
  • sina laititi tusiaina o le lelei saʻo;
  • maualuga le saoasaoa saoasaoa;
  • faigofie ona faaaogaina.

A o le tausisia o le tekonolosi o le talosaga, o le laualuga e maua lamolemole ma lamolemole. Ona o lenei, o le ata mulimuli ane poʻo le opeʻape pepa o le a atoatoa.

O tulaga lelei o mea e tatau ona faʻailoa mai foʻi i le mea moni o le fofo e tatau ona fausia ai se manifinifi vaega. O le iʻuga, o le faʻauma e le o le tele o mea e pei o le taimi e faʻaaoga ai isi filifiliga. Gypsum, o le masani fua mea mea, e le mafua ai gaioiga leaga o mea faitino, ma e le oi ai foi se manogi le manaia. E mafai ona e faʻaaogaina se fefiloi faapena mo le ova atu o pa puipui e le gata i fale nofomau, aʻo isi foi i nofoaga e le o nofomau (fulufulu, fale ma isi mea.

O le manino o le procescrections o le plaster plaster, e aoga le matauina o lona maualuga hygroscociticticancety. Ona o lenei foliga, o lenei faʻauma e le mafai ona faʻaaogaina i potu i le mea o loʻo i ai se maualuga headty (umukuka, faletaele). Ma le isi, e le talafeagai le sipuni mo galuega i fafo. E le faʻatagaina le faʻaaogaina o lea mea mo le faaleleia o tulaga le faʻamalo (mo se faʻataʻitaʻiga, falesa, faʻamau, ma isi.

A o le faʻatinoina o apoapoaiga o loʻo taua i luga, e mafai ona e vave faʻavave ma maualuga-lelei faʻapipiʻi soʻo se laufanua ma le sima ma umi-umi.

Faitau atili