Faʻafefea ona toe faʻaleleia tauaso

Anonim

Fai le toe faʻaleleia o le tauaso ma ou lava lima e mafai lava ona mafai i le fale. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le i ai o le tomai o le umiaina o mea faigaluega ma mea leaga. E aunoa ma ni uiga taua, e sili atu le mafai ona taumafai e faʻasaʻo le faʻafitauli, ae valaʻau se tagata poto faapitoa. Ma le tutusa tomai atamamai, o le isi vaega o le misia o tauaso mo le toe faaleleia ma a latou lava lima vaega ma auiliiliga e mafai ona faigofie ona faatauina faapitoa i faleoloa faapitoa.

Masini tauaso

Faʻafefea ona toe faʻaleleia tauaso

Masini tauaso

O faʻamalama tauaso o se sitaili ma aga faʻapitoa mo soʻo se tagata - ia avea ma ofisa o se kamupani mautu poʻo se potu malolo o se fale tumaʻoti. O le faigofie ma aso nei filifiliga i le tele o pupuni, o le tauaso e le mafaamatalaina: E masani lava i taimi mai lea taimi i lea taimi.

Ina ia aua neʻi faateteleina le tulaga i luma o le toe faʻaleleia o latou tauaso, e tatau ona e faamasani i la latou masini. O tagata uma o tauaso e faʻalagolago i a latou fuafuaga o loʻo vaevaeina i ni ituaiga autu e lua: sima ma faʻamilo. O le eseesega tele i le va o nei ata e lua o se tulaga o se tulaga o se tulaga poʻo le siʻosiʻomaga o le fetuutuunai palu pa.

Afai e te le o mautinoa e uiga i au tomai faʻapitoa, ae le i faʻataʻitaʻia le tauaso, faʻalelei le nofoaga o vaega ma vaega i luga o le mea puʻeata o le telefoni i faʻamatalaga uma. O le a aoga foi lea e toe faʻapipiʻi i luga o le mea pueata galuega o le toe faaleleia - o le a le i ai ni faʻafitauli i le lumanaʻi.

Ituaiga autu o malologa

Faʻafefea ona toe faʻaleleia tauaso

Ona o nofoaga eseese ma le faʻatulagaina, o le faʻafitauli o faʻafitauli i nei ituaiga e lua e ese foi. O le mea lea, o le liliuina o faʻataʻamilomilo o le a teteʻe mai i le toe faʻaleleia o le faʻamalosi o faʻatafunaina.

Tulaga faalava

Ua lava siimila, ma e mafai ai e se gaioiga agamalu ona tautua ai ia te oe se luasefulu tausaga pe a le tasi le malepelepe. Ae ma le le faʻaaogaina le faʻaaogaina poʻo le mafuaʻaga o le le lelei o le aulotu, o nisi vaega e ono alu ese ai. O le a tatou iloa atili, pe faapefea ona faaleleia nutiliau. Lisi o mea taua e aofia ai:
  1. O le lamellas (SISS) i tafatafa o latou axis e le o suia.
  2. Taofia corrow.
  3. Malepe o le siitia ma feoai faiga.
  4. Malepelepe tufuga vaitusi.

Suia matau ma olau

Faʻafefea ona toe faʻaleleia tauaso

Afai na e le toe liliu i luga o lau Axis Shizis Prizral Lamellas, o le mea lea o le mea lea o loʻo iai iinei i le palu pa ma lalo ifo loka

Mataupu i luga o le autu: E maeu le matagofie e fai ni ie puipui: sitepu e ala i laasaga faatonuga

Afai na e le toe liliu i luga o lau Axis Prizis Prorizul Lamellas, o le mea lea o le mea lea i le pa puipui ma lalo. E sui ai le pala palasitika vaega, o le a tatau ai ona e faʻatau ni vaega fou i totonu o se faleoloa faʻapitoa.

I le taimi lava e tasi, e tatau ona totogi i a latou lapoʻa - o vaega maua e ono ese mai aiga. O le mea lea, alu loa i le faleoloa, ave ese le auala mo le faʻataʻitaʻiga.

O le sui ua faia e pei ona taua i lalo:

  1. Aveese le tuai o le matau pe taofia.
  2. O le tasi lima o loʻo uʻusiina le auala faʻataʻamilomilo poʻo le tuʻuina o le liua, ma le isi - faʻapipiʻi se matau fou i le pu talafeagai.
  3. Faaofi le totini cene i le faʻapipiʻi matau.

I le auala lava e tasi, o se sui ma le tino maualalo ua suia. Ina ua maeʻa lenei taualumaga, o le a amata ona feoaʻi le Cemella faataamilo i lona Axis, ma fetuʻunaʻi oona malamalama.

Suia o se 'olo momomo

A motusia faleoloa, e tatau ona suia i se tasi fou. A o le i faʻatauina se mataʻupu fou, e tatau ona e aveese le tulaga o le mamanu. I le iloaina o manatu tutusa, fesoasoani fesoasoani fesoasoani o le a mafai ona filifilia le vaipuna o le umi e te manaomiaina. O le ae manaʻomia ni seleulu, nila ma tweezers. O le faiga mo le suia o le maea o le a foliga pei o lenei:

  1. Aveese mea totoe o le tuai o le olomatua.
  2. Matou te oso le maea fou e ala i le siʻitia o le masini ma se faʻasologa o le a pasia i le va o le uʻamea uʻamea ma le palasitika vaʻa.
  3. Ave le maea i le pito i lalo o le ato pepa ato i le nofoaga o le faapipiiina o le apefai. I le taimi lava e tasi, o le lapolo e tietie i le va o le apefai.
  4. Faʻaaoga le vaega lona lua o le 'olo, pei o le muamua. Na o le faʻaui i totonu o le lata mai o le gasologa o le faʻafafa.
  5. Le isi, ave se nille tele ma faaofi le maea i totonu. Faatasi ai ma le fesoasoani a le nila, matou te siiina le malae i pu i totonu o le lamella, o le addleder i luga o le itu taumatau, sosoo ai ma le itu tauagavale. O lea, o le malaia e faamamaina ai le apefai i foliga o se gata.
  6. I le pito i lalo o le tauaso, o le nila ma le Corrd e faia i le plug, ma nonoa i le node. Tatou gaosia se gaioiga ma le lona lua o le maea.

Lipea o le siiina ma le fetolofi auala

Faʻafefea ona toe faʻaleleia tauaso

Suia o le siitia-liliu masini o le galuega e faigata tele

Mataupu i luga o le autu: tulimanu faaiuga e ala i palasitika panels

Afai e le manaʻo le tauaso e galue i le itu taumatau, ona mafai ai lea ona o le faʻafitauli atoa i le faʻavae o le siitia ma liliu le masini. A o le i faia lenei galuega, e tatau ona e sologa lelei lau tomai: E mafai ona e faʻaleleia ni tauaso faʻatasi ma ou lava lima? O le mea moni o le sui o le siitia o le siitia ma liliu le masini e faigata tele. Muamua lava, e manaʻomia le faʻamanatuina o le nofoaga o vaega uma o le mamanu, pe a uma ona latou pasi saʻo e sui ai le auala ua leaga.

  1. Muamua o mea uma, aveese ma le adgewall cornice o le plug.
  2. Na matou vavaeeseina pito o oaves ma le fesoasoani a fuaitau, toso i fafo le maʻamaʻea o loʻo taofia le auala faʻaliliuga.
  3. Aveese le vaega ma le auala suia.
  4. Ou te tosoina le maea mai le siitaga ma liliu le masini, lea e le talia ona pito i lalo.
  5. Matou te faʻaofi pito o le malae i le auala fou, o loʻo pasia i latou i le va o le faʻamuamua ma le kalone.
  6. Fou fou liliu fou masini i luga o le shaft ma fai se faufauga o le sauniga i le faasologa faatulagaina.

O lenei taualumaga e tatau ona faia ma le naunautai, aua o le sese taualumaga e ono iʻu ai lea i le malepelepe.

Suia o le uatura o Lamellas

Faʻafefea ona toe faʻaleleia tauaso

Flashing slats sui fou

E masani lava, faatasi ai ma ni masini faʻapipiʻi, sipili-fasi pepa - somellas mafatia. I le taimi lava e tasi, o le uafu avanoa e mafai ona toe faʻaleleia toetoe lava a le mafai - e tuʻu ai i latou e le talafeagai. E faigofie le suia o le ofu lima i le au fou. O lenei faiga e faia e pei ona taua i ai:

  1. Mai le pito i lalo o le laupapa, oomi le pu, tatala ma ave le maea.
  2. Matou te aveese le tipi pe malepelepe fasi, suia ai i mea fou.
  3. Ave le maea i totonu o pu talafeagai o le Lamellas fou, le pito i lalo pa ma tata.
  4. O pito o le maea e nonoa i se node, ma o le plug ua faaofi i tua i le pa maualalo.

A o mafai ona e vaʻai, toe faʻaleleia o mataua o loʻo faigata - ua lava le faigata - ua lava na o le faʻaalia o le zisys ma manogi. O le a le toe faʻaleleia o le tauaso o oe lava, vaʻai i lenei vitio:

Togafiti mamanu

Faʻafefea ona toe faʻaleleia tauaso

Lipea o le ie faʻamalosi tauaso e ese lava mai le faʻaleleia o le faʻaʻeseʻaga o loʻo faʻaʻeseʻese. O le tele o taimi e sili ona masani ai o lenei faiga:

  • Sounting filifili;
  • THOWNE Conven;
  • sui o tauau tauau;
  • Tatala maea.

Ina ia faʻaleleia atili le faʻamalosi, o le mea na taʻe ai le filifili e fesoʻotaʻi le lamella, e tatau ona aveeseina le filifili tuai. Ona tago lea o le filifili atoa i lona nofoaga e faʻapipiʻi ai le lopa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻasaʻo le laupepa?

Masani pulega

Faʻafefea ona toe faʻaleleia tauaso

Aveese le pito i lalo ma le faʻapipiʻiina le palasitika gaoa lea o loʻo paʻu le filifili i luga

Suia o le faʻatonutonu o le a manaʻomia ai le umi taimi ma le malosi. Muamua lava, e tatau ona e aveese le ufiufi pito i lalo ma vali ai le mea palasitika ia e manua ai le filifili. Ina ua mavae le aveʻesea mai le vao, o le moutogo o le filifili tuai, matou te faʻapipiʻi i ai. Le mea e fai ai le nofoaga i le nofoaga muamua ma tapuni le pito i lalo.

Suia le palasitika tauau

O se faʻafitauli masani o tulaga o le tuʻuga o se vaega o le palasitika vaega. O le sili ona vaivai vaega e faasino i le tauau o lamella. O le tauau o se palasitika palasitika, o loʻo faʻapipiʻi ai le pelati i le eAves. E le manaʻomia le sui - o le tauau e faʻapipiʻi i le laupapa atoa e ala i se laina fagota masani. I le lamellas o le plasitisa tauau ua pipii i le malu puipuia. Ae o loo i ai nei tou te lava le mautonu - Le Alema o le lamella, ma o lea o le tauau o tauaso eseese e mafai ona eseese lapoa.

Ae e te leʻi faʻatau se vaega fou fou, o le tele o pologa tatau ona fuaina.

Coord pulea

O le Corrd Concrd e seasea lava. Ae tusa lava pe ua faagaeetia i lenei maʻi le manuia, e le faigata tele ona faʻalelei. E te manaʻomia le faʻatauina o se maea fou o le umi o le umi o le fale. E mafai ona e mauaina i le faia o ni mea laiti. Ave le lautele o le au tauaso ma faateleina o ia mo le lua. I le iʻuga e faʻaopopo ai le maualuga o le maualuga o le fausaga, faʻateleina i le 1.5. O le iʻuga, matou te mauaina le umi o le 'au. Faʻafefea ona suia le auala faʻatonutonu i luga o tauaso, vaʻai lenei vitio:

O le faʻapipiʻi o se mataʻupu fou, matou te maua ai le lua faʻaiuga o lona iʻuga i le pito i tafatafa o le Cornice. Ona matou faʻao lea o le pito i luga o le ie o loʻo faʻapipiʻi ai le lamellas. O le isi mea, o le tasi pito o le manoa ua faapipii i le loka, ma le isi ua faia ea ala faʻapitoa i le faʻafeagai o le faʻaiʻuga.

Faʻafefea ona toe faʻaleleia tauaso

Lenei o se tamai vaega o le tele o faʻafitauli o faʻafitauli ma le malepelepe o tagata tauaso. Ae, faʻaaogaina faigofie mea faigaluega ma manogi e mafai ona faʻamalosia ai se le lelei o le fale i le fale. I le taimi lava e tasi, o le faʻaleleia e ala i lou lava lima e le mafai ona toe faaolaina i le toe faʻaleleia na tuʻuina atu i se fomaʻi.

Faitau atili