Faʻafefea ona faʻamau tauaso i le lapoʻa

Anonim

Faʻatau mai tagata tauaso i luga o faamalama, e masani ona feagai ma se faʻafitauli pe a le faʻatagaina o latou tulaga o latou tulaga ma le tele o pupuni. O ia tulaga e mafai ona faʻatatau i tulaga faʻapitoa o faamalama poʻo le lautele poʻo le umi o le tauaso ma le ata e te ono fesoʻotaʻi ma le tele o lou faʻamalama. I lenei tulaga, o loʻo aliaʻe mai le fesili pe faʻapefea ona pupuʻe tauaso i latou ma le maualuga i o latou lava ae o le a le tautauana? Ae peitai, ou te leʻi faigata ona pupuʻe i latou, o le a manaʻomia ona e mulimuli i faatonuga, faʻatupu le malosi.

Oona tauaso

Amata i le faʻatauga taualumaga, e tatau ona maitauina e tele o tauaso: Faʻasaʻo pe faʻaoʻo, ma o le pau lava lea o le faʻaititia o lenei oloa e iai lona lava oloa.

Sopoina o le tauaso

Faʻafefea ona faʻamau tauaso i le lapoʻa

Seʻi manatu pe faʻapefea ona pupuʻu faʻatafunaina ma o le a tatau ai mo lenei.

Oloa o oloa i siʻosiʻomaga e ese lava i le ata, ae faʻapea foi ma le faʻavae o loʻo i ai nei elemene o loʻo i luga o latou faʻavae:

  • Puipui e faʻapipiʻi ai i le puipui;
  • Faigata Faigata;
  • Ponels po o nimellas;
  • Tuuauga i le faiga;
  • 'au mo gaioiga;
  • Maea mo le gaoioi o gaioiga.

Faʻafefea ona faʻamau tauaso i le lapoʻa

Mo le faapuupuuina o tauaso e manaʻomia muamua scissors

Laminan mafai ona faia o le Alumini, Plastics po o fafie. Ina ia mafai ona faʻaititia gebroltal tapunia i le umi, mai mea faigaluega o le a manaʻomia muamua seleulu.

A o le i amataina galuega, atagia ai le manaomia manaomia o le vaega. O le plugs matala i luga o le pa pito i lalo, ona e tatau ai lea ona unisesh o node i luga o maea faatapulaaina maea ma aveese alalaupapa.

Matou te gaosia le faapuupuuga: Matou te aveesea le le talafeagai o ni pu, ona fai lea o loka, nonoa node.

Faʻafefea ona faʻamau tauaso i le lapoʻa

Matou te aveese le le aoga lamellae, ofuina loka, nonoa node

Faʻaititia le umi o maea mo le siʻitia. O lenei e mafai ona e toe faafoi mai le pito i lalo plank.

E tusa ai ma lenei tusi lesona, o le maualuga ua pisa.

Ina ia faʻaititia le lautele, aveese le itu i autafa o le cornice. Na matou tipiina le cornice i le manaʻomia tele o le hacksaw ma toe faafoi le tapuni i le nofoaga.

Tipi le lamella i le lautele o le cornice. Fetuunai le umi o le taugata sili ona taugata o le sili atu i tagata atamamai.

Sopoina o le ie malosi

Faʻafefea ona faʻamau tauaso i le lapoʻa

Ae e te lei faapuupuuina le tauaso, mafaufau i la latou mamanu.

Mataupu i luga o le autu: Plasterboard o Eaves - o se vaipo-o nei fofo

O lenei oloa e aofia ai le tele o elemene:

  • karer ma teuteu teuteu;
  • Ua tapunia tagata tamoe e tapoleni;
  • pito i lalo e fesoʻotaʻi filifili;
  • avega mo le fausiaina o mea mamafa;
  • O filifili po o le malaia, ninii.

O le tapoleni e mafai ona faia o ie, plastics, alumini po o le ofe. A o le a le puʻupuʻu o tauaso, vaʻai lenei vitio:

Ina ia faapuʻupuʻuina le tauaso matata, e manaʻomia meafaigaluega faigofie:

Faʻafefea ona faʻamau tauaso i le lapoʻa

  • Hanven mo le uamea pe vaaia i nifo laiti;
  • kolosi sikulau;
  • seleulu po o se tiga tiga;
  • Rofautte ma Pule;
  • afitusi pe malamalama;
  • uʻamea;
  • penitala.

Aofaiga o le galuega

O le faʻagasologa o le faʻataʻotoina o faʻamau tauaso e aofia ai sitepu nei:

  1. E manaʻomia le faʻamamaina o le mea ua maeʻa i luga o le fola ma amata galue mai le pito i luga ma mai le itu o loʻo iai le masini.
  2. Aveese le pito i lalo, aveina lelei ma se naifi, ma le iloa e le ua lokaina le sikulu.
  3. Matou te lafoaia tagata tamoʻe mai le cornice ma mai le tapoleni. O mea taufesili o faia i le palakalafa, faʻapena foi ona latou taulimaina i latou, e manaʻomia le faʻaeteeteina faʻapitoa ma le faia ni taumafaiga taua.

    Faʻafefea ona faʻamau tauaso i le lapoʻa

  4. Matou te fuaina le umi o le pupuni ma fuafua poʻo fea le tele e manaʻomia e tipi ai i latou, o le mamao mai le pito i lalo o le fola e tatau ona itiiti ifo 1-2 cm.
  5. Oti ese uma pepa i le umi o le umi ma stissors poʻo le valiina naifi, a o le mea e manaʻomia e tuʻu ai le umi mo le faʻataalia o le pupuni mai le screheac , e mafai ona faʻaseʻe i luga o afi ma afitusi.
  6. O pito o le ie ua vavaeeseina. O le synthetic tysue e mafai ona faʻasaʻoina le faʻaaogaina o le uʻamea poʻo le kulimi. I le ogatotonu o le tapoleni, e alagatatau ona fai pu i lalo o taliga. O loʻo tuʻuina atu le laupapa mo le pauna taʻitasi, ona faʻapipiʻi uma ai lea o le ofaga i ai.

Afai e te manaʻomia le faʻaititia o pupuni i lautele, e mafai ona faia lenei mea i le mataupu pe a aveʻesea le itu o le saito. O le bornice pa mafaia pe a manaʻomia, e faapuʻupuʻu, scoufting ma hacksaw ma faʻatulagaina elemene i le isi itu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se taumafanafana taʻele i le fale (15 ata)

Ina ia faapuʻupuʻu le panels mai le Aluminum, palasitika poʻo le oona ae le faʻaleagaina i latou, e tatau ona e faʻasino i tagata faʻapitoa. O foliga o le faʻalauiloaina o le faʻamalosiʻau tauaso vaʻai i lenei vitio:

E mafai ona faʻaititia le umi ma lautele o loʻo i ai i fafo o oloa ma ou lima. Mo lenei, o le faʻamamaina ua aveese, tipiina o mea leaga ma faʻapuna i luga o le tau manaʻomia, ona faatonu loa lea o mea uma i le faʻasologa.

Faitau atili