Tusi ata "Monkey" Crochet ma faamatalaga ma polokalame

Anonim

E mafai e tusi ona ofo a latou vaisu i ni tusi e le masani ai ma ufiufi mo tusi. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, i tusi faʻatonu, e mafai ona e mauaina vaega atoa o tusi tusi e aafia ai lo latou eseese. O le tamaititi ma se tagata matua e mafai ona fiafia i le magafagafa "Monkey" ma Crochet, ia faigofie lava le togafiti.

Tusi tusi

O Souverir foliga mai e matua moni, ma o le faailoaina atu o sea taleni, pei o crochet, oe sau pea.

Tatou amata ma le faigofie

Ina ia lalagaina le faʻailoga o lenei faʻailoga e tatau ona e saunia muamua mea i luma atu, matou te manaʻomia mea nei:

  1. Vulu e lua lanu mo manuki tino. E mafai ona e uuina se lanu lanu uliuli enaena ma moli, pi;
  2. Banana lanu vulu - samasama samasama;
  3. Tele lanu uliuli ma paʻepaʻe filo filo mo le mata i tamaiti;
  4. Matau.

Vave ave ni fautuaga i le filifiliga o mea. E sili atu le vulu e filifili mai sili atu le manifinifi, a o le mafiafia o le a, o le seoli, o le ai ai o le a iloga, ma mo le tusi e le talafeagai. O le mea lea, o le filifiliga sili ona lelei mo se laugatasi tusi o se filo manifinifi. O le matau e manaʻomia foʻi manifinifi, e le sili atu nai lo le 2 mm.

Tusi tusi

A oʻo mai uma mea talafeagai, e mafai ona e faʻaalu i le ē ma savaliga ile suʻega ua taʻua.

Amata le gitting

O uluaʻi foliga o foliga, ae o le a maua ai le lua-lanu, faʻamolemole ia matau o lo o tatou amata i le malamalama lanu. Uma vaega laiti o foliga, pei o mata, isu, gutu, o le a malutaga i luga o le sami i le pito o le asi atoa oloa. O loʻo tuʻuina atu le los lops e le Beauge filo - tolu fasi, latou te faʻapipiʻiina i koluma e aunoa ma se lio.

Tusi tusi

E le o faʻasolosolo le fusi faapitoa e le mama, o le filifili atoa o loʻo fusifusi lemu i le atoa o le tino, amata mai i lalo ma atoa pe atoa.

Tusitusiga i luga o le autu: Barbie Overfits e fesoʻotaʻi Crochet - kolose polokalame

Tusi tusi

Tusi tusi

A maeʻa loa gaioiga, o le o soifua gata mai o le a amata ona faʻailoa mai ai i le lapoʻa, naʻo le faʻaauau ona faia ni gaioiga lava lea. Ina ua amata ona faʻamalieina le tele o au mea, ua oʻo i le taimi e lalagaina ai taliga. E tutusa lava, toe fai se taimi tutusa o le mm mai le ogatotonu. Luga o se filifili o le fa o le ea maualalo, tutusa lona lua. O lenei o le ulu ma taliga saunia, matou te maua le iʻuga e pei o le ata:

Tusi tusi

Matou te pueina se filo pogisa ma amata ona luluina le muzzle. Ina ia tuʻuina atu le pito i luga o se sili atu faʻavaʻa i se va mamao i le va o taliga e lua, matou te faʻaopopoina ni laina e fesoʻotaʻi e koluma e aunoa ma se nakid, tolu-fa. A uma lena, o le a vave lava ona avea le ulu na soloiesea foi le pepa.

Tusi tusi

Le lava lanu uliuli o le filo o loʻo matala i totonu o le nila ma faʻapipiʻi le gutu ma se livi, e mafai ona avea ma fomu. Ma e aunoa ma le le suʻeina o filo, ae na o le faʻaseʻeina o le filo laʻau i luga aʻe o togi e lua o le a faʻatusa mai ai le isu.

Tusi tusi

Mo mata, ave le paʻepaʻe paʻepaʻe muamua ma ofi foliga o mata o le mata, pe a uma ona tuu le togi e faʻaalia ai le tamaititi.

Tusi tusi

A o le ulu ua sauni atoa, alu i le kologting torso. E amata ona po o le ova lava ovatu, faʻapea foi ma le ulu, ae o loʻo faʻateleina nei lona tele.

Tusi tusi

Ina ia malamalama, e tusa ma le luʻitau e tatau ona avea ma taʻoto, ia faʻataʻoto mai le taimi i le ulu, a e talitonu i se tasi e maua ai le isi.

I le taimi ua maeʻa ai le ova tele, suʻi lou ulu ma amata ona faia se siʻusiʻu. Ma se umi umi e mafai ona e taʻalo e pei ona e manaʻo ai, fai se lapoʻa. Ae ia malamalama o le a galue O le vaega lenei i le pito i lalo o le tusi. O ia na o ni nai koluma masani e aunoa ma nikid. O le pito o loʻo teuteuina i se telsh Dislal e aumai ai, o koluma e tolu ma le lua o le aseta e fetaui lelei, ma mea uma o lo latou tagata toʻatasi.

Tusitusiga i luga o le autu: gaosiga o teuteuga ma ona lauulu lima mai maa masani

Tusi tusi

O vae o loʻo lalagaina ma koluma e aunoa ma nikid, aua neʻi galo ona faʻaopopo tamatamailima i pato taʻitasi. E tasi le tamatamai lima e tolu maualalo, ae mo laua taʻitasi le mata o le matasele ua faʻasaʻoina i le uluaʻi pu. O lea, e faʻamaumau faʻatolu taimi, ma o le tolu vae vae ua maua.

Tusi tusi

Tusi tusi

Ae leitioa foi ona matou sauni samasama, aua o le a le manuki e aunoa ma se faʻi. I se tasi o pito i luma, na te tausia.

Tusi tusi

Faʻaaogaina le faʻamatalaga o loʻo faʻamatala i luga, e mafai ona faigofie ona avea o se sili ona avea ma tagata sili pe tusi mo oe lava.

Tusi tusi

O manatu o le kosi kosi

Fuafua i le tausaga ma e fiafia i ai, e mafai ona e fiafia i tamaiti ma ni faʻailoga manaia. Fetufaai nini o manatu muamua.

O leisi tamaʻitaʻi e fetaui lelei mo tamai tusi ma lapoʻa, tau ina pe a fetuʻunaʻi e ala ile umi ona fetuʻunaʻi e le umi o le amio.

Tusi tusi

O manu e fiafia i manu e mafai ona fiafia i le moni o tagata nofoia o aau o flas. E pei o lenei lalaga pele, ma ou te manaʻo e tatala se tusi ma vaʻai i lenei mea manaia ataata.

Tusi tusi

Ma teine ​​aulelei i le agaga o le a o mai tonu lenei lanu piniki. E le gata i lea, e manaia ia ona efuefu mafai ona piilima i tulaga eseese.

Tusi tusi

Afai e faigata ona malamalama pe faʻafefea ona nonoa oe lava manatu, ona mafai lea ona e maua aʻoaʻoga vasega i nei mataupu poʻo faʻataʻitaʻiga i le vasega Matai o loʻo faʻaalia i lenei tusitusiga.

Vitio i luga o le autu

Faitau atili