Polo ou lava lima mai le foma ma rattan ma vitio

Anonim

O lo o lauiloa nei e faia ni auupega eseese, faʻatasi ai ma oe o loʻo mafai ona faʻatonutonuina se isi, faʻapea foʻi ma le fesoasoani ia i latou e teuteu isi aitema mo le faʻaaogaina i aso uma. I aso uma ei ai sili atu ma sili atu lagona manatu o isi tagata tufuga e musuia. O mea e le masani ai Steel oloa i le ituaiga o le polo - lamepa, meataʻalo a le Tausaga Fou ma sili atu. O i latou e vaʻaia mea faapena i luga o le Initaneti pe mai seisi i totonu, o loʻo tulaʻi le fesili e faia se polo ma o latou lava lima. E matua faigofie lava lenei mea, aua o faʻatonuga uma o loʻo tuʻuina atu i foliga sili ona mafai ona pupula mai.

O ia polo manaia e mafai ona faia mai ni isi mea o iai i totonu o le fale, ma e le manaʻomia le faʻaaluina o se tele o tupe. O mea faapena e aofia ai ma filo. Mafai ona e faia i totonu o ipu palasitika, mai ia Ratttan, mai polefoam, mai fagu palasitika. Pei ona mafai ona vaʻaia, e mafai ona e faʻaaogaina ni mea. Ma le isi, o mea ua faia i ona faaonapo e faia ai ni taga i sukalati tetele o lo o faaleleia i tausaga eseese. E tele mea e faʻaogaina ai ni tenisiti talavou, pei o le ormanmi, origging, cowants, papier-mâcher-mâcheré, na faia foi ai se cobweib, na faia foi ai se cobweb o filo o filogia filo o filo o filogia o filo o filogia o filo. O le a le mea e le alu e le o ni tagata atamamai e teuteu ai lou fale.

Polo ou lava lima mai le foma ma rattan ma vitio

Polo ou lava lima mai le foma ma rattan ma vitio

Mama-moli

E teuteu ai le totonugalemu, e mafai ona e faʻaaogaina ni auala. O se tasi o nei mea o le moli muamua lea, o le a eseese mai le masani ma aumai le potu o se maaputi. E mafai ona e faia se au polo e aunoa ma ni faʻafitauli, aʻo le tau o mea o le a laʻititi tele. O ia faʻafitauli o nonoavai e le gata i lea fale, ae faʻapea foi i ofisa, i Salons ma isi nofoaga faitele, o loʻo iai ni tusitusiga fou. Faatasi ai ma le fesoasoani a le uo teine, e mafai ona e taʻu maia se lagona faʻapitoa i totonu o le potu poʻo le potu.

Mataupu i luga o le autu: embossting i luga o le paʻu ma ou lima lima ma ata ma vitio

Mea e tatau ona matou sauniuni mo le Matai Vasega:

  • Le mafiafia o filo, ae leʻo le 100 mita, ma le laulau e tatau ona filifilia o tutoʻatasi;
  • kelu, o Pva, ma se pulumu;
  • Gaʻo poʻo le viseline kulimi;
  • O polo polo e 2, pe afai o le moli e manaʻomia tele tele, ona mafai lea ona e faʻaogaina le pepe tama.

Polo ou lava lima mai le foma ma rattan ma vitio

Amata ona matou faia se moli. Mo lenei, o le ea pa paluni o loʻo faʻatoa lava o le tele o le tele. I luga o le polo ma se faʻailoga matou te faʻailoa ai le lio e faʻapipiʻi ai le pulufana ma se moli moli iina. Matou te manatu o le mauaina o lamepa, o le a mautinoa le toe fai le foliga o le le fiafia polo. O lenei ua matou ave le pisa ma liligi le filo lelei, e mafai ona e suluia. O le polo matou te faʻamalosia le kulimi ona amata loa lea ona afifi ma le faaeteete filo, e sili le faia o le koleni. Ma o le suluipa o le malie faʻalagolago i le manaʻoga o tagata tau nilaWomana. A liliu ese mai le afifi manaʻo, matou te o atu i le tasi aso e faʻamago ai. Ina ua uma lena, tuia le polo ma ia toso totoi toto ai. Lenei o la matou polo e sauni, o le mea lea e mafai ai ona faʻatinoina ni nai lanu eseese, teuteu ma i latou umukuka, moemiti poʻo le potu.

Polo ou lava lima mai le foma ma rattan ma vitio

Vavega na faia

O le tagata gaosi o le gaosi oloa o polo e tele i nisi taimi e faigata tele ona filifili se potu mo le potu poo le isi potu. Aemaise i taimi uma o polo o loʻo faʻaaogaina i se aso malolo tele o le tausaga fou. I lenei matai vasega, o le a matou lalagaina ma polo polo. O ia togafiti e matua taua tele i totonu o tagata ma tagata fatufatu. Faatasi ai ma le fesoasoani a le filo ma matau mata, matua fiafia ma manaia lapotopoto mamanu na foafoaina, o lo o faifai pea.

O a mea tatou te manaʻomia:

  • o le paluni e avea ma faavae;
  • Numera numera 1.5;
  • filo pepelo;
  • kulimi gaʻo;
  • Pv kulue.

Ia lakaina se polo, e tatau ona ave le polokalame e aumaia i lalo. Ma, i luga o le ala o le polokalama, e tatau ona tatou totoe le polo ma ina ua uma ona tipi le manoa. A maeʻa lena, matou amata ona lalagaina le auala lava lea ma le lua vaega o le faʻatauga. Faatasi ai ma le fesoasoani a fesoʻotaʻiga talosaga, matou te fesoʻotaʻi vaega e lua, ae tuu le pu mo le polo. A uma mea uma, alu i totonu o le polo ma le le faʻamaluluga, o lea ona tuu ai le pepa ia matou meataʻalo. A o le auvai e fesoʻotaʻi lelei, fusifusi le nonoa i luga o le polo. O lea tapena ia Klee, aua o le mea lea tatou te fafagaina i le vai lua i le tasi, o le polo e fufui i lenei fofo. Na matou lafoina ma tuu seia uma le mago. Ina ia mafai ona faʻapipiʻi le oloa i le polo, ou te muaʻi faʻalelei i le kulimi. Pe a uma ona tui le polo ma toso ese. E na o le na o le faʻatulagaina i lau oe lava talosaga. Ma o lenei o le matou lupe polo na sauni.

Mataupu i luga o le autu: fatu o suamalie ma le corrugged pepa ma ata ma vitio

Polo ou lava lima mai le foma ma rattan ma vitio

Polo ou lava lima mai le foma ma rattan ma vitio

Polo ou lava lima mai le foma ma rattan ma vitio

Polo ou lava lima mai le foma ma rattan ma vitio

Polo ou lava lima mai le foma ma rattan ma vitio

Polo ou lava lima mai le foma ma rattan ma vitio

O nei polo e mafai ona teuteuina i se potu, tautau i lalo o le taualuga, fai ni tufuga eseese ma vaaiga. Ma e mafai ona e tusia polo o le Kerisimasi. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e ave polo o le Kerisimasi. Ae i lenei tulaga, e le mafai lava ona aveese le polo, o le mea lea matou te maua ai le laʻau o le Kerisimasi o le Kerisimasi. O lenei mea e faʻaola ai le aso malolo, o meataʻalo o le a maua ai le vaipanoa, o le a latou vaʻai iafa ma pei o loʻo faʻapipiʻi ai mamanu o le kiona.

Vitio i luga o le autu

Lenei tala o loʻo faʻaalia ai se ata vitio, ma o le a faigofie ona e aʻoaʻo e fai ai ni polo matagofie i metotia eseese mai le uo teine.

Faitau atili