Fafine i le po o fafine: mamanu o le po o le po ma galuega i le suisui

Anonim

O le ofutino māmā ma le mafaufau o le po o le tino o se mea lelei ma aoga, aua e tatau ona i totonu o le ofutino o fafine uma. Ina ia faʻatau se lautele faʻataʻitaʻiga o ofutino e faigata tele e faigofie ai ona suʻi i ni nai itula, nai lo le tosoina o le afa aso.

O mamanu o po o po o le po, e masani lava, pe a tu maia, manaʻomia ni tomai ma tomai. Peitaʻi, e iai ni faʻataʻitaʻiga e faigofie ona suʻisuʻi ma le le amanaiaina i le aveeseina o fua.

O le ofutino e i lalo o le po o i lalo, e saʻo lava.

Fafine i le po o fafine: mamanu o le po o le po ma galuega i le suisui

I lau galuega o le ae manaʻomia:

• Fabric 1.5x0.7 m.;

• lamepa lelei;

• faatuina o le po a posa;

• Meafaigaluega (seleulu, filo isi).

Mea e mafai ona avea ma suʻisuʻi mafai, ae sili atu pe a fai o le siʻosiʻomaga faauo ma faʻalenatura: O le a le vevela le susu, latou te le soloia. Fetaui lelei mo le faʻamatalaga o le fuʻa, satin ma isi ie-mataʻitusi faʻavae e faʻatatau i ai e faigofie ona galue. Afai o iai sau poto masani ma se masini suisui, e mafai ona e alu i le aʻoga poʻo atlas o se faʻavae.

Ina ia tusi i luga le mamanu, e manaʻomia le iloa o le fatu o le fatafata ma le umi o le lumanaʻi ofutino.

O laina laina e mafai ona suia e fuafua i ou tofo. E mafai ona puʻupuʻu le po atoa pe aveese le lima, sui le foliga o le ata tipi.

O le po o tamaʻitaʻi ofu ofutino o loʻo tuleia ia Watch poʻo se isi fasi fasi pepa lava e lava, e pei o le pepa puipui.

Fafine i le po o fafine: mamanu o le po o le po ma galuega i le suisui

Muamua, o le fuainumera o ABGB e aoga. O le lavea o le AG i lenei mataupu e tutusa ma le umi o le po, AB - fatafata georn + 2 cm.

Mai le igoa ma le 7 cm ua tolopoina i le taumatau 2 tusi ma tuu le igoa o le D ma le D1,. I le va oi latou o loʻo i ai se laina faʻailoa mai le pito i tua o le pito i tua. Mai le igoa ma le pou 8 cm tusi ma tuu se faailoga d2. O le ad2 laina e taʻu mai ai le ulu o le pasi.

Mataupu i luga o le autu: 3D vali pepa ma le nofoaafi amata

Le fauina o se alatoto mai le igoa B, 10 cm o loʻo tolopoina, o le igoa o loʻo faʻaalia o le k. mai le tusi e tolopoina ma le tusi 16 cm (k1). Mai K1, o le laina masani o loʻo faia i le BV foliga. O le nofoaga o loʻo faʻaalia ai le laina e lua o loʻo faʻaalia e pei o le J. mai le faʻailoga, na latou tolopoina e le 7 cm o totoe ma le tusi, faʻailoa e ma le e1. O le igoa mulimuli e fesoʻotaʻi e le laina.

Vaega maualalo. Mai le igoa i le 7 cm i le taumatau (B1). Faailoga b1 ma e fesootai. Mai le B1 taoto 2 cm i luga (s). Pine ma ma faʻatasi ai.

Mamanu ua tipi.

O le Fabcric arlds i le afa, faasaga i lalo le tusi. O le mamanu o lo o tuu tutusa i tutusa ma le teena ma o le a susunuina. Vaega o le faʻaliliuga ma tua o loʻo tipiina i totonu o le 10-15 MM manatu.

Vaega o vaega faafesagai. O le laina laupapa ma itu ua mamanuina, faʻapipiʻi ma faʻagaioiga i luga o le sili atu o le maualuga poʻo le zigzag am.

KOSY BEYK Susws i le gorlovinba. Ma, o le laina mulimuli e tulaʻi mai i totonu ma pasia le laina laina.

O le pito o le pito i lalo o le ofutino na lasiina 2 taimi, ua popole, ona ua tupu ai lea. O le oloa e utu.

Na avea ma se ata aulelei o le ofutino o le po. O le a ia vaʻai atu i se sili aulelei ma sili atu le aulelei pe a fai o oe e teuteu i le lace, suʻisuʻi, teuteu aufana poʻo ni tagata fanafana.

Faitau atili