Faʻafefea ona fai se faʻamaligiina o le pupula: tele metotia

Anonim

Lisi o mea e fai: [SIGOFIE]

  • Faʻaoga o le faʻasologa
  • Glossy tapuvae o palasitika panels
  • O le a le mea e ono manaʻomia e le mea faigaluega?

O le glossy o le mimita o le miti a tagata uma. Peitai, e le masani masani ai ona taugofie latou, o le tele o le tele e le taulia. Lenei tusitusiga o le a faʻamatala pe faʻapefea ona fai se faʻalumaina susulu ma ou lava lima. O le mea moni, o lenei faiga e matua faigata ma taimi-mou atu.

Faʻafefea ona fai se faʻamaligiina o le pupula: tele metotia

O le talaʻia o le viia o se faigofie ma le matagofie tali i le mamanu o toetoe o isi i totonu o le fale.

E tele naua auala e fai ai le susulu o le pupula.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faia se faʻailoga masani o le laufanua o le fanua, ma e faʻateʻia foi le eseʻesega. E mafai ona faʻaaogaina ni tagavai palasitika mo nei faʻamoemoe. E uiga i nei metotia ma e aoga le talanoa i ai auiliili.

Faʻaoga o le faʻasologa

Amata tu i le masani o le mea e masani ai i luga o le mea e mafai ai ona e faia se pupula susulu o le lelei uiga. I le taimi lava e tasi, e le tau le maua le fiafia tele. Muamua, o le mea moni, e manaʻomia ona momoli atu le mafanafana lava o ia lava, ua faʻapipiʻi i le faʻavaʻa. I lenei tulaga, o mea faaletonu ma ni faaletonu e tatau ona natia.

Faʻafefea ona fai se faʻamaligiina o le pupula: tele metotia

O le ata o le plassing plasterming o loʻo faia e pei ona taua: Muamua, o le taualuga o le digwall o loʻo faʻapipiʻiina, ona faʻapipiʻiina lea o le grasspaper.

  1. Fai sina vaivai i lenei tulaga o le a lava. O tamaʻilaʻau o loʻo togafitia i luga o tumutumu o loʻo togafitia i luga o pito, o lea e faigofie ai ona latou faia. I le maeʻa ai o le taualoa o loʻo potopoto, e manaʻomia uma e soʻo se mafutaga lautele ma faʻataʻitaʻiga, ona faʻaaoga lea o se mea faapipii ia i latou. Ina ua uma ona faʻapipiʻi le lipine, e tatau ona e amataina le laualuga o le laualuga. E manaʻomia le manaia tele. Ona toe apalai lea o le Prim i le luga. Ile la lea, o le uluaʻi Peraimeri e mafai ona manatu ua maeʻa ma alu i le lona lua.
  2. I le taimi lea, o le a sa ia tulaga o loʻo faʻapipiʻiina ai laina sao i luga o le faʻalolo. Mo totogi, e mafai ona e faʻaaogaina e le gata o se ata pupula ata tifaga, ae o le pepa puipui.
  3. A maeʻa se tagata i le mea, e tatau ona fesoʻotaʻi i luga o le laina lava e tasi, ona faia uma lea o faʻamatalaga talafeagai mo le ata poʻo le pepa puipui. Ina ia mafai ona aloese mai le foliga mai o pamu i lalo o le ata poʻo le pepa puipui, e manaʻomia le gaoa i latou faʻaaoga se faʻapitoa feʻau.
  4. Ina ia aveese le bubbles, o lenei mea o le a fetaui lelei. I le taimi lava e tasi e te manaʻomia e faʻagaioi ai le gaioiga mai le ogatotonu i pito. Naʻo lenei mataupu e mafai ona aveʻese ai ni paʻu uma.
  5. A faʻapea e faʻaaogaina le pepa puipui, ae leʻo se faapipii atu, e manaʻomia ona faʻapipiʻi lelei ma kulimi aʻo leʻi faʻapipiʻi. O le mataua o le tumutumu o ia lava e tatau foi ona e faia ma le kelu. Na o le pe a uma ona faapipiiina laupepa i luga. Afai ua faia ni paʻu lapoʻa i le taimi o le faʻafefiloi o le pepa puipui, e mafai ona tuiina i latou ma ni ni nila poʻo le faʻaaogaina o le pule mo nei faʻamoemoe.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e faʻapipiʻi sima faʻapipiʻi - tekonolosi o le faʻaaogaina o le pepa faʻapipiʻi i luga o pa

Ioe, i lenei tulaga e sili ai le faʻaaogaina o se ata tifaga, o le fafine lanu moana e mafai ona faʻatauina toetoe lava i soʻo se faleoloa faʻapitoa. O le a latou sao foʻi i le siʻitaga o le avanoa i totonu o le potu.

Toe foi i le vaega

Glossy tapuvae o palasitika panels

Faʻafefea ona fai se faʻamaligiina o le pupula: tele metotia

O loʻo faʻapipiʻiina le palasitika panels i se laupapa laupapa faʻapipiʻi.

E moni lava, o le taualuga o le matutu, o se tasi filifiliga sili lea, ae e le gata i le manaia metotia e faʻatagaina ai oe ona tuʻuina atu le taualuga. Faʻataʻitaʻiga, mafai ona faia lea faʻaaoga i numera o palasitika e mafai ona faʻatau faʻafuaseʻi i soʻo se faleoloa fale. O le mea e lelei ai, e le taugata tele lea, pei ona o le taimi lea o le maketi maketi.

  1. I lea tulaga, o le a e muamua faia le fusi laupapa. Ina ia mafai ona filifili le lapoʻa manaʻomia, e sili le faʻaaogaina o se lipine fua, ma le fesoasoani lea o loʻo faia uma ai fua faatatau o loʻo faia i le taualuga.
  2. Le isi, o pa ua faapipii i laina matauina. E le tatau ona pipii uma fao i luga. Na o le pau le mea na fausia ai laupapa, e mafai ona e amata faʻapipiʻi faʻapipiʻi palasitika panels. E aoga le siakiina o le gaʻo o le gaʻo o le laupapa faʻapipiʻi luga, a leai se tasi o le taualuga e mafai ona alu i fafo.
  3. O palasitika uma ua nonoa i le fao i pulu. I le mea na tupu o mea uma e faia pito sili i ai, o le a le vaaia le sui. O le iʻuga, e aliali mai i luga o se lamolemole matamuli luga. Tele palasitika panels muamua maua ai se pupula susulu, o lea latou te le tau ufiufi i nisi mea faaopoopo. Latou te pupula. A maeʻa ona maeʻa le galuega, e tatau ona e siaki le saʻo faʻapipiʻiina o fasimea uma, faʻapea foi ma le tiga o le taualuga. Ae maise lava, o le mea sili lea ona taua lenei.

O lea, e tele o metotia o le a le avea le leoleli e mafai ona suia tuufaasolo i le pupula. O le mea moni, e le gata i lea NEI FILIFILIGA. E mafai ona e faʻaaogaina isi, ae o mea sili nei. O le mea e lelei ai, o le palasitika o vailaau ma taualuga e mafai ona faʻatauina i totonu toetoe o teuina faʻapitoa. E faʻaoga foʻi lenei i gulupipata puipui e tautua e faʻasino ai le laʻau faʻatolu.

Mataupu i luga o le autu: faapipiiina faatonuga mo palasitika preth

Toe foi i le vaega

O le a le mea e ono manaʻomia e le mea faigaluega?

Ma ina ia maualuga le faiga, sauni i luma atu:

  • maualuga;
  • rofautte;
  • faailoga;
  • Lobzik;
  • fili;
  • olo;
  • sikulukalaiva;
  • Bulgarian;
  • Pulumu.

Na o le aspic e ala i le onosai ma amata galue. Ma o le iʻuga o le a le faʻataʻitaʻia o ia pe a e mulimulitaʻi i tulafono a le tekonolosi faʻagasologa ma tausisi i fautuaga. Ia maua se laki!

Faitau atili