Tauaso pe pupuni i luga o palasitika faamalama

Anonim

O le tauaso poʻo ie puipui o le a faʻamalosia ai faʻamalama o le potu talu ona toe faʻaleleia, o le a foʻia le talitaʻona, e iloa tonu le aoga o le a le aoga.

E fia le suia o le foliga pe a uma ona aliali mai i luga o faamalama, ua leva ona iloa, ae e iai ni tauaso mafai ona suia avanoa E tele tali i nei fesili uma. Mafaufau i le mea moni e sili atu le tauaso-pupuni poʻo ni tauaso, e aoga tele i le suʻesuʻeina o ni uiga lelei ma le le lelei o loʻo i ai uma.

Jumen

Tauaso pe pupuni i luga o palasitika faamalama

O le tauaso pe tuʻituʻi pupuni e masani ona masani ona feiloaʻi pe a faʻataʻitaʻiina le 'ie ma ogalaau. Olioli i auau o le lauiloa:

  • I ofisa o kamupani tetele;
  • i nofoaga fai pisinisi a le malo;
  • mataupu aoaoina ma le au faalogologo;
  • Tauofoga ma potu moe o aʻoga muamua aʻoga.

Aisea ua matua lauiloa ai? Muamua lava, e manaʻomia le taʻuina atu e uiga i le galuega a le faʻatulagaina. Ma utupoto, ma siʻosiʻomaga faiga e mafai ona fesoasoani pe a suia le tele o le susulu o le la susulu i le potu. Afai e te manaʻo i le pule ma le fesoasoani o tagata tauaso, e mafai ona faʻaesea le potu mai le ao po o le faʻamamaina o le malamalama o le malamalama mai le po.

Tauaso pe pupuni i luga o palasitika faamalama

O le isi mafuaʻaga o le maualuga o le lauiloa o le tele o mea o loʻo faia ai le faiga. E ese mai i le manatu o tauaso e sili atu le tilotilo i luga o faamalama i ofisa i ofisa poʻo galuega alamanuia, sili atu ma sili atu tagata faʻatau o loʻo taumafai e teuteu moli o o latou potu.

Tele taimi e masani ai i potu potu ma kapeneta, i umukuka ma potu moe e mafai ona e fetaui ma mamanuina mamanu o le tele o lanu ma foliga. Avea ma se teuteuga moni ma faʻamaonia lelei puipuiga faʻalelei mai le malamalama malamalama. A filifilia le sili ona talafeagai faiga, e tatau ona e gauai atu i le auala amata.

O ni togafiti faʻapipiʻi i totonu o fale mautotogi poʻo fale, ma mo i latou ua tuʻuina i fale ma aʻoga o le aofia, e iai suiga o le tele o faiga.

Foliga o le tauaso matala faiga

Tauaso pe pupuni i luga o palasitika faamalama

I le ata o le "Togafiti" Ituaiga o Tagata Taualoa Eseese mai le ogatotonu i le pito i luga

Mataupu i luga o le autu: Pepe moe: Fai oe lava se pendulum e fai

I mataupu o loʻo i ai le paʻu o tauaso i le faʻamalama matala o se nofoaga tele tele, filifili se fausaga e tatalaina i le "hattacal" ituaiga. O le lamellas e faʻaseʻe i itu eseese mai le Baututta Center.

I luga o faʻamalama palasitika o loʻo faʻapipiʻi faʻatafunaina tauaso. O le mea moni o ia oloa ua mamanuina e faʻapipiʻi i luga o faamalama uma. E pei ona mafai ona suia pe agai atu i le faʻatonutonuina, pe i le isi itu faʻasino mai ai.

Tauaso pe pupuni i luga o palasitika faamalama

O mea mo le gaosiga o fausaga faalava i le mama o le malamalama, vave o le toe fausiaina o le amataga foliga ma le tumau o le alumini. Ae o le tauaso o tauaso e mafai ona faia:

  • mai palasitika;
  • ofe;
  • laau;
  • ie;
  • nonwoved tavas.

Tauaso pe pupuni i luga o palasitika faamalama

E mafai ona fufuluina ie ie, ma o isi tagata uma ua lava lea e tape le ie susu. Moni, o pisia e le lelei ona aveesea mai i oloa o le 'oloa, o lea e seasea ona tuu i u uelekapi.

O le poto ūega lea o loo le gofie ai e le polosi o tauaso i lalo o le faatosinaga a Ultravilet, e na ona mama ma le mafai ona aoga i ni mea lelei ma mama.

Ie pupuni pe tauaso - o le a le mea e sili atu? Tali le tali O le fesili lea o le a mafai ai o le a oʻo i se tasi na sau i luga o fausaga uma e lua i latou tulaga lelei ma le le lelei.

Pupuni

Tauaso pe pupuni i luga o palasitika faamalama

Ua sili nei ona lauiloa tagata

O le ie puipui o loʻo tapuni ai le faʻamalama ua masani ai le toʻatele, ae o nei nei ua ese le eseʻesega. Mafaufau e uiga i le filifiliga, ie puipui po o tauaso, tele tagata faʻatau ia faia se faʻaiuga e uiga i pupuni.

O aso nei o loʻo taʻua poʻo le faʻaulu e mafai ona faʻagaioia ma mafai ona ofi i totonu o soʻo se fale mautotogi na faia e le e ona.

O se tasi o le pito sili ona tuai o pupuni na iloa ai le RAMAnesque po o oloa Roma. O le aso, o faʻataʻitaʻiga uma fou ma fou e mafai ona faʻamalosia ma faʻaopoopo i totonu. E matua faigofie ma faigofie ona faʻaaoga, ae aua le vaʻai i le tamai mamoe.

Tusitusiga i luga o le autu: Nofoaga i luga o le potumoe potumoe: Decor ma le mamanuina o manatu (37 ata)

Tauaso pe pupuni i luga o palasitika faamalama

O le mea mo le gaosiga o lenei mamanu o se ie vavae, a o le taimi nei, o māmā ma mamafa o saito mai le okeni ua faateleina ai.

Faʻasolo i fafo i lamolemole manogi o fualaʻau, o pupuni Roma na fatuina se lelei pito i tua pe tuʻuina atu le malosi puipuia mai i le ultraviolet rays.

Foliga o le faʻaaogaina o ie puipui

Ole uiga o le ie puipui a le Roma e ala i le filifilia o le fasimoli o le ie na filifilia e fausia ai pupuni, e taua foi le manatu o le faamalama. I lea tulaga, o le EAVs i lenei fuafuaga o le tele:

  • luga (tumau);
  • Lua itu (mai le cutrochy corm poʻo le fagota), ae le gata mai le osofaʻiga i totonu o fulufulua i fatu fatu;
  • Nizhny (taʻalo le matafaioi o se ala mamafa).

Faafefes e mafai i le sili ona talafeagai vaega o le faamalama matala. I le auala e loka ai au pupuni o le Roma, vaʻai lenei vitio:

O tagata gaosi faaonapo nei ua faʻaaogaina mo le gaosiga o ni faʻailoga lauiloa o le tele o tisu, faʻailoaina i le lanu, o le matagofie, susunuina o le tino.

Tauaso pe pupuni i luga o palasitika faamalama

Fuafua i le a le ie o loʻo faʻaogaina e fausia ai se mamanu, o le ie puipui o Romanesque e mafai ona avea ma taumafanafana ma taumalulu.

O le taumalulu o le taumalulu e mafai ona fesoasoani i le vevela i totonu o le potu ma puipuia mai le malulu o le ea ea. O oloa tau mafanafana ua fuafuaina e puipuia lelei i le la susulu.

Afai o le tele o taumalulu faʻataʻitaʻiga e i ai se faʻapipiʻi faʻapitoa e tapunia uma slots, o le taumafanafana ua le maua ai ituaiga uma o vaega faaopoopo.

Tatala ie puipui

Tauaso pe pupuni i luga o palasitika faamalama

Lisi pupuni i ai ni tikeri o le uliuli

Ua latou taua pupuni, ma le tasi o tauaso. O loʻo faʻapipiʻi i le faʻamalama faʻataʻoto poʻo luga o le faʻamalama matala. Latou lelei aofia ai:

  • faʻaaoga e faʻatupu ai le tele o faʻafitauli;
  • o le tele o ituaiga o ie ma fatu;
  • o le tele o tikeri o pouliuli;
  • Faigofie ona tausi, faʻapipiʻi ma faʻaaoga.

Na mafai e tagata atamamai ona faʻapipiʻiina le malamalama o le moli pe tuʻuina atu le pogisa atoa. E faʻamoemoe i le ituaiga o ie filifilia ma le faʻapipiʻi nofoaga o le fausaga. O le faʻafefea ona fuaina le faʻamalama ma faʻapipiʻi pupuni, vaʻai lenei vitio:

Mataupu i luga o le autu: o le a le mea e tatau ai e tuu i totonu o le pu pe a tulaueleele tamato (vitio)

Tauaso pe pupuni i luga o palasitika faamalama

O le faʻamamaina o oloa e faafaigofieina i le mea moni o loʻo latou faʻamamaina i ni vaega faʻapitoa e toe teʻeina le susu, pefu ma filogia. E mafai ona fufuluina, e mafai ona e faʻapipiʻiina le ata i totonu o le potumoe ma i le umukuka. E masani lava, o ni pupuni na teuteuina i tamai moega ma ogalaau na auai ai i nofoaga nofomau e ala i le faʻalauteleina o lona nofoaga.

Afai e leai se mea e manaʻomia mo le faʻatinoina o totonu na faia e teuteu ai faʻamalama ma mafaufauga lelei, ona aoga lea o mata mata o nei.

Faitau atili