Togitogiga meataalo

Anonim

Togitogiga meataalo

I lenei tusitusiga e uiga i meataʻalo toso, mafaufau i mea faigaluega e tatau ona e manaʻomia e faʻapipiʻi ai meataʻalo, faʻapea foʻi ma meafaigaluega ma faʻataʻitaʻiga o meataalo.

Faitau atili e uiga i meataalo meataalo i le mataupu a le tusitusiga.

Manuia ma faanoanoa, laʻititi, tuputupu aʻe ma tuputupu aʻe ma tuputupu aʻe faʻafefe ma faʻaosofia matagofie ma le matagofie foi le vali e le gata e le gata i tamaiti, ae o tagata matutua

Latou te mauaina se faʻapitoa faʻapitoa ma tuʻuina atu o latou tupe maua ma le mafanafana.

E mafai ona e nonoa se pepe meataalo, sina manu pe o se mataupu tau le aoga.

O ia mea e faʻaoga i ai mea e faʻaaoga i lo latou faʻamoemoe faʻamoemoe, avea ma uluai meaalofa, fesoasoani poʻo ni atu i totonu, teuteu ai totonu.

Ma e mafai ona faʻafesoʻotaʻi e pei o le faʻataʻitaʻiga pe faia se vaʻa aoina o le aso malolo (Eseta fuamoa ma lapiti, Kerisimasi fuamoa ma kiona).

Meafaigaluega ma Mea mo Lailo Mea Tonu

Valiina o mea e mafai ona fausia uma i le fesoasoani i le fesoasoani a faitatala ma matau. O le tulaga taua i le taimi e tasi o se teʻena e le mafai ona fusia e aunoa ma avanoa i le va o le hinges.

O le matau poʻo ni mea e manaʻomia ai le faʻaaogaina o le tasi le potu e itiiti ifo nai lo le fautuaina e le vulu gaosi oloa. Lenei o le a faʻatagaina ai oe e fai ni meataʻalo vali tutusa, ma e ala i pu i totonu o le tapoleni o le a le talia le faʻafanua.

E sili le i ai o ni matau poʻo ni mea e fai e mafai ona suia e faʻatatau i le mafiafia o le filogia o le filo.

Togitogiga meataalo

A filifilia le vulu mo meataʻalo vali, e le manaʻomia le taulai atu i lona faʻavaeina, ae i luga o le pito. O le DEMPINE "mutia" e mafai ona faʻaogaina e fausia ai se manu felelei poʻo se lauulu lauulu, lamolemole feemeni - e faʻataʻitaʻi ai le paʻu o le tagata.

Law Surfenner Snatchomen ua fautuaina e fai le muamua laʻesega o meataʻalo mai le amo e aunoa ma se faaputuga. O lenei vulu, eseese lava, mo se faataʻitaʻiga, mai Mohaair, e faigofie ona faʻateʻia pe a fai o se mea sese na faia.

I le taimi lava e tasi, e le paʻu loa i le uluaʻi foliga ma e mafai ona toe faʻaaogaina. I le lumanaʻi, o meataalo atofaina e mafai ona fausia mai i soʻo se vulu: woon, afa-uafu, cotton, vicous, etc.

E faʻaopopo atu i le vulu autu e fatuina meataalo laiti, o le ae manaʻomia:

  • Manatu mo oporoidery (Molin, Silk, Iris) ma Corils eseese lanu o loʻo faʻaaogaina mo ni vaega laʻititi laiti (mata, mata o le mata;
  • fasi falaoa o le tele o lanu eseese ma lugs e faʻataʻitaʻi ai meataʻalo o meataʻalo;
  • o le tele o ie mo le appliquons, fagese, lavalava, vaega laiti (lagonaina, sili);
  • fulufulu, fulufulu fulufulu o fulufulu poʻo ni mea pulupulu (fagu ma skethuts, sytheps, Towewer, Fesoasoani);
  • Copper uaea ma le lapoa o le 2 pe 2.5 mm mo le faʻavaʻa;
  • Mea e fai ai le tagata taʻitoʻatasi o se meataʻalo lapisi (papala, o khisinestones, samala, cording, tioata, ane, paʻu paʻu poʻo le paʻu paʻu poʻo le suauʻu paʻu).

Mataupu i luga o le autu: Talosaga ma faʻataʻitaʻiga na faia o laʻau mamago mo tamaiti i luga o le autu i le autu "Autumn" ma ata

Togitogiga meataalo

Metotia Matua Mea Tonu

O meataalo na faia e se faigofie foliga foliga i luga o le failauga poʻo semi-apamemea ma koluma e aunoa ma se crochot. Ina ia tuʻuina atu le mea taua poʻo ni mea faʻapitoa, e manaʻomia le faia o le faʻaopopoina o le faʻaopopo ma le malologa.

Laʻu auiliiliga e mafai ona faʻapipiʻiina, pished poʻo le fatu.

E i ai le soʻona tuʻu eseina o faʻatonuga i le ata o le koloting meataʻalo - Amaurumi. O nei togitogiga meataʻalo e le talafeagai ulu, ma isi o le tino (pe a fai e iai) maua ai se mea ua pisapisao foliga.

Lalaga AMGiri Crochet i luga o le amora e aunoa ma le vaaia. O meataalo e amata ona faatino ai ma le taua o le "Cry Amlurum", o lona uiga, o se mataua matasele, i le 6 tbsp. B / n, ona tuu lea ma le malosi.

Togitogiga meataalo

Ina ia le mafai ona leiloa le nofoaga lea e amata ai le faʻasologa fou, e tatau i le Matai ona faʻaaogaina faʻailoga (faʻapitoa pe masani ai, eseese faʻailoga). O sea puipuiga o le a fesoasoani ia aua neʻi o ifo i lalo mai le tala o le mataua ma laina, aemaise lava i le tulaga o se faʻataʻitaʻiga faigata o le meataʻalo.

Aoina le mea na sili ona lelei meataalo pei ona faia. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e suʻe vave ou taliga.

O le a le taimi e saunia ai torso, vae ma lima - O le ata e mafai ona faʻaputuputu vave ma siaki le faʻatusatusaina o vaega uma.

O sea faʻasologa o le fonotaga e mafai ai ona e matauina le mea sese i le taimi ma faia se fetuunaiga. Tusa lava pe o auiliiliga o meataalo e masani ona agai atu i ai ma o le a manaʻomia ona fesoʻotaʻi atu i luga o se paʻu mautu, e mafai ona faʻapipiʻi e siaki le saʻo o le fuafuaina o le fuafuaina.

Ae o le faʻamalosia o meataʻalo taʻapetia ma lipine, faʻamau, fusi ma ofuina latou tatau ona tumau.

Togitogiga meataalo

Faʻataʻitaʻiga o meataalo meataalo:

Faʻataʻitaʻiga numera 1. Paʻepaʻe isumu ma nila

O meataalo na faia i ni nai itula po o aso, e faʻalagolago i le tomai o le 'au fai pese, le lapoʻa o le oloa ma le numera o vaega.

E mafai ona fai se isumu faigofie i le tasi afiafi i le afiafi lava e tusa lava ma se avanoa avanoa. Ina ia galue, o le a faia sina paʻepaʻe paʻepaʻe afa-paʻu vulu (60% Mitiano fulufulu, 40% fiber, 225 m / 50 g), Sini, Sini.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻafefea ona teuteu mutetens - o loʻo i ai ma ofu

Togitogiga meataalo

Faapipiiina o faatonuga: Mai le isu i le siusiu. E vili 8 n. Lata o le mea e manaʻomia e ala i le git strachar, i le amataga ma i le pito o faʻailoga taʻitasi e ala i le faia o le tasi i le tasi faʻaopopo.

A o le tautaliga o le 22 p. (14 laina), e tatau ona e alu i le au fegalegaleaiga. I tagata. O se laina e sili atu le faʻaopopoina le 11 p. (1 kr.p., * 1 Nakid, 2 tagata. P. *, 1 nakId, 1 Ch.

I aso nei e lua. Rows faaopopo 3 matape. Le isi, 16 rows lalagaina e aunoa ma le faaopopo. Ma i tagata taitoatasi taitasi. Laina o 6 p. 5 taimi.

O le toe tutu latalata i ai ma, ma le singning ma agasala, suʻi se mouse.

Mo taliga uma, e tatau ona e fesoʻotaʻi 2 vaega e tusa ma le polokalame lea:

Togitogiga meataalo

O le aufaʻatasiga o le afa o le 'afa o taliga ma suʻi i latou i le ulu o le isumu i le pito i luma ma le afu tuaoi. Faigofie mata ma sput. Mo le siʻu o le nonoa o le crochet o filifili mai le tulaga.

Faʻataʻitaʻiga Numera 2. O le manava loto

O meataʻalo e foliga mai e foliga laʻititi laiti o loʻo lauiloa i le lalolagi atoa. Tamaiti e fiafia e taʻalo ma i latou, ma o tagata matutua e faʻaaogaina o se poloka.

Mo se manaia manaia le aulelei ma le fatu, o le ae manaʻomia le samasama (130 m / 50 g), paepae (130 m / 75 g), ma le mumu (32 g) acrylic yorn.

O le meataalo lava ia e manaʻomia ona faʻaputuputu ma se fuainumera numera 2, ma le loto - №1,5. O mata o le a suia ai le 2 Black Beads, ma o auiliiliga o foliga e tatau ona faia e le tutusa o le pipisi o le uliuli.

E pei o le laʻasaga uma o Amguri meataʻalo, o le urosa e tatau ona faʻapopoleina i luga o pou ma koluma e aunoa ma nikid.

Togitogiga meataalo

Ulu o meataalo meataalo

Fai se "mama o le" Magi, fusi i luga o le 6th seneturi. B / n. Fufusi toso le mama i le tosoina o le mea e leai se mea o le filo.

Togitogiga meataalo

Le isi, fai se siitaga o tulafono o le lio mo faatufugaga. B / n.

Togitogiga meataalo

Ma mai le 8th i le aso 13th e tatau ona lalagaina e aunoa ma le faʻaopopo.

Togitogiga meataalo

Le isi, ua faia mea talafeagai. Mo lenei, o le muamua 5 tbsp. Ona puʻeina ai lea o le puipui o le 6th ma le 7th mataina ma o loʻo nonoa o le tasi i le faia o le 6th seneturi.

O laina 5 o loʻo mulimuli mai, faia se suiga i se ata e ono tutusa ma tulafono o le liʻo. I laina taʻitasi, o le numera o koluma faʻaitiitia i le 6 tbsp.

I le 18th laina e tape ai le 12 st. O le ulu o Bees's e tatau ona le mafai ona tatalaina ma se padded mea.

Togitogiga meataalo

Torso kolosi meataalo

O le osofaiga a le sulu o le faaauauina o le ulu, e aunoa ma le solia o le filogia.

1st laina: 12 tbsp.

2nd laina: 18 tbsp. ma faʻaopopo e ala i matasele taʻitasi;

3rd laina: e aunoa ma le faʻaopopoina

4th laina: 24 tbsp. Faatasi ai ma le faaopoopoga uma 2 p.

Mataupu i luga o le autu: Beading Langing: Matai vasega i Bonyay, Sakora ma Ryabina ma ata

A maeʻa lena, e manaʻomia se faatumutumui o le ulu o le urosa i mea lelei.

Togitogiga meataalo

Sili atu mai le 5th i le aso 10 o le laina o le laina e aunoa ma le faaopoopoina.

I tua atu o meataʻalo i tua

Ua amata nei le fatuina o lima. Mo lenei, latou te faia le muamua 11 tbsp., Ma le 12th faia, vavaeeseina o le tino o tagata urosa i 2 vaega. O le matau ua faalauiloa atu i le 12th mata o le faavae, ona i le 1st, pe a uma ona nonoa o se tasi.

Togitogiga meataalo

O le mea lea, o le aso 11 e tutusa ma le afa o le 10th. Leisi i luga o le la le 12-14 laina o le 12 tbsp.

Togitogiga meataalo

I le 15th laina e tatau ona e faia le 6 vasega, nonoa uma lopa i paga, fausiaina le pito i tua o le urosa. A maeʻa, o le filo e faia, ma o le pato ma le torso ua faʻatumu i mea faʻapipiʻi.

Togitogiga meataalo

O le fou galuega o le filo ua faʻasaʻo i le 13 matape o le pito i lalo o le 11th laina, ma le afa lona lua o lenei faʻasologa (12 tbsp). O isi mea e toe faia ai le aufana mai le 12 i le 15 laina o le vae muamua.

O lea, e aliali mai le ato lona lua o urosa, lea e te manaʻomia e faʻatumu ai se kesi i le faʻagasologa o le Maniti.

I le faaiuga o le galuega filo vavae ese. O pito o filo ua faʻatumuina i totonu o le nila, oso i le auupega o le pine, ona nana lea o toe vaega o filo i le loloto o le meataʻalo.

Togitogiga meataalo

O taliga ma foliga o meataalo

Vavae ese le lua taliga ma paʻepaʻe paʻu. Mo lenei, o le "mama o le amigeu" e fusia le 5th.

I le laina lona lua, o le numera o matanoto faalua, tisaina 2 tbsp. I le matape uma o le faavae. O laina 2 o loʻo mulimuli mai e aunoa ma le faʻaopopoina. Faaumaina le mulimuli faasologa o lotoa. Faatufugaga. Ma tipi le filo.

Togitogiga meataalo

E faapena foi, latou te lalagaina le taliga o le lona lua ma le muffin amo.

Togitogiga meataalo

Koni o le meataʻalo meataʻalo

Sili atu lasi lua lua pito i luma o le urosa. Ia faia lenei mea, toe fai se "mama o le" mama i le "ma le fusi i luga 5.

I le laina lona lua, o le numera o matanoto faalua, tisaina 2 tbsp. I le matape uma o le faavae. Rows 3-6 Bust e aunoa ma le faaopoopo-luga (10 tbsp.).

I le lona 7 lona 7a lenā e ala i matasele, e talafeagai. E le gata i lea, 8-12 totini e aunoa ma le nanaina (7 tbsp.).

Togitogiga meataalo

I le 13th laina Revidrated strobiling e ala i matasele taitasi. Ona tipi ai lea o le filo. Pei o le lalagaina o le lua le pow.

O nei faʻamatalaga o meataalo e le faʻatumuina i mea na padmed.

Togitogiga meataalo

Mamanuina ma le potopotoga o meataalo

O le mea mulimuli e mulimuli ai mumu mumu pe tipiina le lagona.

Togitogiga meataalo

E tumau pea le toe fanaina o tumutumu-tata, buzzle, taliga ma vae luma.

Togitogiga meataalo

I luga o le muszole ma le uliuli o le filo filo fatu isu ma le gutu. O le taimi mulimuli ae o le urou lima o le urosa o le loto.

Togitogiga meataalo

Ma o lea e te vave maua ai se foliga mo soʻo se meataʻalo lapisi:

Faitau atili