Faʻafefea ona fai se laulau mai le nofoa?

Anonim

O totonu o le fale i totonu e aofia ai le tele o aitema taua o meaafale, e aunoa ma le faigata ona mafaufau i aso uma olaga. E manaʻomia le tala e uiga i le kofe laulau e mafai ona tuʻuina i tafatafa o le moega, ma se nofoa poʻo se nofoa o le tamaititi. I luga o le laulau lea, e mafai ona tuʻu se ipu lauʻi ma e te filifili e e inu i le televise, tuu se tusi, poʻo se isi faʻatosinaga e tatau ona latalata i ai.

Faʻafefea ona fai se laulau mai le nofoa?

Mai le masani a umukuka, e mafai ona e faia se laulau aulelei, teuteuina ma eseese masini teuteu vaega.

O aso nei, o nofoaga faatau oloa ofoina mai se tele o laulau kofe, ae le masani ai o la matou fuafuaga ma fuataga tausisia ma manaoga tagata faatau. Toatele o tagata e nonofo i fale mautotogi tetele, lea e manaʻomia ai le manaʻoga mo oloa faigofie. Ina ia mafai ona maua se mea e le talafeagai lelei mo lau totonu, e mafai ona e faia se laulau mai le nofoa. O le a le gata i le aoga, ae o se fasi pepa aloaia o meaatu.

Faʻafefea ona fai se laulau kofe mai le alavai?

Mai le masani a umukuka e mafai ona faia se laulau manaia ma se ata o le vaitusi, teuteuina ma eseese masini teuteu vaega. E manaʻomia le manaʻomia o le nofoa o le nofoa. Mo le gaosiga o le oloa, o mea nei ma mea nei o le a manaʻomia:

Faʻafefea ona fai se laulau mai le nofoa?

Meafaigaluega mo le gaosiga o Laupepa: Plywood; Mea teuteu tupe mo meaafale; lava-lipping scw; sikulukalaiva poʻo le sikulukalaiva; vili; Lobzik masini pe eletise; oneone pulu; vanimonila po o vali i luga o se laau; laina poʻo le faʻasologa; penitala.

  • Plywod mafiafia o le itiiti ifo 1.5 ma le sili atu nai lo le 3 cm;
  • Lapotopoto tioata chartertap, o lona lautele e sili atu nai lo le lapoa o le nofoa;
  • Mea teuteu tupe mo meaafale;
  • Faʻaleleia o elemene: FiberGlass, tele lapisi, atigilima, ma isi.;
  • lava-lipping scw;
  • sikulukalaiva poʻo le sikulukalaiva;
  • vili;
  • Lobzik masini pe eletise;
  • oneone pulu;
  • vanimonila po o vali i luga o se laau;
  • laina poʻo le faʻasologa;
  • penitala;
  • Fufulu mo le varnish po o vali.

Tusitusiga i luga o le autu: Bunk's's moega o tamaiti e faia oe lava: O le gaosiga gaioiga

Stamp gaosiga gaioiga algorithm

Atonu e iai foi le le-faʻapitoa e fai se laulau mai le nofoa umukuka, pei o le algorithm o gaioiga e faigofie lava. Galue e amata i le faʻamamaina o nofoa mai le palapala ma tuai vali. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻaogaina le oneone. Ona e tatau ona e saunia se faʻavaʻa o le a faʻapipiʻi i luga o le nofoa topaki.

Faʻafefea ona fai se laulau mai le nofoa?

O le matagaluega faʻaputuputu o se laulau lapotopoto mai se nofoa.

O le lapoa o le faʻavaʻa e tatau ona 4-5 cm sili atu nai lo le lapoa o le nofoa. O le mamao mamao ua maitauina i luga o se laupepa o paliwood ma ia otooto le lio. Afai e tatau (pe a fai o le nofoa afi e leai se taamilosaga, ma sikuea foliga) e mafai ona faia ma sikuea faavaa. E tatau lava ona sili atu i le 4-5 cmu cmu sili atu. A faʻapea e tatau ona faʻatumuina vaega.

A maeʻa, le faʻalata o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa ua tusia. E tatau ona faia i lenei fuafuaina ina ia o le loloto o le ogatotonu o le vaaiga, a itiiti mai 2 cm mai itu uma. O le pito i totonu o totonu o loʻo tipiina e le Jigsaw. A maeʻa, le pito o le faʻavaʻa e tatau ona fufulu ma maua ai sosoʻo ma le lamolemole.

O le faaumaina tulaga e faʻatumauina i le nofoa pito i le fesoasoani o le faʻaofuina o le faʻaaogaina poʻo le kulimi. I le mea na tupu o le malologa mo le teuteuga o elemene e tatau ona lava loloto, e mafai ona e faʻaaogaina ni faʻailoga tutusa ma le tasi. Ua sauni le faavae. E tatau ona ufiufi i varnish po o vali i soo se lanu faamoemoeina.

Faʻafefea ona fai se laulau mai le nofoa?

Fai le laulau i le laulau mo le laulau kofe.

Ona oo mai lea o le taimi e faʻapipiʻi ai le tioata tioata. O le tusitala e tatau ona faia o ni aafiaga faʻapitoa-puipuia, faʻamaonia le faʻatuatuaina ma le saogalemu i le taimi o faʻagaioiga. Oti sea oloa i le fale e faigata tele, o lenei ua manaʻomia lenei elemene e faʻatonuina ai i ni aʻoga faʻapitoa. O loʻo iai foʻi ni nai pu i totonu o le tioata, faʻafetai ia e faʻapipiʻi le laulau i le faʻavae.

Mataupu i luga o le autu: Quarz moli mo le le atoatoa o nofoaga

Ae le i faapipiiina le laulau i le malologa, faia e le faʻavaʻa, ua i ai ni mea teuteu vaega. Ona o le laulau pito i luga ma le fesoasoani o meaafale o meaafale o loʻo faʻaliliuina i le skeleton. O le lanu matagofie ma le uluai laulau ua sauni. E mafai ona faʻapipiʻi latalata i le SFEF po o le Amepao ma faʻaaoga mo lona faʻamoemoe faʻamoemoe. Afai o le laulau o loʻo fuafuaina mo le faʻapipiʻiina o le potu o tamaiti, o le Oloa pito i fafo o le faʻavaʻa mafai ona teuteuina i matafaga poʻo tioata, faʻapipiʻi i latou e faʻapipiʻi ai kelu.

Tamai laulau mo teine

O le moega i autafa o le moega i le tamaititi e mafai ona laititi. Ua lava lena e tuu ai se moli o le po i luga o le po o se mea taalo meataalo.

O le faia o se laulau mai se nofoa mo se teineitiiti, e mafai ona e faʻatauina se fale fou poʻo le faʻaaogaina o le mea tuai e le toe aoga i le umukuka.

Mo le gaosiga o le oloa o le a aveina:

  • Umukuka safu ma le nofoa umi;
  • tipi le manifinifi manifinifi a le ea (veli, okeni, ma isi.);
  • maea po o le mimigi;
  • kelu (vave pe vevela);
  • o se fasi velcro;
  • O mea teuteu elemene: FiberGlass, Beads, Rhinestones, ma isi.;
  • seleulu;
  • nila, filo;
  • faailoga tuugamau;
  • oneone pulu;
  • Vali i lalo o le lanu o le ie.

Faʻafefea ona fai se laulau mai le nofoa?

O le laʻasaga e tatau ona valivali ma vali vali vali vali vali.

Afai ua saunia le nofoa tuai mo le gaosia o le laulau, manaʻomia le faʻamamaina ma le faʻaeteete mai palapala ma vali. Ona faʻapipiʻi lea o vae ma le ufiufi o mea i le faʻaaogaina o le oneone ma vali vali i le leo leo.

Ina ua maeʻa, mai se mea lelei, e manaʻomia le faia o se "ofu" mo le laulau. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le fuaina o le tele o le vaaiga o le vaaiga ma tipi mai le tisu o le fasi pepa o le a tutusa ma le lapoʻa o le lio o loʻo filifilia i lona tofo.

Ona fusifusia ai lea o le nofoa pito i luga ma se maea po o se paʻu paʻu. E tatau ona tuʻuina i luga o auiliiliga, ae aunoa ma le vevesi tele. O le fasi mea e manaʻomia ai le pamu poʻo le cord ua tipi ese, o le tuʻua o le saʻolotoga i le tele o pasene. O le ie o loʻo iai i luga o le tuʻutuʻuga o le fusi, fausiaina o se lush skirt pei o se ballerina.

Tusitusiga i luga o le autu: Silkographic Wallpapers i le potu malolo

A o le elemene o le laulau o le a sauni, i le tulaga o le nofoa o le nofoa i le kelu poʻo fao, o le malosi o le velcro ua faʻapipiʻi. O le vaega lona lua ua mautu i totonu o le sakete. Ona faʻapipiʻi lea o le sakete i le nofoa, ma o pito e faʻaavanoaina o le maea poʻo le gutu ua nonoa ma faʻaaoga. O se sikafu lelei lelei le laulau i se lush skirt ua sauni e faʻaaoga!

Afai e alofa le tamaititi ia teuga, e mafai ona e pueasa ma faberglass i luga o le ie. A e manaʻomia, o le sakete e mafai ona aveʻesea ma fufulu o se mea masani mai tamaitusi, ma pe a ola le teine, o le tasi gaioiga o le lima o le lima o le umukuka.

O ia ituaiga faigofie lea e mafai ona e aumaia ai le umukuka le talafeagai i le uluaʻi magamui o loʻo i totonu. O sea fesuiaʻiga o le a umi se taimi o le taimi ma taumafaiga, ma o le iʻuga e sili atu i faʻamoemoega uma.

Faitau atili