O le a le faʻaata faitotoʻa ma le oneone

Anonim

Na amata ona faʻaaoga e le Sound Breplandsclasfes le faʻaaogaina o tagata mamanuina i le XIX senituri. Faafetai i faʻamatalaga lelei o tagata faʻatau ma tagata mamanuina, o le alamanuia e masani ona laveaʻiina.

O le a le faʻaata faitotoʻa ma le oneone

Afeafe

Ole gaosiga e aofia ai i le Spratrated oneone ma le vevela vevela tafe luga o le luga o tioata po o faʻata. E ala i le faʻaleagaina o le faʻata o loʻo i ai le ata, o le ata ua tusia.

E mafai ona teuteuina le SH SWS Plassion:

  • Sirror panels
  • Papatusi mo le taualuga, pa ma puipui,
  • Tioata fola ma fola,
  • Overlapping i le faletaele
  • potu moe
  • Falaoa tioata
  • Falafu taavale,
  • meaafale.

O le a le faʻaata faitotoʻa ma le oneone

Faʻamasinoina e le au iloiloga o tagata talosaga, e tele le lauiloa o meafale ma le oneone maualuga o le faitotoʻa koti.

O le a le faʻaata faitotoʻa ma le oneone

Ituaiga o oneone oneone

Faʻaaoga filifiliga nei mo le galuega ma le oneone i luga o le faʻata i le faitotoʻa.

  1. Loloto oneone - apalai e tusa ma le mataupu faavae o le 3D ata. Sui o le ituaiga o voluma voluma ma loloto togitogi i luga po o tioata. Ia faʻaaoga se ata faapena, e te manaʻomia se lelei faʻapitoa o le a mafai ona fatuina se sculppues i totonu o le faʻata poʻo le faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa.
  2. Valivali faʻagaioiga Faʻatagaina oe e fatuina le susulu, lanu lanu o lona fusi e liliu ai le ata faʻaalia le ata.
  3. Sandbballowing lolomiina - faia se pu o le velvety matty o loʻo mafai ona faʻaopopo le mea leaga.
  4. Sami le tipi (togitogia) - fausia se moli moli i luga o le u mafiafia ma mafaufau, mafaufau loloto i mea laiti.
  5. Ata pue oneone - e liliu i fafo e ala i le tuʻufaʻatasia o le muamua tolu ituaiga. O le iʻuga, o se ata ua faia i luga o le faʻata.

O le a le faʻaata faitotoʻa ma le oneone

Talosaga Tekonolosi

O le ata i luga o le faʻata o loʻo faʻaaoga e faʻaaoga ai le maualuga-mamafa stentic ma shrayer. O le nofoaga na tumau ai le stence i le stencil ma tofa, ma i luga o le fua fua o se ata o le grangy. Ata e faʻaaogaina ma le tasi poʻo itu uma e lua.

O le a le faʻaata faitotoʻa ma le oneone

A e faʻaaogaina le toefa, o le fomaʻi faʻapitoa e tipi ese mai le ata i le tele o taimi, o loʻo laʻei i mea loloto i luga, ma taimi uma e faʻagaoitia ai le faʻata i le sikaina o le faʻata ma le oneone.

O le a le faʻaata faitotoʻa ma le oneone

Lanu gaosi e faia e vali ma vaovashes. A tipiina, o le Matai Dretrans ia auiliiliga uma.

Tusitusiga i luga o le autu: Rool faitotoʻa i se auala masani: Mai le filifili e faʻapipiʻi

Soundblast ata

O loʻo faagasolo pea le faiga e tuʻuina atu ai i totonu o le faʻata i totonu o le faʻata i totonu o le ata tulaga ese, o se lagona o le le gata i lea avanoa, matala ma le faigofie.

O le oneone na aofia ai ni faaupuga lua:

  • Mattet ata i luga o le mirror scase;
  • Faʻata i luga o le fala.

O le a le faʻaata faitotoʻa ma le oneone

O le iʻuga, matou te mauaina se matematika ata i luga o le faʻata o le faʻataotoga poʻo le vice for. O le ata e mafai ona e vaʻai i se faʻataʻitaʻiga o sea ata.

Sandblaty down-potu e aofia ai le lautele ituaiga o ata:

  • O mea masoa, kamupani, meaola, fale povi, herooglyphs, musika ma tusitusiga, faʻavaʻa;
  • Ata o tagata, meaola talaloa ma manulele;
  • O ata muamua o ata, e atagia ai le matagofie o le natura - goto, sami, pama ma sili atu.

O le a le faʻaata faitotoʻa ma le oneone

Tui

E tusa ai ma iloiloga a tagata faʻatau, o le ie siliva ma se tioata putotogi tioata ua avea ma taʻutaʻua lauiloa.

O lenei ituaiga o lanu lanu e faia i luga o le tele o tioata o le oneone oneone. O ni vaega taua o se tufuga o tagata na faia i loloto o lanu, lanu ma mafolafola metotia. Ua taofi e ata le loloto ma meatotino o le malamalama o le malamalama i totonu o le potu.

O le a le faʻaata faitotoʻa ma le oneone

Uluai lanu ata i luga o le faitotoʻa o le a faʻaopopoina i lou fale o vali, mafanafana, malamalama ma lagona malamalama, o le a le faʻatagaina e faʻanoanoa i aso puaoa i aso leaga.

O se mea masani ma le sitaili o le mamanuina mamanu o se ata lolomiina. O lenei metotia o teuteuga e talafeagai mo soʻo se potu i le fale ma le ofisa. Lelei e teuteu se potu o le tamaititi. Ata i luga o faitotoʻa o le ata o le ata, o le potumoe - o se ata o aiga poʻo se ata faʻataʻitaʻi - o se ata masani - o se ata masani - o se ata masani - o se ata masani - o se ata masani - o se ata masani - o se ata masani - o se ata masani -

O le a le faʻaata faitotoʻa ma le oneone

Siosiomia

Faʻafetai i le faʻafefeteina o le oneone o le oneone ma o se vai puipuia, o loʻo i ai se vai-nifo agavaʻa. O le mea lea, e tausi mo mea mea e faigofie.

O le faʻamamaina o faitotoʻa na faia o tioata e te manaʻomia ai se manifinifi manifinifi-/ b i le ie faʻaaogaina o se upu manino o lona uiga o tioata ma faʻata. Ona tape lea. Tausia meafale mai le gaʻo.

O le a le faʻaata faitotoʻa ma le oneone

O loʻo i ai i le tele o le ata o loʻo i ai le ata o loʻo i ai le filifiliga sili ona lelei mo le tofo uma. I se faʻaopopoga, i se tau tau gafatia mo le maualuga lelei ma le manaʻo. Afai e te miti e uiga i se fale leoleo mamoe, tulaga ese o mamanu, o le matagofie o faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga saga o le a le tuua oe o le a le tuua oe. O le a latou mautinoa o le a matua fiafia lava ma ou teʻi oe ma ou aiga o lo tatou matagofie, faʻaopopoina le fealofani ma le mafanafana i au nofoaga.

Mataupu i luga o le autu: manatu mo le teuina o totini

Faitau atili