O loʻo i luga o le paʻu ma ou lima lima ma ata ma vitio

Anonim

E faʻatatau i le paʻu i luga o le paʻu e mafai ona teuteu soʻo se paʻu o le paʻu o le paʻu poʻo se isi tagata. Ae o le manatu i oloa o oloa vaivai e tele a taumafaiga ma tomai. Peitai e iai le faigofie auala e faia ai le faʻasino i luga o le paʻu ma ou lava lima - ma le fesoasoani a se cliché.

O se faʻamoemoe faigofie lea e teuteu ai se tusilima, o se ato poʻo se tusi o le a toe faʻafouina ma fai se mea e le fiafia i ai.

Ua sauaina lenei metotia, e te le mafai ona popole e avatu i au uo ma aiga. O le meaalofa faatinoina lenei auala o le a taugata lava ma faʻapitoa.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le galuega na teuteuina i le etbous.

O loʻo i luga o le paʻu ma ou lima lima ma ata ma vitio

O loʻo i luga o le paʻu ma ou lima lima ma ata ma vitio

Mea o le mataupu

O le paʻu mo le etbossing e tatau ona filifilia e naʻo le soʻoga o fualaʻau (laʻau, i totonu o le oak). Lona eseesega mai le paʻu i le taimi o le vailaʻau o le vailaʻau e mafai ona mitiia ai vai. Ma o se tasi lea o meatotino autu a le paʻu faʻaaogaina i totonu o le eli. Mai i mea e le mafai ai ona latou le suʻi meataʻalo lavalava poʻo meaafale. Ae o loʻo taua tele le faʻaaogaina o lea paʻu.

E tele auala e aʻoaʻo ai. Ae i le fale, e masani lava ona faʻaalia ma se keleni o le a taua tele lea. O le tekonolosi o lona le faaaogaina e faigofie: o lea o le ata ma le magala ua maligi le paʻu, e taia e se samala.

O loʻo i luga o le paʻu ma ou lima lima ma ata ma vitio

Cliché poʻo le masters faʻailoga o loʻo faʻatau i faleoloa pe gaosia latou lava. I luga o uʻamea papatusi faʻaaoga se meafaigaluega faʻapitoa faia e togi ai le faʻata i mafaufau loloto, lea o le a faʻaleaogaina ma tuʻu le ata i luga o le paʻu oloa. O le loloto o laina o togitogiga e tatau ona le itiiti ifo ma le 3 mm.

O loʻomea mafolafola mea ma le tele o mea teuteu (faʻamau, tupe siliva) o loʻo faʻaaogaina foi o se cliché.

Mo le malosi o le malosi o le malosi pe a faʻapipiʻi le ata, o le Cliché Taulimaina e itiiti ifo nai lo le samala o galue.

Mataupu i luga o le autu: O oloa na faia o le polyfoma o loʻo faia oe mo totonu o le mamanuina

E le gata i lea, fasi ata ma ata eseese ma mamanu e mafai foi ona mafaufauina i mea faigaluega.

E fefe le pisinisi a le Matai

E taua tele e tauaso ma tausisi. Tauaso emomu o faʻailoga, samala ma paʻu. Tele mea faigaluega ma mea e le manaʻomia. O le exbossting ata e pei o se fesoasoani. O le lelei o le lolomiga e faʻalagolago i le malosi faʻaaogaina i le cliché (le malosi o le heaméés hummer, mamafa mamafa).

O loʻo i luga o le paʻu ma ou lima lima ma ata ma vitio

O le ituaiga o le itūina o loʻo suia. O le ata o le a le ata, Convex. O lenei ituaiga aofia ai le faʻaaogaina o le matrix mo le ata ma ni tagata faʻatau.

O loʻo i luga o le paʻu ma ou lima lima ma ata ma vitio

O loʻo i luga o le paʻu ma ou lima lima ma ata ma vitio

Ia e aofia ai le paʻu ma le mafiafia o le le sili atu nai lo 1.2 mm, faʻaaoga se auala malulu. O le ata i lenei mataupu e maua i le metotia o le paʻu paʻu le paʻu. Mo le paʻu ma le mafiafia o le sili atu nai lo 1.2 mm, e mafai ona e faʻaaogaina le vevela o le vevela. I totonu o lenei tulaga, mo le faʻatupuina o le kiliki o le kiliki i le faʻapipiʻiina o le faʻamafanafana.

Matua lauiloa lava - faailoga pepa. O lenei metotia tuʻuina atu se mea ofoofogia, tuʻuina mai o mea saʻo e filifilia. Ma e lava le saʻo o loʻo faʻaalia pe a faʻatatau.

Taumafai i le tusitusi

E mafai ona e taumafai lou lima i le fale i luga o le paʻu, teuteuina o le Golden lolomi Tusi Faʻamatalaga poʻo Litbag. O lenei e ofoina atu se vasega faigofie master, o le a maua ai se manatu o le lavelave o le exbossing i luga o le paʻu.

Mo le muamua poto masani e le fautuaina e ave se mea taugata. E manaʻomia le filifilia o se mea faigofie e le o se alofa e togi ese pe a faʻaletonu.

Manaomia le sauniaina:

  • mausali;
  • uʻamea;
  • Thermofol. E ui lava i le manatu o puapuaga, o le filifiliga o le tino e tatau ona latalata mai, ina ia aua neʻi faʻaleagaina le faʻamoemoe;
  • O le mea e teu ai le Soun Soure ma le Convex Stat i luga o le laufanua e faaaoga e avea o se Cliché;
  • Tusi i lalo o le paʻu poʻo le mea e tatau ona fai ai le emo.

Taualumaga:

  1. Tuu le paʻu poʻo le paʻu o le paʻu o le paʻu i luga o se tulaga mautu;
  2. Tipi le pepa i le tele o le mamanu filifilia;
  3. Faʻaaoga le fasi taʻavale o le paʻu o le paʻu i le paʻu;
  4. Faamafanafana uʻamea o loʻo ofuina i luga o se alavai ma taofi le 60 sekone i luga;
  5. Pe a fai o le thermololga suamalie i luga, aveese le uʻamea ma vave faʻaaoga clichés i totonu (uʻamea faamau ma le maoaʻe mamanu);
  6. Maualuga Davir i le Cliché i totonu o le minute.

O le sili sili ona faigofie o le faʻaaogaina o filifiliga, ae tusa lava pe o lenei tulaga e taua i le sili atu o le vaivai vaivai uʻamea lava ona e le fiafia i le vaipali.

O mea e paʻu ma paʻu o paʻu e masani ona togafitia le taugata o maketi. Ma eseese aʻoaʻoga tekonolosi i luga o le paʻu ua faʻaliliu ai nei mea mai le faʻasologa o taugata i le vasega o mea taugata. E talitonu e naʻo tagata mauoa e mafai ona mauaina mea i le numera pe sili atu o loʻo i ai. Peitaʻi o le tekonolosi faʻaonaponei na faʻaavanoaina latou mo le tele o tagata oe manaʻo e fai se mea tulaga ese ma tulaga ese.

Mataupu i luga o le autu: Cardigan Tamaitai o le lalagaina: polokalame mo fafine atoa, Jumpers mo teine ​​ma o latou lava lima ma ata vitio

E le gata i lea, o nei tekinolosi e mafai ai ona faʻaalia o latou tomai i tagata fatufatu o loʻo i ai ma le tele o mafaufauga ma le manaʻo e faʻatupu ai ni mea faʻapitoa.

O loʻo i luga o le paʻu ma ou lima lima ma ata ma vitio

O loʻo i luga o le paʻu ma ou lima lima ma ata ma vitio

O loʻo i luga o le paʻu ma ou lima lima ma ata ma vitio

O loʻo i luga o le paʻu ma ou lima lima ma ata ma vitio

Vitio i luga o le autu

Faitau atili