Lau ie puipui mo le potu malolo (Hall) ma le faapalepale: Lauga, lanumeamata

Anonim

Lau ie puipui mo le potu malolo (Hall) ma le faapalepale: Lauga, lanumeamata

O le potu malolo o le ogatotonu o le fale mautotogi. O le ata o pupuni mo le potu malolo e taua le fatuina o se siosiomaga matagofie i totonu o le potu. I totonu o lenei potu, o le a alu le aiga e vaai i tala fou, ata tifaga ma manaia. E toʻatele e masani ona tuʻu le aiga atoa. E taua tele le aʻafia o totonugalemu, faʻamaoni, faia se puipuiga puipuia i totonu o le potu malolo.

Taumafai e tuʻu se faʻamalama e fai ai se pa puipui mo le potu malolo, tuʻufaʻatasia ma totonu o le potu. Sili ona lelei lanumeamata lanumeamata. E i ai ituaiga eseese o pupuni. Tutusa manaʻoga pupuni mo le potu malolo ma le faapaologa. Mafaufau i pupuni masani mo le potu malolo puupuu.

Manatu

Seʻi tatou faia le uluaʻi mamanu o le ie puipui mo le potu. Mafaufau i ituaiga:

  1. Masaniga. Ia masani uma i tatou ie puipui. O nisi taimi latou te teuteuina ma le transverse styped papeti, lea e faia i le mamafa mamafa. Latou te faia e fai ma tagata mautotogi i sipili po o isi sitaili masani. Ia mea ma aemaise lava lanu meamata, vaaia le i ai le taualuga. Ma faatasi ai ma a latou fesoasoani, o le a e nanaina nisi o le le fiafia o le faamalama faʻatulagaina poʻo le faʻamalama.

    Lau ie puipui mo le potu malolo (Hall) ma le faapalepale: Lauga, lanumeamata

  2. Igilisi. O le lamolemole o le mafai ona sosolo lamolemole i lalo. O lenei ituaiga e mafai ona faʻaaogaina o se faʻaʻeseʻese o le teuteuga, ma e mafai ona e faʻaaogaina i ituaiga masani pei o le tulle. Lanumeamata lanumeamata.

    Lau ie puipui mo le potu malolo (Hall) ma le faapalepale: Lauga, lanumeamata

  3. Austrian. Latou eseese mai i isi o le mea moni o le pito o le fola i le ituaiga o le tau. E siitia i latou e se lipine faapitoa mo pupuni. Latou te foliga o le Igilisi, ae sili atu le fiafia, faanatinati, faamamafa atu le lelei o tagata e ana. O lenei ituaiga e atoatoa mo le umukuka tuufaatasi ma le potu malolo. I totonu o lenei potu, o le hostess e faʻaalu ai le tele o taimi ma e manaia o ia e faʻafiafiaina o ia matagofie. Aemaise e pupuni o ie puipui ma le aoina, faatu le faatulagaga. Lanumeamata lanumeamata.

    Lau ie puipui mo le potu malolo (Hall) ma le faapalepale: Lauga, lanumeamata

  4. Falani. Faia mai le lelei o le lelei. O lenei ie e solia i luga o vaega e matagofie tele, taumafai e fai le toniga o le ulagia mo le umi atoa. E faʻapea o le faʻamalama o le faʻamalama i se tulaga tutusa. Ia ie puipui e fetaui talafeagai mo le potu malolo i le masani ai, isi uluaʻi mea, o pisinisi o pisinisi o tofi, e lelei atoatoa.

    Lau ie puipui mo le potu malolo (Hall) ma le faapalepale: Lauga, lanumeamata

  5. Roma. Latou te pulea tutusa ma tauaso. O laupepa na tuu eseese i vaega. E tofu lava vaega ma lona lava palasitika poʻo le laupapa laupapa. O ia pupuni e tatau ona faia i totonu. O se filifiliga lelei lea mo se tagata lautele-potu. E faigofie ma fetaui e faʻatautaia, e faʻatulaga ai le avanoa o le susulu i totonu o le potu. E teu le lanumeamata.

    Lau ie puipui mo le potu malolo (Hall) ma le faapalepale: Lauga, lanumeamata

  6. Fuli. E manino mai ile igoa o nei pupuni ua paʻuʻu ma se pito leaga i luga o le faʻamalama faʻata. Atoatoa fetaui lelei i le ituaiga o aso nei ma le tele, e amata ai i le mimiti. Na o latou na ona latou puleaina, latou te fiafia tele, sili atu mo se tamaʻi potu.

    Lau ie puipui mo le potu malolo (Hall) ma le faapalepale: Lauga, lanumeamata

  7. Iapani. E te miti o le i ai o le i ai o le mea muamua, faaonapo nei ie pupuni mo se potu malu? Vaai i le Iapani. E tauaso lenei. O i latou o le lelei, i ona po nei. Fetaui i totonu. E i ai le faʻapitoa e aofia ai ni matata e taofi mau i luga o le tele-laina o loʻo maua. E aliali mai o le tapoleni agai i luga ma le tutusa i le tutusa. E na o le malosi o pupuni. O latou lava foliga, pei ona i ai a latou mamafa. Tasi pe a uma ona tautau, o le a e fiafia i le Iapani punaoa mo se taimi umi. O le ata o latou latou te le o i ai ma ofoofogia i luga o le tapoleni foliga foliga aulelei tele.

    Lau ie puipui mo le potu malolo (Hall) ma le faapalepale: Lauga, lanumeamata

  8. Pliste. O le manifinifi manifinifi o le malamalama o le malamalama o le mata. Manaia. Latou te pulea. O loʻo vaʻai lelei i le faʻapipiʻiina o le le-tapulaa. Poʻo ni tagata talafeagai o le ata o lena mamanu. E toatele pei o lanumeamata lanumeamata.

    Lau ie puipui mo le potu malolo (Hall) ma le faapalepale: Lauga, lanumeamata

Mataupu i luga o le autu: O le autu o le tusiata o le vaega o le stade, suafa ma auala e faʻamamafa ai i latou ma le faʻamoemoe

Matou te filifilia ni ie puipui

I supamuaketi, i maketi, i luga o le initaneti faleoloa, e mafai ona e faʻatau pupuni mo tofo ma lanu. O ie e iai ni mea ese. E i ai a latou foliga eseese. O le mea moni, potu malolo taʻitasi ua teuteuina i lona siʻosiʻomaga ma manaʻomia se tagata taʻitoʻatasi o pupuni mo le potu. Filifili mea faapena i le faʻatasi faʻatasi ma le aotelega o le faʻavae o loʻo i totonu.

Ia e sili ona lauiloa ma fugalaʻau matagofie teuteu, eseese vaʻaiga, isi faʻatusatusaga. Faʻafetai ia oʻo ia i le potu malolo i le potu malolo e faʻatapulaʻaina le siosiomaga o le fiafia. O le ata o le ie puipui mo le potu malolo e filifili pe tofo, pe talanoa ma le aiga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai o oe o se potu i se atunuʻu matagofie, ona tuʻuina lea o le faʻamoemoeina i pailate o loʻo faia i le pale masani poʻo le fuʻa. Matagofie pe a o latou o loʻo tuʻufaʻatasia ma le faʻapipiʻiina o meaafale, pupuga. O le a le sitaili o lau potu faʻapitoa, filifili le faʻatuatuaina cotton po o le opeo le sili atuk poʻo le uluaʻi velvet.

Faatonuina le atunuu o loʻo taʻua i le Sinalinam? Filifili NOFOAGA NOFOAGA. Sili ona lelei-photon, faatamala. E faapena foʻi le faʻaaogaina o taulaga o taulaga.

Mo se taimi umi, o pupuni e tasi ai le tasi poʻo le isi faʻatusa. E mafai ona pupula, faaonaponei uamea lanu. Mo le faigofie ma le aoga sitaili, maualuga-tech o le mea lea e te manaʻomia.

Talanoaga

Mafaufau sili auiliiliga i le gagana masani. E tutusa lava le pupuni o fuafuaga mo le potu malolo e fiafia i le tele o ona tagata. Uma ituaiga o faamalama mamanu e manatu o le masani ai, o loo faia i le malu, eseese leo. O galu o loʻo saʻo. O le igoa "iloga" ua fautuaina lava o foliga o foliga o le mamanu. E mafai ona e tautau pei o pupuni i potu potu o eseese ituaiga.

Mafaufau i lo latou saoasaoa:

  1. Tatala. O le nifo e faia i palasitika, laupapa po o uamea. Ua pipii i le pito i luga o pupuni, ona talitonuina lea i luga o le cornice.
  2. Maea. O le faʻamaulaloina o le faʻamaulaloina, ae o le paʻu ua faʻaaogaina e fai o paʻu ma le pito i luga o le ie puipui i le o le etaves ua faʻasaʻo foi.
  3. Kulisk pe masani. Kuliska o se ala o le vaapiapi e puʻeina ai le fasipepa, pei o le taga. Tu i le pito i lalo o le tapoleni. Faafetai ia te ia, o le tapoleni o le mauaina o se ato ato. Faasolosolo maea.
  4. Faaigoaina. O le fua lea. E faia i le ie lava e tasi e pei o le Porter. Ua taofia mai luga i luga i nana fusiua.
  5. Malie. Faapipiiina o ia lava o mama. O loʻo latou faʻatulagaina o lalo o le pupuni ma faʻafaigaluegaina i luga o le uati lava ia.

Mataupu: O le itu faaonapo nei i totonu

Faʻalogo i le ata o pupuni mo le potu malolo, piki aʻe le Mauga. O le auvaʻa a pupuni lautele i luga o ie, o ona tino, tusi ata, pe a iai. O le a ese mai le ata o le ata. Filifili ia togafiti faʻamalosi e te manaʻo i ai, mo se faʻataʻitaʻiga, lanumeamata. Pupuni mo le potu malolo ma se tautalaga mo le mamanu e tutusa. Mafaufau ma le faʻaeteete i ituaiga uma o pai ma filifili i latou e faʻafiafiaina le mamanu.

Faitau atili