Loggia o ... faʻauiga ma eseʻesega mai le faapaologa

Anonim

O le faapaologa ma Logsia - Ole tele o le le mautonu nei manatu, e aunoa ma le moni o le eseesega i le va o fale fale e lua. O le mea moni, e faigofie lava ona malamalama i le mea o le a le eseesega i le va o le faapaologa ma le loggia o le tasi mamanu e tasi le puipui, ma le lua (o le pocmoniny) tatala mai le tolu itu. E i ai le tele o eseesega e uiga i mea o le a tatou talanoa ai.

O le a le loggia

E masani lava, o upu o le Loggicia ma Pakoni ma tagata o uiga tutusa, manatu o loʻo faʻaaogaina e avea ma tulaga tutusa mo manaʻoga ma manaʻoga o le tamaoaiga, ma ia faʻaaogaina ai le faʻaalia o le manatu. Mo le toatele o tagata, o le faapaologa poʻo Logigia e tutusa fausaga e tutusa ma feeseeseaiga i latou e le maitauina, o le a tatou taumafai e faʻamaninoina lenei fesili.

Loggia o ... faʻauiga ma eseʻesega mai le faapaologa

Mamanuina o se le fetauiina loggia

O le faʻauiga o se loggia o se nofoaga, faʻatapulaʻa (palu (pa) i tulaga o 3 itu, o loʻo i ai se maualuga, faʻamoemoe mo le malologa)

O le eseesega i le va o le Loggidia mai le pa puipui lea o le mamanu e lesitala ai i totonu o le fale e faʻatapulaʻaina e puipui faʻaleagaga mai itu e lua. O le pito i luma o le mamanu e masani ona tatalaina, ei ai le magafagafa.

O loʻo iai le tapulaʻa o le potu i le tulaga o le faʻamalama poloka ma se faitotoʻa faitotoʻa, ala o le mea e mafai ona maua e le avanoa i nofoaga ma nofoaga o loʻo iai.

Tulafono faatonutonu ma manaʻoga mo le masini

Faʻapipiiina o paleni ma ogasiga i le taimi o fale o fale e mafai ona faia e tusa ai ma tulaga o le snip 31-01-2003 "fale o fale mautotogi fale". I le taimi o le fausaga o le fausaga o loʻo i ai tapulaa i le lautele - e le faʻatagaina ona faʻaleagaina le faʻafanua masani o le potu tele.

Loggia o ... faʻauiga ma eseʻesega mai le faapaologa

Mo Loggia ma Paka, E manaʻomia aiaiga eseese.

O le masini o mea e sili ona leaga mo faʻafiafiaga i fale nofomau e le faia i le tuʻufaʻatasiga o itu nei:

  1. O le averesi masina vevela o lo o i lalo ole 4 ° C.
  2. O le leo tele o auala mai ala tetele, walway lala, tram laina pe o loʻo i ai ni vaega o loʻo i ai ma le 75db ma maualuga, i le pito i tua o le fale.
  3. O le anotusi o le taofia o le pefu i le ea e mai le 1.5 mg / m3 mo le 15 aso mo le taumafanafana masina (Iuni, Aukuso).

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fuafua le puipui puipui i khrushchev ma fale potu

O le Logtia o se nofoaga malolo lea e mafai ona sivaina pe tatala, tele lava e mafai ona maitauina pe faʻapefea ona faʻavaivaia le potu fou mai ia te ia, ma faʻagaioi lelei. I luga o le Loggi (Faʻaola), o le tausiga o polokalame ua faʻapipiʻiina e tuʻuina atu i le vevela ma le vevela, e le gata i le "ofupa lea, ae sa masani ona faʻaaogaina le" fola mafanafana " E masani lava ona mafai ona vaʻaia le ofisa o ofisa, lomita manēga ma isi nofoaga laiti o loʻo i luga o le Logisia.

Faletupe

Loggia o ... faʻauiga ma eseʻesega mai le faapaologa

O le utaina i luga o le Logginia atonu e sili atu nai lo le faapaologa

Faʻamatalaina o le a le mea e tatau ona faʻatatau i le faapaologa o loʻo iai i le fale faʻatonutonu (ma o loʻo faamatalaina le teuina o le tolu, ma o le faitotoʻa o le kapeti.

O le faʻatumauina agavaʻa o le paketi pate e le faʻatagaina e faʻateleina ai le avega i luga o le mamanu, e aofia ai pe a galue e gatete ma faʻalumaina, faʻatapulaʻa le palota. O le a le mea o le a - o le nofoaga mo le malolo i fafo, o nisi taimi e faʻaaoga mo se tamaoaiga (faʻamago o ie puipui, teuina o faʻamaumauga) ma le faʻaaogaina o mea.

I luga o le faapaologa, o nisi taimi o faʻavave o loʻo faʻapipiʻi ma ua maeʻa tapenaina le tele o galuega, ae o sea galuega, setete o le ipu ma le tauaveina o le ipu ma le tauaveina o le ipu.

Matamata i le vitio, e faʻafefea ona fesoʻotaʻi le paneta ma ou lava lima.

Eseesega

O le eseesega i le va o le faapaologa mai le Loggia o loʻo faʻaalia i itu nei:

  • O le ata o le latalata i totonu o puipui o le fale - ua matauina o le faapaologa e sili atu le le fiafia i ai le vaega o le fale, o le loggia "i totonu o le paoa.
  • Tatala itu - Ballconhies ei ai le ita mai le tolu itu, o le loggia - ma le tasi. I le tulaga lautele, o nei fale faʻatulagaina o loʻo faʻataʻoto mai i faʻamalama pa faʻamalama ma se faitotoʻa.
  • Embodiaments - O le a le eseesega i le va o le faapaologa mai le Loggia o le faʻatapulaʻaina avanoa mo le faʻaleleia atili o uiga masani e fesoʻotaʻi ma le maualalo o le faʻaaogaina o le ipu ma le tamaʻi vaega.

Tusitusiga i luga o le autu: Tambourg faitotoa i luga o le nofoaga ma ulufale i le ulufale

Matou te fautuaina le matamata i ata vitio Faʻafefea ona saunia se loggia mo le faʻaaogaina o se nofoaga faʻafeusuaiga o se nofoaga faʻafeusuaiga.

O le Logtia i lenei lagona e sili atu le talafeagai mo le toe faia ma toe faʻaleleia o le ofisa, o le faʻafaigofieina o galuega faʻapitoa, faʻafetai i le vaega tele o le tauaveina o papatusi.

Faitau atili