Meli meli e faia oe lava

Anonim

Meli meli e faia oe lava

Meli meli ma ou lima mafai ona faia i le uo teine, ma e le faigata tele lenei, e pei ona foliga mai ai.

O le mea autu o le faʻaaogaina o le mea o le pusa o le pusa e tatau ona teteʻe atu i le faʻafitauli o le susu - timuga ma kiona o lona uiga e le talafeagai.

O le pusameli e mafai ona avea ma se teuteuga moni o lau 'upega tafaʻilagi. Ma tagata o loʻo ui atu i tagata o le a vaʻai i le fiafia i luga o le masani ai toe gaosia.

Fautuaga mo le fatuina o le meli ma ou lava lima

Ina ia matagofie le ato ma le aoga, e taua tele le mafaufau:
  • I le taimi o timuga, o le a totoina le susu i totonu o le pusameli ma e ono faaleagaina. O lea, i soʻo se agaga uma e ono tupu e tatau ona avea ma faʻanatura. Ina ia faia lenei mea, e sili le faʻaaoga o le masani ai vali, ae ia manatua o le a sinauma i se taimi umi, o lea ua tele paʻu e sili atu ona tumu i sina sima;
  • Ia o le vai e le ofi i totonu o le pu o loʻo pa'ū ai mataitusi, e tatau ona e vaʻaia se faʻaaliga. Afai ei ai sau ipu, lea e le o se mea silisili e faʻaaoga mo nei faʻamoemoe, o le filifiliga e talafeagai;
  • O fesoʻotaʻiga mo le pa o mataʻitusi e sili atu ona tuu i lalo;
  • 'Ogatotonu e mafai ona saunia mo le pusa;
  • E mafai ona e teuteuina soʻo se pusa: crafts mai faʻamau, cones ma ofu taʻitasi.

Igilisi meli

Meli meli e faia oe lava

O le SI faaonaponei o le tuai meli meli e foliga manaia, mafaufau i le filifiliga o lenei fausiaina. Mo lenei, o loʻo laʻititi le tepa tupe maua ni tupe maua, ae peitaʻi o le manatu e taʻutino ai oe.

E tatau ona e faʻatauina ni piliki ma sima faʻapea foi ma le sailia o se mea mo le taualuga o le meli meli, pei o le folau pe faʻafefe.

E le manaʻomia le malosi o meli i tulafono sili, ina ia mafai ona gagatuina tulafono I totonu o le - muamua faʻavae o le ai ai le lautele ma le loloto o le mea e tutusa ai ma le 50 i luga.

Mau i luga o le autu: Le Auala e Fai ai Sitena Ptencilils mo Patiga Pa?

Lea e mafai ona e faʻaaogaina ni komiti mo le tuʻuina atu, pei o manulele, o manulele o le a faʻatulaga i luga o le taualuga. Ioe, e mafai e se tasi ona faaseeina se matagofie, aua o le atigipusa o le a tu i fafo atu o le lotoā, ina ia tatau ona e saunia mo mea uma.

Meli meli e faia oe lava

O le pito i luga o le pusa meli o loʻo fausia foʻi mai le piliki, lea e mafai ona fesoʻotaʻi e le siʻosiʻomaga masani.

I le ogatotonu o loo i ai le sili sima maa, pe a fai o iai.

O le maualuga o ia atigipusa o le a fuafuaina i le faigofie o le gau o le gau.

Ma, o le mea moni, e le mafai ona galo e uiga i le fesoʻotaʻiga mo le ulufale atu i se isi tele o pepa, nusipepa, mekasini ma teutusi.

Amerika meli meli

Meli meli e faia oe lava

O le fausiaina - o se solofanua e le o tagata uma, o lea o le uiga o aiga e le mafai ona i luga o le tauau.

E mafai ona fai se pusameli ma ou lima ma mai le palu palasitika falaoa pusa, pe a e le fefe ona o le a faatamaia le-tagata mama.

Meli meli e faia oe lava

Ioe, o le falaoa moega e le talafeagai uma. Masalo e tatau ona e faia le fesoʻotaʻiga ia te ia lava i se naifi, o nisi taimi o faʻafitauli.

O le mea moni o le palasitika mafai ona pa, o lea e tatau ona e galue lelei.

Meli meli e faia oe lava

Mo le pa o le pa, e tatau ona e muaʻi vaʻai i le pu i le itu i tua, e mafai ona e mafaia ma tuʻu le lima, ma e le manatua le fetusia.

O le pusa meli mai le Clib, e talafeagai mo i latou e manaʻomia e tuu le masini i totonu o le pa, pe na faia se pu i totonu.

Meli meli e faia oe lava

Matou te faʻaleleia le pusa meli poʻo fao, pe faʻapipiʻi le uʻamea umi ma faʻapipiʻi le pusa i ai.

Peitaʻi, e naʻo le falaoa e faia e talafeagai mo se sini, ae o pusa teuina e teu ai.

Meli meli e faia oe lava

Faʻafefea ona teuteu le pusa meli e faia oe lava

A iai sau pusa mai le Sitive muamua, e mafai ona 'aveia i lalo o le sili atu ona o nei.

O le mea autu o le uamea tumau pupuga ua ia te oe. O nisi taimi e tupu ai, e ui o lea, o le lauʻeleʻele o le pusa meli ua iai - ua le iloa na latou 30 tausaga talu ai ma ia. Ae ui i lea, o mea uma e talafeagai.

Tusitusiga i luga o le autu: teuteuina o le kapeneta tuai ma o latou lava lima

Meli meli e faia oe lava

O le ae manaʻomia:

  • masani vali mo le faʻaaogaina i fafo o le tagata i luga o le pusameli;
  • Spoctcolor vali po o fao palapala;
  • Tafia taina e mafai ona faʻaaogaina i luga o le auala.

Ogatasi le pusa e mafai ona vaʻaia, ma e mafai ma i le uiga moni - e poloka lona luga.

Ae ui i lea, o mea uma o le a faalagolago i le mea na gaosia ai le masini.

O tulaga ia e mafai ona fetuʻutuʻunai, e mafai ona mamafa ma faʻaalia i mea tetele.

Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le vevela i le pusa faʻalavelave e mafai ona e faʻaopopoina piliki lapoʻa ma tuʻu le aitema e malu.

A aveʻeseina piliki, o le a lamolemole le pusa. E moni, e le masani ona faʻatino - i taimi faigata, o nisi o mea na latou manaʻomia e tu ai e se samala, peitaʻi o lenei metotia e tatau ai le aia tatau i le olaga.

O se paʻu paʻu paʻu e lelei lava le fufuluina, mama mama o lona uiga, ona faʻaaoga lea o le vali i luga. Ma le isi, pe a mago le vaega muamua, o le a fesoasoani i le manatunatuga - iinei ma o fugalaʻau e mafai ona vali, ma lalagaina o le asini. I le ala, nequins ma khnetoness ua faatau i faleoloa o onapo - e mafai foi ona latou faaaogaina.

O le tele o ata, o le sili atu o le faaletonu e nana. Faʻaaoga le aulotu e eseese lanu o vali, ma o lenei ituaiga o Avat-Gady Company o le a foliga ese mai.

Faitau atili