Faʻafefea ona fai oe lava o loʻo teʻamau le ogaumu

Anonim

Faʻafefea ona fai oe lava o loʻo teʻamau le ogaumu

O le softsce o loʻo faʻaaogaina i Medpallgy mo le manogi o le uʻamea uʻamea ma fulufulua mai le totogi. E maualuga le faatinoga, ua tele naua tane faia ogaumu ia te ia mo le ia te ia se fale tumaoti talu ai nei. O nei ogalaau o loʻo i ai foʻi se isi igoa - palu-ituaiga ogaumu poʻo le umi o le afi.

Faʻafefea ona fai oe lava o loʻo teʻamau le ogaumu

Masini o le tele o le tele o vevela.

O le fatafata, faia i ona lava lima, e masani lava ona e faʻaaogaina le faʻaaogaina o le taua o le aoga, ma o lona taumafaina tele faʻaititia. O le ogaumu o le sili sili fofo mo le mafanafana i le fale, catages, faletaavale, lanumeamata.

O le vaega autu o le fale o le fale o loʻo i ai, o le faʻagasologa o le susunuina suauu i totonu o le taimi umi.

O sea ituaiga e faia e ou lava lima e mafai ona galue ai i le koale, fafie ma e oo lava i lotoa. E mafai ona e faʻatau o se fale faʻatafunaina o le afi mumū i totonu o le faleoloa, ae afai e te faia mea uma ma ou lima, ona faʻamautu lea o le teuga o le a mautu.

Aisea e matua aoga ai le ogaumu

O le masani masani i luga o le Breen Fusuel e iai ni mea sese:
  • Le maualalo le lelei;
  • E tatau ona faʻataʻitaʻi le suauu;
  • E le mafai ona otometi le faiga.

O le fale talitane o nei mea leaga uma e leai se pepe, ma nai lo le faʻagasologa o le susunuina suauu i totonu o le ogaumu, e faia. Ona o lea, o le vevela, vevela e masani ona tuʻu i luga, ma i luga o le tasi utaina se ogaumu o se ogaumu e mafai ona galue i le 15-20 itula.

Fale o le fale

O le toe faʻatulagaina o le faʻatulagaga mo ana lava malosi.

Afai e te filifili e faia se atavali ma ou lima, ona sauni ai lea o le mea moni o le ai ai le tele o le palapala ma leo pe a faatino galuega, e sili ona lelei le faia o galuega.

Tusitusiga i luga o le autu: matagofie tauaso e te faia ia te oe lava mai le Wallpaper: sitepu i le Laasaga Ata

O le mea lilo o sea mamanu o loʻo i ai o le i ai o se faʻatauga faʻapitoa avanoa i le tulimanu poʻo le fafie. E oso mai le laititi o le okesene, lea ua lava lea e faʻatumauina ai le utaina o le vaega utaina o le suauu, a o le mea malosi e le tupu, o lea o le vevela o le taimi umi mo se taimi umi.

Ina ia mafai ona faia lenei gaoi oe lava, o le a e manaʻomia le faʻaaogaina ma mea faigaluega:

  • paelo po o se paipa tele;
  • O ni lavea e lua o paipa;
  • auala;
  • Suafa, tulaga, Hamamer, Hactow Soun;
  • Pepa uamea
  • O masini e sapasapaia, e faaleagapale;
  • Fofo afi ma pili fai o le Faavae.

Muamua e tatau ona e tipi le pito i luga i luga o le paelo, e manaʻomia le faia lelei, pei ona manaʻomia i le lumanaʻi. Nai lo le paelo, e mafai ona e faʻaaogaina le paipa o le lapoʻa lapoa. Ina ia mafai ona faia le pito i lalo mo le paipa, e sili le tuʻuina atu o se laupepa faʻatagata o uʻamea, o le a atili ai ona i ai ma mautu.

O le liʻo ua vavaeeseina mai le laupepa, o le sili atu o le laititi o le laititi nai lo le lautele o le paelo, o loʻo faia le pu i lalo o le isi paipa. Matou te faʻaaogaina le paipa ma le lapoa o le 10 cm i le uamea liʻo. Mai le pito i lalo o lenei lio, o faʻailoga o le falesa ua faʻaaogaina, latou te tautua ina ia mafai ai ona faʻatautaia le suauu aʻo le tape.

Mo le faavaa o parrels ave se fasi uʻamea pe fasi muamua ma faia se pu mo le paipa. Ina ia mafai ona ta le suauu, e manaʻomia le tipiina o le fofo ma faʻapipiʻi le faitotoʻa. I lalo o loʻo faia ai le faitotoʻa e aveese paleni o faʻailoga o tusi.

Faavae ma Chimney

Talu ai talu mai le uʻamea vaega o le ata o le a matua vevela i le taimi o le faagaoioiga, e manaʻomia le tumau le ogaumu mo le faʻavae. O lona mamafa e laʻititi, ma o le affic mo le faʻavae e le manaʻomia, o se ipu faigofie e faia, lea e mafai ona aofia ai ma se piliki o loʻo faʻamamaina ma fofo.

Ina ia aveʻesea oloa mu, e manaʻomia le faia o le kemney. E mafai ona e puʻeina se paipa ma le lapoa mai le 15 cm. Mo lana galuega lelei, e manaʻomia o le tulaga saʻo e sili atu nai lo le lautele o le paelo. Sili simney le mafai ona punou, ma afai e talafeagai, o le pipili e tatau ona sili atu i le 45 tikeri.

Mataupu i luga o le autu: fetuutuunai mo le sili atu o le malosi ma ou lava lima

A o le mafaufau, e mafai ona faʻatuina pe e le faʻapipiʻiina. I luma o le ua faʻafemaina, o le ogaumu o le a galue malosi ai lava, pei ona mafai ona toe faʻataʻoto solo vevela.

Foliga o le montage

O lenei ogaumu e mafai ona tipiina e pilito, peitaʻi pe a fai i se potu tuʻunoa poʻo se aoga, ona le manaʻomia lea o le faia.

  1. Vaega o le chimney e tatau ona fesoʻotaʻi i le faʻatonuga, faʻafeagai ai le gaoioi o le asu.
  2. Latalata i le ogaumu, e le mafai ona i ai ni mea susunuina, e tatau ona maua fua avanoa i totonu.
  3. O le Chimney e tatau ona faʻapupulaina ina ia mafai ona faʻamalamalamaina i taimi uma.
  4. I le paelo, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻia le paipa i le ituaiga o le matasele, o le a pasi le suavai i totonu o le vevela. I lenei auala, o le a mafai ai ona lafoai se potu e tasi, ae o le fale atoa.
  5. Ia mafai ona faʻatonutonu le malosi o le ufifatafata latalata i le poler, o se crane ua tuʻuina atu, o loʻo mafai ona faʻatapulaʻaina ai se vevela vai vai.

O le fale o le fale o le mumu o le mumu mumu o se fofo lelei mo Dacha, Garage poʻo le fale lauʻeleʻele poʻo le a leai se ogatotonu poʻo ni tupe e faʻatau ai manaʻoga faʻapitoa.

Faitau atili