? Faʻafefea ona teuteu le Kerisimasi laʻau mo le Tausaga Fou 2019: O manatu sili ona manaia (+ mk)

Anonim

O le Kerisimasi laau o le uiga autu o se aiga aso malolo fou i le aiga aso, fou le tausaga. O le faʻagasologa o le teuteuina o le Kerisimasi e masani ona tumu i le fiafia o le faʻamoemoeina o aso malolo ma le faʻamoemoe o se lumanaʻi manuia. E toʻatele amata e fai le laau fou o le suʻega i tua i le amataga o Tesema, ma tuliina foi i le fale e migish, paotago, tuina i luga ma pupuni fou, teuteu faʻata ma faʻamalama. O le filifiliga o le sitaili o le matagofie o le vaomatua e taua i le faitau selau o le muamua-tausaga fou mataupu. I lenei tala o le a tatou taʻuina atu pe faʻafefea ona teuteu le Kerisimasi Lauga mo le Tausaga Fou 2019, o le a le mea e sili atu le filifili ma le faiga o ou lava lima.

Foliga o le teuteuga o le Kerisimasi laau i le 2019

A faʻapipiʻi le Kerisimasi laʻau i le Tausaga Fou 2019, e aoga le iloiloina o mea faʻapitoa o sasaʻe o le Sasaʻe o Sasaʻe - Fen Shui. O se sao o le sao o le toe faʻauigaga o le nofoaga o loʻo 'ai i totonu o le fale ma le filifiliga saʻo o mea teuteu. Talu mai le 2019 i le itu i sasaʻe o le tausaga o le maile samasama, ona fautua atu lea o tagata atamamai tuʻu le Kerisimasi laʻau i le itu i saute o le potu malolo.

O le lanu filifilia o mea faigaluega o le faʻatusa o le faʻaaliga o le isi tausaga, o laufanua uma o samasama, auro ma mumu e talafeagai lelei. E mafai foi ona e faʻaopopo se matagofie o le Tausaga ma le tele o moli-lanu pese, apamemea ma pupula laʻeu polo.

Faʻafefea ona teuteu le laʻau Kerisimasi mo le 2019

Afai o le a e faʻapipiʻiina se paʻepaʻe paʻepaʻe laʻau, ona toe mulimuli atu lea i le monophinic leaga. E mafai ona e fetuunai se fofo o se gaioiga ma le le masani ai lapisi ma mea faigaluega. O le mumu, auro ma le lanumoana auiliiliga vaʻai i le paʻepaʻe auiliiliga.

Faʻafefea ona teuteu se paʻepaʻe paʻepaʻe o le Kerisimasi i le 2019

Teuteuga mo le tausaga fou o le 39 tatau ona tuʻufaʻatasia faʻatasi ma le tasi ma le isi. Pe a filifilia Pows ma Tinusel, filifili le ata o le tasi lanu lanu. E mafai ona e tuʻuina atu i totonu se siosiomaga malosi i laupapa, faia i lima meataʻalo ma mea faigaluega.

Faailoga ma lanu

E tusa ai ma le Saina Kalena, 2019 o le tausaga o le samasama moa. Faʻafefea ona fai le ofu o le Kerisimasi i luga o le Tausaga Fou a le Tausaga Fou ina ia e faʻaosofia ai le laki ma le fiafia i le fale? Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia ona amanaia faʻailoga faatusa o le tausaga a sau. E fautuaina le faʻaoga o mea faitalia, e faʻapea o lona uiga o le faʻaogaina e le masani ai o gaioiga e 'ai.

E masani ona i le tausaga fou

O a ni galuega e tatau ona teuina i luga o le Kerisimasi laau, o lea na le mava o lou aiga ma lou aiga? E pei ona taʻua muamua, o le lanu o le lanu o le pule e taua tele. Golden, samasama, mumu mumu, burgundy, burgundy, lanumeamata lanumeamata lanu e talafeagai. O teuteuga e tatau ona tuu lelei, e aunoa ma le solia o le paleni atoa.

Faʻafefea ona teuteu le laʻau Kerisimasi mo le 2019

Faʻafefea ona teuteu le laʻau Kerisimasi mo le 2019

E le taufaafefe pe a fai o meataalo e itiiti ifo nai lo le fuafuaina. O le mea autu o le "samasama maile" sa nofoia le nofoaga tutotonu i le mamanu. E mafai ona e tautau meataalo i foliga o maile, tuu se faʻatusa i luga o le magalafu poʻo lalo o le Kerisimasi. O le a lelei tele i oloa na faia ma o latou lava lima mai mea masani (mai fafie, cones, paluga, moli ma isi fua mago).

Tausaga Fou 2019 faailoga

Mo i latou e talitonu i faatusa, o le autu lea e taua: Ia tosina se maile i le fale, teuteu ai le laʻau manaia ma le matagofie o le Tausaga (kukusas, suamalie, fualaʻau, fualaʻau, fualaʻau, fualaʻau, fualaʻau, fualaʻau, lanu suamalie. Ina ia tosina mai tupe manuia, faʻaaoga fuainumera o le maile lanu samasama, faʻatasi ai ma le paʻepaʻe filo ma laiti.

Taʻalo Taʻalo i luga o le Kerisimasi laʻau ma ou lava lima

Meataalo mo maile

O le Horonsen Shrossecope o lona uiga o le Panu samasama Partor lea e mafai ona talitonuina, faamafanafanaina le mafanafana, suavai tamaoaiga ma le fiafia o le aiga. O lenei pese fou o le a aumaia ai le faʻatumauina o le tumau o lou olaga, e manuia ai i taumafaiga fou ma o le a fesoasoani ia te oe e talitonu i lou malosi. O le a le ituaiga o teuteuga o le Tausaga Fou i le tausaga o le maile 2019 e tatau ona faʻaaogaina i le teuteuina o fale mo le ausiaina o penefiti i le tausaga a sau?

Tusitusiga i luga o le autu: O a teuteuga e mafai ona faia i le Tausaga Fou: Manatu ma Matai vasega (73 ata)

E mafai ona e teuteuina le potu ma beks ma lanumoana, lanumeamata po o burgundy aufana. E sili le faia i ou lava lima, ia filifili mea, le lanu o lipine ma le tino. O le tatagi o le logo i le tausaga fou o le afiafi o le a faʻatumuina i le manuia o le Kerisimasi ma o le a maua le laki le laki i le otooto mataupu.

O Bealls i luga o le Kerisimasi laau

O se filifiliga lelei mo teuteuga o le Tausaga Fou o le 39 o ato laiti ma mea moni o fugalaʻau poʻo fugalaʻau moni - o se faʻailoga o mea lelei. Talu ai nei, na avea ma mafai ona talanoa e fausia se Kerisimasi fugalaʻau pei o le lanu faʻalenatura, aemaise se manatu e fiafia i le fanau o aʻoaʻoga matagofie.

Fugalaau Kerisimasi laau

E mafai foi ona e teuteuina se mea na tupu i ato kofe - O se meataalo o se meataalo e faigofie ona faia ia oe lava, na o le sasaa i fatu, ma le fiafia o le a sau i lou fale.

Kofe seevae i luga o le laau Kerisimasi

O afiafi Kerisimasi e tuu ai filifiliga

Ina ua faʻamalosia le fale ma laʻau Kerisimasi mo le tausaga fou, e manaʻomia le vaʻai atu i le faʻaaliga i faʻavae o faʻavae o teuteuga. I le Eva o lenei matagofie aso malolo, tele tagata mamanu faasoa atu fautuaga, o le a le matagofie o le teuteuina o le Kerisimasi tausaga 2019. Nei o le faavae tulafono mo le teuteuina o le a fesoasoani ia te oe e fausia ai se siosiomaga le mafaamatalaina i lenei po manaia:

  • Taofi - tatou uma. I faigata faigata, sa matua masani ai i le taulaiga o le Kerisimasi vaega o meataʻalo, o loʻo teuteu ai le pito i luga o laʻau ma le fetu o tala. Ae peitai, o le tausaga ole taitele e manaʻomia se sili atu atoatoa ma le faʻaeteeteina. Atoatoa fetaui ma faʻatusa o le tioata lapoʻa tioata, tioata, uamea poʻo le palasitika. Faʻaopopo sina timu ma le kesi, ma o lou potu malolo o le a taʻalo lanu pupula.

Kerisimasi laau teuteuina e le 2019

  • Fiafia oloa masani. E mafai ona i ai ni mea faigaluega laupapa, verw balls, wreaths o mig gigs. E matua fautuaina le tautau o oloa laupapa i le ituaiga o se faʻailoga o le tausaga o le vaiaso.

Kerisimasi laau laau meataalo

  • Faapitoa Nofoaga o elemene, lautele palota, i le itu mai luga-lalo. E mafai ona e faʻaogaina le auala talafeagai ia te oe (e le tatau ona faʻatapulaʻaina le tasi). O le mea autu e mulimuli mai pe faʻapefea ona tuʻufaʻatasia lanu i le va o latou lava ma e le faʻatagaina le tele o meataʻalo.

Kerisimasi laau teuteuina i le fou 2019

Le gata ma mishura

I tausaga talu ai nei, ua avea ma faiga e teuteu ai le tausaga fou o le Kerisimasi ma se Teila i se faʻataʻitaʻiga, siku tiniega faʻavae o mea teuteu. O lenei auala e foliga sili le mautu, simili ma le faʻamaoni. E manaʻomia le faʻailoaina o se tasi pe lua lanu autu ma faʻavasega meataʻalo o le filifilia filifilia.

Toe foi mai i le Seritit Times, na teuteuina e tagata le gata i le fale i le afiafi o le Kerisimasi ma Aso Sa mo aso malolo fou. Ma i le 2019, na lauiloa ai lenei 'ai. Talu ai o le maile o Earthen e sui le moa mumu, e manaʻomia le tuʻuina atu o le fiafia i le sauniga o auro, lanumoana, samasama, lanumeamata afi fugalaʻau.

Gatasi Kerisimasi laau teuteuga

Nai lo o tala ma gata, e mafai ona e faʻaogaina ni ie teuteu. O loʻo fautuaina e le au tusia ni laina e tuʻuina atu i le soʻona o le mamanu atoa.

Kerisimasi laau teuteuina ma lipine

O polo a le Tausaga Fou

O polo a le Tausaga Fou ua manatu o le sili sili ona lelei Kerisimasi teuteuga. O lenei o loʻo i ai lautele lautele o polo eseese i faleoloa e talafeagai mo soʻo se isi i totonu o le potu. Peitaʻi, naʻo le faʻatauina o polo a le Tausaga Fou - le fiafia ma le le fiafia. Ina ia tuʻuina i taʻaloga o tagata taʻitoʻatasi, e sili atu le faia o le tiapolo na o oe. Mo ni tausaga e tele ai tausaga o le laina, o le metotia o fale gaosi mai filosoga ua lauiloa.

Polo i luga o le Kerisimasi laau

E mafai foi ona fai polo fou i le Tausaga Fou ma au lava lima mai lisi, pipili po o ofu. O se faavae, o le gaogao gaogao ua faaaogaina o se lalolagi.

I le faʻaopopoga i vaega mananaia ma avanoa, atonu e te manaʻomia atigilaau, suʻila le suʻisuʻi, aufana, lipine ma kelu. O luga o le teuteuga o le suʻega o mea fou a le Tausaga Fou o le a aumaia tulaga ese, faʻamolemole ma tulaga ese o le sitaili i totonu. Ma o le iʻuga e faʻalagolago i naʻo lou manaʻo ma mafaufauga.

Mataupu e uiga i le autu: Faʻafefea ona teuteu le fale mo le tausaga fou: o aitia nei

I le vitio: Tausaga Fou o le Tausaga Fou i le Kerisimasi Laʻau ma o latou lava lima.

Kerisimasi faamamaina teuteuga

A o meataalo mo meataalo mo le Tausaga o le Valaʻau o le Valaʻau, o mea uma e faʻalagolago i lou mafaufau, o lou manaʻo ma filifilia ma filifilia faʻalelei. E mafai ona faʻatau atu le saʻo o le kiona i luga o le papala ma le fufuluina o ou lima mai pepa mai pepa, tusi pasi, fana. Teuteu le oloa atoa i le 'au, o lipine pe susulu malamalama. O nei au mea e mafai ona faʻaogaina e teuteu ai le laulau faʻamanatuga, mo pa decommit ma faʻamalama.

Snowflake i luga o le Kerisimasi laau ma ona lava lima

Kerisimasi kiona mai pepa i luga o le laau Kerisimasi

O le masani a le Or Kerisimasi faatufugaga o ata o loo faia i CONES ma isi mea moni.

Meataalo i le Kerisimasi o le laau o cones

O cones e mafai ona vali le auro auro ma tautau i luga o le Kerisimasi laʻau pe faʻaaoga e fai ai meataalo i totonu o meataati (Snowman, Santa Claus). Le faia o se meataʻalo, e te le tau faʻaalu le tele o le malosi ma tupe. O le a le sili atu e tosina mai ai tamaiti laiti i le gaosia o ia aupega, ina ua mavae ni nai tausaga o le a latou le fiafia i taimi. I le aluga o taimi, lea e mafai ona avea ma tulaga lelei masani a le aiga.

Santa Claus mai se patupatu i luga o le Kerisimasi laau

Lauiloaina Kerisimasi Laau

Toe foʻi i le 2019, o tagata uma na vaʻaia sa vaʻaia i luga o ata lanu mai le Initaneti ma se faʻatulagaga e le masani ai, faʻasolosolo o le Kerisimasi. E aoga le matauina o mea e sili ona le masani ai (fugalaʻau, tusi, ata laupapa, laupapa laupapa, ata o tamaiti ma tele o loʻo faʻaaogaina o meataʻalo.

TAUA! Faʻavasega le teuteuga e aofia ai le faʻaaogaina o mea e tasi o le tutusa tele, tasi lanu gamut.

Kerisimasi laau teuteuina i le tasi lanu lanu

Afai e te manaʻo e teʻena ou malo, aiga ma uo ma se mea tulaga ese, ona e mautinoa lava o le a avea ma se fasi nofoaga o meataalo i le Tausaga Fou. Talu mai le tausaga a sau, o le a sau le maile samasama e sui le ofu o le afi, ona sili lea o le fofo sili ona lelei i le lanumoana, lanumeamata ma lanu uliuli ma lanu uliuli ma lanu enaena. O le a le sili atu e faʻaopopo le lanu mumu lanu.

O le Mishur o se uiga stylistic uiga o le sikulutifi o le sikuliti - e mafai ona avea uma ma lapoʻa ma laititi (e faʻalagolago uma i lau tagata e te fiafia i ai).

Teuteuga o le Kerisimasi laau i luga o le amorale

E tele filifiliga le masani ai mo le teuteuina o le tausaga fou laau. Lenei o le a tatou vaʻai atu naʻo nisi oi latou;

  • Na vaeluaina le Kerisimasi. O se laʻau Kerisimasi o tautau mai le taualuga na tosina mai ai le mafaufau. Peitaʻi, mo lona faʻamaualuga ma tuʻuesega o le a faia sina galuega. Mo se auala e sili ai le filifilia o se ogatotonu o laʻau, ma o le a sili faʻafaigofie mo oe e tautau ai mea taalo, suʻega ma meaola o loʻo i totonu.

O le tele o le Tausaga Fou

  • Fugalaau laau. Ua uma ona matou faʻamaonia lea o se faiga faʻapitoa. O le tausaga o le samasama maile o le taimi tonu lava pe a aoga le faʻatonutonuina o mea uma i luga o le taumafanafana faʻatasi ma fugalaʻau. Maile fiafia e lulu i le laufanua, manava fou ea, fiafia i vaomatua manogi. E tele manatu tautau i luga o le Kerisimasi fugalaʻau foliga vao, ae ia manatua o le faʻafiafiaga a le vanimonimo e tatau ona manaʻo i le mea muamua ia te oe.

Kerisimasi laau teuteuina ma fugalaau

O meataʻalo faʻapitoa mo le Kerisimasi laau 2019 (MK)

E mafai ona e taulimaina le tele o meaola tumaoti o le a fiafia i ou aiga ma e pele ia te oe. Mo le gaosi oloa o le a le manaʻomia ni mea taugata, o mea uma e te manaʻomia e faʻatau i le pito i luga o le suʻisuʻi ma le fale faʻapipiʻi. O le gaosi oloa lava ia lava e le o se sui o se faigata faapitoa, o le mea autu e faʻaali ai le onosaʻi ma mafaufauga. O aia mo au galuega o le a avea ma olioli ma le ofo i foliga o aiga. Lalo o ni filifiliga mo le totoina o lenei ituaiga meataalo.

Fatra maile

O LE AFIOGIA 2019 o le tausaga lea o le lapoʻa uliuli maile, ina ia talafeagai ai ona faʻaaoga le faʻatusa talafeagai. E mafai ona fai se maile mai le lagona ma ou lava lima, mo lenei mea e te manaʻomia:

  • E toʻatele ni laupepa papaʻe papala;
  • Lanu lanu;
  • seleulu, nila;
  • Pepegofie pepa ma Brop tiplight Pend;
  • O isi palasi (fasi, ofu, fasi, far uila, couporooroorooroorourchurs).

Tusitusiga i luga o le autu: muamua kesi teuteu mo le Tausaga Fou 2019 (MK +95 ata)

Lagona le maile i luga o le Kerisimasi laau ma ona lava lima

Taualumaga:

1. Filifili le faʻataʻitaʻiga talafeagai ma avea le faʻatulagaina o le oloa i luga o le pepa malamalama. Ina ua uma lena sa tipiina le fale faigaluega a le maile, ia faia lea mea, ope ese le mamanu pepa i luga o le pepa faatumu i le pepa faatumu ma lio le faailoga po o le laupapa.

2. Le isi mea, e manaʻomia le 'avea o se faʻamatalaga uma o le lumanaʻi oloa ma faʻamau i ai latou. E mafai ona e faʻaogaina ni isi mato poʻo le suʻi aitema ma se masini suisui (e fuafua uma lava i ou tomai ma mea e te manaʻo ai).

3. I le faʻagasologa, o loʻo suʻiina o auiliiliga autu, tuu se tamaʻi pu e faʻatumu ai le meataʻalo i le pa ma le pato poʻo ni sytheps.

4. Ia tuʻuina atu le faʻavae o meataʻalo "Ola", faʻaaoga le Faipisinisi Faasee (Bads, faamau, fasipepa, susulu).

Ata mo le Kerisimasi laau

Luga o le vitio: faia se maile mai lagona.

Penguins mai Madagascar mai moli malamalama

Penguins mai Madagascar mai moli malamalama

Mo le gaosi oloa e te manaʻomia ai vali, filemu taoto i luga o le tioata, popo ma le masani ai le laʻei moli moli ma se tulaga faʻavae. E amata i le, ufiufi atoa le moli lanu ma le lanu paʻepaʻe, ona alu lea i le vaega o totoe o vaega, toe tusi le tua, mata, fusi, futu ma isi. O se gutu, e mafai ona e faia se faletalimalo a le Tausaga Fou, o le a avatua se mea taalo le masani ai.

Penguins mai moli moli e faia oe lava

Sysrus fetu

Mandrin ma moli o loʻo iai le faʻailoga o le tausaga fou. E mafai foi ona e ofuina se laau manaia Kerisimasi faʻaaogaina ai teuteuga mai nei mea. E le gata e mafai ona teuteu lau citcrate i totonu o lou tausaga fou, ae aumai foi le manifinifi ma manifinifi o le manogi manaia. E mafai ona e tuʻuina atu le fua i le laulau e pei o meaʻai meaʻai pe faʻaaoga i totonu o se pepa mama mo le gaosia o meataʻalo.

O le faigofie teuteuga o le Tausaga Fou o le Tausaga Fou 2019 o fetu mai Tanger poʻo le moli moli. Oti i latou ma se faʻailoga o le faʻailoga poʻo le faʻaaoga tatau o laumei masani.

O moli apalai vai

I le ogatotonu o se teuteuga poʻo se vaega, e talafeagai ai le faia o se pasi-e ala i le pu ma liliu le filo mo tautau.

Asoa i luga o le Kerisimasi laau o lanu moli moli

E mafai foi ona e faia se Gread Garland mai fetu laiti. I se afiafi faʻafiafia, o le a faʻatumuina le fale i tofo manaia ma ni tusitusiga o mea fou ma mea manogi.

Citrsus adterlers garland

Meataalo mai le pi

I aso o le Kerisimasi, e manaia le faʻaalu o se taimi i le aiga aiga, fai ai teuteuga i ou lava lima. O le atigi atigi apa uili o le a galue o se mea lelei mea mo le fausia o faʻafitauli o Kerisimasi e le masani ai, ae maise o oloa faʻapena e talafeagai mo le Kerisimasi o laʻau o laʻititi. Afai e te manaʻo e fai se meataʻalo tele, ona e manaʻomia lea o ni nati ua faʻavasegaina faʻatasi (mo se masima, faʻaaogaina samala ma le sili atu).

E mafai ona e faia mai le atigi o le tele o tausaga fou o le Tausaga Fou, Deer, Snowmen, ma isi. E mafai foi ona aoina i le tailelani ma teuteu le tausaga fou o laʻau poʻo le fata i luga o le magalafu. Tele filifiliga o filifiliga, e faalagolago uma lava i lou mafaufau.

Meataalo i luga o le Kerisimasi laau mai leoleo

Amata fuafuaina O le ata o le Tausaga Fou ua alualu i luma ina ia mafai ona fiafia atoa i lenei faiga ma faʻaalu aso mulimuli o le tausaga ua alu ai ma taugata ma tapunia. Ina ua uma ona teuteuina le laau, e sili atu le faigofie atu le filifili i elemene o le o le potu e piki saʻo ai lanu ma faʻalelei faʻateleina.

I faamatalaga faitino, ia mautinoa e tuʻu mai o latou mata, a o e teuteuina le laʻau Kerisimasi i luma o le Kerisimasi Kerisimasi. Masalo o le a matauina e se tasi lau filifiliga.

Tagata mamanuina fesoasoani (2 vitio)

Manatu mo le ata o le Tausaga Fou Tounter (66 Ata)

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Fausia se Frings Devive i le 2019

Taʻalo Taʻalo i luga o le Kerisimasi laʻau ma ou lava lima

Faʻafefea ona teuteu le Kerisimasi laʻau i le Tausaga Fou 2019: Manatu ma fatufatu

Faʻafefea ona teuteu le Kerisimasi laʻau i le Tausaga Fou 2019: Manatu ma fatufatu

Faʻafefea ona teuteu le Kerisimasi laʻau i le Tausaga Fou 2019: Manatu ma fatufatu

Faʻafefea ona teuteu le Kerisimasi laʻau i le Tausaga Fou 2019: Manatu ma fatufatu

Faʻafefea ona teuteu le Kerisimasi laʻau i le Tausaga Fou 2019: Manatu ma fatufatu

Faʻafefea ona teuteu le Kerisimasi laʻau i le Tausaga Fou 2019: Manatu ma fatufatu

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Fausia se Frings Devive i le 2019

Faʻafefea ona teuteu le Kerisimasi laʻau i le Tausaga Fou 2019: Manatu ma fatufatu

Faʻafefea ona teuteu le Kerisimasi laʻau i le Tausaga Fou 2019: Manatu ma fatufatu

Faʻafefea ona teuteu le Kerisimasi laʻau i le Tausaga Fou 2019: Manatu ma fatufatu

Faʻafefea ona teuteu le Kerisimasi laʻau i le Tausaga Fou 2019: Manatu ma fatufatu

Faʻafefea ona teuteu le Kerisimasi laʻau i le Tausaga Fou 2019: Manatu ma fatufatu

Faʻafefea ona teuteu le Kerisimasi laʻau i le Tausaga Fou 2019: Manatu ma fatufatu

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Fausia se Frings Devive i le 2019

Faʻafefea ona teuteu le Kerisimasi laʻau i le Tausaga Fou 2019: Manatu ma fatufatu

Faʻafefea ona teuteu le Kerisimasi laʻau i le Tausaga Fou 2019: Manatu ma fatufatu

Faʻafefea ona teuteu le Kerisimasi laʻau i le Tausaga Fou 2019: Manatu ma fatufatu

Faʻafefea ona teuteu le Kerisimasi laʻau i le Tausaga Fou 2019: Manatu ma fatufatu

Faʻafefea ona teuteu le Kerisimasi laʻau i le Tausaga Fou 2019: Manatu ma fatufatu

Faʻafefea ona teuteu le Kerisimasi laʻau i le Tausaga Fou 2019: Manatu ma fatufatu

Faʻafefea ona teuteu le Kerisimasi laʻau i le Tausaga Fou 2019: Manatu ma fatufatu

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Fausia se Frings Devive i le 2019

Faʻafefea ona teuteu le Kerisimasi laʻau i le Tausaga Fou 2019: Manatu ma fatufatu

Faʻafefea ona teuteu le Kerisimasi laʻau i le Tausaga Fou 2019: Manatu ma fatufatu

Faʻafefea ona teuteu le Kerisimasi laʻau i le Tausaga Fou 2019: Manatu ma fatufatu

Faʻafefea ona teuteu le Kerisimasi laʻau i le Tausaga Fou 2019: Manatu ma fatufatu

Faʻafefea ona teuteu le Kerisimasi laʻau i le Tausaga Fou 2019: Manatu ma fatufatu

Faʻafefea ona teuteu le Kerisimasi laʻau i le Tausaga Fou 2019: Manatu ma fatufatu

Faʻafefea ona teuteu le Kerisimasi laʻau i le Tausaga Fou 2019: Manatu ma fatufatu

Faʻafefea ona teuteu le Kerisimasi laʻau i le Tausaga Fou 2019: Manatu ma fatufatu

Faʻafefea ona teuteu le Kerisimasi laʻau i le Tausaga Fou 2019: Manatu ma fatufatu

Faʻafefea ona teuteu le Kerisimasi laʻau i le Tausaga Fou 2019: Manatu ma fatufatu

Faʻafefea ona teuteu le Kerisimasi laʻau i le Tausaga Fou 2019: Manatu ma fatufatu

Faʻafefea ona teuteu le Kerisimasi laʻau i le Tausaga Fou 2019: Manatu ma fatufatu

Faʻafefea ona teuteu le Kerisimasi laʻau i le Tausaga Fou 2019: Manatu ma fatufatu

Potu teuteuina mo le Tausaga Fou 2019

Faitau atili