O le tausaga fou o le tausaga e fai ai oe lava (9: Filifiliga ma Manatu (MK)

Anonim

Faia le fale ma meataalo fou o le Tausaga Fou, o le lagona o le fiafia i fafo atu o tagata e ona o tagata na ona o tagata o loʻo umiaina. O lenei o se lesona e le gata e le gata i le agaga, ae o tagata matutua foi. Ae maise lava, e manaʻo tagata uma e avea se faʻamautinoaina e maua ai le tulaga ese o totonu o le atunuʻu. Faʻafefea ona teuteuina le potu i le New 2019, igoa o le tausaga o sau o le maile?

Old Greent Grouc dog foliga

Ia Feiloaʻi i le Tausaga Fou, o le maile o Saarthn e le manaʻomia le faʻatulagaina o le Kerisimasi ma le fesoasoani i le tele o tala i le taimi e tasi ma lagona taufaasese. O le paranesi e mafai ona ou tautau ni mea e fai i foliga o meaola, mo se faʻataʻitaʻiga, o le leona poʻo le popard, o le mea lea na i fafo o le maile. Mumu mumu mafai foi ona faʻaaogaina o se faife, latou te tosina mai le soifua maloloina ma le le fiafia i malo, faʻapea foi ma le alofa. Mo tagata e miti i le fanau mai o tamaiti, e mafai ona e faʻaaogaina meataʻalo, faataitaiga i mea a tamaiti mo ni fanau malo na faia e lima fou.

O le Kerisimasi o le Kerisimasi doy dog ​​do oe

I le taimi muamua, o matou tuaa o teuteuga o teuteuga na fia ai apu po o ni nati i lala. O loo faatusaina lona ola o le lumanai i le lumanai. E mafai ona e tautau i luga o le Kerisimasi laau ma fasi sukalapupupupupuupapa i luga o le apili.

Kerisimasi faamamaina teuteuga mai lole

O a lanu e faaaoga ai

A filifilia se lanu o le itu i totonu, e tatau ona manatua ai o le maile lava ia o Ia e samasama, ma lona lanu autu e samasama. O lea, o lanu e tatau ona filifilia:

  • piliki;
  • ma le auro papa;
  • lanu uliuli;
  • lanu moaga;
  • lanu paʻepaʻe.

Tausaga Fou i totonu 2019.

Tuʻufaʻatasia uma lanu uma, e aliali mai se filifiliga exquite. Ma soʻo se faʻavae, o le tofo o tagata e na ona le aofia ai e tusa ai ma isi i totonu o leo. O foliga mai o manatu, e fautuaina le vaʻai i se ata poʻo se vitio mai le Initaneti.

O le a le ipu e tuu ai i luga o le laulau

I luga o le pepa faʻatumu e fautuaina e tuu le ipu i le tele o ipu:

  • I luga o le muamua e mafai ona e saunia aano o manu felelei ma le tamai mamoe. O se ipu itu, e fiafia i ai le faʻaaogaina o zucchini, eggplants poʻo pateta.

Aano o manu mo le tausaga fou

  • O salatis mo le laulau a le tausaga fou e sili ona fiafia i ai masani, mo se faʻataʻitaʻiga, o Oliver, Vinaigretth poʻo le Herring i lalo o le ofu fulufulu.

Salad Herring i lalo o le fulu peleue

  • E mafai ona kuka palisi ma aano o manu, iʻa poʻo tamai efuefu, o le mea autu, ina ia latou faʻamamaina i le suauʻu. Ua matou sauni i luma ina ia leai ni fusi i le afiafi o le aso malolo.

Aano o manu

TAUA! Faʻafiafia le maile, e tatau ona e iloa e tatau ona faʻamalieina le 'aiga o le' aiga. Luga o le laulau e tatau ona auai i aano o manu.

Lisi o le Tausaga Fou 2019.

Faʻafefea ona toso le maile ma tosina le fiafia i le 2019

Faʻafefea ona teuteu le potu mo le tausaga fou o le maile e tosina ai le fiafia ma le manuia? Ia mautinoa e iai nei i totonu o le maile tuguine. Fautuaina lanu lanu moli pe samasama. O Mishura e faʻaaoga laititi e mafai ai, sili atu le suia i luga o pepa pepa ma isi teuteuga - o le a sili atu le manuia filifiliga.

Mataupu i luga o le autu: o manatu o le Tausaga Fou o le Vaega o le Vaega i Kindergarten

Tausaga Fou a le Tausaga Fou mo le Tausaga Fou

E taua le iai o totonu ma elemene o le au faisa na pupula ai se susulu pupula. Teuteuina o le potu ma moa, lanu moli, faʻaliliuga ma eseese lanu moli i moli ma moligaʻo.

Doror mo le Tausaga Fou 2019

Olaga teuteu manatu mo fou 2019

Faʻafefea ona teuteu le fale i le tausaga fou 2019, ina ia saʻo ma matagofie i le taimi e tasi? Fiafia ia filifiliga:

  • O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou i luga o Windows i le ituaiga o Snowflakes - E faigofie ona latou tipi faʻatasi ma tamaiti, o le mea autu o le iloa lea o se mea faigofie i lenei poto masani.

Pepa kiona i luga o le faamalama

  • O le valiina o Windows i le tausaga fou o le a iai foi. Paʻepaʻe, siliva poʻo le lanu uliuli e mafai ona faʻaaogaina. Mo le tusia e sili atu le faʻaaogaina o le tele o stencilils poʻo ni mamanu ua tipi ese mai le pepa.

Faʻafefea ona teuteu le faʻamalama i le tausaga fou

  • Fausia se tala fatu o loʻo ofoina atu e ala i le faʻaaogaina o le kiona o le kiona i luga o le faamalama poʻo se gase ma le tele o moli moli moli moli.

Faʻafefea ona teuteu le faʻamalama mo le Tausaga Fou

  • Na matua iloga lava le fausaga o tuʻufaʻatasiga na fai o Clanes, Pine paranesi ma meataʻalo taʻalo.

O le Tausaga Fou Atoatoa o Paine Lability ma Cones

  • Ina ia faia se fusipaʻu o nonofo i fale tumaʻoti, e mafai ona e faʻaogaina se filifiliga sili - Ina ia faʻaitiitia ai le nofoa afi ma gaoa o le kiona, faʻapipiʻi le kiona aisa. E taua le manatua o lou lava puipuiga, o lona uiga, e faia mea uma ina ia le faalavelave ai le fefe i le saolotoga.

Faasolo teuteu mo le tausaga fou

Pepa teuteu + strelates (mk)

I le Eva o le tapenaga mo le aso malolo, tele o sauniuniga o mea faigaluega e faia, aofia ai ma le lumanaʻi o le fale o loʻo tipi lelei le fale mautotogi. Na o mai mea uma ia i matou mai se taimi umi, ma o le muamua na fausiaina o lenei ata o Saina. Naʻo le ogatotonu o se seneturi talu ai, o lenei metotia na amata ona faʻaaogaina i Rusia.

Fai ni teuteuga o le Tausaga Fou mo le fale e le 2019 ma ou lava lima, oloa oloa e mafai ona ese - i le ituaiga o geometric paspes po o manu. Sei o tatou mafaufau i le sili ona lauiloa filifiliga filifiliga.

Taifau fuainumera

Ia teuteu le fale, e tatau ona manatua o le sili ona lauiloa i le tausaga fou o le a avea ma maile faʻailoga. O faʻamalama a le Tausaga Fou o le Tausaga Fou mo le 2019 ma le ata o lenei manu o le a tosina mai ai le manuia, tamaoaiga ma le soifua manuia. Stencils e faigofie ona tosina oe lava pe lolomiina ese mai le Initaneti punaoa. O loʻo faia le faʻataʻitaʻiga i luga o le lanu poʻo paʻepaʻe pepa, mo lenei mea e mafai ona e faʻaaogaina le lanu lolomiina. PSA e fautuaina le decorate i le enaena pe samasama lanu pe muamua faatulagaina se leo.

Ave ma avea o le faavae o le tele o sikuea Kerisimasi mo Windows e ala ile 2019, folasia i lalo. Filifili le filifiliga e te manaʻo ai ma lolomiina i luga o le lolomitusi. Lenei o le a faigofie tele le galuega.

Maile faaosofia

Tagata mai tala

O le mea e faʻamoe mo le 2019 o le a le tau e aunoa ma na sili ona lelei toa e pei o le kiona, Santa Claus ma le Snowman. Aemaise mo tamaiti, o le a avea i latou ma faailoga o le iloaina o mafaufauga. Ina ia fausia le totonu o le potu o tamaiti, o le manatu o le faʻataʻitaʻia o toa e sili ona fiafia i ai e mafai ona leai ni tuaoi.

Tusitusiga i luga o le autu: O a teuteuga e mafai ona faia i le Tausaga Fou: Manatu ma Matai vasega (73 ata)

O se tamaloa ua faaee ma se tamaloa ata tifaga e mafai ona tutoʻatasi o le stentil stading o tagata. E manaʻomia lenei pepa paʻepaʻe ma vai o le vai poʻo le susu susu. O ata o faʻailoga iloga o ni tala e faigofie ona maua i luga o le initaneti, lolomi i luga o se lanu faʻapipiʻi pe uliuli ma paʻepaʻe i luga o vali. O le fuainumera o loʻo mafai ona faʻapipiʻi i le faʻamalama, i se vasega pepe poʻo le ala savali.

Faia o le kiona, Kerisimasi laau ma isi meataalo

O le gaosia o le Kerisimasi teuteuga mo Windows o se mea manaia tele galuega, faailoa uma lau mafaufauga ma faʻataʻitaʻi. Mafaufau i nisi filifiliga mo faiga fai ata:

  • Digital Shortlates o le tausaga a sau. E alagatatau ona tapenaina ipu tioata mai i se pepa mafiafia, tusi, tusi pe tusi ai Numera: 2, 0, 1, le pala i totonu o le Tounds Ten. E mafai ona teuteu le Kerisimasi laʻau poʻo le tuʻufaʻatasia o latou i luga o le faitotoʻa faitotoʻa i le ala savali.

Ata 2019 Templates

  • Snowflakes o eseese ituaiga ma tulaga. Mo o latou galuega, e tatau ona e faia se pepa manifinifi, o le mea e sili ona talafeagai ma manifinifi po o manifinifi manifinifi. E sili le ave o se pepa i foliga o le sikuea, liliu i le afa ata, ona gagau lea e uiga i le ogatotonu o le tolu taimi, tele vavae ese. Faʻaaoga le fuafuaina o le faʻatulagaina e le penitala faigofie. Tipi le tuʻufaʻatasiga mai le agavale i le taumatau ma le vice foresa, faʻalauteleina le pepa - e aliali mai le kiona. Mo le talitonuina e fautuaina ai le faʻataʻitaʻiga o le tele o taimi. O le kiona e faia ai le matagofie o le lelei o le fale mautotogi o le fale mautotogi o le fale mautotogi.

Pepa Snowflake ma o latou lava lima

  • Pepa Kerisimasi O laau i luga o laulau ma faamalama. Ona o le lava o le mea na te faʻatauina ai le pepa lanu, o loʻo saunia ai mamanu e faigofie ona faʻatuina oe ia oe. O Blillets e lava 4, 6 pe sili atu, e faʻalagolago uma lava i le fantasy ma manaʻoga. Saunia Mutitaʻi e tatau ona punou i luga o le ogatotonu ma tuʻufaʻatasiga o latou itu i luma. Sa faia e le itu taumatau le mea i le afa ma le agavale agavale, faʻaaoga se pepa faigofie.

Laau Kerisimasi

  • Isi meataʻalo. O le Kerisimasi Wreaths e talafeagai lelei mo le faia o se Tausaga Fou. Ina ia mafai ai, tata le mama o soʻo se fua mai le atigipusa laupapa, e avatu ai le tele i le fulufulu. Le isi, o le tumutumu, mama le timu, Kerisimasi laau ma ni laina. Ina ua mavae se Kerisimasi Wreath, faʻasaʻo ma meataalo Kerisimasi, aufana, lipine, pi, faʻatasi ai ma isi mea teuteu vaega. O le ata o le vasa i luga o le faʻailoga o se pepa fou o se tausaga fou foliga muamua.

O le Tausaga Fou e faia ai oe lava

I luga o le vitio: Faʻafefea ona fai ni kiona faigofie o pepa.

Snowflakes i luga o faamalama

Mo le teuteuina o le fale mautotogi, e mafai ona e o ia ise manatu ese aitia, o le kiona o le a lelei ai le filifiliga. O le tulaga ese o le Bimoli o teuteuga o Kerisimasi i luga o le Windows 2019 e faigofie ia avea oe lava, e matua faʻafaigofie ona ave i latou mai itulau itulau ma lolomi.

Stells Snowflakes i luga o faamalama

Faagaioiga Faatinoga:

1. O le mea muamua o le faia o le tapena o mea. Snowflakes tipi mai le paʻepaʻe paʻepaʻe i luga o le mamanu.

2. O le isi mea e te manaʻomia e susu le tioata ma le tioata ma faʻapipiʻi le mea na tupu.

Mataupu i luga o le autu: Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Manatu o teuteuga i sitaili eseese

3. Faʻaitiitia sina tamaʻi nifo powder ma le vai pe ave se mea taua puʻupuʻu.

4. Susuga i le faʻaiuga o le tali nifo, pe a maeʻa le tamatamai lima o loʻo faʻamilo i se kiona.

5. E aliali mai o se tusi ata, faʻatagaina sina mea, ona e mafai ona fufulu lea o le kiona mai le ipu.

Snowflakes i luga o faamalama ma nifo nifo

Lafo mai fafo

O le Lusia o le Lusia ata tipi ese mai le pepa o foliga eseese foliga, ata ma ni palu atoa. E fai lavalava, faʻatinoina o sea metotia, o le a le faigata lava i se tamaititi:

1. Saunia mamanu mamanu ma le ofi i le naifi.

2. MO LE FAʻAOPOOPO, FAI LE O LE ata i luga o le faʻaputuputuina i luga o le faʻavae mautu.

3. A maeʻa ona e valiina le mauaina o fafo atu i soʻo se lanu, pe a manaʻomia.

Dottanka dog faia oe lava

Atonu o le lautele fuafuaga o le lautele, ma o mea o loʻo faʻaogaina o loʻo avanoa i fale taʻitasi. O ie tusi a le Tausaga Fou na faia e o latou lava lima i luga o faamalama o le a foliga sili atu le manaia ma faapipiiina ai se paolo o anamua. Afai e i ai ni masalosamia mo e gaosi oloa, ona matou fautua ai ma le matamata i le vitio o loʻo i lalo.

I luga o Vitio: Faʻafefea ona fai se 'auʻaunaga o pepa.

O teuteuga o le Tausaga Fou i luga o le Kerisimasi laau (Fautuaga)

E masani ona matou teuteu le Kerisimasi The Kerisimasi ma tamaiti, ma o lenei o se galuega manaia. E ofuina se lalelei lanumeamata, faʻaoga ni mea e i totonu o le fale. Vaʻai i le ata ma le uluaʻi ata o le Tausaga Kerisimasi o le Tausaga Fou, o loʻo avea ai ma filifiliga.

O le tele o faʻamatalaga o loʻo talafeagai foʻi:

  • Mo le matagofie o le Tausaga Fou e mafai ona e talosaga mai le atigi ata, ata o le gataifale o gataifale.

Teuteuga i luga o le Kerisimasi laau mai atigivae

  • Fucecking althone, e faʻatagaina le faʻaaogaina o aufana, eseʻese o tamaiti, ae na o le le foliga eseʻese, faatoa maua le faʻavae o le tolu lanu.

Aufana i luga o le Kerisimasi laau

  • O le ata o le kiona ma fugalaʻau na faia o lanu lanu poʻo nusipepa e vaʻai foi i se fiafia.

Snowflakes i luga o le Kerisimasi laau ma o latou lima mai pepa

  • O meataʻalo Kerisimasi ma fusi i ni lanu se tolu o le faʻaaogaina atoatoa le fale, o le mea sili ona taua o le teteʻe lea o le lanu lanu.

O teuteuga fou o le Tausaga Fou i luga o le puipui e faia oe lava

Matou te faia teuteuga mo le Tausaga Fou faatasi ai ma tamaiti

O le Tausaga Fou o se fiafia tele o le aso fiafia, o lea matou sauni ma teuteuina ma se fale, e aofia ai le laʻau Kerisimasi ma se potu ma tamaiti. Manatu mo le iloaina o miti:

  • O fagu palasitika, e faigofie lava ona tipi eseese fuainumera, kiona, meaola ma le tele o isi.

Snowflakes o palasitika fagu

  • Tuu ie puipui faataamilo i le Kerisimasi poʻo le faamalama i totonu o le fale mautotogi, o le taimi nei o le taimi nei o le malologa ua lagonaina.

Snow mai le Wat mo le Tausaga Fou

  • O faʻatusa i luga o le Kerisimasi laau, faia i le sitaili o aʻafia, o le a faʻamaeaina atoatoa le ata atoa o le matagofie matagofie matagofie.

Pepa Kerisimasi Toopalaina teuteuga

  • Teuteuina i totonu o le apamemea lanu o patupatu, avatu le toe maua ma le tamaoaiga.

O le Kerisimasi na faia o CONES

E taua le faia o se tamaitiiti i le fausiaina o se noataga ma tagata matutua, ma o lenei tulaga o le a matua fiafia ia te ia. Faʻafefea ona Fai Faiaoga Tausaga Fou mo le fale ma ou lava lima 2019, o le ae aʻoaʻo mai le vitio i lalo.

Faʻafefea ona fai se lapoʻa o le kiona ma le polo i luga o le Kerisimasi laʻau (2 vitio)

Eseese Droor filifiliga (40 ata)

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Fausia se Frings Devive i le 2019

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Fausia se Frings Devive i le 2019

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Fausia se Frings Devive i le 2019

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Fausia se Frings Devive i le 2019

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Fausia se Frings Devive i le 2019

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Fausia se Frings Devive i le 2019

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Fausia se Frings Devive i le 2019

Potu teuteuina mo le Tausaga Fou 2019

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Fausia se Frings Devive i le 2019

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Fausia se Frings Devive i le 2019

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Fausia se Frings Devive i le 2019

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Fausia se Frings Devive i le 2019

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Fausia se Frings Devive i le 2019

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Fausia se Frings Devive i le 2019

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Fausia se Frings Devive i le 2019

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Fausia se Frings Devive i le 2019

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Fausia se Frings Devive i le 2019

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Fausia se Frings Devive i le 2019

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Fausia se Frings Devive i le 2019

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Fausia se Frings Devive i le 2019

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Fausia se Frings Devive i le 2019

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Fausia se Frings Devive i le 2019

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Fausia se Frings Devive i le 2019

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Fausia se Frings Devive i le 2019

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Fausia se Frings Devive i le 2019

O le Tausaga Fou o le Tausaga Fou: Fausia se Frings Devive i le 2019

Faitau atili