O le taina o pepa fugalaʻau ma o latou lava lima: faʻafefea ona faia ma ata ma vitio

Anonim

O taimi uma ou te manaʻo ai i le aso sili ona taua e teuteu eseʻese. O loʻo maeʻa ni teuteuga e taugata tele, ma afai e te faʻamalosia ma latou se potu tele - o le a felelei i se pene. E tafao faamasani, o le tele tele o le tele o mea taulima. O fugalaʻau e mafai ona faia e ala i le mau, Isadwork, malulu le puaʻa, ma e valea foi le fulufulu.

Ae o nei tagata uma 'e faʻaalu ai taimi ma manaʻomia ni tomai i totonu o le metotia i totonu o le faʻasologa o uluai lanu mai le faʻaputuga pepa ma o latou lava lima e mafai ona faia i le 30 minute. E fou i taimi uma ma fatufatu, soʻo se mea e mafai ona faʻaopopo faigofie toe faʻaaogaina.

O le taina o pepa fugalaʻau ma o latou lava lima: faʻafefea ona faia ma ata ma vitio
Faafaigofie polokalama

I ia faʻafitauli e tele lava tulaga lelei o loʻo tuiina i latou e tuʻituʻi i taʻitaʻi:

  • maualalo maualalo o tinoitupe tau mo mea talafeagai;
  • O fugalaʻau e mafai ona avea ma moni moni e toetoe lava a le mafai ona iloaʻese mai le olaga;
  • Mea o loʻo mafai ona faʻamauina i soʻo ni mea faʻapipiʻi poʻo ni mea e faʻatonutonu ai;
  • E le masani ai le lalelei matagofie e mafai ona aoga e aunoa ma meafaigaluega faʻapitoa ma fausia ni polokalame faigata faigata;
  • O le vave faʻaaogaina o le faʻaaogaina e sili atu le talafeagai pe a faʻateia potu tetele poʻo nofoaga;
  • o le a avea ma se meaalofa lelei poʻo se vaega elemene i luga o soʻo se faʻamanatuga;
  • O lenei ituaiga o teuteuga e mafai ona fai se tamaititi.

E oʻo lava i soʻo se tele o metotia gaosi ma o latou lava lima ma o latou fugalaʻau, o le a mapuea le pepa ma o le a i ai i le tumutumu o le lauiloa. O se auala matagofie mo le faʻaalia o le tagata lava ia ma le o loʻo i ai i le sili ona maamataia.

O le taina o pepa fugalaʻau ma o latou lava lima: faʻafefea ona faia ma ata ma vitio
Forruguage pepa fugalaau

Galuega sauniuni

Ae e te leʻi amataina Le Faamanatuga o le gaosiina o lanu, e tatau ona e muamua, ia saunia oe lava ia o loʻo manaʻomia uma le tuʻufaʻatasi. E sili ona lelei le pepa e faʻatau ai taavale, ae le o ni ie. O le lotoa o se auala tele tele, lea e lava mo le mamafa uma o utupoto, lanu ma pefu foi.

Pa e fautuaina e filifili ni foliga masani a le natura, a, ioe o le mea moni, i luga o le manatu, e tatau ona foliga faʻalenatura le galuega mulimuli ma faʻalenatura. Mo Buds, laulaau ma 'oti, e tatau ona e faʻaaluina ni nai lanu, i lenei tulaga, e mafai ona taʻalo ma ata lafoia. Ona foliga sili atu lea o fugalaʻau "ola pea."

O le taina o pepa fugalaʻau ma o latou lava lima: faʻafefea ona faia ma ata ma vitio
Forruguage pepa fugalaau

Mo le tuʻuga, e manaʻomia le ave o se suauʻu somit soliter uaea, faʻaofu lima poʻo isi mea.

Oe manaʻomia foʻi le faʻamaloloina o le pepa malo mo le tipiina o avanoa, kulu ma faʻamalosi tino. E le manaʻomia, ae e mafai ona e saunia se laina fagota poʻo le sili ona puaa sika ma se naifi naifi.

E sili le galue ma le malamalama lelei, e mafai ona pei o le malamalama o le malamalama ma aso uma i aso nei.

TAUA! Afai e i ai ni tamaiti laiti po o meaola i totonu o le fale, o le a galueaina ma le saogalemu i luga o le laulau maualuga, ae le o luga o le fola.

O le taina o pepa fugalaʻau ma o latou lava lima: faʻafefea ona faia ma ata ma vitio
faiga

Le faiga o le faia o fugalaau

I le amataga tulaga, o le tele o ni tagata e tagofia fetufaitike: Faʻafefea ona fai fugalaʻau mai le faʻaputuputuina pepa ma le mea moni, e manaʻomia le amataina. Ioe, ua uma ona gaosia e BratsWoman lona tekonolosi ma nisi tamai mea lilo. Peitaʻi, e leai se mea e mafai ona e mauaina le maualuga o le tomai faʻapitoa.

O le sili ona faigata o tekinolosi e matua faaitiitia lava i faigofie laasaga:

  1. Muamua, e tatau ona e tusia le manaʻomia o loʻo manaʻomia i luga o le cardboard. Mo le sili atu le moni fugalaʻau, e tatau ona e saunia ni faʻafaigofie o loʻo i ai eseese ituaiga ma foliga ese.
  2. O le tele o pepa pepa mai pepa o le a, sili atu. I lea tulaga, e mafai ona e manatua le matagofie fugalaʻau o roses, lea e aofia ai se tele tele o le lautele o le lautele o ituaiga eseese o se ituaiga eseese o se ituaiga lautele.
  3. A uma ona sauni avanoa avanoa, e mafai ona e tapeina se pepa.
  4. A maeʻa ona saunia uma poʻo ua mafai ona e faia le tau fugalaʻau lava. O le faia lea o lenei mea, o le ae manaʻomia e ave 5-7 o le sili ona laʻititi peea ma fufusi mau i le pito i lalo. O lea, o le pa pupuni e fausia. Mo le malosi, e mafai ona e tomai i ai ma le kulimi.
  5. A maeʻa ona sauni le uaea, e mulimulitaʻi i gaioiga ma mea teuteu e faʻapipiʻi ai pipili taʻitasi, o sina vaega laiti pito i luga. Faia o nei gaioiga, o le pela o loʻo faʻapipiʻi i se masani fua o le fovevi.
  6. Ina ua uma ona aoina uma o 'apaau i le fugalaʻau maeʻa, e mafai ona saogalemu "faʻamalieina" i luga o le fasi.

Mataupu i luga o le autu: Crochet Pink: Polokalama mo Amataga ma Ata ma Vitio

O le taina o pepa fugalaʻau ma o latou lava lima: faʻafefea ona faia ma ata ma vitio
gaosiga gaioiga

Stem, pei o se fugalaau, e tatau ona tutusa ma le natura. Lenei e mafai lava ona ausia ma le fesoasoani a le uaea uaea ma le pepa lanumeamata. E manaʻomia le fuaina o le manaʻomia fasi uaea poʻo le alofilima lima ma toe faʻatulaga ma lona sauniaina o le pepa na sauniaina, ie pe valivali toto tiga. Ona faʻapipiʻi lea o laulaau ma pupu pe a fai o le fugalaʻau o loʻo faʻaalia ai lo latou auai. O le mea e fai ai fugalaau "nofoa" i luga o le stem ma kelu. Talu ai o le uaea ma faʻatama o le lima o feoai o feoai, e mafai ona tuuina i ai i latou lava ni ituaiga ma bends.

O le taina o pepa fugalaʻau ma o latou lava lima: faʻafefea ona faia ma ata ma vitio
Au moni

Faʻafefea ona fai ni faʻamaoni moni.

strong>ELaasaga Faavaeina

O le tumau o se tino faamaneta, o lona uiga o le faatusa o le mama aʻi ma le alofa. O le a mafai e le bounquet o le a mafai ona avea ma se manaia meaalofa mo se faʻaipoipoga poʻo le aso fanau o le uo pele. Peni o fugalaʻau i le natura e iai le lapoʻa tele. Mo le povi o fugalaʻau, e te le tau manaʻomia le tele o ulu, o le a lava le 7 fasi; fasi.

Afai o loʻo i ai se manaʻo e ausia se paolo latalata i lanu masani, e mafai ona e faia se kiona paʻepaʻe poʻo le paolo pamu ma aveʻesea ai ni fasipepa, o le moli poʻo le lanu moaki. Fai ou lava lima fugalaʻau agamalu o peeo atigipusa e mafai ona maua i le naʻo le 20-30 minute.

I le muamua Peraimeri, e mulimuli i ai i totonu o le mamanu e tiaʻi ma le faaeteete faasologa ma teisi i le itu natura o le penefiti.

Mo le gaosiga o se tasi o le tasi ogatasi, e tatau ona e saunia 10 pepa mo fugalaʻau laʻititi, 10 fasi pepa faʻapisinisi mo lapoʻa tetele o le laʻau lanumeamata mo le tele o lau pepa lanumeamata mo le tele o lau pepa lanumeamata mo le tele o lau pepa lanumeamata mo le tele o laʻau. Ina ia tuʻuina atu se faʻailoga moni o Peley, e manaʻomia le tipiina o se lapoʻa o le tele o foliga i se tamai vae, ma o laulaau na faʻasino teisi i le pito i luga.

O le taina o pepa fugalaʻau ma o latou lava lima: faʻafefea ona faia ma ata ma vitio
Peonis - faiga

A maeʻa ona tipi ese foliga, lelei gaioiga o pefu o le pefu e manaʻomia ona faʻaloaloa teisi i totonu o le lautele ma le maualuga, seʻia oʻo lava i le peta o le peta e masani ona faʻaalia e le masani ai. Ma le isi, avatu ai i le aoga le pouu mai le itu i fafo, ma avatu i ai isi tusi.

TAUA! O le a le faʻaoʻoina o pelu poʻo laulaau, e manaʻomia e aloese ai mai le faʻaaogaina o vao, a leai se agalelei ma le faʻamalosi o le a faʻaleagaina i laina le faʻatamala.

Ma amata le faiga o le "gaugau" o le bud. O le faia o lenei mea, ave ni nai peleni ma afifi le tasi ma le isi. I le taimi o le afifi, e manaʻomia ina ia mautinoa o loʻo sosoʻo mai i luga o le isi vaega o le isi vaega o le vaega muamua. O lea, faasolosolo malie atu, o faʻafetaui o loʻo punitia le tasi i le isi i faʻaputuga. Ina ua potopoto le fugalaʻau, e tatau ona faʻamautu ma se filo, o se laina fagota poʻo le kelu lona faʻavae. Talu ai o le Penie o se fugalaʻau malulu, ona e mafai lea ona e faʻaaluina ni peea o le maeʻa o le oloa laititi ma pe a uma le toe lalagaina.

I le aotelega, e tusa ma le 3 fusu o le a manaʻomia mo le gaosiga o le tasi bayy. O le caucasy e faia o le pepa lanumeamata. E manaʻomia le sauni atu e uiga i le 10 laulaau o le lanumeamata, pe a uma ona faʻaaoga le ata, afifi faʻatasi ai.

Ina ia mafai ona avea le fugalaʻau e te alu ai e sili atu le volunis ma susulu, i le uluaʻi tulaga i totonu o le autu o lo o faʻataʻamilomilo solo poʻo se polo foliga na faia o le pepa.

E tatau ona manatua o fugalaʻau masani i le natura e le maua ai le atoatoa-lamolemole-pito pito i luga ma laina, o lea o le saʻo le saʻo i le bush, sili atu.

Mataupu i luga o le autu: la po o maile o ni mea laiti ituaiga e tusa ai ma polokalame ma se faʻamatalaga

O le taina o pepa fugalaʻau ma o latou lava lima: faʻafefea ona faia ma ata ma vitio
Lili

M.

strong>Vasega apoapou I luga o le gaosiaina o lili malu

O le fugalaʻau fugalaʻau o le lily o le lagona i le tuʻufaʻatasiga ma le mamalu matagofie. O fugalaʻau lautele o fugalaʻau mai le Corrugged pepa o loʻo i ai pea le mafaufau. E le naʻo se mea lelei tele i le meaalofa autu, ae o se mea taua foʻi o le demoniable elemene mo soʻo se aso malolo poʻo se mea na tupu.

I lalo o le faʻataʻitaʻiga i lalo, o le a faasolosolo lava ona faʻamatalaina mai pe faʻafefea ona faia le liligi lelei matagofie mai le faʻatau pepa masani.

Mo galuega o le a talafeagai:

  • Pepa Malamalama Lilac, samasama ma mea lanu meamata;
  • Spoctcour, gouache pe o ni valivali vali;
  • kelu po o le fana fana;
  • Uaea mo le steam, pe tusa o le 30 cm;
  • O le tofo ma le tino seleulu.

Afai o le pepa o loʻo i totonu o le pepa, ona talafeagai lea e vavae ese le fasiʻele mai ia, o le lautele o le 7 sene tulaga. Mai le vaega na tupu, tipi i ni tamaʻi faʻatagata tamai, lea e tatau ona tuʻuina i ai se umi umi o polaga o pesini. Ma, o pito E manaʻomia e pito i luga o au tamatamaʻilima, mo le tele o faʻalealea, ma mimilo teisi ma selekala tipitipi poʻo se penitala masani. Faʻalogo i le ogatotonu o le pato, o loʻo faʻaalia ai se tulaga masani i lenei auala.

A maeʻa ona sauni le pefusi, o le faʻataʻitaʻiga o le faʻatulagaina o le toe faʻatulagaina. O le faia lea o lenei mea, e manaʻomia le fefiloi lanu enaena ma lanumoana lilac lanu ma tusi ni togi masani i le alatele i lalo o le pefu o le pefu o le pefu o le pefu o le pefu o le pefu o le pefu o le pefu. Mo sili atu natura, o manatu e tatau ona mafiafia i le pito i lalo ma faʻataʻitaʻiina o loʻo mou ese e le ogatotonu.

Ua faia le 'au mai le uaea. O le fasi uaea o uaea ua tipi ma teuteuina ma le manifinifi manifinifi pepa lanumeamata lanumeamata. Ae e te leʻi faʻatulagaina le uaea, e fautuaina e faʻamalosi. O lenei mea e faia ina ia le aoga uma fusi ma le ata uma.

O le taina o pepa fugalaʻau ma o latou lava lima: faʻafefea ona faia ma ata ma vitio
Lili

I soo se pito o le faʻamaeaina, matou te faia se fasi pamu ma fausia se stitch ma le mermoclaus. Mo le faʻatagaina, e manaʻomia le faʻasalaina o lenei nofoaga ma lanu meamata lanu.

O lo o faia le pepa samasama. O se tamai lamolemole sikuea ua tipi ese mai le lisi. I lona taimi, fasi pepa atoa i lona umi, peitaʻi o le faʻavae e totoe malosi. Ona e manaʻomia ai le mimilo o le mimilo o le mimilo i luga o fasimea uma ma le pito e faʻatautaia ai se mataua o le armoclaster. A maeʻa ona faia mea uma, o le faia o le srokes i le umoli, e sneak acrylic poʻo le gouiche o le enaena-sukalati.

O laulaau mo lili e i ai se foliga manaia. E manaʻomia le oti o le uumi faʻataʻamilomilo fasi faʻataʻamilomilo mai lanumeamata faʻaputuputuina pepa, laʻititi laʻititi ma liliu i ai. Matou te pipiimau i le pa o le a stemens ma faʻaopopoina ni afitusi e tolu o lili o liliina, o loʻo sili atu le maualuga atu nai lo fautuaga o le pese o le pese.

Ina ua maeʻa lena mea, matou te maua ni lipima se tolu sili atu i luga o soʻoga o vaʻalele muamua ma faʻamalamalamaina pito o le faʻaumaina fugalaʻau toe.

O le vaega mulimuli o le "faapipiiina" o le liliuga uma i luga o le stem, faʻaopopoina o pela ma faʻasaʻoina glue mata.

O le taina o pepa fugalaʻau ma o latou lava lima: faʻafefea ona faia ma ata ma vitio
Ma lole

Taavale fugalaau ma lole

O ni sui lagolago ua taunuu i se tulaga e ono manaʻo e faia se mea uiga ese ma manatua. Leai se aso malolo poʻo le mamalu o tau e aunoa ma suamalie ma lanu. O nei au fai pisinisi faʻaonapoina na filifili e tuʻufaʻatasia nei vaega e lua i le tasi ma taʻu ai lenei faʻatonuga e se swotafi.

O fugalaʻau na faia o pepa saito ma Candoy na ulufale i le masani lava i taimi ua leva, ae ua tatau ona latou tuʻufaʻatasia tele le tele o tagata lautele ma lona tulaga o le lautele ma lona tulaga o le lautele ma lona tulaga o le lautele ma lona tulaga o le lautele ma lona tulaga o le lautele ma lona tulaga o le lautele ma lona tulaga o le lautele ma lona tulaga. O le asō, e ala i lau PC e mafai ona e vaʻaia ata ma vitio ma le tele o vasega o le Matai Vasega mo le gaosiga o le le masani ai buuquet. O se faʻamatalaga auiliili-i-sitepu faʻamatalaga o le a fesoasoani ia te oe o le tagata atoa manatu i le mea moni. O le mea taua o le le fefe e faʻataʻitaʻi. Na o lenei tulaga o le ai ai o tupe e tatau ona teuteu e le gata i aso fanau, ae o faaipoipoga.

O le taina o pepa fugalaʻau ma o latou lava lima: faʻafefea ona faia ma ata ma vitio
Fugalaau ma lole

Mo le gaosiga o se bouquet o le ae manaʻomia sukalati lole, e sili atu le siʻosiʻomia foliga ma i totonu o afifi. Lenei o le a atili ai le galuega i le taimi o le faʻavaeina o le fugalaʻau paʻu. O le pepa e mafai ona avea ma se lanu, iinei e mafai ona e avatu i ou mafaufauga. Mai le vasa, tipi sikuea, faʻataʻali lea i laua ma fai pefulima, i le toso mai ma faaloaloa atu le tapoleni.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai le paʻu o le paʻu ma o latou lava lima mo tagata amata i ata ma ata ma vitio

O le isi laasaga o le ata tipi o sikuea o le ata mo le tao. O lole o loʻo avea ma sikuea ma o se tamai siusiu ua tuʻua i le pito i lalo, o le mea lea ua lavea i se matagofie filo poʻo se solo auro. Na faasolosolo lava ona maeʻa le galuega ua maeʻa, laina i tua atu o le vaega, "afifi luga" ma pefulepa, tuʻuina vave le ituaiga o fugalaʻau masani. E manaʻomia le taumafai e ufiufi uluaʻi vaega e pupuni ai lole atoa, ae o le isi mea na mulimuli ane ua uma ona maua semi-faauo.

O le faʻaumaina o lanu, o le moa bouquet o loʻo fausia lelei. O lenei faiga i auala eseese. E mafai ona vavaeeseina "nofo i lalo" ese i luga o le uaea uaea, e mafai ona e faʻaogaina ni squks, flam polo, fagu palasitika poʻo le fasi puluta. Ina ua maeʻa le tofi, e mafai ona toe faʻaaogaina e le Satin Ribbons, eseese lava le pito, fasi, maʻa. O sea muamua meaalofa, ma mautinoa o le a alu ese i tua atu o manatuaga le lelei manatuaga manatua.

O le fausia o se ata faʻafanua, e le mafai ona taofi i se tasi ituaiga o fugalaʻau. E mafai ona avea ma ituaiga tuʻufaʻatasiga o daisies, roses, defedolals, o poppies, tuli, orchids ma isi.

O le taina o pepa fugalaʻau ma o latou lava lima: faʻafefea ona faia ma ata ma vitio
Fugalaau tele

Vaega tetele o fugalaau

O fugalaʻau tele mai le palapala pepa e mafai ona faia i soʻo se aso malolo. O sea pamu o le a foliga e masani ona foliga le masani ai. O fugalaʻau o le agamalu paolo e mafai ona teuteuina i se pati fiafia poʻo le faʻaipoipoga fiafia. , Ae i le taimi lava e tasi e valea, peiseai o le a faia mai le popcenin, o le a mafai ona faia le aso malolo e sili atu nai lo le sili atu

Mo aso fanau o le tamaititi, o oloa e fetaui mo le susulu ma alalaga ata. E le gata ina le naʻo le teuteuina o le faʻamau ata o le ata pupuʻu, ae o se ata foʻi. O fugalaʻau e tupu aʻe o fugalaʻau mai le corrugged pepa o le a mafai ona "feiloai" malo ae leʻi ulufale. Faatasi ai ma le tele o le paʻu, e mafai ona e fetaui ma lau ava pele mai le teine ​​o le falemaʻi poʻo le ave o lana teine.

O le taina o pepa fugalaʻau ma o latou lava lima: faʻafefea ona faia ma ata ma vitio
Vaega tetele o fugalaau

Le faʻatulagaina o le gaosiga o le gaosia se uta tele:

  • I luga o le mafiafia o le kameni kopi tusia se pa pe o le tino o le fatu ma le matamuli;
  • Oti ese mai le pepa i luga o le auivi o le 15 laugatasi o le 15 ma le 5 apalai i le ituaiga o matamuli;
  • Taitasi a Pepe Finatal e tatau ona faʻasolosolo aʻe i luga ma luga itu, o loʻo tuʻuina atu ai le ituaiga natura ma faʻauologa;
  • O Lobes i le ituaiga o matata e tatau ona matua afifiina pito, ma le fesoasoani a se peni po o se penitala;
  • Otofu i le ituaiga o le fatu Tatou te faia ai le busvs ​​ua sasaina ma se penitala i totonu o itu;
  • Mo le stem, o le a e manaʻomia se vaega o le masani vaivai vaivai uaea, lea e manaʻomia e toe faʻaleleia ma se librale libbon pe faʻafefeteina pepa o le papa lanumeamata;
  • E tatau ona amata le faʻavaeina o auupega laiti i ni penisini laiti, muamua ona faʻamau i latou i le maga o le kulimi a le kuluta;
  • Ina ua maeʻa ona fatu le faʻavae, e muamua ona minoi le mata o le 'au.
  • mai i se laupepa uumi o lanu meamata, na vaneina ai se ipu tamaʻi ie;
  • O le pefu o loʻo tumau i le pito i lalo o le paʻu, ua mautu i le lipine lipine o lanumeamata poʻo le ofi atu o le glue.

I le taimi lea, o le rosa ua sauni atoatoa. Ina ia mafai ona avea o le laulaau e tatau ona tipi ese mai le lanumeamata o le kurgoged card laumei. Ina ua maeʻa, i le ogatotonu o le faʻaiuga, tuʻu le pito o le uaea uaea, muamua-faʻanatura ma kelu. Ona fanoa lea o vaega e lua o le ie ina ia na o le uaea i totonu o le peta, ma o isi pito o pepa e tuueseeseina ai.

I le tulaga mulimuli, o laulaau o loʻo faʻapipiʻiina i le faʻapipiʻi faʻapipiʻi i le stalk ma teuteuina i se pepa faʻafefiloi poʻo ni fasi o le vali ata.

O le taina o pepa fugalaʻau ma o latou lava lima: faʻafefea ona faia ma ata ma vitio
Televave fugalaau

O fugalaʻau lapoa mai le corrugged pepa magagana o le a mafai ona liliu le sili ona lelei aso malolo i se faʻamanatuina faʻamanatu.

Faitau atili