Faʻafefea ona tuʻu se laumua i luga o le puipui: Faʻamatalaga aoga

Anonim

Laminate pei o se isi mea ua leva ona faʻavaeina o ia i le maualuga maualuga i le mataupu o le toe faʻaleleia. E aoga, tumau ma faigofie ona faagaoioia. Faʻatagaina le laumei i luga o le puipui e iai le tulaga lelei i isi auala o le faʻauma. E faigofie tele ona faapipiiina, ituaiga i le filifilia o se mea, ofuina le tetee, tau o le tau o paketi taulelea ma agaalofa. E le afaina po o fea o loʻo faʻaseʻe ai le laumua - i luga o le foloa, taualuga poʻo le puipui, e sili ona aulelei.

O lenei faʻaumaina o mea o loʻo i ai le le fiafia i ai - le lelei le faʻamamaina o le paʻu. Mai ai i le mea e fusuʻaga, o lea e le mafai ona faʻaogaina e toe faʻaaogaina ai le umukuka poʻo le faletaele. Ma e le pei o le laupapa laumei mo le vevela, ae i ai mea totino e usu ma fufula.

O le a le mea e filifilia ai le laumua mo puipui

Faʻafefea ona tuʻu se laumua i luga o le puipui: Faʻamatalaga aoga

Afai tatou te talanoa e uiga i tapulaʻa o le filifiliga, ona mafai ai lea ona e faʻatautaia i le tolu uiga autu:

  • Metotia o le faapipiiina. I le pito sili ona maualuga o loʻo faʻapipiʻi ai le laupapa, e mafai ona e filifilia ni mea faʻaiʻu o loʻo faʻapipiʻi saʻo i le puipui. E faigofie foi ona faʻapipiʻi paolani i le mauga i luga o le taualuga. Ma le isi, o mea e mafai ona toe mafai ona teuina e ala i le faʻavaveina o pamene na faʻauʻuina i luga o le pusa laupapa poʻo uʻamea laupapa. E mafai ona faʻaaoga se laulaufaiva gagana - o elemene o loʻo faʻaaogaina i le laulaufaiva faʻaaoga. I lea tulaga, o soo i le va o le panel e le i faia. Faatasi ai ma lenei metotia o faapipiiina, o mea faaleauuina e mafai ona tuu i luga o le taualuga.
  • Avega malosi. Mo lenei ituaiga opepao papela, o mea laiti o se vasega maualalo e mafai ona faʻaaogaina, aua o le avega mamafa e le tuʻufaʻatasia e pei o le fola. O lea la, e mafai ona faʻatagaina le filifili o se tauvilima laumua, ma pule naʻo lona tofo i ai mea e fiafia i ai.
  • Foliga vaaia. O le faleoloa e maua ai se lautele lautele o mea faauma. A faʻapea e aunoa ma faʻafitauli, e mafai ona toe faʻafoaina pea i lona tofo. Tele filifiliga lautele o lanu ma foliga.

Mataupu i luga o le autu: Electroshvabra mo le fufuluina o fola: iloiloga ma fautuaga i le filifiliga

Faʻafefea ona tuʻu se laumua i luga o le puipui: Faʻamatalaga aoga

Faapipiiina galuega

E lua auala e faʻatu ai le faʻapipiʻi i luga o le puipui:
  • O le auala alamanuia e maua ai le faʻamau o le laminate ma fao o faʻauma i le tino lava ia. E aoga le mafaufau i le taimi lava e tasi e tatau ona lamolemole le lamolemole lamolemole. O le mea lea, e taua le faʻatautaia o galuega sauniuni aʻo leʻi amataina galuega. Faʻasalaga O le laumua ma auala faʻafiafia e faigofie lava, o le a le manaʻomia ni tomai faʻapitoa, taʻitasi. O le kelu e faʻaaoga e le Zigzago metotia.
  • Faatoloto le laminate i luga o le puipui faaaoga ai le na faia ai. O lenei metotia e aoga ia i latou o latou pa puipui e tele ni faʻalavelave. I lea tulaga, e le manaʻomia le aveina o ni tau faʻaopopo mo le sipela poʻo faʻamago e fatu ai le lamolemole lamolemole. Faʻapipiʻiina e mafai ona faʻatinoina uma ni mea taua ma siʻosiʻomaga.

O a mea e manaʻomia

O le faʻataʻapeʻapeina o panels i luga o le pa e manaʻomia ai le auai i mea faigaluega. O le samala ma le tulaga e manaʻomia e faʻataʻitaʻi ai le laualuga i luga o ata. E manaʻomia foʻi ona iai le sikuea, pule, roulet, penitala, Ituaigacone, keʻee, fafie. Mo le faʻataʻitaʻiga laupapa, o le hackswaw poʻo se eletise e manaʻomia. E manaʻomia ni tina laupapa ma potu teu oloa e faʻamautu ai avanoa ina ia mafai ai ona faʻapipiʻi lelei le mea i lalo o le taualuga, atoa foi ma isi.

Faʻafefea ona tuʻu se laumua i luga o le puipui: Faʻamatalaga aoga

Faapipiiina faiga

O le faʻapipiʻi faagasologa e matua le faigaluega, iloga e le maualuga tele o le faʻatinoga.

Ae le i faʻapipiʻiina, e manaʻomia le mea e tuʻua ai le mea e lua i totonu o le lua aso. E saunia uma e le au sauniuni e lenei taimi.

O le puipui o le tino e sili atu ona ese nai lo le faʻatasia o se laʻau i le fola. O le lelei o le faasaʻoina luga o le kelu ae e te leʻi oʻo i le auala e mafai ona e sefe ai avanoa avanoa. O nisi taimi o lenei mea moni e taua, ma i ai i nisi taimi e taua tele cytimeter, mo se faʻataʻitaʻiga, i le umukuka. Mea e tatau ona amata taʻele le fola ma le tulimanu e le 15-20 mm. A maeʻa le galuega, e manaʻomia le faʻapipiʻiina o le plrean - o lea e foliga atoatoa le galuega.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le laminate i luga o le pusa

Ina ua maeʻa le aofaʻi o mea o loʻo fuafuaina, e faigofie tele le faia (faʻateleina le lautele i le maualuga ma faʻaopopo 10%), o le aʻoga o le tomai amata.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻafefea ona faʻaaoga i totonu o le Bron a Blue Bealpaper

Faʻafefea ona tuʻu se laumua i luga o le puipui: Faʻamatalaga aoga

O le pa o loʻo faia ai le faʻapipiʻi e tatau ona matutu. Le isi mulimuli mai le faʻapipiʻiina o le tagi ia lava. Faʻapipiʻiina o le laminate i luga o le puipui faʻaaogaina le auala faʻatagaina oe e te maua ai le faʻaosoina o le faʻaʻaisa ma faavaivaia le potu. O le ato e mafai ona fai laupapa po o le uamea. Mo lenei, o nofoaafi e talafeagai ma le 2-4 cm. O nei auala e manaʻomia ona tuʻufaʻatasia i luga o le puipui e le au ia te oe lava-drews, o le show comwall e faia mai i luga o le uila o le 35-45 cm. Ae o le faigofie auala e faʻaaoga ai o loʻo faia ai le faʻatulagaina o polokalame ua faia.

O le mea amata mai le sasa o le seleseleina o le taualuga. E faatinoina galuega mai luga i lalo. O loʻo faapipiiina laupapa i puipui faʻapitoa poʻo fao, ma pe a iai se mafolafola luga - i luga o le kulimi. A o le i faʻapipiʻiina le tusi i luga o le puipui o loʻo iai se faʻailoga, ua aveʻese Platbabs, o le alafau lava ia faʻapipiʻi. O le loka o le lameta atoa i totonu o le 'olo, sa togafitia muamua ma le silicone.

O lea, o tulaga ese o tulaga uma e mafai ona tuʻu faʻatasi ai totonu o puipui, ae faʻapea foi i le taualuga. O se mea aoga lea i le taimi o le toe faaleleia. Laminate e talafeagai mo tagata ofisa i le fausiaina. Ma o ai, e mafai ona e avea ma manatu i totonu o fuafuaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le mamanu i lalo o le maʻa foliga lelei i le umukuka, i lalo o le laʻau - i le potumoe.

Vitio "faapipiiina o se laumei i luga o le puipui"

E te manaʻo e faʻavasega puipui i le laminate? E faigofie, aemaise pe a uma ona matamata lenei laasaga-i-sitepu ata vitio faʻatonuga.

Faitau atili