Matou te faʻaaogaina faitotoa eseese i totonu o le fale mautotogi

Anonim

O le tele o faitotoʻa o loʻo manaʻomia ai oe e filifili le sili ona lelei filifiliga filifiliga. Oloa eseese i le mamanu, tele, faʻatulaga ma faʻaaoga i le gaosiga o mea. A o le lanu, ona mafai lea ona vaevaeina faitotoʻa uma i totonu o le tolu ituaiga:

  • malamalama;
  • pogisa;
  • Tuufaatasi.

O loʻo i ai faʻataʻitaʻiga na, i le tasi itu, o se moli lima, ma le faʻafeagai - pogisa. O faitotoʻa o lanu eseese i itu uma e lua e faʻatagaina ai oe e te fiafia i potu e lua na faia i lanu eseese. O lea, o potu taʻitasi o loʻo faʻaalia i se tuʻufaʻatasiga o lanu.

Matou te faʻaaogaina faitotoa eseese i totonu o le fale mautotogi

Filifili le faitotoʻa i le fale mautotogi

Le isi, mafaufau sili atu nai lo le lua vaega o faitotoʻa na faʻaaogaina i totonu o fale mautotogi, ma pogisa.

Malamalama

O ia oloa na fatuina ai se faʻalauteleina o le tele o avanoa, fai ai o ia mafanafana, soffter ma paie. Ma e taua le ulufale i totonu o faitotoʻa i totonu o le potu, o fea o faʻamatalaga e tatau ona amanaia:

  • E pei ona fautuaina e tagatavaai tusiaina, le faitotoʻa faitotoʻa o le lanu e sili ona tuʻufaʻatasia ma le folasaga o le leo. O le sili lea o le tali lelei. E le pei o isi vaega, o le leo o le faitotoʻa ma le itupa e masani ona faʻalagolago i suiga i totonu, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a valiina puipui poʻo meaafale meaafale.
  • Tuufaatasiga faʻamau faitotoʻa i totonu o le paolo o pa - e faigata tele, ma o oloa o le a maumau o latou foliga mai i tua o puipui. O le mea lea, e manaʻomia nisi faʻataʻitaʻiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faʻaaogaina pogisa platbands ma prothing.

Matou te faʻaaogaina faitotoa eseese i totonu o le fale mautotogi

  • O le eletise eletise e mafai ona tuʻufaʻatasia ma meaafale, aemaise pe a fai o loʻo tusia i totonu o le sitaisaga. I totonu o se potu ia, e malamalama lelei i matapala, lea na avatua ai se lagona o le mama, avanoa tele. Faʻamaea le styllastics o le a fesoasoani faitotoʻa faia ma le aʻafiaga o le matua. Afai e te faʻaogaina le sitaili o le maualuga o le maualuga-tekonolosi, ona mafai lea ona faʻaopopoina elemene faʻaaoga tioata.
  • O le faigofie auala o se tuʻufaʻatasiga o faitotoʻa ma faʻamalama. I lea tulaga, fai i luga o puipui, e mafai le foloa e aunoa ma le amanaia le lanu o le tapoleni eseese manatu.

Tusitusiga i luga o le autu: Tatou faia se rac mo se uila ma ou lava lima

Matou te faʻaaogaina faitotoa eseese i totonu o le fale mautotogi

E ao ona maitauina i totonu o le itu faʻaonapo nei e mafai ona faʻaaogaina potu vai o loʻo eseese lanu, folau le tuʻufaʻatasiga o faʻamalama, ae o latou faafeagai. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻaogaina pepe paʻepaʻe ma le siliva siliva - o se fofo faʻapitoa.

Peitai, e le mafai ona fausia se fausaga i luga o le faitotoa. A uma mea, e le o le vaega tele o elemene.

Matou te faʻaaogaina faitotoa eseese i totonu o le fale mautotogi

O nei faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga i lanu malamalama e mafai ona iloga:

  • Ok. Afai e te faʻaoʻo atu tioata faʻapipiʻi i se malamalama o se malamalama, e foliga mai e manaia tele se vaega. O faitotoʻa e atoatoa tuʻufaʻatasia i totonu o potu puipui.
  • Nati. Ona o le eseese o ona foliga, e mafai ona faʻaaogaina le oloa i totonu o isi falemaʻi.
  • Sili atu. I le pupula o le mamanu, e foliga e taofiofi ma malulu, atoatoa talafeagai mo feteenaiga tuufaatasi.

Matou te faʻaaogaina faitotoa eseese i totonu o le fale mautotogi

Pogisa

Eseese faitotoʻa faitotoʻa vaʻai i totonu o totonu i auala eseese. Ma afai tatou te tagofia le pupula, ona e tatau ona masani oloa. Ina ia amata i, tatou vaʻai poʻo a ni uiga faʻapitoa e mafai ona:

  • Maualalo-eseesega. E leai ni faʻailoga, ae o loʻo iai ni mea e faʻatino i lanu pogisa. Afai e te manaʻomia se faʻaopopoga ia i latou, e mafai ona e faʻaogaina ni leo lanu, fai mai, nofoa.
  • Faitotoa ma fola. Aulelei e mafaufauina o se tuʻufaʻatasiga o se pogisa faitotoʻa ma le fola pogisa. I lea tulaga, e sili atu le faʻaaogaina o taʻele ma se ipu tioata, o le a atili ai ona "faigofie le fofo."

Matou te faʻaaogaina faitotoa eseese i totonu o le fale mautotogi

  • Faatusatusa. Afai na o le faitotoʻa i totonu o le potu mai mea pogisa, e mafai ona avea o se tele o lanu: lanu lanu uliuli, lanu efuefu.

Matou te faʻaaogaina faitotoa eseese i totonu o le fale mautotogi

Afai o loʻo faʻaogaina ni pa pogisa i totonu, ona fai lea o le pogisa ma le faitotoʻa e le fautuaina. E sili le faʻaaogaina o faitotoʻa o lanu eseese. O le soʻona tuʻufaʻatasia o ata o le a faʻaititia ai le feteʻenaʻi mai le i ai o le tele o le tele o le pogisa leo.

Eseese le lanu o le faitotoʻa e mafai ona faʻaaogaina pe a fai o le faʻataʻitaʻiga o loʻo tu i le va o potu na faia i sitaili eseese, i lanu eseese. Faʻafetai i le faʻaaogaina o se pule faʻapitoa, e mafai ona faʻaleleia atili le lagona o le totonu o mamanu.

Mafaufau i uiga lanu pogisa potu potu eseese lanu:

  • Lanu uliuli. E masani lava i le taimi nei o palasitika uliuli ua faʻaaogaina ma pupula mata. O le tali faʻatatau o oloa paʻu, o nisi taimi latou te faʻaitiitia lava i tioata.
  • Efuefu efuefu. I lea tulaga, e mafai ona e faʻaaogaina se fola malamalama. Ua fetaui lelei Grouw Green Groors mo potumoe. Latou te fetaui i totonu o le sitaili o le maualuga o le maualuga-tech.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻaaoga se tulaga le saʻo (tulaga maualuga, vaalele

Matou te faʻaaogaina faitotoa eseese i totonu o le fale mautotogi

  • Lanu enaena enaena. O na faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻaaogaina i le pupula mamanu, e naʻo le pau le mea e filifilia ai mea uma.
  • O le toe manaia o se ese lanu o le faitotoa. E mafai ona malamalama pe pogisa. Faʻafetai i le tele o ata, e mafai ona e fausia se eseʻese lanu mataʻitusi. Peitaʻi, o se fomaʻi faʻapitoa, e mauaina mai.

Talafeagai

O faitotoʻa eseese i totonu o le fale mautotogi o se tulafono talafeagai o se mea faʻapitoa, aemaise lava pe a fai o avanoa taʻitasi e faʻailoaina i lona stylilist. Ma e taua le filifili o le aia tatau e puʻe ese ai lanu, e aofia ai ma elemene o mea faʻaiʻu, meaafale ma isi elemene. E faʻapefea ona foliga, e mafai ona e vaʻai i le ata. O tali na e maua ai le sili atu le mafanafana ma manaia fale.

Faitau atili