Wallpapers: O aso nei o le potu malolo

Anonim

Wallpapers: O aso nei o le potu malolo

Potu malolo - o le fofoga o lou fale

O le nofoaga lea e muamua ai muamua ai le taʻitaʻi, o fea lava matou faʻaaluina le tele o taimi ma lou aiga, ma e tatau ai ona e lagona le mafanafana ma le mafanafana. Afai ua uma ona e filifilia, o le a le sitaili e te manaʻo ai i totonu o le potu malolo, o le taimi o le taimi e filifili ai poʻo le a le lanu o le a o le potu malolo. O se mea matuia lea i le mamanu o le potu.

I le filifiliga o nei mea faʻaiʻu mo ou puipui, e tatau ona e manatu mamafa ma le tele o lo latou siama e manaia, matagofie, ma i le taimi masani e le fiu e le maua mamanuina.

O lea, muamua, e tatau ona e filifili i le lanu o le a fausiaina ai le mamanu o lou potu malolo. Ma i luga o le faʻavae o lenei, filifili le manaʻo tele o le pepa puipui. Masalo ua e iloa o lanu taʻitasi e feaveaʻi ai se lagona faʻaosofia:

  • Lanu samasama, ma lanu malamalama lelei uma - e maua ai le fiafia, fiafia;

    Wallpapers: O aso nei o le potu malolo

  • Mumu - le lanu o le naunau, e fiafia i ai ma feusuaiga leaga;

    Wallpapers: O aso nei o le potu malolo

  • Brown ma le auro - Elebleble ma matagofie, leo le masani ai, i le pogisa vaega o fetuʻutuʻunaʻi faatelevaveina le aga tuai;

    Wallpapers: O aso nei o le potu malolo

  • E le faaituau le malamalama o leo (BeGee, paʻepaʻe, Peni, Pearl, Grey) o le a fausia ai se siosiomaga o le mafanafana, avanoa, mama ma le agamalu;
  • Lanumoana o le a toʻafilemu, ae o tamaʻi potu malolo e sili atu le taʻua o le malamalama - lanumoana pe lanumoana;

    Wallpapers: O aso nei o le potu malolo

  • O le lanu lanumeamata e le maluelue ma le le faʻaaloalo, i ituaiga eseese e mafai ma toʻafilemu ma faʻapitoa i luga o le galu fafata;

    Wallpapers: O aso nei o le potu malolo

  • Matua manaia uliuli ma lanu efuefu, naʻo le filifilia o le filifilia o tuʻufaʻatasiga.

    Wallpapers: O aso nei o le potu malolo

Efuefu paʻepaʻe e sili ona talafeagai i totonu o le potu malolo. I lona filifilia o le pepa puipui mo le potu malolo, faalogo i lenei lanu. O lo o lafo ma le lanu falaoa falaoa o le filifiliga sili ona lelei i tuʻufaʻatasiga mo aso faʻaona e pei o faʻamaoniga, maualuga-tech, tele o isi. E mafai lava ona faʻatulagaina faʻatasi ma isi leo, le le faaituau ma le pupula. E masani lava, pe a tuʻuina pa puipui, lanu efuefu pepa i totonu o le potu malolo o loʻo faʻaaogaina o se lelei lelei mo le manuia o le laina o le leo. Ma lenei lanu i se nofoaga sili o ni matata e foliga manaia pe a fai ma le puipui o soo se ituaiga.

Mataupu i luga o le autu: ituaiga o le folauga mo le ita ma le devor

Wallpapers: O aso nei o le potu malolo

O le mamanuina o le pepa puipui mo le potu malolo e eseese tele ma maua sili atu le saʻolotoga sili atu le saʻolotoga o le matata o faʻafitauli e faia ai ni tuʻufaʻatasiga eseese o lanu, fale ma motifos. Ma e tatau ona e fai mai, o le faʻafitauli o totonu o le fale puipui o se nofoaga manaia ma fiafia atu. E te manaʻo i ata masani - i totonu o lau fualaʻau 'aʻai o laʻau o le mutia, laʻau, lagi, vaniuma. I le tulaga masani, tele o mea teuteu, mamanu, elimauina, o ata tele foi o tali toto. E tafafao faamasani, ei ai ni aofaiga: ma isi faʻaaliga (fefiloi o le matematika ma le susulu, ma le au filo ma sili ona lelei o le poloketi.

Wallpapers: O aso nei o le potu malolo

Uiga ma ituaiga o ofutino

Afai o loʻo e talanoaina se fesili o se fesili e pei o le puipui i totonu o le potu malolo, e tatau ona e iloa le tele o latou ituaiga, e ono fiafia ia te oe.

Ofutino ma puipui puipui mai mea e le masani ai:

  • BAMBopa pepa faataga;
  • vao;
  • mai le sami;
  • mai le pepa araisa;

E pei ona e malamalama ai, na o mai uma ia i matou mai atunuu mai le itu i sasaʻe, mea na latou fausiaina e tagata taʻitoʻatasi, e aunoa ma le faʻaaogaina o vaega masani, e aunoa ma le faʻaogaina o vaega masani. Sa latou o atili ai ma amata loa ona sosola ese laulaau i le pepa puipui!

Ofu mo ofu. O nei fale puipui e talafeagai lelei mo i latou e fiafia i le sili-pito o nei sitaili. O tulaga lelei o nei pepa puipui e tatau ona mafua ai le lelei o latou manatu, o le le atoatoa o le vevela, ma e sili ona taua - o lo o lelei tele le tele o televise ma komepiuta meafaigaluega.

O le ofu talaloa o le flisgeene ua uma ona masani ai pepa a le pepa puipui o le potu mo le potu malolo. E matua lauiloa i latou. I totonu o lenei tulaga, o se tiute taua e faʻamuamua e o latou tau maualalo, maoae ma faʻaitiitia i le faʻamalologa tau. O nei mea, o le sili ona taugofie o se filifiliga i lalo o le lanu. O isi ituaiga o mea e fiafia ai ofutino e ese lava le masani ai, tulimanu ma isi ituaiga.

O fabic e aofia ai o manu felelei i totonu o le potu puipui i totonu o le potu, lea o le a vaʻai ma le maelega i ia sitaili pei o faʻamaoniga, atonu o se isi sitailima faʻale -ona. Faia i latou o mea faapena e pei o le silik, velvet, flax. Afai e te manaʻo e fai i totonu o le potu malolo faʻamafanafana ma le manifinifi ma le manifinifi sitaili, o lenei lomiga o le faʻaupuga o le a tupu i le ala. O le lanu e tele lava o latou ma o le a mafai ona faʻamalieina e oʻo lava i le sili ona faʻaletonu foliga.

Mataupu i luga o le autu: faʻatonuga mo le feagai ma ogaumu ma le afi muʻatasi ai - teuteu faʻamaeʻaina o le tuai ma fou ogaumu

E i ai la latou fesoʻotaʻiga faʻaopoopo o Tfelo, lea e tautua e avea ma puipuiga mai isi mea eseese: Burluut, paʻu vevela, susu ma manogi. Ma o loʻo latou faʻamatalaina pea i le tuʻufaʻatasiga e tau ai i le nofoia o le pefu. Ae a le mea e uiga o lo latou aoga e le tatau ona masalosalo. I lenei laina, e tatau ona e valaʻau atu ni nai ituaiga fou: Oti i le aofia ai o le faʻaaogaina (lelei mo le maualuga-tech style), suavai, faberess, mai le bamborg (mo tumau soʻo se sone). Tele o fautuaga mai le poto masani o mamanu mo le lanu o puipui i totonu o le potu malolo.

O le ata o puipui o lou potu malolo e tatau ona tuʻuina ia te ia le foliga sili, ma aloese mai ni mea sese i le puipui o le puipui puipui, nai fesoasoani:

  • Ose potu laʻitiiti i loʻo manaʻomia se faʻalauteleina o le avanoa, o lea e aoga le filifilia o lanu malamalama o le a faʻateleina ai le potu;
  • A faʻapea o loʻo punou ifo le faʻafitauli i lalo o le paʻu, o le a fesoasoani e foia le pepa puipui ma se faʻataʻitaʻiga faʻavaomalo, ma le faʻataʻitaʻiga, ua pagatia;
  • Afai o le potu e te tele tele, ona mafai lea o le ata poʻo mea teuteu, ma pe a laʻititi, pepa puipui i totonu o le potu malolo o le ai ai o le motopasi vaʻai pe ma se tamai manatu poʻo se tamai matata;
  • O le pogisa o lou potu i totonu lava o ia lava, o le malamalama teisi mai pupuni, o le apu sili e tatau ona faʻaumaina, e oʻo atu i paʻepaʻe leo; Mafanafana slode (peach, samasama, moli, auro) mo potu o le malamalama, ma le malulu (lila, moli lanumeamata;
  • Tuufaatasia le lanu lanu pe a fai o puipui ma ua uma ona o loʻo i ai nei palet, mafaufau i le tuʻufaʻatasiga o lanu.

O le a matou talanoa e uiga i le tuʻufaʻatasia o lanu ma mea. I le ata faaonapo nei, e i ai se manatu e pei o le zogle. E mafai le vaevaeina o le potu malolo i isi sone aoga o le masani ai o fetuutuunai ituaiga eseese ituaiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le tasi puipui e mafai ona sasaina ata puipui puipui ma se auala talafeagai. Poʻo ni pa atoa e faʻatulaga ai i se monophinic version, ae naʻo le tasi e ufiufi ma lanu. E taua le iloa o le tele o le pepa puipui e sili atu le pipii atu i le pito sili ona mama. E manaia pe a lua pa o loʻo i le tasi lanu, ma le lua i le isi, latou te feteʻenaʻi ma se mamanu ma leai.

Mataupu i luga o le autu: o puipui mo le Aai: Fuafuaina Fuafuaina

Tuʻufaʻatasiga o sitaili ma lanu

Faʻalogo i le filifiliga o le valivali puipui ma le mamanu o lou tofo, faʻapea foi ma le faʻalagolago i mataupu o le sitaili o loʻo e iloaina mo le totonu o lou potu malolo. A iai sau potu laititi o le sosoʻo, maualuga-tel-tech, scandinavia, ona o le ata o puipui ma puipui i le fugalaʻau ma le sela e le mafai. O nei sitaili e fiafia i le faʻataʻitaʻiga o le monochomityty ma moli moli, i Scandinavavia e sili atu le paʻepaʻe o le paepae. Ae faʻamaonia poʻo le atunuʻu e alofa ai, fugalaʻau, o loʻo siʻomia ai, e paʻu ai i fafo. O le talavou e vaʻai i le potu o le a tuʻuina atu se fasi pepa poʻo ni ata e leai se faʻavae.

Faitau atili