Tuʻuina atu o mamanu i totonu o le potu malolo, faʻamalama i totonu o le potu tele o sima

Anonim

I se taimi ua leva, i lo tatou iloa, o le matagofie o fausaga o tauaiga i le potu malolo sa fesoʻotaʻi ma meaafale manaia, matagofie, nofoaga matagofie ma isi. I le ata faaonapo nei, o le ata o taualuga i totonu o le potu malolo ua manumalo ai i le potu.

Agavaʻa teuteuina, avanoa lelei, vaevaeina le potu e fetaui lelei ai sone. O fitafita o le potu i le potu malolo e mafai ona siitia pe faaitiitia.

Manatu

E i ai ni vaega masani o le tuufaatasiga.

Faigofie. O lo o tusia faasolosolo:

  1. Sasa.

    Tuʻuina atu o mamanu i totonu o le potu malolo, faʻamalama i totonu o le potu tele o sima

  2. Vali.

    Tuʻuina atu o mamanu i totonu o le potu malolo, faʻamalama i totonu o le potu tele o sima

  3. Tuu ese fusi.
  4. O puipui o lo o faapipiiina.

    Tuʻuina atu o mamanu i totonu o le potu malolo, faʻamalama i totonu o le potu tele o sima

Faigata. E eseese taua

  1. Taofia. O le cassette po o le milo.
  2. Faaloaloa. Ma le matte luga po o le pupula. Mai ie. Maualuga poto taulima.

    Tuʻuina atu o mamanu i totonu o le potu malolo, faʻamalama i totonu o le potu tele o sima

Faʻafefea ona faʻatulaga le taualuga i totonu o le Hall. O le a e mauaina auiliili i luga o nofoaga o kamupani o loʻo auai i la latou fale gaosi ma saili lau uluaʻi mamanu i le potu malolo. O loʻo matou talotalo le taualuga pe a fai o le laʻasaga e teuteu lelei, e fai ma sui o le potu atoa. E i ai masini taumatau. Faatasi ai ma lona fausaga, latou te faʻamaeʻaina le lautele o le siosiomaga i totonu o le potu.

Tele o loʻo i ai se tamaʻi potu malolo ma tagata e manaʻomia e maua mai faʻateleina le vaega o le tuai. Moden decor i le ituaiga po o le gique faiga. O le taualuga e vaevaeina se potu vaaia i le sone. O le amataga e tutusa i totonu foliga, o loʻo aliali mai i totonu o le "Chameleon". O le a taimi uma e 4 uma, o le lanu ma le faasaga i le tuufaatasia o loʻo taʻua ai le vaega o le avanoa.

Lelei sili

A e filifilia se faʻasaga i le mea e faʻatulaga ai le taualuga i le potu malolo, mafaufau poʻo le a le ituaiga sone o le a i lou potu malolo? Afai o le potu malolo o le sikuea lapoa, ona tuu lea o le moli i se auala faapitoa. O fesoʻotaʻiga na faia e ia

O tulaga faaonapo faapouona faaonaponei o pei ona taua i lalo o le faʻavaeina o le ata i totonu o le hall e faʻavae i luga o sitaili o faʻasinaga, laumua. Latou te faavaeina. E saunia lelei e le kamupani mo le faagaeetia. Ogatasi atoa luga. I Block Clutti-Shopy fale o le au paia i le tele o mea.

Ituaiga aoga o feagai:

  1. Faaloaloa. Lautele. Feiloaʻi mo manaʻoga mo aso taʻitasi o loʻo faia. O le mamanuina masks o le uaea, nisi ituaiga o tulaga le mautonu. O le lanu ma le lanu o loʻo faʻaalia i se lautele lautele. O loʻo faʻaaoga i le mamanu o ituaiga uma o totonu o le totonu. Afai o le laufanua e pupula mai, o le a faʻalauteleina ai le potu. A e suia le totonu i totonu o le potu, sui ma tafega tapoleni.
  2. Laupapa mai fafie, utupoto. Pe a tuʻu se sitaili faaonapo nei, o taimi nei, ma le masani ai o le sitaili, o le fauga o le laupapa e talia. O loʻo taofia ai fale. Latou te tafa ai i le eria, faia le mafanafana. Ua nana le uaea natia. O le le mautonu ma le malosi o le a faaleleia ai le malosi.

Tusitusiga i luga o le autu: Filifiliga o le vave-mago valenish mo fola

O mea e mafai ona faʻaaogaina o le autu autu poʻo se vaega o se laufanua. Fafie fafie faapitoa faʻapitoa faʻapitoa le totonu. Nofoaga sima. O fale o loʻo i totonu o le potu malolo o loʻo faʻaaogaina pe leai foi ma le feteʻenaʻi. O le a sologa lelei na o le nana e le tamapati o le a maʻua, tuʻu ni lamepa, tusi poʻo isi. E mafai ona vali le papa mea, ufiufi i le sipuni, fasi pepa puipui.

Mai Mrwall e faia ai se tasi itupa ese, o le mea e le masani ai, matagofie. O lea, o le tufatufaina sone ma na o le teuteuina i totonu o le potu malolo. Tagata mamanu pei o lenei mea. O loʻo matou laina i le faʻavaʻa i totonu o le potu o le laupapa o le laupapa na o le faʻaaluina o uaea uma, na latou faʻalogoina ai,

Mafaufau sili auiliiliga pe faʻapefea ona sili atu le faia o se laupepa laupepa? Mea taua mo le otevaga:

  1. Pisia. O lenei metotia e lauiloa. A tuʻufaʻatasia ma se feteʻenaʻi ma se taʻele o le pamu, o le mata o loʻo vali ai le laʻasaga i le tasi lanu poʻo le tele o mea e fiafia ai. O le taualuga o loʻo valiina ae leʻi faʻaigoaina le fola, fai puipui.
  2. O le pepa puipui e le mafai ona faapipiiina i luga o le laupapa laupapa, ae o le la lava e feagai. Ae a ea o loʻo e manaʻomia se "faʻapalepale i luga o le" taofi faʻapena pe a maeʻa pumoa, e aunoa ma le faʻatulagaina o pa, e aunoa ma se taualuga. Ae e sili le nofolaʻala, ua faʻatuina o le tuaoi, e iloga i le suiga mai puipui i le faʻamanatuga.

Maualalo o le taualuga

Afai o lou potu malolo ei ai ni sulugatiti maualalo, o le faʻata faʻatagaga e sili ona talafeagai. O le mea moni, e mafai ona e faʻaaogaina seisi mea, i lou tofo, ae afai e te fiafia i lenei mea, taumafai e puipui i latou i le tele e mafai ai. O lea, o oe aloese mai faʻafitauli i le lumanaʻi.

Afai e te filifili e mamanuina o le faʻapolofili o le taua, e mafai ona e filifilia mea, foliga, lanu i lou tofo.

E tumau le valivali ma Whitewash. Faigofie fufulu. Ua leva ona tautua.

O lea o nei fitafita e faia o polylonyl chloride po o le pvc. O mea e le o le floss, e le tatalaina fua oona i le ea, e faigofie ona toe faaleleia. Afai o se tuaoi ua lolovaia, ona o le tele o le vai ogalaau o le a taofi, e le susu tele le meaafale. Ia tausia lelei le tauemu, fufulu ma mama i lea taimi ma o le a tumau mo se taimi umi.

Mataupu i luga o le autu: Pulea le Prevers mai se masani (pe faʻapefea ona tuʻuina atu le totonu o le uluaʻi

Faʻaloaloi, e pei ona taʻua i luga, ette, ma se pupula. Filifili lou tofo. Mai le 2 i le 10 SMB maualuga mai le tuufaatasia i luga o le puipui o le a ave ese mea, lea e aoga tele. I le faʻaopopoga i le Monophinic, o loʻo i ai solo ma faʻatonuga, taufetuli lelei. Afai e te manaʻo e faʻapipiʻi ni tupe e toe faʻaleleia ai, ma maua se aoga sili, faʻaaoga fautuaga.

Afai e te maua se tamai taualuga, aua le fausia se tele o aʻoaʻoga, o le a ave uma ai le avanoa. I nofoaga sao, Kravete, Belite - O lenei faʻauma i le stucco i luga o pito o le a foliga mai o le tele na vaʻaia i le maeʻa. O se moli tele o le a teuteuina le potu. Aemaise lava pe a fai o lau insior ua teuteuina i se faiga masani.

Halosen Intted Clomps o se foliga manaia ma lelei malamalama i le potu, fausiaina se siosiomaga leaga. Faaopoopoga faia i latou i totonu o le taualuga. Faʻavae i luga o le poto, tuʻufaʻatasia mea mama, e aʻoaʻo ai sitaili ma faia sau oe lava ata tulaga ese o le taualuga.

Faitau atili