PASMP BOOTT SOFTS: Mataʻitua vasega ma ata ma vitio

Anonim

Oloa mai mea maloloina e sili ona lauiloa. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona aoina le OTTOman mai fagu palasitika. O le tau o le oloa o le a sau i fafo e uiga i le tasi uma 5 i lalo ifo o le tau o le faatauina. Ole tele o mea e manaʻomia e iai i le fale i Templener ma tagata taʻitasi na momoe. Ma le isi, o le a fai mai ai le natura: "Faafetai lava ia te oe i le togiina o ia i fafo atu o le afifiina, oe fetuu, liliu i ai tagata lautele.

Sauniuniga o fagu

Aʻo le i amataina le galuega, e manaʻomia le sauniaina o mea taua. Fagu e tatau ona fufuluina lelei i totonu ina ia leai se manogi. I fafo e tatau ai e faaulu uma ua fai uma igoa ma faatalofa iai ma toe vaega o le kelu. Tuu mo le mago.

PASMP BOOTT SOFTS: Mataʻitua vasega ma ata ma vitio

O fagu palasitika e foliga mai o mea leaga, ae e i ai le auala e tuʻuina ai ia latou le malosi faʻaopoopo. Ia faia lenei mea, e le mafai ona tatalaina le pu ma momoli le afifi i le palu pe tuu i totonu o le pusaaisa. Ina ua mavae se po i se malulu, liligi le pugs ma aumai fagu i totonu o se potu mafanafana. Tuu i latou i lalo o le maa. O le ea i totonu o le ea e tapunia ai pusa o le a vevela ma faʻalautele. Ona o le uiga o le saogalemu nofoaga, o le a atili ai ona malosi le palasitika.

Mea talafeagai

O le a se isi mea e manaʻomia ona fausia ai se pa puipui? Ia malamalama i le faiga, matamata le vitio:

Ma, ia faagaoioi atu ma le vasega vasega, saunia:

  • 14 fagu tasi o le tele (lanu e mafai ona eseese);
  • faailoga;
  • Lobzik;
  • Fa-lua lipine;
  • ata mataga;
  • Tomela nila;
  • talafeagai gifonery;
  • O le paʻu o le paʻu mo le ola aʻe (e sili atu le faia o le itiiti ifo ma le tolu cm mafiafia);
  • Lua sikoa o Plywood poʻo isi mea mataʻina;
  • ie mo le faavaa;
  • Tulafono.

O mea uma, o mea ua saunia, e mafai ona e faʻamalosi i le galuega. O le iʻuga o le a pei o le ata:

PASMP BOOTT SOFTS: Mataʻitua vasega ma ata ma vitio

PASMP BOOTT SOFTS: Mataʻitua vasega ma ata ma vitio

Alu e galue

E sili le galue i luga o le fola poʻo luga o le laulau ma le lamolemole lamolemole i luga, aua e manaʻomia e aoina uma vaega i le vaalele lava e tasi mo le faʻamautu o le oloa.

Ala i luga fagu lua o le scotch lipine, o loʻo faʻapipiʻi malosi i le tasi ma le isi.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea e le toesea se agelu ma faia oe lava

PASMP BOOTT SOFTS: Mataʻitua vasega ma ata ma vitio

Fai ni avanoa e lua. O le Scotch e le manaʻomia e salamo ai, pei o le lelei o le tamaititi e faʻalagolago i le tulaga lelei o le matagi. Ave ni fagu e tolu, tuu i se laina, e tutusa ma afifi se scotch. Fai ni avanoa se lua o fagu e tolu.

O isi fagu e fa o loʻo fesoʻotaʻi e uiga i le faʻavae lava e tasi. Matamata na tu le pito i lalo o le vaalele lava e aunoa ma se fiafia.

Aoina mea uma. O le ogatotonu o le oloa o se faasologa o fagu e fa. Le isi, e tutusa le laina i lenei laina ma le lua Toron e tuu ni billets o tolu fagu. E faapena foi, Bilitt o le lua fagu e lua. E aliali mai se hexagon.

PASMP BOOTT SOFTS: Mataʻitua vasega ma ata ma vitio

Fesootai vaega uma e aunoa ma scotch. Ua gauai tomai i le noatia o le mataupu faavae o le po o le tagata. E taua le faʻapipiʻi o avanoa i luga o le mafolafola luga e faʻafilemu ai.

Faapipii le Bilit i luga o le Fagane, Marker, maka le Lio Live. Inu le pito i luga ma le pito i lalo o le pulupulu mai le plywesk. Faia le lautele lautele numera.

Dow taʻalo i le tasi itu ma se ie puipui - o lea pe a fealuaʻi i luga o le fola, o le a le tumau i luga o le fogafale.

PIY BANNUUR i fagu i itu uma e lua. Mo le tumau o faʻavae, afifi se filo mauʻia o le iʻuga mamanu. O le filo e fiafia e maileia i luga o le Plywood.

PASMP BOOTT SOFTS: Mataʻitua vasega ma ata ma vitio

Ave le paʻu paʻu ma tipiina se taʻamilosaga vaega mai ai. O le lautele o le fasi e tatau ona tutusa ma le maualuga o le punch ma le alauni. O le umi o le mea e tatau ona tutusa ma le umi o le fummu. Lagolago i le Bam Chamber ina ia o le cylinder.

Tape faamalosi o le nofoa, ua tipiina foi le manu felelei. Mo le vaivai, e mafai ona e faia ni vaega o faaputuga. Lagolago le foia o nofoa ma mea fulu o manu felelei.

Faʻaesea, e aoga le suʻeina o se mea e sili ona faʻamalieina. E mafai faigofie ona aveese mo le fufuluina pe sui pe a e faʻafouina totonu.

PASMP BOOTT SOFTS: Mataʻitua vasega ma ata ma vitio

O lenei ua e iloa le ala e fai ai se pusa o le palasitika fagu oe lava. O loʻo faʻaalia le faʻatonuga i lea laasaga ina ia mafai ona fai au oe lava oloa faʻavae i luga. E mafai ona e faʻataʻitaʻi ma le fomu - faia se nofoa faʻataʻitaʻi mo le nofoa. E mafai ona e faʻataʻitaʻi ma le maualuga, faia o le lua faʻasologa o fagu.

Tusitusiga i luga o le autu: Snad-paipa ma faila o le mafiafia vulu ma polokalame ma faʻamatalaga

Mo le potu o tamaiti

Ona o le moli ma le malosi o futuau, faʻapea foi ma a latou tau maualalo, e fautuaina e fatu se tama mo tamaiti faʻatasi ma le tamaititi. Mo le sili ona laititi na o le lima fagu. O lea aoaoga faavae faigofie ona faia se tamaititi. Na mafai foʻi ona ia faʻafofoga Na mafai ona faʻapea, o le lelei o vali eseʻe, fufuluina ma penitala e tatau ona lima.

PASMP BOOTT SOFTS: Mataʻitua vasega ma ata ma vitio

PASMP BOOTT SOFTS: Mataʻitua vasega ma ata ma vitio

PASMP BOOTT SOFTS: Mataʻitua vasega ma ata ma vitio

PASMP BOOTT SOFTS: Mataʻitua vasega ma ata ma vitio

E toʻatele e talitonu o loʻo mailoa fagu, o le mea e le mafai ai ona faia se mea lelei. Peitaʻi, i luma o matata ma lima atamamai, e mafai ona faia oloa o le a auauna atu ia te outou mo le tele o tausaga. Ona o le teuina o mea, e le o lagona ai le faʻanoanoa i se aʻoaʻoga e ave ai le faapaologa pe faʻaaoga i le togalaau. Faʻamasinoina e le toe iloiloina oi latou ua uma ona faʻaaogaina i aso uma o le olaga mai fagu i aso uma, e sili le malosi ma faʻamamaina le mamafa o se tagata matua.

Vitio i luga o le autu

Faitau atili