O le a le ipu tioata e tuu i luga o le faapaologa: o eseesega

Anonim

Afai o oe o loʻo i ai i le tamai ipu tioata, sauni mo le mea moni o le taumalulu, o le vevela o le a sili atu 7%. O le faʻapipiʻiina o uʻamea-palasitika tioata afifi o le a faʻaleleia atili ai le tulaga. Mo le filifilia lelei poʻo fea ipu tioata e tuʻu ai le faapalaga, e manaʻomia le aʻoaʻoina o ituaiga uma o loʻo faʻaalia mai i le maketi, ma maua le filifiliga sili ona lelei.

O le a le ipu tioata e tuu i luga o le faapaologa: o eseesega

Polokalame o le sikauti masini.

O pusa tioata e manatu e tele fua o oloa e aofia ai ni laupepa o tioata.

I luga o le '' maea, o loʻo latou fesoʻotaʻi uma e ala i le faʻaaogaina o faʻavaʻa ma taligalu, o loʻo mafai ona fausia mea pueata. O le filifiliga mo le Loggidia faʻalagolago i le ituaiga o le pa e te manaʻo e maua.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo faʻalagolago iai sui e faʻalagolago i le tioata o le tioata, o le numera o ona faaputuga (mai le 2 pe sili atu), o faʻatauaina ma le numera o le ea. Na sili atu le pogisa o faamalama ma argon e sili atu le mafai ona faaputuputu le pou ia i latou ua tumu i le ea.

O a ipu tioata e tuu ai i luga o le faapaologa? I mea uma, o le mea lea e ono 80% o le atoaga o le faamalama i luga o le faapaologa (Logginia). O le filifiliga o le sili ona talafeagai filifiliga o le a foʻia faʻafitauli ma faʻaititia, pisa ma le vevela.

Tulaga ma le tele tioata

O le a le ipu tioata e tuu i luga o le faapaologa: o eseesega

Fiberglass polokalame.

Lua-glashed Windows e ese i le numera o tioata. E tasi-potu, lua-potu, ma isi

E mafai e le tasi-Chamber ona tuʻu i luga o palconies, o loʻo le manaʻomia ai se le manaʻomia faʻapitoa, ma o le a le faʻaaogaina le potu o se tagata nofomau. I lea tulaga, e sili le le faʻaaogaina o le 4 pe 6 mm mafiafia ma se mafiafia o le 4 pe 6 mm, pei o le aitū tuputupu ae o le a faia o le a faia o le aitū.

Filifili se lua-potu i luga o le tapolo, pe a manaʻomia, foia faʻafitauli o le auala faʻafuaseʻi ma le vevela. O sea faʻaluaina o le sivaina o le faʻaluaina ma le 2 mamao mamao i le va o tioata e avea ma se puipuiga sili atu le lelei puipuiga ma le pisa i luga o le auala.

Faʻalua-Glazed Windows ma le 3 ma sili atu mea pueata filifili i le tulaga o le faʻamalosi e tatau ona puipuia le faapaologa mai le vevela leiloa, pe faʻateleina le faʻaaogaina o le vevela. Ae le i tusia se ipu tioata, e tatau ai ona malamalama e mamafa tele - ae le o soo se tino e mafai ona tatalia. Faʻapipiʻi se ata o se ata - fai ma galuega vali, aua e le o se kamupani uma o le a ave. O le mimiti tele o le malamalama ma e mafai ona fatuina ai le poligh. O le mea lea, aʻo le i faia, e tatau ona e mafaufau lelei i le malamalama tali lelei. E le gata i lea, o le tau ona o faigata i le gaosiga ma le faʻapipiʻi o le a sili atu.

Mataupu i luga o le autu: E leaga le mea e aumai ai vinyl stuppers i luga o le fliesline faavae

Ae ui i lea, e lua-baraers ma le tele o mea pueata ei ai itu lelei. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona e faia foi e aunoa ma le fofogaina o masini faaopoopo. I le tuʻuina atu o lenei tamaoaiga, o le tau o le a toe totogia vave. Aua neʻi galo o le soona faʻamalosi e le masani ona aoga. Ina ia aloese mai le faʻaititia, o le a tatau ona e faʻapaʻiina le potu.

Lau tioata

O le a le ipu tioata e tuu i luga o le faapaologa: o eseesega

Loggiia Glazing Coiceis ma Windstic Windows.

O nei faʻamalama faʻalua-glazed e tutusa meatotino e pei o le masani ai, ma le tuusaunoaga o le malamalama-e le atoatoa. E masani ona faʻatonuina e le faʻaaogaina o ni faʻamalama uliuli-glazed wills mo balconsies (loggias), o loʻo i totonu o le itu i saunn itu, pe ona o le manaʻoga e nana ona nana mata i totonu o le potu mai le pryy i totonu o le potu i totonu.

O le faʻaluaina-glashed tioata i luga o le faapaologa i totonu o moli tioata e aofia ai ni ituaiga faʻapitoa o ni ata mataga na faia e tusa ma lafu tekinolosi. I le faʻagasologa o manogi e ala i le faʻaopopoina o uʻamea povi, o le lanu manaʻomia e filifilia. O mataua o lenei ituaiga e i ai se malosi tele e mitiia ai le malamalama. O mea e atagia mai ai meatotino e sili atu laiti nai lo le ipu masani i luga o le faamalama.

E faamatalaina e se moli malu i fafo ma totonu, e atagia mai ai vaivai. O le puipuiga mai le uaina o le la e tupu ona o le mea moni o le sosolo malosi o le sossored.

E tele taimi na filifilia ai le faapaologa e le apamemea lanu mo le tini. E tatau ona matauina o le lanu o le tioata o loʻo faʻamoemoe foi i le ipu tioata faʻataʻoto.

Malosiaga faaola fua mai

O le a le ipu tioata e tuu i luga o le faapaologa: o eseesega

Polokalame o le alumini glashing polly.

Nofofua-Chamber poʻo le lua-Chamber Windows ma le tele o le malosi e mafai ai ona faʻamatuʻu atu le faapaologa (loggia) ma maua ai le faʻamafanafanaga i le avanoa avanoa. Tasi-Chamber ma le malosi o le malosi o loʻo i ai se taua tele - malamalama mamafa. O lenei mamanu e sili atu le faigofie nai lo le agalogue o le lua-potu tioata. O lea la, o le filifiliga o sea ata o le a sili ona talosaga mo faʻataʻitaʻiga ma lapoʻa tele. O nei tioata afifi o le a le fausia se siʻitia atili avega i luga o mea faigaluega, aʻo faʻatumauina le olaga tautua.

O se mea faʻapitoa fuafuaina mo balcony (logsias) faʻatagaina ona faʻaititia le mamafa o le faʻamalama o le poloka, aʻo le sili atu le vevela o le tino ma le puipuia o le faapaologa i fafo atu.

E toʻatasi-Chamber Shell Stucks ma le sefeina o le malosi o loʻo iai ma le mafanafana o le TPS, eseʻese le mafiafia o le sela, o le sol drive e sili atu le malosi o le malosi.

O le mafanafana mamao (TPS) o se palasitika mamao i le va o mata tioata e lua, e puipuia ai le tui o le ea malulu i totonu o le tioata i totonu o le sami.

Eseese tioata mafiafia (i totonu o le 4 mm, fafo 5 mm) malepe i lalo o galu leo, faapea foi e fausia ai le poto lelei. O le tagata i totonu o le kesi i totonu o le malosi o le malosi-sefe tioata fagu ma le tui o le ea malulu mai le auala ma puipuia le malu o le tioata totonu. Ole mea lea e faʻaititia ai le faʻalumaina ma taofi le vevela i luga o le faapaologa. La le la storcreen puipuia le faapaologa mai le soona fai, puipui puipui ma meaafale - mai le burnout, ma tagata nofoia - mai le mea leaga a le sorraviole. I le taumafanafana, o se tioata tioata o le a sefe i luga o le ea i luga o le ea. O nei taʻiala e sili atu ona sili atu i le tau o le faʻamalieina.

Tusitusiga i luga o le autu: Talosagaina le taualuga o latou

O le tau e tusa o le 2 taimi e sili atu nai lo le masani ai, o le eseesega o le tau o le a vave ona totogi vave ona o le sefeina o tupe i le vevela. I se faʻaopopoga, o fausaga faʻalauiloa le avega i luga o mea e ono mafai ai ona faʻalauteleina lona olaga tautua. E leai se mea e sili ona fiafia ai le au faamalama lua. Ina ia mafai ona suʻe pe a iai se malosi-sefe tioata i se lua-blade, seti i le afi ma matamata le ata o le mumu i le faʻaluaina o le 45 tikeri. Ole aofaʻi o manatunatuga e tutusa ma le faʻaluaina o le tele o matatioata, ma o le ata e eseʻese lanu mai le isi o le a taʻua i le tioata ma se malosi-salalaina

Faapipiiina ata

O le a le ipu tioata e tuu i luga o le faapaologa: o eseesega

O le Blicmoniny glazing polokalame ma le aveeseina.

O ata puʻe o le igoa masani o faʻamaumauga uma o loʻo i ai le meatotino o le faʻamamaina o le malamalama. O nisi oi latou ua aveeseina mai le aufaatava foliga vaaia o le malamalama vaapiapi, e tutusa lava le fuaitau o ituaiga uma o ituaiga vaega eseese. I luga o ata faʻapitoa o ata tifaga, o le ata vaʻaia o le malamalama, malamalama ma faʻaputu le feʻaveaʻiga o loʻo faʻaalia.

Atagia (sunscreen ata tifaga) ua atagia mai ai, ma fufulu. Afai e te faʻaaogaina le fou ituaiga, o le la o le la o le la ma ave o tagata e fai a reteredinals (Warters, lanterns) o le a lafoina ma le o le faʻaaliga manino.

Uma le suncreen ata tifaga (ma le le mautonu, ma toe mafaufau) o loʻo i ai i se isi itu - i fafo i le tasi itu. O le i ai i totonu o le faapaologa, glashed ma le faʻaluaina o le sifiu i luga o le ata tifaga, e mafai ona e teufatuina ma le saogalemu le vaʻai i le siʻosiʻomaga i fafo, tumau.

O ia ituaiga tioata tioata pa puipui e mafai ona puipuia e faʻatatau i le la i le la, e i ai la latou nofoaga puipui. A oso aʻe le tioata, o loʻo ufiufi i se ata manifinifi, ma le vevesi o le agitane matagi poʻo se paluga, o le a le mafai ona sosolo i le ata puipuia. O le ata tifaga e le o le faʻaletonu i foliga uma o le faʻamalama i luga o le faapaologa (loggia).

Mataupu i luga o le autu: faʻataʻitaʻiga o piliki ma ou lava lima

O ata uma o loʻo iai le maualuga o le puipuiga (faʻaaogaina le faʻaaogaina o le 99%) mai le leaga o le ultraviolet la o le la. Ona o lenei mea, ma le la fesoasoani, e mafai ona puipuia meafale ma totonu o le potu mai le burnout. O faʻamalama o faamalama e matua fautuaina e faʻaleleia atili le siosiomaga o nofoaga o tagata o loʻo nonofo i sone ma se maualuga maualuga o le sosoʻo o le sosoʻo o le la O ata puipuia puipuia le tioata mai le malaia o le vevela maualuga. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le taimi o le afi, tioata ufiufi i se ata faapena o le a le ova tele nai lo le masani.

O ata e iai se mea totino e le faʻaititia ai le eletise. O le mea lea, e leai ni faʻatonuga o ni totogi o le eletise, e faʻaleaga ai le soifua maloloina o tagata. O le pefu o loʻo nofo i lalo i le lua-glazed Windows ma se ata faʻapitoa. Mai lenei mea, o latou foliga ma uiga manino o le tioata faaleleia atili, o le a mafai ona fufulu faʻafuaseʻi. O meatotino antitinitic o ata puipuia o le a faapitoa i itulagi ma se tau vevela ma matutu.

Vaega o filifiliga

O le a le ipu tioata e tuu i luga o le faapaologa: o eseesega

Polokalame o le malulu malulu o le loggia.

O faʻafitauli o le filifilia, o a ni faʻamalama lelei sili e pupuni ai le faapaologa o le tino, afai o le ae tali mai i ni nai fesili faigofie aʻo leʻi faia le poloaiga.

  1. O le a le aofaʻi o loʻo e sauni e faʻaalu ai le faʻatulagaina o le faapaologa?
  2. O le a le taua o le faia o le lelei lelei le le mautonu?
  3. O Faʻatinoina e faʻaaoga le Pasese Papeatia e nofo ai i le taimi malulu?
  4. E taua le sefe o tupe i luga o le vevela ma le ea malulu?
  5. Ou te manaʻomia le puipuia o le tioata mai i fafo atu o faʻamatalaga: o le a le vao, otaota i luga o tioata, manulele ma isi?
  6. E taua le puipuia o le paneta o le faapaologa mai mata o isi?
  7. E faafia ona e sauni e fai mama?
  8. E tatau ona ou puipuia meafale ma isi elemene o totonu i luga o le faapaologa mai le burnout?
  9. E te manaʻomia puipuiga mai le leaga o aʻafiaga o ultraviolet rays?
  10. O le a le mamafa o le mamanu e mafai ona e faʻatuina i luga o le faapaologa?

Taliina o le fesili o le mea o loʻo ofuina ai le ipu omea (loggia (loggia), e le mafai ona mafaufau i le filifiliga o le gaosi oloa ma le kamupani o le a faʻapipiʻi ai le Windows. Faʻauluuina tagata faʻatau oloa e masani ona sili atu le tau, o le atunuʻu - aua le mulimuli i taimi uma i le tulaga lelei. I soo se tulaga, okaina faamalama lua sifiʻu faʻamalama, suʻesuʻe lelei tusi faʻamaonia uma, ma siaki le feagaiga, siaki mea uma o auaunaga faʻapitoa. Aua le faʻafesoʻotaʻia le kamupani e leai ni fautuaga ma aua le tuʻuina atu faʻamatalaga faʻapitoa ma faʻapipiʻiina.

Faitau atili