Laupapa laupapa i totonu o le faletaele

Anonim

Pe a tupu le totonu o le faletaele, o le mea e masani ona totogi i le filifiliga o le lanu o le taaloga o le faaputuga ma le filifiliga o le maualuga-lelei foliga.

Laupapa laupapa i totonu o le faletaele

I totonu o le faletaele, maualuga le suamalie, ma o mea mo faʻatoa e tatau ona susu-faʻaoso.

I le taimi lava e tasi, o le ata o le taualuga o loʻo faʻaitiitia lava i na faʻasologa masani o le:

  • Mumu sipi (mai le palasitika, alumini, uamea);
  • lanu;
  • Feteenai.

I le taimi nei, e mafai ona e alu ese mai le sasaina, tulaga masani fuafuaga ma faia se tulaga ese, tulaga ese. O le taualuga i totonu o le faletaele e mafai ona vavaeeseina e fafie. O le laʻau o se masani masani masani mea o le a le sau lava i fafo faʻapena. O tagata mamanu nei e masani ona faʻaaogaina i totonu o le fale o le faletaele: pipiʻi mai le laʻau taua, mea e fai ma panels mo le papa papa. E leʻi masani ai ona o le i totonu o le faletaele o le faletaele o le laʻau laupapa.

O le laau e pipii i faletaele ma lima

Laupapa laupapa i totonu o le faletaele

Laupapa laupapa laupapa ata i le faletaele.

O le mafuaʻaga e le manatu ai lea o potu laupapa, laupapa ma taga i luga o mea ua maeʻa faʻamaeʻaina, siiina le osofaʻiga o le potu. O le mea moni, e manaʻomia le aotelega i le faletaele o le suka-teteʻe. O le faʻaititia o le potu, o le sili atu foʻi le tali atu e tatau ona faʻalatalata i ai i le faʻaiuga o lenei mataupu. O le mea moni, i se tamaʻi nofoaga, o le taualuga povi e sili atu ona faigofie ona aafia i amioga le lelei o le siosiomaga. Peitai, vai, o le mea moni, e le sili ona leaga ai mo elefane faamafatogo elemene.

E taua tele le manatuaina o ni feʻau anamua, lea na fau o fafie. O le suʻesuʻeina o le tele o aʻafiaga e faʻafetauia ai galu o le masima, savili, e le o le folauga i le tasi nei kopi puʻupuʻu na faʻasaoina i lenei aso. O loʻo faʻaogaina le ofu mafanafana o Wooden i le faletaele, o le mea autu o le taulimaina saʻo. Afai o le cotingla e faʻatutuina ma le faʻamalieina o le lelei movies eletise.

Mataupu i luga o le autu: vitio e uiga i le auala e fai ai le tele o le fola 3D faia oe lava

Mo tagata e umia fale o le atunuʻu, aemaise lava pe afai o loʻo fausia o laʻau, o le faʻatulagaina o faletaele ua manatu o se tasi o sili ona lelei tulaga. O le fausiaina o se mea lelei i totonu, e manaʻomia o le faletaele o loʻo faia i le ituaiga tutusa ma isi fale. Leai se mea e iloga ai, ae o le laʻau lea o le a sili sili ona lelei mo le teuteuina o le faletaele e faʻaofi ai le fale laupapa. Ma le faʻamoemoe o le a avea ma laʻau lelei mea mo faletaele, teuteuina i oteno pe i se siosiomaga sitaili.

O le a le mea e tatau ona faʻalogo i ai pe a filifilia le maeʻa o elemene?

Laupapa laupapa i totonu o le faletaele

O le faataapeapeina o le moli i totonu o le faletaele sili atu e sili ona fetaui lelei o se lanu uliuli.

O elemene o le faʻauma o loʻo filifilia e faʻatatau i le tele o le potu. O laupapa umi mai le 3 i le 6 m sili ona vaai i faletaele o le auvai. O potu laiti o le a sili atu ona talafeagai ma le sili ona lelei o le sili-umi laupapa. Laupapa laupapa laupapa mamanu - manaia ma fatuga galuega. Faʻafetai i seisi tuʻufaʻatasiga o laupapa ma panels, o se tino tulaga ese e mafai ona ausia, lea o le a le ausia i se isi mea.

O le moli mo le faletaele ua filifilia i luga o le faavae o laupapa laupapa ma lanu. O le saoasaoa o moli e sili atu le faʻaaogaina pe a fai o le laupapa laupapa e faʻatautaia i totonu. Pe a tuʻu se laʻau malamalama, e manaʻomia e le moli ma susulu tele. Filifiliina o lela ma le Wall moli, e tatau ona ave le manaʻo i ni moli e le aveina se tele o le vevela, e pei o le taʻitaʻia poʻo le halose. Ina ia mafai e le laupapa laupapa e malamalama ai i le umi e mafai ai, e manaʻomia le mautinoa le lelei o le ea. E mafai, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻapipiʻi se isi oso i totonu o le manava.

O vaega masani, o vaega eseese, o vaega masani, o le matagofie o mea - o le laupapa laupapa e mafai ona avea ma teuteuga moni i totonu.

Faitau atili