Faʻamamaina o le faʻailoilo ma ou lava lima - o se vaiporoō o aso nei

Anonim

Lisi o mea e fai: [SIGOFIE]

  • Faaaogaina teuteuga teuteu
  • Matou te faia se faʻamalosiʻau o le faʻaaogaina o le stucco
  • Faʻaaoga mo le teuteuina o le faʻapipiʻi o le papala
  • Faʻamamaina o le faʻailo - o le laupapa teuteu
  • Faʻaaoga le teuteu teuteu
  • Faauma le "Story Crumb", "Facack", "Chips" - o se vaiporopo nei

Afai e muamua na pau lava le mea na faʻaseʻe ai le taualuga pe valivali ma vai-laina vali, ona ou saili lea e fai le faamilosaga ma tulaga ese.

Faʻamamaina o le faʻailoilo ma ou lava lima - o se vaiporoō o aso nei

O le faʻauiga o le faʻailo e faia ai le potu moni ma matagofie.

O le i ai o se filifiliga tele o mea taua o mea taua e mafai ai e oe ona fai se uʻamea ma ou lava lima ma faʻamalosi e le naʻo, ae faʻapitoa foi, ae le o ni fale.

E eseese ituaiga o le suli o le suli, mafaufau i ituaiga autu ma sili ona lauiloa o le superfites lanu.

Faaaogaina teuteuga teuteu

O lenei ituaiga o le pala e faʻaalia e maualuga le malosi ma le tumau, faʻapea foi ma le siosiomaga faʻaleaga. O le faʻapolopolo o le faʻapipiʻiina lelei puipuia mai le maualuga heady, o le i ai o mea faʻapitoa e maua ai le sima ma le vevela vevela, e le o le susu ma le maʻi.

O le mea faʻapitoa o loʻo fai ma sui o le lautele lanu lanu ma mafai ona i ai se isi mea. O meatotino ma foliga o sea faiga o le a faʻaalia atoatoa ai o le a faʻalagolago i ai i luga o le faila ma faʻapipiʻi o loʻo aofia ai i lona faʻavae.

O le tuʻufaʻatasiga o lenei inisiua e ono aofia ai ma elemene:

Faʻamamaina o le faʻailoilo ma ou lava lima - o se vaiporoō o aso nei

O le sili ona iloga le sikaina e le malosi ma le tumau.

  • O le mea e fusia ai elemene, o le alelic poʻo le polymer o faʻaaogaina, o lo latou le lelei o loʻo maualalo le afaina;
  • O le afioaga o sea fusifafa, pei o se EPOMY Resin poʻo Polylythane, faʻalautele le tautua tautua o Plaster, e ono faʻaalia ai ni mea leaga e ono faʻaalia ai ni mea leaga;
  • Pe faʻapefea ona faʻaaogaina le laugutu e ala i Crum Cydyz po o le Marnite, e mafua ai le faʻavaeina o le ofuina e mafai ona lamolemole pe faigata
  • O le faatasi mai o le Vaiga o Mamanu o le a fesoasoani e tuu ai le sima o le sima;
  • E aofia ai fualaau faasaina o le tuʻuina atu sili atu mafiafia fausaga, vaivaiga ma antipspatis, faʻafetai i lea nofoaga o le vevela o le sili ona maualuga.

A o le filifilia o le faʻapipiʻi mo se ofutino o le siʻosiʻomaga, e tatau ona e mafaufau i le pili, e mafai ona:

  • tele-vala - fatu lapoa 3-5 mm;
  • Ogatotonu-pepa 1.5-2.5 mm;
  • lelei - fiva - 0.5-1 mm;
  • Manifinifi - o le tele o granules e itiiti ifo nai lo 0.5 mm.

Mataupu i luga o le autu: Filifili Vinyl faletaele pupuni

Faʻamamaina o le faʻailoilo ma ou lava lima - o se vaiporoō o aso nei

Tele-o mea teuteu teuteu pepa - fatuga lapoa 3-5 mm.

E masani lava i faleoloa faʻatau atu se teuteuga sauniuni o paʻepaʻe, e mafai ona vali i le paolo e te manaʻomia. I le taimi muamua, o mea faamaʻatia e faʻaaoga i luga, ona faʻaaoga lea o pulufana poʻo papa, o loʻo faʻaaoga lelei rollers.

A faʻaaoga le pito i luga o le ata o loʻo manaʻomia, e le manaʻomia le fesoasoani e fai. Ona o le tuʻufaʻatasiga o le paluga, e te vave maua ai se ogalaau mafolafola, lea, pe a maeʻa le mago, o le a manaʻomia e vali i le lanu manaʻo.

E matua faigata lava ona faʻaaoga le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi i luga o le taualuga, ma aunoa ma le mauaina o le poto masani, atonu e le mafai ona mafai ona faʻaaoga le ie puipui. Mulimuli ane valivali e fautuaina i le faia o le vali vali. Ae le i faʻaaogaina se ofu puʻupuʻu, e alagatatau ona sauni lona laufanua, talu ona maeʻa nei faʻaletonu o loʻo iai ni faʻaletonu o loʻo i ai nei.

Toe foi i le vaega

Matou te faia se faʻamalosiʻau o le faʻaaogaina o le stucco

E toʻatele tagata latou te le mananaʻo e faʻaalu le faʻailogaina ma le faʻaaogaina o mea lauiloa i vaega o vaitafe, ona e mafai lea ona e faʻaaogaina le pupuʻu. O sea filifiliga o le a avea ma se tagata taʻitoʻatasi ma tulaga ese, e masani lava ona faʻaaogaina le potu i le rococo poʻo le potu faʻasolo i le rocoque. O lenei e mafai ona e faʻatau meaaoga tapenaina, ma e tatau ona e faʻafaigofie ma vali i le itu taumatau.

Faʻamamaina o le faʻailoilo ma ou lava lima - o se vaiporoō o aso nei

Faʻaleleia le taualuga faʻaaoga stucco e masani ona faia i le rococo poʻo le paroqua faiga.

E toatele tagata e faia stuucup mai le gypspum a latou lava, aua e fai se fofo mago poʻo ni ala obasters, ua 'aina ma fefiloi ma le vai. E tatau ona iai ni kulimi kulimi-pei o le faifai pea, o le fefiloi o le paluga o se foliga faʻapitoa ma le tram ma se spalala.

E manaʻomia le tuʻuina atu o se lelei mamago oloa lelei, naʻo le alu ese mai le fogaga ma faʻagaioia ma le fesoasoani i le oneone. Pva kelu faʻaaoga mo le gaʻo. I le taimi o le faʻapipiʻiina, o soʻo se faʻatetega ua fausia, e tumu i le plu-faʻavae tino, pe a maeʻa faʻamagoina soʻotaga ma oneone atoa.

O Produn stacco e masani ona faia mai polyturethane ma polystyrene, o aliʻi na pei o fatu, geuke, ma isi, e faigofie ona faapipiiina, mo lenei faʻaopopo gifu faʻapitoa. A uma ona mate, o mea uma ua valiina i le lanu manao. Mo oloa mai polysurethane, soʻo se vali e talafeagai, ma mo le polysyrene oloa, naʻo vai e tusa ma le vai.

Mataupu i luga o le autu: mamanuina o le alatele i le fale mautotogi

E masani lava pe a valivali le penina pharl vali e suia ai o latou lanu e faalagolago i le moli, latou apalai i se spalala, spray, roverter, kilomita, kilomita, savali i luga o le pulu.

O le aafiaga o le mea moni e mafai ona faia na o le polyrethane poʻo le sipuni stucco, e manaʻomia le faʻaaogaina o le vali, faʻavae i luga o le lime. Mo le faʻaaogaina o le vali, e te manaʻomia se pulumu ma se faaputuga umi.

Faʻamamaina o le faʻailoilo ma ou lava lima - o se vaiporoō o aso nei

O le aafiaga o le poritiona ua faia i luga o le plaster sticco.

O le aafiaga o le vaipuna ua ausia e ala i le faʻaaogaina o lanu lua. Muamua faʻaaoga le vaega taua, ma a sologa, e ufiufi i se isi vaega. Ia faʻataʻitaʻi fafie, e tatau ona e faʻaaogaina se faʻasesega faʻapitoa.

E fuafua lava i le filifiliga o le mea mo le faamaeaina o oe o le a manaomia;

  • Uumi pulumu lanumoana;
  • Tagata faʻapitoa;
  • Fanaina o le pistol;
  • aloalo;
  • manai.
  • Vali, stucco, kelu.

Toe foi i le vaega

Faʻaaoga mo le teuteuina o le faʻapipiʻi o le papala

O le faʻalolo o le mafai ona teuteuina i soʻo se pepa puipui, ae e sili le faʻaaogaina o le mafiafia, talu ai latou vagana ai le faʻatonutonuina o galuega faʻatagaina.

Tele e masani ona faʻaaogaina le PHLIZELIN CEDPAPER, e mafai ona latou fufuluina ma masani ai. E iai le lelei o le paopau ma le mafiafia o fale puipui ma le malosi, ae latou te faʻaititia ai manogi ma le pefu, o lea e le talafeagai mo potu uma. O lenei ua le mafai ona faʻatau le lelei o ata sili ona lelei ata, ae oka la latou ata i o latou pule faitalia.

O le pepa puipui e matua lauiloa mai i mea masani. O le pepa o le faavae o le pepa, ma o povi o le kane, BAMBO, Jete, etc. e masani i luga.

O le tasi ituaiga o puipui anamua o se mea e pei o se laina. O lona malosi tele o se malosi sili maualuga, o lea la ua umi se olaga tautua, e mafai ona toe tagofia faifai pea.

Toe foi i le vaega

Faʻamamaina o le faʻailo - o le laupapa teuteu

Mo le teuteuga, o le taualuga e faapipiina o pa, laupapa, fetuu.

Ina ia faia le teuteuga faʻamalosi tino, laupapa, panels ma isi oloa laupapa e mafai ona faʻaaogaina, ua faigofie nei ona taoto ai ma vali.

Mo faʻatauloto tapenaga-na faia pepa, o loʻo faia ai le pito i luma o le pito i luma o le taua o papa, ma le taugofie o papa e faʻaaoga mo le gaosia o isi vaega.

O na faʻauigaina e mafai ona faʻaaogaina i totonu o soʻo se avanoa, ae oi latou o loʻo manaʻomia le faia o ni vaʻa faʻapitoa, ma o loʻo gata mai i lalo i ni vaega faʻapitoa.

O le faʻaaogaina o le laupapa Lamella mo le faʻamaeʻaina o le taualuga e tufatufa atu. Latou te maualalo le mamafa, faigofie ona faʻapipiʻi i le kulimi ma maua ai le tele o tusitusiga ma valivali.

Tusitusiga i luga o le autu: faamama le kesi pou

O le taualuga e mafai ona ufiufi i le lalagaina o ogalaau o ogalaau, faʻapipiʻi, o laupapa poʻo le laina i laupapa. A maeʻa ona faapipiiina, o nei mea e aofia ai ma lapisi ma le faʻatasia o tuʻaiga.

Toe foi i le vaega

Faʻaaoga le teuteu teuteu

Afai o muamua le ituaiga o le siʻosiʻomia o le ala savali na faʻaaogaina na o mea na faʻaaogaina ma malumalu, o lea ua faʻaaogaina nei i totonu o isi potu. E masani ona faʻaaogaina le ata o le lagi. O lenei ituaiga o faʻauma e masani ona faʻaaogaina ma stucco.

Afai e te le maua ai le taleni o le tusiata, ma e te manao e vali ai le taualuga, aua le lotovaivai, i le taimi nei o loo i ai se aofaiga tele o stencils, e le gata e tatau ona faapipii i le taualuga ma faatumulia ai le vali. E mafai ona e faʻaogaina ni mea faigaluega, faʻatau atu o mea na saunia e le faia.

Toe foi i le vaega

Faauma le "Story Crumb", "Facack", "Chips" - o se vaiporopo nei

Faʻamamaina o le faʻailoilo ma ou lava lima - o se vaiporoō o aso nei

O le "Toto CRABM" teuteu e aofia ai tamai fasimage, lea e mafai ona ufiufi i va eseese.

"O le olo maasiasi" e aofia ai mea laiti lanu, e mafai ona ufitia i le va eseese, ma o lona uiga o le a suia i le malamalama loloto. Mo teuteuga i fafo, o mea e i ai ma tamaʻi povi, ma le teuteuga o le potu i totonu - mea ma se ata papaʻu o maamoraina.

O le faʻaaogaina o lenei mea e mafai ai ona e nana faʻafitauli o le taualuga, ae o lona le atoatoa o se mamafa tele. O se isi faʻaletonu o le le mafai ona aveese se fesoʻotaʻiga.

"Faleoloa" po o le "Chips" e aofia ai le acrylic vaega o foliga eseese ma lanu. O lenei fesoʻotaʻiga i luga o faʻavae afuga o loʻo faʻaaogaina, e fai ma faʻaopopo ia faʻapitoa faʻaletonu. Ae latou te leʻi faaaogaina lenei mea, e manaʻomia le feagai ma le faʻatauaina, e tatau ona magoto ma faʻamamaina.

Muamua faʻaaoga le 'eseʻese vaega, mo le faʻaaogaina lea o le paʻu i se paʻu o le faaputuga, ona o mea uma, ona ufiufi mea uma i va vaniva. Mo le faʻapipiʻi o nei vaega, o se fana faʻapitoa ua faʻaaogaina, ua fai mai loa lava pe a maeʻa ona latou faʻatinoina le faʻavae. O se ata o le "flok" e mafai ona faʻaaogaina i potu ma le maualuga o le susu.

O galuega uma i luga o le faʻaleleia o le tino sima e mafai ona faia e tutoatasi, e mafai lava ona mulimuli manino atu i tekinolosi o latou talosaga, ona e le maua lava se faʻaʻaiga matagofie ma lautele tausaga.

Faitau atili