O lole fua e fai ai oe lava: Master vasega ma vitio

Anonim

E masani lava ona fiafia e fai latalata i suamalie suamalie, ma pe a latou fiafia i ai ma e le masani ai ona ufitia, taumafa suamalie e sili atu le manaia. I lenei tusitusiga o le a tatou faamatalaina ai ni ni au fono ma foliga faʻapena ona faia ni fua mai lole lole i o latou lava lima e aunoa ma ni faʻafitauli.

O lole fua e fai ai oe lava: Master vasega ma vitio

Afai e te avatu le lautele o manatunatuga ma fai ni taumafaiga, ona oataʻiuau ai, ma le fesoasoani a mea faʻasaina o mea faigaluega ma le toe malosi o ituaiga fua o fualaau aina ma le tele o ituaiga fua o fualaau aina ma le tele o ituaiga fua. Tele manaoga mafua ai le fiafia i le tulaga o le ituaiga o mea suamalie ma fua. E mafai foi ona e faʻaogaina se fagu itu o nisi o soligatulafono i lea mau, lea o le a faʻamaeʻa atoatoa le Mataitusi. O lenei meaalofa o le a aoga tele i se aso fiafia, pe i se fonotaga ma le vavalalata.

Faia ni fua na faia i suamalie e faʻatonutonu atoatoa le laulau ma tuʻuina le siosiomaga fiafia, vaʻai le mamalu ma lelei. O le aso malolo o le a teuina i le manatua mo se taimi umi i tagata uma na i ai, aua e seasea lava ona faʻataunuʻuina le matagofie i le tulaga o le tulaga o le tulaga o le proneaple.

Fualaʻau mai lole e suamalie, o le teteʻe o lea e le moni e le moni. Ona o le mea moni o nei aganuʻu e aofia ai suamalie, o le a latou tautua o se sili atu faʻaopopo i fonotaga a le kamupani ma le disc.

Lole kenepple

O lole fua e fai ai oe lava: Master vasega ma vitio

O lole fua e fai ai oe lava: Master vasega ma vitio

Fualaau 'aina o le afvotic tupuaga, faia o suamalie, foliga manaia tele. Ina ia mafai ona amata se vasega aʻoga, e tatau ona e saunia uma mea manaʻomia mo galuega.

Matou te manaomiaina:

  • Soʻo se fagu mo le tino o fua i luma o le lumanai (e ono, mo se faʻataʻitaʻiga, siamupini, uaina, uaina, ma le mea e te manaʻo ai);
  • sukalati o lole;
  • Vaega o pepa pepa;
  • Scotch ma lua feololo itu;
  • uaea;
  • Pepa komiti.

Ua tatou amataina le faiga. O lea, matou te ave le fagu ma lona pito i lalo o Scotch. O le a ou tolopoina le fagu e leai ma ave le lole. Latou te mimilo i latou ma le fesoasoani a se uaea ma le tasi i le isi mo siusiu ma pupula i le pito i lalo o le fagu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻamatalaga o le lalagaina o se lauiloa o le tagata lauiloa napkin Crochet

O lole fua e fai ai oe lava: Master vasega ma vitio

O le isi mea, matou te faapipiiina le fagu atoa ma kelu ma lole i lole i le checklay. Siusiu vave i luga o itu ina ia leai ni avanoa.

O lole fua e fai ai oe lava: Master vasega ma vitio

O lenei ua matou ave le atigipusa ma fausia se cone mai ai, matou te fafagu ai se lipine ma fusi i luga i se fagu fagu. E manaʻomia foʻi ona e maua lau laupepa mai le palapala pepa. Oti ma kelu i le cine i se lio ma le fesoasoani o le lua sikoa. O laupepa tatala e tatau ona i lalo ifo o le fagu fagu.

E tusa ma le iʻuga, o le a tatou maua ai se lole ma le le masani ai ma le le masani ai.

O lole fua e fai ai oe lava: Master vasega ma vitio

Vaa o vine

Matou te ofoina atu le isi meaalofa tulaga ese poo le poto mo lau kesi, faia i lima, - faaputuga o vine mai lole.

O lole fua e fai ai oe lava: Master vasega ma vitio

Le fausiaina, o le a tatou manaʻomia:

  • O lole lole e aunoa ma mea e mafai ona iloa. Manaʻomia e 40 fasi;
  • selau selau o pulu nifo;
  • O laau sasaa;
  • Lanu meamata ma Burghundy Rannaz;
  • Pepa viia pepa vine loloto.
  • O le tele o pusa afifi;
  • Teip-lipine;
  • Fana "vevela".

Tatou saunia le faavae mo a tatou vine mai le mauga o le mauga, e mafai foi ona faaaogaina mea leaga. Ona malupuipuia ai lole i luga o nifo nifo. E faia lenei mea: na matou tipiina le afifi pepa i luga o sikuea tutusa 10 * 10 cm. Faatasi ai ma le fesoasoani a kusi, ma afifi i luga o sikuea. O le siʻusi e faʻamalamalamaina ma faʻamautuina ma scotch. Sa matou tauina lapisi ribbon.

Muamua sauniuni ma faʻapipiʻi se pepa siliva, o le faʻaiuga ua faʻamalosia. Ona e lole lole i le faavae. Matou te amata i se faaiuga mulimuli. E tatau ona tatou faʻapipiʻi pe a mafai o le tasi ma le isi, ina ia le mafai ona vaʻaia avanoa. I lenei auala, tatou te faia ai le faavae atoa, ae o loʻo matou tuʻu le lua cm i luga o le gaogao.

O lole fua e fai ai oe lava: Master vasega ma vitio

Matou te faia le teuteuga e se okeni: tipiina i sikuea 12 * 12 pm, uma rogs ma pa'ū. Ona kelu i le ogatotonu o le sikuea nifo. Matou te aumaia le ie ma faia se tupua-lipine teuteuga.

I le le e le o le Billet Gillet Gap Faʻaofi i le iʻuga o mea e mafua ai ona faʻatumuina le avanoa. Ia o le faʻatusatusaina na foliga mai e faʻalenatura, tatou te faia ai se lala o vine. Sa matou savavali i luga o le lipine tapipi-lipine ma pipii i le faavae, nonoa i le glum glue. O lea ua tatou oʻo mai ile taimi ole folasaga o le galueaina o laʻau. Tatou te faapipii i ie nifo, o lo o afifi ai se lipine aie le mama, ma faʻapipiʻi i le faavae. Laupepa o le fale i itu uma.

Tusitusiga i luga o le autu: o le au palauvale ma failauga ma polokalame ma faʻamatalaga: Faʻafefea ona nonoa se turic mo fafine atoa, Autum, taumafanafana

O lea, o le moliina o lole na faia ma o latou lava lima. O sea meaalofa o le a le tuua lava e se tasi le le fiafia.

O lole fua e fai ai oe lava: Master vasega ma vitio

Fualaʻau Mai le suamalie e mafai ona faia tutoatasi o le a faʻaopopoina uiga ese o le siosiomaga. Faatasi ai ma lenei meaalofa e mafai ona e fiafia e le gata i le tofo, ae le ogatasi foi asthetics. O le mea lea, e te le manaʻomia le mafaufau mo se taimi umi e mafaufau ai i lea e uiga i le meaalofa, vaʻai mo le taimi e mafai ai ona e faia se aʻoaʻoga tetele e aunoa ma ni tupe faʻaalu. I se mea faapena, o le a faitauina le agaga, ma o lenei sili ona taua mea.

O lole fua e fai ai oe lava: Master vasega ma vitio

Vitio i luga o le autu

Se Filifiliga o Vitio Faʻailoga i Lenei Mataupu:

Faitau atili