Busi luga o le fou mo le fou fou i luga o tuatusi: polokalame ma faʻamatalaga o galuega mo tagata amata

Anonim

O loʻo faʻatali mo le fanau mai o le tamaititi o se akin i le faʻatali mo se vavega poʻo se aso malolo. O tagata uma o loʻo sauniuni mo lenei faʻafiafiaga. O tina talavou ma le lumanaʻi o loʻo sauniuni ai le faʻamoemoeina o le vavega. E masani lava, ou te manao e fai se mea ma ou lima. Ma o tagata uma na latou te leʻi galulue i se fomaʻi, i lenei minute e mafai ai ona lolo atu le manaʻoga e fusifusia o ia. I totonu o lenei tusitusiga o le a matou taʻuina atu ia te oe pe faʻafefea ona faia e le ai atoa o meafaiva mo le fou o le failauga i luga o failauga ma polokalame ma faʻamatalaga e tupu.

Leai se mea e sili ona faʻamalieina e le o aʻe i luga. O lenei mea na o le sili ona paia le tama. Peitaʻi, o le a ia lagonaina lava le saʻolotoga ma lelei. Ma le mea moni e faigofie ai lava ma vave faʻapaologa, ma faʻapena foi ona aveʻesea, faʻafuaseʻi mo tina. O le a matou aʻoaʻo e fai se ofu paʻu mo se tagata fou ma o latou lava lima.

Mo lenei ituaiga lavalava o le a fetaui ma soʻo se filifiliga o le fusi. - faamau, matau ma uila. Faamau, pei o matau, e maua ai se avanoa pe a manaʻomia ai, aveese le osoosone o le osofaiga.

Ina ia faia lenei mea, e sili le saoasaoa o se fusi i luga o le au faasolo i luga o le ata, i luga o latou i totonu. O le uila e faʻatagaina ai oe e vave faʻasao le pepe mai le tele.

Busi luga o le fou mo le fou fou i luga o tuatusi: polokalame ma faʻamatalaga o galuega mo tagata amata

Busi luga o le fou mo le fou fou i luga o tuatusi: polokalame ma faʻamatalaga o galuega mo tagata amata

Filifili mea mo galuega

O se nofoaga taua i le faʻaoina o soʻo se mea, ma aemaise ai le tamaititi, ma suʻe le filifiliga o mea (vulu) mo galuega. Pau le tama, ma se mea ese, e matua agamalu. O lea la, e sili le tutusa o le au vulu e filifili se faʻapitoa, faʻailoga "mo tamaiti" . O ia o le hypoallonalonic, ma le mea na le mafai ona momoli atu ai se faalavelave i lau pepe. A filifilia se filo, e tatau ona e mafaufau mo le a le taimi o le tausaga o le a git osooso.

Mo le vaitau o le taumafanafana, e sili atu le ave o ie lino poʻo ni faʻailoga o ie, ma batolen filo e talafeagai mo le malulu. E mafai ona latou filifilia ma le faaopoopoina o le syntthetic.

O le oloa mai le vulu o le a le ofi. Ae o loʻo i ai se lamatiaga o le a maua e le tamaititi le paʻu o le tamaititi. E sili le filifilia o le 100% fulufulu.

Mataupu i luga o le autu: Tatala avanoa: polokalame ma faʻamatalaga download mai ata ma ata vitio

O le lanu o filo e mafai ona iai - mai le le mautonu i le lanumoana pe mumu. Ua manatu i latou e masani ona auai i se ituaiga o itupa o le tamaititi. O le aofaʻi o vulu e faʻamoemoe saʻo mai le auala o le osofaʻiga.

Matou te fuafuaina ma le tele

E amata ona lakapi, faia ni isi gaioiga sili atu ona taua. E tatau ona e filifili le mea o le a tupu. O le a fesoʻotaʻi ma booties (totini), ma se pulou. Faapefea ona tumu? O tali i nei fesili uma o le a faʻatagaina e filifili ai pe fia tuʻina o le pateu ma mai poʻo fea le vaega o le amata.

Busi luga o le fou mo le fou fou i luga o tuatusi: polokalame ma faʻamatalaga o galuega mo tagata amata

O le tamaititi na matua tele lava. O le mea lea, e sili atu le lalagaina o numera e leai ni totini. Ma le paʻu paʻu i le pito i lalo o le faʻaseʻe o le tele o le moni. A tupu sina tamaititi laititi, o le a mafai ona faʻaoʻo le gusi ma faaumiumi le sliffers. Ole a mataʻiʻia lea o le tautua tautua o le aofaʻiga atoa.

O lenei ua matou fuafuaina le fua o le tele o le vaega. E taua le manatua e tatau ona saoloto fua ma lautele. Afai ua fananau le pepe, ona e tatau lava ona fuaina ma faʻaopopo le tele o seneturi i le siʻitia. Afai e leʻi faʻaalia lenei vavega, e mafai ona e iloa o tamaiti e masani ona fanau mai 48-53 Cm. O se faʻavae, e mafai ona ave ni faʻailoga ma se ofutino.

O le mamanu e le tatau ona filifilia se faʻataʻitaʻiga ma le faʻatoʻilaloina, o le a tuʻimomomoina le tamaititi. O fuafuaga faigofie e talafeagai, ma se faʻataʻitaʻiga, o se fusi.

O le polokalame o le tele o faʻamaoniga e pei o lenei:

Busi luga o le fou mo le fou fou i luga o tuatusi: polokalame ma faʻamatalaga o galuega mo tagata amata

Auala e Faatino ai Galuega

Mo le amataga, faʻaputuputu o ata vali mo vlareble e faigofie tele. Sei o tatou amata galue mai le pito i tua - mai le au ata. Matou te faafaigaluegaina i totonu o le au tau ( Sili atu ona ave ese ) 52 matape. E tutusa uma lava vaega, e sili le la kiina uma le lua, mai polo e lua. Sei o tatou amataina le git ma se paʻu paʻu 2 × 2. Faia le Ata 10-12 cm.

Le isi, o le a tatou faʻaputuputu e ala i le afu (foliga mata i luga o le foliga ma le le aoga o le galuega). O le ata e faigofie ona faʻatosina ma foliga foliga o siʻomia. I le laina lona lua (sili atu i luga) faʻaopopo le 1 matasele i itu uma e lua. O lea, matou te faʻaopopoina le aofaʻi o matato i le 66. O lenei e tatau ona e faʻaauau le lalagaina o se laʻau e tasi mai le tasi le fusi. Mo le ono matatoo mai le itu e tasi, e manaʻomia le siaki faʻatasi (i luma o le faʻaputuga o nei matasele, o le ata o le a faʻataʻitaʻia). Ina ia faia lenei mea, matou te aveese i latou i ni nila se lua i lalo o le ufiufi o ni mea faitino, ona sikoa lea i se tasi, a fuʻafuli. Muamua tasi matasele ma le tasi ausilali ni ausilali, ona i le isi ma e 12 uma. O lenei o le a ou initrate ma le ausilali esles 2 teaops faatasi. 126 E tatau ona tumau pea le fiafia i luga o le failauga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e toesea se atotupe ma ou lima lima

Busi luga o le fou mo le fou fou i luga o tuatusi: polokalame ma faʻamatalaga o galuega mo tagata amata

Sosoo ai, lalagaina le ata autu (lima lima E tusa lava pe faʻaopopo mata mai le mataua, i le lona fa laina lona fa o le mata o le matapō i itu uma. Ina ua uma le 16 cm, e tutusa foi ma le tutusa e faia ai le 8 teaops, pipii 7 cm.

E mafai ona e agaʻi i le faʻatinoina o le ofutau o le lima o le lima. Taʻitasi o itu tatou te faʻaititia ai le ono matapeʻa ma lalagaina le isi 8 cm. Ona matou pipii ai lea i lalo o le ua ma tapunia le matasele pe a uma le dum pe a uma le 2 cm.

O le pito i luma o le laʻei o le a iloga i le mea moni o faʻamatalaga uma o le a tatou o le a fusia ese. Mo le ono matape mai i totonu o vaega taʻitasi o le a matou la kolosi le pa i lalo o le papupuni. I le faʻaopopoga, o le ua o le a vaʻai loloto i ai. Sei o tatou amata le toe faaleleia pe a uma le 4 cm pe a uma le ofutau o lima.

O le lima e totogi e tusa ai ma le polokalame. E mafai ona fenumia ese i latou ma suʻi suʻi. Ma e mafai ona e viliina le matasē i le pito o le ofutau. O le umi o le lima o le a avea ma 13-16 cm. O le paʻu paʻu mafai foʻi ona fesoʻotaʻi umi.

Sue le oloa e sili atu i foliga ina ia aua le pule . E mafai ona e nonoa pulu. O le ua o le a ave le 2 × 2 ma le paʻu o le paʻu.

Sefe ma lau Masterpiece ua sauni. E aoga tele, aemaise lava i aso malulu.

Vitio i luga o le Autu:

Faitau atili