Ceramic Statuttes mo totonu

Anonim

Ceramic Statuttes mo totonu

Ua leva ona avea magsines mo le totonu o loʻo avea ma vaega o loʻo tuʻufaʻatasia o potu o potu. I le taimi muamua, o fuainumera mai CyramC Astics na o le Maua Malu o Aiga, Matunuu ma Puipuia.

O sea mea taua na teuteuina le laumata i ofu ma lavalava, ae o aiga i le averesi o le atoatoa atoatoa na tumau na o le fiame i ai elemene o le au fai.

O le mea e lelei ai, o le aso o le Ceraram o fuainumera ma tufuga o soo se patu foliga ma lautele avanoa ia i tatou. Afai tatou te le o talanoa e uiga i le faʻapitoa o le aoina o le tusitala o se lauiloa lauiloa, o ata faʻapena e tau i faleoloa e le taugata tele.

I le taimi lava e tasi, e mafai ona e filifilia filifiliga e talafeagai lelei i au totonu. O loʻo taʻua i le sili atu le lauiloa o faʻamatalaga masani. O Gudhel, Poucelain, o elefane, ulugalii, leoleo, leoleo mamoe ma isi mea aulelei.

O filifiliga nei - ma auiliiliga laiti, ituaiga manino ma mafuaaga e le masani ai ua sili ona manino ona manino i faleoloa vai.

Oti, pei o isi elemene elemene elemene, e taua le tuʻufaʻatasia sao ma le potu potu. E taua tele le tufuga o le tufuga pe a tatou talanoa e uiga i faigamalo.

O le mamanu o le potu e le gata o le vali o puipui ma le filifiliga o le fola e ufitia. E mafai ona e manava le agaga ola i totonu ma le fesoasoani o le aulelei o mea teuteu vaega, o se tasi o kolosi faʻatusa ma pusa.

Ua faʻatagaina oe e tapena le potu i le mafanafana faapitoa, matagofie, faʻamalosia le tusi ata.

Ma le isi, o le ceratramic Stakettes o se meaalofa sili ona malamalama mo se pele o se tasi po o se uo.

E mafai ona vaevaeina ni faʻavae i luga o ni vaega

  • Ata o tagata ma le faʻaeteete tele le faʻatinoina o auiliiliga;
  • Mea uma a manu;
  • Geometric ma le abstract pats.

E le gata i lea, o loo i ai foi matūaʻiga o fuainumera ua faʻaalia ai mea o aiga, faʻapea foʻi ma ipu osoa, meaʻai ma isi mea.

O faʻailoga Cermic e sili atu nai lo na o se tamai fasi ciractics, se foliga mautinoa, vali i lanu malamalama. O lagona o nei, lagona, o se lagona lelei, lea ua mautinoa le tulaʻi mai o tagata uma o le a asiasi i le potu i fuainumera ma fuainumera.

Tusitusiga i luga o le autu: homemide homechade umukuka. 2 i le 1. Tutu mo naifi ma pamu. Malulu tu i lalo o le vevela

Tuu Ceraramic Statittes i totonu

E oo lava i le pito sili ona itiiti o le puleaga o faiga silisili e mafai ona suia malosi ai le leo o totonu, ae e tatau ona i ai i se tulaga iloga, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o se ie maʻei.

Ceramic Statuttes mo totonu

O se faʻapotopotoga masani lea e mafai ai ona e faʻalogo i le nofoaga o loʻo tu ai le fuainumera, malo. E pei foi pei o ni fuainumera laiti i laulau kofe ma moega fale moe.

O le tulaga lelei o le Statuttte o lo latou itu faʻavae - i soʻo se taimi o le potu e te le iai, o le a latou faʻataunuʻuina lelei a latou galuega. O ni fuainumera foliga sili i totonu o le faletusi, potumoe, potu malolo ma e oo lava i umukuka. Ma faʻataʻitaʻiga, mo le potu e moetaga sili o le a faʻatusa mai ai le faʻaalia o tamaiti.

Aoina o fuainumera ceramramic o le autu o se isi talanoaga. E le gata i lenei fono, ae o lo o tusia mo se taimi umi. I le taimi lava e tasi, e taua le faʻasaʻoina lelei o lelei le teuina o na o aʻu.

Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te aoina fuainumera mai gzhel, o le uafu o moli malamalama ma faitotoʻa faitotoʻa e talafeagai mo le teuina. O lenei filifiliga o le a faʻaopopo moli i totonu o le kapoti ma faʻamamafaina le taua o le aoina.

Ae paga lea, o le tele o aoina o popcetin ma chitratic foliga foliga na o i totonu o le totonu o le auala masani. O se tu masani lenei, o lea o le maualuga-tekonolosi ma le masani a le aufaʻatasi o le fuainumera o le a tuʻufaʻatasia ma le tasi ma le isi.

O faʻasalalauga a Sibania ua iloga e le faʻaeteete e ala i le galue ma lagona, ina ia tumu oloa i le mafanafana, ma e foliga mai o le a faʻafouina nei mea.

Sili ona taua fuainumera

Itiiti faʻailoga, i luga o auiliiliga uma, gauia i luga o lavalava ua aʻafia ma le faʻaeteete. E oʻo lava i le lua na o mea teuteu o loʻo i totonu o le potu malolo e mautinoa ai se malosi malosi lagona.

Ceramic Statuttes mo totonu

O faʻailoga e faʻaalia ai le malie o manu e mafai ona tuu i le potu malolo ma i totonu o le umukuka, luga o fata o le umukuka meataʻalo.

O faʻamatalaga faʻapitoa e fetaui lelei mo le teuteuina o aso nei: maualuga tekonolosi, o le teco deco.

Tusitusiga i luga o le autu: totonu o faitotoa mumu faitotoa i totonu

O pusi pusi ua leva ona manatu ua leva ona manatu o se fale puipuia mo le fale, o le empadim o le mafanafana o se fale o le fale. O lea, tuu se nofoaga tuʻutuʻu i le ogatotonu o le potu malolo e faʻatupu ai se malosi ma se malosi vevela i le valeti.

Ae o fuainumera o le elefane e masani ona mafaufau i ai le fiafia i le fale. E fitu elefane i luga o le ie maota mumu poʻo totonu o le kapoti e masani ona maua i totonu o aiga i le lalolagi atoa. Elefane e mafai ona faia i le tutusa itu ma ese, o lo latou nofoaga latou te le suia ai.

Filifili Simplesh, susulu ma maualuga-tulaga masani starettes mai le World-Wodent Gortormers E mafai ona e masani ai i totonu o le faleoloa "Decorkop". Aemaise mo oe, o se lautele lautele mo matagofie uma ma olaga ua filifilia iinei.

Faitau atili