Faʻafefea ona tautau Tullel Okeni

Anonim

O faamalama e aunoa ma pupuni foliga le mautonu ma gaogao, o le mea lea o le fale poʻo le fale o le fale poʻo le fale e sili atu ona talafeagai i le faʻatulagaina o mamanu mo le faʻamalama. Pupuni i le faia o se galuega taua - fai le avanoa i le potu lagona o le mafanafana.

Faʻafefea ona tautau Tullel Okeni

Filifili Tulle Mai Potuka

O a mea e pupuni ai?

O le tele o fesuiaʻiga o le Potuder e mafai ai ona e filifilia sili ona talafeagai mo potu faʻapitoa. O le mafanafana ma le matagofie o le potu ia faʻaalia ai le malamalama mamafa mamafa, pei o:

  • okeni,
  • tulle,
  • sisi
  • veli.

Faʻafefea ona tautau Tullel Okeni

O i latou uma o se agamalu manifinifi, manifinifi, e le mafaapiʻo mafai ona taua, ma se mamanu poo se mamanu poo se atigi. O ia fausaga e fetaui lelei i soʻo se potu mamanu ma faʻaopopo i ai le mafanafana, ma nana mea uma o loʻo tupu i totonu o le potu mai se mata ese. O le ata o loʻo faʻaalia ai le matagofie o le tulle o le okeni foliga foliga.

O le a le mea e tafafao ai

Ua leva ona faʻaalia o soʻo se pupuni ua ave i luga o le pupuni poʻo le malosi. O le tuusaunoaga na o le tauaso, ae matou te le o talanoa i ai nei. E le gata i lea, o le metotia o tautau i luga o le uati o loʻo faʻalagolago i le mauga. O le Cards o:

  • Faʻataʻamilomilo faʻataʻamilomilo, ma le "tagata taʻaʻalo" aua pupuni. O loʻo faia i luga o le puipui pe tautau saʻo i le taualuga ma ua mamanuina mo le 2 vaega o le ie puipui - Tulle o le okeni ma mafiafia okeni. O loʻo faʻaalia mai le ata Faʻafefea ona foliga mai i le lomiga mulimuli.

Faʻafefea ona tautau Tullel Okeni

  • Faʻamatalaga o loʻo pupuni o se manifinifi pa ma le tasi e latalata mo pupuni. E le talafeagai se riaces mo le fale, talu ai naʻo le tasi le pito o ie puipui e mafai ona tautau i ai - pe ulu, pe mafiafia, pe mafiafia, pe mafiafia, pe mafiafia, pe mafiafia, pe mafiafia, pe mafiafia, pe mafiafia, pe mafiafia, pe mafiafia, pe mafiafia, pe mafiafia, pe mafiafia, pe mafiafia, pe mafiafia, pe mafiafia, pe mafiafia, pe faʻaleagaina

Faʻafefea ona tautau Tullel Okeni

  • O ie puipui e tali tutusa ma le talaaga, ae iai ni laina o faʻapipiʻi o faʻapipiʻi mo pupuni. O loʻo nana uma o loʻo nana e se masini teuteu. O le a le mea e mafai ai ona teuteu i se potu - o le sili lea o le filifiliga lea mo le potu.

Faʻafefea ona tautau Tullel Okeni

  • Gardin-manoa foliga manaia ma aso nei, ae o le a na o le toe foi mai ma se fasi manifinifi. O le okel okeni e atoatoa mo lenei faʻamoemoe ma tuu le nofoaga o le faʻamalamalamaina ma le matagofie.

Mataupu i luga o le autu: umukuka toe faaleleia vaega i Khrushchev

Faʻafefea ona e tautau?

Filifili ma pupuni, e mafai ona e galue mo galuega. E faʻapefea ona e faia ni ie pupuni manifinifi e matagofie ma muamua? Toulle okeni o se sili matagofie matagofie o ie, e manaʻomia ai le tutusa mamanu. E mafai ona e filifilia ni filifiliga mo le tafafao o ie puipui:

  • Kulisk. O le lautele o le fasi o le ie e tasi e suluia i le pito i luga o le pupuni, ona taia uma lea o le pulupulu. A faʻauʻuina i luga o le cornice, o le lepela e leai se mamafa i le aulelei o le a liliu i fafo. Ma afai o se Tapenaina ma se mamanu, o le faamalama o le a vaai mamago ma le ofoofogia.

Faʻafefea ona tautau Tullel Okeni

  • Toese. Tulle Okenza e mafai ona ofi ma le lace, monophonic pe ma se matagofie lolomi. Faateleina i faleoloa e mafai ona e mauaina ie malamalama mamae o loʻo faʻaliliu e ala i lanu uma o le nuanua. Latou te atoatoa mo le hall. Afai e te tipiina tamai pu i le pito i luga o le ie puipui ma nonoa i totonu o mama sugaligi mumu, ona tautau i luga o le connice matagofie ma le le matagofie. O le ie ma se mamanu o le a sili ona manaia.

Faʻafefea ona tautau Tullel Okeni

  • Asymmetry. O se faʻailoga iloga o le potu e faʻaavanoaina ai pupuni ua faʻamaloloina i le tele o vaega. O le tulou o le okeni ma Gorget matagofie, payrene ma Asymmetric tipi o le a vaʻai lelei i le potumoe ma i le umukuka. I le ata e mafai ona e matamata ia faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga mo le Windows, tuʻufaʻatasia ma soʻo se potu mamanu.

Faʻafefea ona tautau Tullel Okeni

  • Tulle Okenza ma le piki o le a tosina mai ai le vaʻai a tagata uma o le aiga, tuʻuina atu i le tulaga moni ma le faʻamafanafanaga. Lace fugalaʻau, fugalaʻau fugalaʻau, tamaʻi filifili, e mafai ona amio pe o clamps poʻo le ogatasi o lipine. E mafai ona faʻatau i totonu o se teuga faʻapitoa poʻo le faia o latou lava mai le uo teine.

Faʻafefea ona tautau Tullel Okeni

Fautuaga Aoga

Ona o lea na aumaia ai le fana o le tino o le okeni, ma fai ai mo ni nai tausaga, e tatau ona pipii atu i ni tulafono.

  • E le tatau ona tautau i le ulo uʻamea o pupuni i le fola, aemaise lava pe a le tele le potu i le eria. I le faʻagasologa o le kuka, o le suauʻu ma gaʻo mai le frying pan e mafai ona felelei i itu eseese ma splashing ie.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona toe fausia se fale i totonu ma le laupapa laupapa matagofie ma mo se taimi umi

Faʻafefea ona tautau Tullel Okeni

  • Aua le tautau i totonu o le umukuka paʻepaʻe paʻepaʻe paʻepaʻe. E oʻo i le sili ona mapu tele, i le taimi, o le manifinifi o ie puipui o le a ufiufi ai meaʻai, ma latou te manaʻomia le soloia. E sili le taofi o lau filifiliga i luga o le tapoleni ma se fua - e le mafai ona iloa e le suauu.

Faʻafefea ona tautau Tullel Okeni

  • Soʻo se filifilia o le potu, e manaʻomia tele e tasi pupuni e tasi le faʻailoga o le tasi itu e tasi ma puipui ma tulaga faʻapitoa, feteʻenaʻi ma latou. I soo se mataupu, o faʻamalama faʻamalama ua mamanuina e avea o se vaega o totonu, tosina mai le mafaufau ma faʻatupuina le mafanafana ma lagona.

Faʻafefea ona tautau Tullel Okeni

O le "le lavalava" faamalama foliga foliga mataga, le mautonu ma le le mautonu. O le mafuaʻaga lea na sau ai tagata i lona pupuni. O le tele o filifiliga o ni ata e mafai ai ona filifilia le sili ona manaia, matagofie ma maualuga-lelei pupuni. E mafai ona toso le poto masani o le poto i latou lava, fausia e se tagata taʻitoʻatasi ma piki ie. Ma afai o loʻo e tautau lava i le auala muamua i le auala muamua, o le fealofani ma siosiomaga faʻaleaganuʻu.

Faitau atili