Sulu Maki pupuni i totonu o potu

Anonim

O nai vaitau mulimuli o loʻo avea ma mea e sili ona lauiloa ai O ata o 'ata e faʻaaogaina e le aufaʻavae e ufitia e le porola, ufimatapuʻutuʻu. I le tele o ata, malie ata o poppies. Latou te faʻatonutonuina i totonu o loʻo i totonu o loʻo teuteuina i soʻo se sitaili. Potu moe, potu malolo, tamaiti ma e foʻia le faletaele e teuteu i se tamai ata o nei tautotogo. Poppers o loʻo teuteuina i le cotton ma ie lino, faʻataʻamilomilo ma Iapani ituaiga o pupuni. O aso nei, o pupuni ma mumu matala e faʻaaoga e fausia ai le sili ona lelei ma talafeagai mamanuina.

Sulu Maki pupuni i totonu o potu

Manaia ie pupuni

Vaega o le faʻaaogaina

O le autu o le autu e talafeagai i le lalolagi o mamanu. O ata o lanu e faʻaaoga e teuteu ai le tele o vaega o le fiva elemene. Pupuni ma ni poppies o se sili sili ona lelei mo le teuteuina o soo se potu. O lenei ituaiga o pupuni e maua ai le cotton, flax, okeni, tali, siliak, fulufulu manu. Laʻititi ma lapoʻa, o tupe ma na o muamua fugalaʻau fugalaʻau mafai ona teuteu se pa poporate, ie puipui, pupuni i le Roma ma Iapani sitaili.

Sulu Maki pupuni i totonu o potu

O tagata iloga ua fautuaina pe a te pupuni mo umukuka ma taula ma tamai pato, piki i luga pa o puipui, o le pito i luga o se vai malulu.

Sulu Maki pupuni i totonu o potu

A o le filifilia o se ie puipui ma se ata valea, e taua le gauai atu i le tele o le potu. Ua pupuni lanumeamata mo le potu malolo ma ni vaipuna laiti e talafeagai mo potu laiti. Afai o le tagofiaina o le manaia tele ma se faʻamalama tele o le faʻamalama ua tatala, e sili le uila e maua i le mauaina o i latou o loʻo teuteuina i le tele o le fugalaʻau.

Sulu Maki pupuni i totonu o potu

Mautu i totonu o le totonu e foliga mai o pupuni ma le ata o poppies i lanu pupula, o loʻo faʻaaogaina e soʻo se mea poʻo se isi mea e tutusa ai.

Pupuni i poppies i totonu o potu eseese

I totonu o le umukuka o loʻo fautuaina e faʻaaoga le ie puipui, pupuni i le Iapani poʻo le Roma sitaili. I luga o le lamolemole palu o le ata o lanu pupula o le a tosina mai ai le mafaufau, ae le mamafa le totonu. Floraral lanu lanu o le a faʻatumuina le potu ma le poto ma le mafanafana tele. Pupuni i le poppies mo umukuka - o se auala sili e fesuiai ai ma faafou le siosiomaga valea.

Tusitusiga i luga o le autu: o le lanu o le nifo i totonu o le totonu

Sulu Maki pupuni i totonu o potu

Manaia i le potu malolo foliga o ata pupuina. O le vaega lenei o totonu e mafai ona avea ma mea lelei e mafai ai, ma le faʻaleleia o le potu ma smafa alulima, pay pameter i se puʻupu tutusa. Faʻauma le teuteuga o le operal o le a fesoasoani i le tele o faigata na faia i ie ma faʻasolo i totonu o fata. Ina ia mafai ona faia se saturation ma lanu pupula, e le i utaina le vaʻai, pa, puipui ma luga o meaafale e tatau ona faʻatinoina i le paseketi pastel.

O le potumoe ua fautuaina e te mauaina ie pupuni ma se foliga malu. O le mea lea, o le sili fofo o le a avea ma faʻatau o se ie puipui ma tamaʻi poppies i le ata. E mafai ona mafiafia ie pupuni poʻo le uila uila mai le okeni.

Mo i latou e manaʻo e faʻaliliu le ata o le faletaele, e fautuaina le faʻaogaina o le vai taʻele ma se ata lolomiina. Pupuni mo le faletaele Maki, faʻafouina le potu, o le a ulufale atu i le masani ai siosiomaga o se noch o le tautotogo fou. A filifilia se faletaele lanu, e taua le manatua o mea e fausia e tatau ona togavao.

Sulu Maki pupuni i totonu o potu

Faʻafefea ona tausia ata o pupuni

I le fiafia o pupuni fiafia mo se taimi umi, e taua le faia lelei o le faia o le tausiga.

  • Afai o le oloa e faia o cotton, Silk, linou ie e fautuaina ai le masani ona tupu i le matagi. E faʻatagaina lenei mea e tuʻuina atu ai pupuni o mea fou.

Sulu Maki pupuni i totonu o potu

  • Fufulu ie pupuni e tatau ona faia a o totoa i le fufuluina masini po o lima.
  • O puputa i taavale solofanua ua faamamaina i le asini o lo o tausuai i vai mafanafana ma mago i se fomu foliga. Ina ia tosina ni sapalai, e fautuaina le faʻaogaina o le vaivai o pisia poʻo se fasimoli masani.
  • Ina ia mafai ona taumafai le ie puipui, o le mole e le o taumafai, faʻagaeʻetia le oloa ma se meafaigaluega faʻapitoa. Ma o le togalaau lanu e teuteu ai le potu mo se taimi umi.

Sulu Maki pupuni i totonu o potu

O lea, o pupuni o macro e le gata o se matagofie o vaega o le faamalama amata ma puipuiga mai le la susulu. O le lanu lanu o se tasi o vaega taua i totonu, lea e taua tele le lagolagoina o isi mea e mafai ona faia i lanu tutusa. O le filifilia o Makiso mai le tele o le potu ma le tele o le ata. Manatua o le tele o le nofoaga o le potu, o le larreherity e mafai ona avea ma mamanu e avea ma mamanu i luga o le pupuni.

Tusitusiga i luga o le autu: faitotoʻa o harmonica ma o latou lava lima (ata ma video)

Faitau atili