Potu malolo mamanu ma le lua faamalama

Anonim

Potu malolo mamanu ma le lua faamalama

O le potu malolo o le potu ma le lua faamalama e lua - lelei pe leaga?

O le mea moni, i ai se tofo lelei ma le itiiti ifo o sina malamalamaaga, e mafai ona e faia le fiafia i totonu o soʻo se potu. Tusa lava pe laititi lava ma ei ai se tulaga le masani ai, lua ma sili atu faamalama. O nei mea uma e mafai ona faia e le le atoatoa, ae o le lelei ma le maualuga o totonu o lou potu. O le a matou le faʻafitia o le fausiaina o totonu o le potu ma le lua faamalama e manaʻomia se sili atu faʻafanoga ma fiafiaga, aemaise pe a laiti. Ina ia fesoasoani ia te oe e tele ni fesoasoani e fesoasoani ai ia te aʻu e tulei le filifiliga manaʻomia.

O le mea moni, o potu ma faamalama e lua ua tele naua le lelei - e tele lava malamalamaaga ia i latou ma o loo foliga mai o loo latou popole tele ma lima. Ma auala e tuʻuina atu ai se aofaʻi tele. Ma o le mea moni, o le Wiccation Windows o le a tu i le tulaga muamua i le tulaga muamua.

Tamai potu

Afai o ia te oe se oa o se potu malolo ma ni faamalama se lua maualalo, aua nisi o tulafono mo lana mamanu o le a fesoasoani ia sili atu ma sili atu ona matagofie:

  1. Afai e amata ona e toe faʻaleleia se fale fou, ona aveese lea o mea uma mai le potu e vaʻai i o ia mea ou te otoʻotoina, e aunoa ma le vaega atoa.
  2. A le susulu le maualuga, ona fuafua lea o lana faʻauma i se paepae pe sili ona pupula, o se mea saʻo.
  3. I le pa puipui, pipiimau foi i le malamalama moli ina ia aua e te malepe le eleele i le taualuga.
  4. O le ata o faamalama, e le fua ai foi ni pese lelei, na o le pogisa lanu ma le taualuga.
  5. Aua le faʻaaogaina mamafa ma le manogi mamafa pupuni i mea, e sili le nofo i luga o māmā ma manino. Afai e te manaʻo e tapuni lau oe lava avanoa, faʻaaoga le au tauaso poʻo ni pupuni o tagata Roma.
  6. O meaafale e le o le laititi, na o le sili ona aoga. Afai o ia te oe faamalama i luga o le tasi puipui, ona mafai ai lea ona i ai se sofa i le va oi latou. O ni nai nofoa o le potu i totonu o se laulau kofe o le a fausiaina uma mea e tatau ai mo talanoaga ma malo po o aiga siosiomaga. Ma o le talafeagai foi mo Monamiama Meafale i ni suiga fesuiaʻiga, lea e faigofie ona suia.

    Potu malolo mamanu ma le lua faamalama

  7. Afai e te tautau le faʻata i le isi itu o faamalama pe tuʻu se ofu o le pa ma faitotoʻa o le a faʻaopopoina foʻi le malamalama ma le avanoa. O le faʻata e ono i le va o faʻamalama pe a e manaʻo ai.
  8. A o le sili le malamalama i totonu o le totonu o le potu e sili atu ona aofia ai se moli tele i le ogatotonu o le ogatotonu ma le tamai mea o eseese uiga: Desktop, i fafo, i fafo o loo fausia i puipui.
  9. E manaʻomia le nofoaga i le ogatotonu o le potu e leai se totogi - ma faʻafuaseʻi ona e mauaina malo ma e te manaʻo e te siva, pe e te manaʻo e taʻalo ma tamaiti i taʻaloga.

Tusitusiga i luga o le autu: suʻi le tamai mamoe # o le veli ma o latou lava lima: tipiina ma le fiaai

Afai o pupuni o le fale o lau potu o loʻo i luga o puipui eseese, ona fai lea o le atoa o le ata. O le nofoaga autu i totonu o le potu o le a avea ma tulimanu o i latou o loʻo avanoa, i totonu ai, tuʻu se sofa poʻo nofoa ma le mutaga. Ma le Windows Proginally tua.

Potu malolo mamanu ma le lua faamalama

Afai o lou potu e tele

Uma le savali e uiga i le faʻaaluina o meafale ma o le malo o faamalama e talafeagai, ae o filifiliga e sili atu ma i le lanu o le faʻamamaina, ma i le aofaʻi o le malo.

E te mafaia, Faʻataʻitaʻiga, faʻaaoga se folasaga lea pe a iai le laulau tele ma nisi nofoa i le ogatotonu o le potu tele, lea e le mafai ma se tamaʻi potu. Pe iai le "pusa mo talanoaga" - nofoa ma se tamai laulau.

Ma i le va o faamalama e faʻatulaga ai le magalafu ma faia se auala ia i latou e saʻoloto. Lelei tele ma talafeagai pe a o le Windows e tele ma ma le manaia o le ofutino, fatuina se tulimanu leaga mo faitau ma manatunatuga, ma o se tusi saito e mafai ona faʻapipiʻiina i le va o le Windows.

Potu malolo mamanu ma le lua faamalama

I luga o lea voluma atoa, e mafai foi ona e tuputupu ae se fale vevela atoa mai lanu.

E oʻo i le va o le Windows e mafai ona e tautau ai le TV, ma luga o le itu faafeagai e tuʻu ai se sofa e ala i le fatuina o se fale fale.

Filifilia o lavalava mo Windows

E tasi lava le pisa i totonu: aua le faʻaofuina i latou i ofu eseese, o le a le foliga faʻailo saʻo ma o le a leiloa ai le faʻailoga maualuga. Tusa lava poʻo le a le auala o faʻamalama e tu i luga o le tasi puipui poʻo isi mea eseese, e tatau ona pei o masaga. Tusa pe na e faamalie lou potu malolo ma faamalama o loʻo i ai i ni vaega faʻapitoa, piki le lanu ma mea e talafeagai ma le isi.

Ma i le leo o pupuni e mafai ona e pikiina le palaka i le ituaiga o sofa aluga ma fai le galugalu o lau potu.

O le a le manatu - o se markus poʻo le minus o loʻo iai ni faʻamalama e lua i lou potu malolo. I mea uma, e mafai ona liliu i totonu o se mataupu taua tele o totonu, mafua ai le faamemelo ma faigofie le faaaogaina.

Ma e mafai ona ia galue ma le faʻamaoni ma le faʻamaoni, faatino le matafaioi a le lofituina ma le faʻamalieina tulimanu o le mafai ai ona e ula i le vevesi tele.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se mata i lalo o le taʻele i ou lima? Saoasaoa ma screens

Potu malolo mamanu ma le lua faamalama

Faitau atili